Vind aannemers in Purmerend

Op zoek naar aannemers uit Purmerend? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Purmerend

 • ABCS Services
  ABCS Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4534 reviews
  Aannemer in Purmerend

  ..Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in zowel de aanbouw, opbouw, verbouw, restauratie als in onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben 10 jaar ervaring als bouwbedrijf. In die tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd op basis van mond-op-mond reclame. Dit komt omdat wij onze afspraken nakomen, flexibel zijn en gericht zijn op kwaliteit. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere projecten.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Goed werk, snel en duidelijk contact. Direct begonnen en alle extras of vragen direct beantwoord. Het schoonmaken was niet perfect kwa gips, maar alle vloeren en muren zijn netjes afgewerkt en goed achter gelaten. Zeer tevreden en een aanrader!
 • Akforce Bouwbedrijf
  Akforce Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Aannemer in Purmerend

  Wij als bouwbedrijf bestaan al 11 jaar , wij bouwen binnen wanden/muur, schilderen,stuccen, electra, en tegelwerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en werken door heel Nederland. Wij zijn allemaal in bezit van Vca Diploma. Wij leveren gegarandeerd goed werk!

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Aksoy kwam snel bij ons kijken om een offerte op te stellen. Contact en afspraken maken ging goed. Mooi werk afgeleverd, komt afspraken na en is duidelijk in alles. Samen gewerkt met een elektricien en dat ging ook heel goed. Blij met onze muur. Het zou fijn zijn als de factuur duidelijker is. Werkzaamheden en materiaal.
 • DUVE BOUW
  DUVE BOUW
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Aannemer in Purmerend

  Uw badkamer renovatie is bij DUVÉ Bouw in goede handen. Wij staan voor vakmanschap, kwalitatief bouwen, goede en snelle communicatie tezamen met duidelijke afspraken. DUVÉ Bouw is een familiebedrijf, welke elke te renoveren badkamer als een van zijn eigen behandeld. Naast onze specialisatie in badkamers zijn wij ook een klussenbedrijf, en kunnen u als opdrachtgever dus ook tot dienst zijn met overige klussen, denk aan: Verduurzaming, Elektra, loodgieterswerkzaamheden, een aanbouw, een dakopbouw, maatwerk dakkapellen, constructieve wijzigingen, Funderingsherstel, totaalrenovaties, vrijwel alles is mogelijk. ​Tot snel. Met vriendelijke groet, DUVÉ Bouw

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Fantastische partij om mee samen te werken. Ze denken mee, onwijs fijne communicatie, zijn flexibel en transparant. Ontzettend tevreden met het resultaat! Marit, Mick en Tim bedankt!
 • C.D.K. Tegel-, Timmer- en Bouwwerkzaamheden
  C.D.K. Tegel-, Timmer- en Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.6 van 54.65509 reviews
  Aannemer in Purmerend

  C.D.K. is een bedrijf dat alles doet in of buiten u woning van een kleine klus tot het bouwen van een woning kant en klaar op leveren zoals de klant het wil hebben met garantie voor elke klus de juiste mensen vr gr C de Klonia

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Carl heeft bij mij het toilet volledig gerenoveerd en heeft prachtig werk geleverd. Tevens is Carl een zeer prettige man in de omgang en werkt hij flink door
 • Universal Bouw
  Universal Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Aannemer in Purmerend

  Onderhoud&Renovatie

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Keurig gedaan! Raad ze zeker aan. Heel erg bedankt!
 • LucKey Construction B.V.
  LucKey Construction B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Aannemer in Purmerend

  LucKey Construction is a construction and renovation company with a mission. We want to make it possible for anyone to make the rooms they live in true spaces to enjoy. We do this by delivering quality projects at affordable prices. We started LucKey Construction in 2021. Regardless of our relatively short time of being in business, we’ve built a happy customer base. This is due to the consistent quality we deliver in our projects, our straightforward way of working and our extensive network of skilled and motivated workers. We use a no-nonsense approach, we say what we do, do what we say, and we’re flexible when needed. We understand that choosing to do any home renovation project is a big decision, and one that requires more than pictures on a website. Please contact us to discuss your renovation ideas, thoughts and dreams. For more information and pictures please visit our website.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Super happy to work with Ivan & team. They were professional, and excellent communicators as well as very transparent on costs and the progress. Not to mention super affordable compared to other companies I interviewed. Their work was top notch & carefully executed! Would 100% recommend.
 • Schoen Zaandam Betonboringen B.V.
  Schoen Zaandam Betonboringen B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65332 reviews
  Aannemer in Purmerend

  Welkom bij Schoen Zaandam Betonboringen BV. Wij zijn een betonboor/zaag en sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten in vloeren en wanden van asfalt, beton en steen tot en met een diameter van 1000 mm. Onze Sloopwerkzaamheden zijn divers van precisiesloop tot totaal sloop. wij zijn VCA* gecertificeerd. onze opdrachtgevers zijn o.a.; - Aannemers - Loodgieters en elektra bedrijven - Centraleverwarming bedrijven - Ziekenhuizen - Banken - Particulieren - Weg en waterbouw Circa 70% van onze werkzaamheden gebeuren in het nettere beton boorwerk zoals in bewoonde woningen , ziekenhuizen en kantoren.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Mooi goan 👍
 • Miedema Funderingstechnieken
  Miedema Funderingstechnieken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Purmerend

  Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Heien van buis palen - Funderingsherstel - Uitgraven- grondwerk - Maken van de funderingsbalk - Miedema Funderingstechnieken Met vriendelijke groet, Rick Miedema

  Laatste review:

  Funderingen en heiwerken -

  Rick is een echte vakman, heeft jarenlang ervaring in de funderingstechniek en dat is direct te merken aan hoe hij en zijn team te werk gaan. Ze zijn vakkundig en erg zorgvuldig, geven advies waar nodig en draaien de handen niet om voor extra werkzaamheden. Wanneer iets in het proces onduidelijk is legt Miedema dit tot in detail uit. Heeft top werk afgeleverd, het heien van 8 stalen buispalen inclusief console en gewapend beton. Bedankt Rick! 👍🏼
 • Reave Contracting
  Reave Contracting
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Aannemer in Purmerend

  20+ years of experience with international high-end construction projects.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  I recently hired Reave Contracting to renovate my kitchen and I am extremely pleased with the results. The team went above and beyond to ensure that the final outcome exceeded my expectations. They were professional, efficient and always kept me informed throughout the process. They were able to complete the job within the time frame and budget that was discussed and were even able to suggest cost-effective alternatives that saved me money. The quality of their work is exceptional and I am very happy with the final outcome. I highly recommend working with them for any upcoming renovation projects. They truly exceeded my expectations.
 • Topsloop werken
  Topsloop werken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95121 reviews
  Aannemer in Purmerend

  Topsloop werken, bestaat uit prof werkzaamheden. - De slogan van Topsloop werken is: Professionele sloopwerkzaamheden. En dat is dan ook precies waar Topsloop werken voor staat. Een paar kernwoorden van Topsloop werken zijn: betrouwbaarheid, kwaliteit en ervaring. U kunt terecht bij Topsloop werken voor het volgende: -Sloopwerkzaamheden -Woningen strippen -Warmte service -ijzer werkzaamheden -Afvalinzameling -Bestrating werkzaamheden -Ontruimingen -Keukens op maat incl montage! U kunt uw wensen aangeven met betrekking tot de werkzaamheden die Topsloop werken voor u uitvoert. Topsloop werken is in te zetten voor diverse sloopwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het slopen van: een badkamer, keuken, muren en plafonds. U kunt het zo gek niet bedenken of Topsloop werken maakt het met de grond gelijk. Naast de sloopwerkzaamheden kunt u bij Topsloop werken ook terecht voor het strippen van de woning. Hierbij wordt het behang van de muren gehaald of een complete badkamer leeggehaald. Heeft u interesse in de werkzaamheden van Topsloop werken? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken. Ook het opvragen van een vrijblijvende offerte valt onder de mogelijkheden. Wilt u dat Topsloop werken uw huis komt strippen? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken. Het voordeel van Topsloop werken is dat er snel gehandeld kan worden. Het strippen van een woning gebeurt voornamelijk voor de casco verkoop. U kunt deze werkzaamheden met een gerust hart uit handen geven aan Topsloop werken. Met de opgebouwde ervaring en kennis kan Topsloop werken u van dienst zijn. Er wordt professioneel gewerkt aan het strippen van een pand voor zowel particulieren als voor bedrijven.

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Erg netjes. Zij hebben al het puin weggehaald en met stoffer en blik alles schoongeveegd. Vlot en op tijd!

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Purmerend, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 417 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Purmerend

Informatie over aannemers in Purmerend

Je huis verbouwen, dat is wat je noemt een groot project. Het vraagt om een kundige aannemer, liefst uit de regio Purmerend. Want een aannemer dichtbij huis is snel op locatie wanneer er onverhoopt toch wat mis gaat en het scheelt in de voorrijkosten. Ben je op zoek naar een betrouwbare Purmerendse aannemer? Wil je iemand die jouw verbouwing professioneel coördineert en je alle mogelijke zorgen ontneemt? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. Op Werkspot vind je eenvoudig een vakman uit de provincie Noord-Holland die je renovatie vakkundig oppakt.

Op zoek naar een aannemersbedrijf uit Purmerend?

Onze aannemers uit de regio Purmerend kunnen de renovatie van een onderdeel van je huis op zich nemen, maar ook als je hele huis op de schop moet, hebben we vakmannen in ons netwerk die jouw woning in Noord-Holland weer laten stralen. Als je je huis laat verbouwen, wil je natuurlijk een prachtig resultaat dat nog jaren mee kan. Daar zijn professionele vakmannen voor nodig, mensen met jaren ervaring, die weten wat ze doen. Werkspot werkt met vakmannen uit de regio Purmerend die al menig omvangrijke verbouwing op hun naam hebben staan, vakmannen die weten hoe ze kostenefficiënt en met oog voor detail een topresultaat boeken. Werkspot werkt ten alle tijden met vakkundige aannemers.

Je woning door een aannemer uit Purmerend laten verbouwen

Deze aannemers kunnen je klus klaren zonder dat je er zelf teveel omkijken naar hebt. Een verbouwing moet immers meer plezier dan zorgen opleveren en daar zorgen onze vakmannen uit de provincie Noord-Holland graag voor. De aannemers waar wij vanuit Werkspot mee werken, voldoen namelijk aan al onze kwaliteitseisen. En daarnaast bekijken we per aannemer regelmatig de ingezonden reviews en deze nemen we absoluut serieus. Huur je een vakman in via Werkspot? Dan wordt je huis vakkundig gerenoveerd.

Diensten van aannemers uit Purmerend

Het maakt in principe niet uit wat je vraag is. Of je de badkamer van je huis in Overwhere nou eens aan wil laten pakken of je appartement in Hazepolder compleet wil laten opknappen, Werkspot heeft altijd een aannemer die de klus voor je kan klaren. Van A tot Z. Een aannemer kan je adviseren mbt de uiteindelijk in te schakelen timmermannen, elektriciens en loodgieters. Een aannemer verzorgt de offerte, de planning en de uitvoering van jouw verbouwing. Twijfel je nog over wat je hoe wil verbouwen? Vraag een van onze aannemers gerust om advies. Ook daar kunnen onze Purmerendse vakmannen je namelijk bij helpen.

Je woning in Purmerend door een vakman van Werkspot laten opknappen?

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Purmerend, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Purmerend

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur