Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind Installatiebedrijven in Den Haag

Op zoek naar Installatiebedrijven in Den Haag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Installatiebedrijf

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Den Haag

 • Azis

  Installatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.3 van 54.3576 reviews

  Riool vervangen Riool onstoppen + hogedrukreiniger Riool buiten opgraven en in elkaar maken Dakgoten schoonmaken HWA onstoppen Keuken sifon vervangen/onstoppen Riool op afschot brengen Kruipruimte klus 24/7 bereikbaar

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Al vanaf het eerste contact een goede indruk. Hele professionele vakman, die meedenkt en goed uitlegt wat hij precies gaat doen. Het probleem bleek achteraf groter dan gedacht en hij ging pas weg tot de klus correct was afgehandeld. Loodgieter Azis staat zeker opgeslagen in mijn telefoon mocht ik ooit nog een vakman nodig hebben.
 • Hoonz Klusbedrijf

  Installatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Prima!! Gisteren klus gepubliceerd, hij reageerde binnen een kwartier. Hij wilde dezelfde dag nog langskomen, het is dat ik niet in de gelegenheid was, daarom kwam hij op Hemelvaartsdag dit even fixen. Keurig werk geleverd voor een schappelijke prijs. Top!!
 • MaDa Installatietechniek

  Installatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews

  MaDa installatietechniek voor al CV en loodgieter werkzaamheden staan wij klaar voor een goede service!

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Binnen een half uur en afspraak en binnen 24 uur was het gemaakt dank je wel
 • MKM Installatie en Onderhoudsbedrijf

  Installatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews

  Installatiebedrijf uit Den Haag Allround 31 jaar in de elektro en installatie techniek. Gespecialiseerd in alle elektrotechnische, water, gas en cv installaties. Horeca afzuigsystemen.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  zeer tevreden, snel en vakkundig. Aanrader
 • Ozha Totaal Installaties en Onderhoudsbedrijf

  Installatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.7 van 54.75139 reviews

  Welkom op de profielpagina van Ozha Totaal Installaties&Onderhoudsbedrijf. Het installatiebedrijf voor: - Het aanleggen en vervangen van complete CV-installaties - Ketel vervanging-Gas-Water-Sanitair - En ook voor al uw voorkomende services en onderhouds werkzaamheden . - 7 dagen p/w 24 uur bereikbaar Zie ook mijn diploma's en certificaten, waaruit blijkt dat kwaliteit wel goed zit bij ons. Met vriendelijke groet, Hayrettin Ozdemir

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Vriendelijke man. Hij heeft mijn CV ketel vervangen. De oude kapotte netjes meegenomen. Hij wist wat hij deed.
 • Warmte en Zo

  Installatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews

  Wie ik ben Ik ben een jonge ondernemer die veel plezier beleeft bij alles waar creativiteit een rol speelt. Klussen is iets waar ik het liefst veel tijd aan besteed. Verder heb ik ruim 14 jaar ervaring opgedaan bij erkende installatiebedrijf (Eneco). Daar heb ik me bezig gehouden met het aanleggen van totale cv-installaties, ketels vervangen, gas- en waterleidingen, boilers, radiatoren, etc. Ik ben in het bezit van vakkundige diploma's binnen de CV installatie branch die mij bekwaam maken om veilig en betrouwbaar uw CV technische opdrachten uit te voeren. Waar ik voor sta Omdat ik mijn werk met plezier doe, is het voor mij vooral belangrijk dat ik een goed klantervaring achter laat. Ik denk met u mee en adviseer u voor een passende oplossing.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Mido is great and easy going. He has his rates but he is not inflexible, at least from my experience. He came to me within 30 mins to 1 hour of first contact and had the issue resolved to perfection within an hour. Mido does not seem to be drawn to making things that may be otherwise simple, unnecessarily complicated, as some handymen will try to do in order to charge more, at least in my experience. He also gave me free advise on a couple of other unrelated things around the house, including my central heating system which I appreciated. He is more than just a plumber, and I am certainly looking to forward to using him again!
 • Luwaco

  Installatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.3 van 54.3570 reviews

  Luwaco is een loodgieter en installatie bedrijf. In de afgelopen jaren hebben we heel veel verschillende dingen gedaan en zijn hierdoor een heel breed georiënteerd bedrijf. Van het verhelpen van een lekkende kraan tot het ontwerpen en bouwen van badkamers en keukens, het solderen van een zinken dakgoot tot het vanaf de gevel tot aan de nok volledig renoveren / vervangen van een pannendak (incl. maken van dakkapellen, schoorstenen, dakramen en isoleren), het oplossen van een storing aan de cv ketel tot het berekenen en realiseren van duurzame installaties met warmtepompen, verstopte gootsteen tot het aanleggen van een complete riolering van dak tot het gemeente riool. Kortom wij kunnen het allemaal!! 24/7 Service en bereid zijn mensen altijd te helpen, heeft ons geholpen ons meer service, onderhoud en reparaties te gaan doen. Hierdoor kunnen wij u het beste adviseren hoe u kunt verduurzamen, energie kunt besparen en meer comfort krijgt. Onderhoud aan alle merken cv ketels, ventilatie units, WTW units en warmtepompen zorgen ervoor dat deze apparaten langer mee gaan of juist eerder vervangen worden. Kortom, Luwaco is van alle markten thuis, laat u niet stikken en geeft pas op als we de oplossing hebben gevonden, adviseren u bij het maken van keuzes en doen dit met gefundeerde (soms out of the box) oplossingen.

  Laatste review:

  Zonneboiler installeren of vervangen -

  Goed werk geleverd ben zeer tevreden over de uitvoer van het achterstallige onderhoud en de overige werkzaamheden. Vakkundig advies en werkuitvoering.
 • Ben Moussa Installaties

  Installatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews

  Mijn naam is appie van Ben bouw en Installaties. Ik heb nu 19 jaar ervaring in de installatie wereld. Ben sinds 2015 gestart met mijn bedrijf en wij zijn gevestigd in Den Haag. Wij zijn werkzaam in Den Haag en omstreken. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: Cv installaties Onderhoud cv Loodgieterswerk #gas #water/warm water #cv ook warmtepompen # riolering #meganische ventilatie onderhoud (schoon vegen.en advies Bij Ben Installaties staan wij voor kwaliteit, goede communicatie met de opdrachtgever en vertrouwen. Daarnaast leveren wij ook garantie, altijd in overleg met de klant. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Ik sta voor een goede kwaliteit en prijs verhouding en ga snel maar ook netjes te werk. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Ben en Mo hebben fantastisch werk bij ons afgeleverd! Het was een lastige klus; loden leidingen vervangen in een lage kruipruimte. Ze zijn snel en vakkundig te werk gegaan, niks was ze te veel. Ze dachten mee en gaven adviezen over andere zaken. Het zijn echte vakmannen en wij huren ze zeker weer in voor een volgende klus! Vooraf netjes een prijs afgesproken, geen gedoe, gewoon goed werk geleverd van hoge kwaliteit!
 • LCR Onderhoudsbedrijf

  Installatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.7 van 54.75122 reviews

  Goededag, Mijn naam is Carlos Lieuw-On en werk sinds enkele jaren als zzp er. LCR-onderhoudsbedrijf is een bedrijf waar kwaliteit en netheid voorop staan, en uw wensen leidraad zijn. ik hou me veel bezig met installatiewerk,(cvketels, waterleiding, gas en klein elektra). verbouwingen van badkamers en toilleten. uiteraard kunt u mij ook inschakkelen voor de kleinere klussen.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Snelle reacties, vriendelijk, kwaliteit goed. Dank je!
 • W.J. Kersten B.V.

  Installatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.6 van 54.65201 reviews

  Jong en dynamisch bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het loodgietersvak. Voor al uw installatiewerkzaamheden. Voor al uw vragen/wensen sta ik u graag te woord en zal u zo goed mogelijk adviseren en tot uw dienst zijn.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  We hadden een storing aan de CV en i.v.m. leeftijd hiervan was het niet zinnig nog een reparatie te laten uitvoeren. Met Wilco maakten we een afspraak voor vervanging na enige dagen. Voor het weekend gaf de C.V. het helemaal op dus en zaten we zonder verwarming en warm water. Wilco gebeld en gelijk voor maandag een afspraak kunnen maken voor het vervangen van de ketel door een nieuwe. Een Remeha ketel met een slimme thermostaat. Binnen vier uur waren de werkzaamheden voltooid en tot onze volle tevredenheid. Een aanbeveling om met Wilco in zee te gaan. Wilco bedankt!

Populaire lokale Installatiebedrijven in Den Haag

Andere vakmensen in Den Haag

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur