Vind aannemers uit Zaandam

Op zoek naar aannemers uit Zaandam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Zaandam

 • ABCS Services
  ABCS Services
  Beoordeling: 4.5 van 54.5561 reviews
  Aannemer in Zaandam

  Wij zijn een onderhoudsbedrijf die gespecialiseerd zijn in: - complete zolderverbouwingen; - plaatsen van dakkapellen; - aanbouw; - uitbouw; - opbouw; - stuk- en schilderwerk; - keuken monteren; - complete badkamer verbouwingen; - algemene verbouwingen; - en restauratie als onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben 10 jaar ervaring als bouwbedrijf. In die tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd op basis van mond-op-mond reclame. Wij staan bekend om dat we onze afspraken nakomen, meedenken met de klant, flexibel zijn en gericht zijn op kwaliteit. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere projecten. Dit maakt ons ook uw unieke aannemer. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Toppers! Super mooi gedaan. Baris denkt altijd mee en is echt een vakman. Geen vraag of verzoek is te gek. Bedankt mannen!
 • LucKey Construction B.V.
  LucKey Construction B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews
  Aannemer in Zaandam

  LucKey Construction is a construction and renovation company with a mission. We want to make it possible for anyone to make the rooms they live in true spaces to enjoy. We do this by delivering quality projects at affordable prices. We started LucKey Construction in 2021. Regardless of our relatively short time of being in business, we’ve built a happy customer base. This is due to the consistent quality we deliver in our projects, our straightforward way of working and our extensive network of skilled and motivated workers. We use a no-nonsense approach, we say what we do, do what we say, and we’re flexible when needed. We understand that choosing to do any home renovation project is a big decision, and one that requires more than pictures on a website. Please contact us to discuss your renovation ideas, thoughts and dreams. For more information and pictures please visit our website.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer professioneel. Een goede en betrouwbare aannemer. Zelf vind ik het aan de dure kant, dus zijn we voor het dak met een dakdekker verder gegaan. Stucen door een andere stucadoor, maar het timmerwerk (repareren muur) hebben we overgelaten aan de proffesionals bij LucKey Construction. Maakt geld niet uit en wil je topkwaliteit? Dan kan je het beste alles bij LucKey Construction B.V. doen. LucKey Construction B.V. is erg betrouwbaar en weten wat zij doen. Pushen/verkopen doen ze gelukkig totaal niet. Wil je goedkoper uitkomen met bijv. dakrenovatie en stucen? Kan je het beste kijken naar andere partijen die specifiek alleen datgeen doen wat jij nodig hebt. Qua binnenwerk zijn zij ongeveer evenduur als anderen (7/10). Qua kwaliteit is er haast geen betere aannemer (10/10). Qua prijs voor een aannemer is het redelijk (6/10). Qua communicatie erg duidelijk desondanks het Engelstalig moet (10/10). Qua professionaliteit (10/10).
 • KaVo Dienstverlening
  KaVo Dienstverlening
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Aannemer in Zaandam

  Voor al u sloop, hak - zowel met lucht/compressor als met elektrisch gereedschap - en diamant boor- & zaagwerk. Steigerverhuur en steigerbouw

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Ik werd gelijk gebeld en hij kon diezelfde middag nog langskomen! Aardige jongen en denkt ook mee als je vragen hebt
 • Reave Contracting
  Reave Contracting
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Aannemer in Zaandam

  20+ years of experience with international high-end construction projects.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  He is a professional and knows what he is doing. Very good work and fast. Very nice guy!
 • DZ-klussenbedrijf
  DZ-klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85224 reviews
  Aannemer in Zaandam

  Mijn naam is Damian Znamiec en ik ben de bedrijfsleider van DZ-KLUSSENBEDRIJF, die alleen betrekking heeft op renovaties en aanpassing van nieuwe badkamers. Ik houd mij al 17 jaar professioneel bezig in de bouwsector. DZ-KLUSSENBEDRIJF gebruikt de nieuwste technieken, waarbij kwaliteit voorop staat. Ik werk alleen, daarom is kwaliteit en aandacht voor detail mijn prioriteit voor de tevredenheid van al mijn klanten Ik nodig je uit om met mij samen te werken . Met vriendelijke groeten, Damian Znamiec

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Super bedankt voor het mooie, professionele en hoog kwalitatieve werk Damian! Damian komt zijn afspraken na, is betrouwbaar en levert heel secuur en hoog kwalitatief werk. Hij geeft duidelijk en goed advies over wat mogelijkheden zijn voor je badkamer, zodat het een duurzaam resultaat heeft. Daarnaast werkt hij super snel. Ik ben heel blij met het resultaat!
 • DLR Vastgoedonderhoud
  DLR Vastgoedonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6588 reviews
  Aannemer in Zaandam

  DLR Vastgoedonderhoud is een kleinschalig bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Pure vakmanschap en maatwerk zonder overbodige kosten. Met meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Onze lekkage is goed opgelost en daarbij konden ze ook de muur schilderen. Aardige jongens!
 • Hottentot Bouw
  Hottentot Bouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4516 reviews
  Aannemer in Zaandam

  Hottentot bouwbedrijf uit Oostzaan, 27 jaar ervaring in bijna alle onderdelen van bouw, verbouw en onderhoud. Zeer goede referenties, op aanvraag bechikbaar. De laatste zes jaar zijn wij ook zeer actief in het verhelpen van daklekkage,s en loodproblemen. Ik kan wel stellen dat wij daar op dit moment zeer gespeciliseerd in zijn.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Cor is een ontzettend hard werkende en fijne klusser. Levert heel goed werk af en denkt van begin tot eind mee. We bevelen hem ook sterk aan. Cor staat opgeslagen in m'n telefoon en wij gaan hem zeker vaker bellen als er iets moet gebeuren.
 • MG Bouw Project Klussenbedrijf
  MG Bouw Project Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65145 reviews
  Aannemer in Zaandam

  Mijn naam is Mario ben 40 jaar. Heeft u vakkundige en betrouwbare vakman nodig! dan bent u terecht , de kwaliteit en klant tevredenheid staan voor mijn pre. Met ruim tien jaar ervaring is mijn bedrijf gespecialiseerd onder anderen in diverse keuken en badkamer verbouwing - elektra aanleg en diverse uitbreidingen volgens NEN normen ( Groepenkasten) uitbreiden, leveren en vervangen - loodgieter werken volgens NEN normen (CV en drinkwater) diverse werkzaamheden - Vloerverwarming montage - Timmerwerken verlagen plafonds, bouwen van wanden met deuren en kozijnen - F- gasen erkende monteur (airco) - Stucwerk -Tegelwerk Lid onder anderen van Werkspot.nl sinds Januari 2015. Ik maak graag heldere en duidelijke afspraken. Ben accuraat, en adviserend. Klussen zijn uiteraard uitgevoerd met de garantie. Kortom ik ga graag bij u aan de slag. Met vrindelijke groet, Mario MG Bouw Project

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Wij zijn in contact gekomen met Mario de klus is inmiddels uitgegroeid en wij zijn blij met het resultaat Zeker een aanrader alle afspraken nagekomen, duidelijk en professioneel Bij volgende klussen gaan we deze bedrijf zeker weer benaderen
 • K.L. Reconstruction
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Zaandam

  Ремонтные работы любой сложности. Опыт больше 15 лет. Молодая энергичная команда .

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Great communication (easy with google translate), accurate and hard working team! Thanks :)
 • Akforce Bouwbedrijf
  Akforce Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8556 reviews
  Aannemer in Zaandam

  Wij als bouwbedrijf bestaan al 11 jaar , wij bouwen binnen wanden/muur, schilderen,stuccen, electra, en tegelwerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en werken door heel Nederland. Wij zijn allemaal in bezit van Vca Diploma. Wij leveren gegarandeerd goed werk!

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Snel en netjes het werk uitgevoerd!

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Zaandam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 602 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Zaandam

Informatie over aannemers uit Zaandam

Woon je in Zaandam en wil je je huis eens opknappen? Of misschien gewoon een deel ervan? Van nieuw toilet tot een complete renovatie van je huis, doe je er goed aan om een aannemer in te huren. Zo’n professionele vakman houdt een oogje in het zeil, zorgt dat de planning aangehouden wordt en hij bewaakt het budget. Dat scheelt jou dus een hoop werk én een hoop zorgen. Via Werkspot huur je eenvoudig een aannemer uit Noord-Holland in.

Onze aannemersbedrijven uit Zaanstad

Van verbouwing van je badkamer tot renovatie van je zolder en van het plaatsen van een volledig nieuw toilet tot het aanpakken van je complete huis; onze aannemers uit Zaandam klaren de klus graag voor je. Huur een aannemer in uit de regio Zaandam en je bespaart jezelf heel wat zorgen, tijd en energie. Een aannemer uit Zaanstad doet er alles aan doen om jouw project vakkundig beet te pakken. Werk daarom met een Zaandamse aannemer via Werkspot en zie met eigen ogen hoe je project op hoog niveau en met een schitterend resultaat voltooid wordt.

Huur een aannemer uit Zaandam in voor je verbouwing

Een aannemer uit Zaandam kan je perfect helpen bij je verbouwing. Dat doet hij door de complete planning op zich te nemen, de kosten in het oog te houden en zicht te houden op een keurig resultaat. Van keukenrenovatie tot zolderverbouwing; Vakmannen die via Werkspot worden ingehuurd, leveren vakwerk af. Zo’n aannemer selecteert zijn vakmannen met zorg en stuurt van timmerman tot elektricien alle werknemers kundig aan. Met een aannemer via Werkspot krijgt jouw huis in Zaandam precies die vernieuwing waar je naar op zoek bent.

Wil jij een aannemer uit Zaandam inhuren?

Of je nou je badkamer in Westwatering wil laten verbouwen of je wil je complete woning in Zaanstad Zuid eens aanpakken; je kunt voor al dit soort diensten bij een aannemer via Werkspot terecht. Ook als je nog niet zo goed weet wat je wil, kun je één van onze Zaanse vakmannen inschakelen. Deze professionals lopen ook graag eens een rondje met je door het huis om te kijken wat er moet/kan gebeuren. Deze advieskosten worden vaak wanneer je het project aan deze aannemer uitbesteed, doorbelast in de uiteindelijke kosten. Hoe dan ook, als je een aannemer uit Zaandam inhuurt via Werkspot, kun je vertrouwen op een kwalitatieve vakman jouw verbouwing vakkundig aanpakt.

Wil je je huis in Zaandam laten renoveren via Werkspot?

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Zaandam, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Zaandam? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Zaandam

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt