Stratenmakers in Purmerend

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Purmerend. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Purmerend

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Purmerend

 • Sultan bestrating
  Sultan bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.95127 reviews
  Stratenmaker in Purmerend

  Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mehmet is een harde werker die onwijs mooi werk heeft geleverd. Communicatie verliep goed, hield zich aan de afspraken. Alles netjes afgevoerd en aangelegd. Geen opmerkingen over deze klus. Bedankt nu kan ik genieten van een mooie tuin.
  Kom in contact
 • Hermarij service
  Hermarij service
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Stratenmaker in Purmerend

  Er zijn meerdere wegen naar Romen , maar ook die moeten eens vervangen worden ;)

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed werk, vriendelijk en betrouwbaar. Sylven is een harde werker, staat open voor overleg en geeft goed advies. Wij zijn heel tevreden❗️
  Kom in contact
 • L. Helmhout
  L. Helmhout
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Stratenmaker in Purmerend

  L. Helmhout

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel en professioneel gelegd. Komt afspraken na.
  Kom in contact
 • Multidiensten ANMI
  Multidiensten ANMI
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Stratenmaker in Purmerend

  Overkempe dienstverlening (onderdeel van Multidiensten ANMI) bestaat uit een overzichtelijk team vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt, is ons plezier in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Iets mooiers bestaat niet. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of zoekt u een vakman voor het onderhoud van uw tuin? Wij zijn uw vakkundige hovenier met ruim 15 jaar ervaring en de nodige kennis. Of het nu gaat om beplanten, het maken van een uniek tuinontwerp, het aanleggen van een mooi terras of het onderhoud van uw gehele tuin: wij helpen u graag! U kunt Overkempe dienstverlening voor alle klussen in en om uw tuin inschakelen, uw wensen staan centraal! U heeft bij ons de volgende mogelijkheden: • Aanleg en reconstructie van tuinen • Sierbestrating • Vlonders • Schuttingen plaatsen (erf afscheidingen) • Vijvers en waterspiegels • Tuinhuizen en veranda’s • Tuinontwerp • Grondverzet Wij zijn graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Een dikke 10. Professioneel, keurig werk geleverd.
  Kom in contact
 • Bontenbal hoveniers
  Bontenbal hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Purmerend

  mijn naam is alex bontenbal. ben in bezit van het gelijknamige bontenbal hoveniers. we zitten gevestigt in purmerend. We hebben een site en Facebook pagina Bontenbal hoveniers. Daar kunt u op reageren maar belangrijker nog kijken naar mijn eerdere klussen. we zijn een jong en gezond beginnend bedrijf met een schat aan ervaring in diverse richtingen van het vak. wild u graag kunnen genieten van uw huidige of toekomstige tuin dan kunnen wij die klus voor u realiseren. voor bomen snoeien of kappen kunt u ook bij ons terecht. Per aanvraag via of contact gegeven moeten we betalen dit varieert per opdracht. we zien uw bericht graag tegemoet. mvg Alex Bontenbal

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Onze tuin is bestraat door Bontenbal hoveniers. In 3 dagen tijd is onze tuin wonderbaarlijk veranderd tot een mooie plek! De contacten met Bontenbal hoveniers verliepen soepel en voor een schappelijke prijs hebben wij nu een "nieuwe" tuin. De werkzaamheden verliepen voorspoedig en er werd netjes gewerkt. Bedankt voor jullie werkzaamheden!
  Kom in contact
 • Stamdesign
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Stratenmaker in Purmerend

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Komt afspraken Klus is goed verlopen Vriendelijke kerel Harde werker.
  Kom in contact
 • H-M-O
  H-M-O
  Beoordeling: 4.8 van 54.85108 reviews
  Stratenmaker in Purmerend

  H-M-O staat voor Hamstra Montage en Onderhoudsbedrijf en is gestart in 2001. Onze dienstverlening streeft er naar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht en goede afspraken zijn daarbij van groot belang. We hebben ruime ervaring in allerlei klussen, van bouwprojecten tot klussen in en om het huis.We werken voor aannemers en voor particulieren en zijn vooral actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. U kunt bij ons terecht voor volgende werkzaamheden: Hekwerken Schuttingen Tuinonderhoud Vlonders Timmerwerken Onderhoudswerk Montagewerk We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en dat ziet u terug in het eindresultaat.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Sjouk heeft fantastisch werk uitgevoerd! De communicatie was fantastisch en het is precies geworden wat ik wilde. Ook als dingen niet helemaal goed uitkwamen kwam Sjouk met goede oplossingen die uiteindelijk perfect bij de tuin paste. Al met al super tevreden met het resultaat!
  Kom in contact
 • Van der haagen hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Purmerend

  Vanderhaagenhoveniers kan je helpen met je Hovenier klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Vanderhaagenhoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Levert topwerk! Neemt de tijd voor je, reageert snel, komt afspraken na, flexibel, vriendelijk. Komt met goede aanvullende ideeën, bespreekt alles goed.
  Kom in contact
 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Stratenmaker in Purmerend

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Dik tevreden. Prettige communicatie. Goede prijs, kwaliteit. Aanrader voor klussen in en rond de tuin!
  Kom in contact
 • B. Komen Bestratingen
  B. Komen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Stratenmaker in Purmerend

  Beste opdrachtgever, Ik ben Bert Komen, "B. Komen Bestratingen" en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij vanuit de oude ambacht geleerd met de hamer. Volgens deze methode werken wij het liefste omdat dit een mooier eindresultaat oplevert. Uw bestrating ligt er dan strakker en stabieler bij waardoor u minder kans heeft op verzakkingen of scheef liggen. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. wij staan voor kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat u ten allertijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, B. Komen Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bert heeft 20 m² keramische tegels bij ons gelegd. Het overleg vooraf en tijdens de klus was goed, Bert heeft fantastisch meegedacht en vakwerk geleverd.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Purmerend, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 402 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Purmerend

Andere vakmensen in Purmerend

Vind vakmensen bij jou in de buurt