Installatiebedrijven in Purmerend

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde installatiebedrijven in Purmerend. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de installatiebedrijven van Werkspot in Purmerend

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Purmerend

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95248 reviews
  Installatiebedrijf in Purmerend

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Richard was amazing! Timely response, professional, attentive, available, clear communication, fair price. Thank you so much!!!
  Kom in contact
 • De Ontstopper 24/7
  De Ontstopper 24/7
  Beoordeling: 5 van 55580 reviews
  Installatiebedrijf in Purmerend

  Welkom bij de Ontstopper(s)! Wij zijn nieuw op werkspot en al jarenlang gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in uw woning en tuin. Alle soorten verstoppingen aan uw gootsteen, keuken, wastafels, douche, toilet lossen wij vakkundig op. We zijn dag en nacht beschikbaar door heel Nederland met 100% tevredenheidsgarantie. Wij hanteren eerlijke prijzen en zijn daarin transparant.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Hele goede loodgieter die goed werk levert voor hele scherpe prijzen. Kon meteen de volgende dag al komen. Goede communicatie. Klusje had hij binnen een uur geklaard. Zeker voor herhaling vatbaar! Hartelijk dank!
  Kom in contact
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35492 reviews
  Installatiebedrijf in Purmerend

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Fijne mannen, denken mee met wat er moet worden gedaan en geven goede oplossingen. Ze hebben goed werk geleverd.
  Kom in contact
 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 4.9 van 54.95144 reviews
  Installatiebedrijf in Purmerend

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van verschilende loodgieter en riooleringen bedrijven.ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen ,camera inspectie en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Friendly, good communication, speaks English, and solved the issue we were having without delay.
  Kom in contact
 • RPL LOODGIETER
  Beoordeling: 4.7 van 54.75134 reviews
  Installatiebedrijf in Purmerend

  Goeden dag, ik ben afgestudeerde loodgieter en cv-monteur van beroep. Ik kan problemen makkelijk oplossen. Huur mij in en het wordt professioneel opgelost. Vriendelijke groet, Rpl loodgieter

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Komt afspraken na, vriendelijk en deskundig. Drukplaat van de WC gemaakt en bevestigd
  Kom in contact
 • Nabs technisch installatie
  Nabs technisch installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85168 reviews
  Installatiebedrijf in Purmerend

  Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van ketels, boilers en radiatoren. Ik plaats hele installaties in woningen. Loodgieterswerk: badkamers en toiletten. Van ruwbouw tot aan afmonteren. Ik lever netjes werk en voldoe aan de wensen van de klant. Ik probeer ook altijd mee te denken met de klant en waar nodig geef ik mijn advies. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Heldere en snelle communicatie en heel net werk! Super blij mee!
  Kom in contact
 • Groenhart Installatie Service
  Groenhart Installatie Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Installatiebedrijf in Purmerend

  In 2011 ben ik groenhart installatie service opgestart wij zijn erg toegewijd aan ons werk en denken graag met de klant mee voor een oplossing. Wij verrichten werk in regio noord Holland, Utrecht, Flevoland ect.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goede vakman, prettige communicatie. Alles goed gedaan.
  Kom in contact
 • D.S.T.O.
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Installatiebedrijf in Purmerend

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf? Dan kun je in Purmerend bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Goed verlopen en uitgevoerd. De door mij gekozen toilet-spoelbak met ingebouwde wastafel was van iets mindere kwaliteit en met gebrekkige handleiding en toebehoren. Desondanks volledig werkend en zonder mankementen geïnstalleerd. Bedankt!
  Kom in contact
 • Uw BIM Team
  Uw BIM Team
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Installatiebedrijf in Purmerend

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist in Noord- Holland, dan kan Uw BIM Team je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen en tot slot alle electra of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Dan is een rustige, vriendelijke en hardwerkwerkende man die onze badkamer heel netjes heeft gerenoveerd, precies zoals wij dat wilden. Hij gaf ons een heel redelijke prijs en toen het werk veel meer tijd in beslag nam dan verwacht, heeft hij zijn prijs niet verhoogd. De communicatie verliep goed in het Engels(ook Nederlands) en Dan reageert altijd snel op WhatsApp. Het eindresultaat is boven verwachting. Wij zijn zeer tevreden en bevelen hem zeker aan!
  Kom in contact
 • Zaanburg Koeltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Installatiebedrijf in Purmerend

  Zaanburg koeltechniek partner van Nour koeltechniek B.V. Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtkanaal behandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Zaanburg koeltechniek

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Ontzettend kundig, vriendelijk en duidelijk. Een vakman!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Purmerend, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3012 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Purmerend

Populaire diensten

Andere vakmensen in Purmerend

Vind vakmensen bij jou in de buurt