Vind dakdekkers in 's-Gravenhage

Op zoek naar dakdekkers in 's-Gravenhage? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Den Haag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 119 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Den Haag

 • HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf

  Dakspecialist in Den Haag

  Beoordeling: 4.8 van 54.85114 reviews

  Hallo, mijn naam is Harry Verbeucken. Ik ben sinds begin 2016 mijn eigen bedrijf HVB schoonmaak en onderhoudsbedrijf gestart waar ik tot heden heel tevreden over ben . Ik heb voorheen in dezelfde branche gewerkt waardoor ik inmiddels 8 jaar ervaring heb . Mijn focus ligt grotendeels op de schoonmaakwerkzaamheden en reparaties van pannen en bitumen daken. Dit varieert enorm van het reinigen van u dakgoot tot het gehele dak , van het vervangen van enkele pannen tot een geheel nieuw dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  De heer Verbeucken heeft de twee lekkages in mijn dakgoot prima verholpen. Hij nam ook de tijd om uit te leggen welk materiaal hij gebruikt en waarom. De communicatie (schriftelijk en via telefoon) verliep goed en snel. Wat ook prettig was, was dat hij een half uurtje van tevoren belde om te zeggen dat hij onderweg was. Kortom, deskundig, vriendelijk en betrouwbaar.
 • Allround Dakdekker Nederland

  Dakspecialist in Den Haag

  Beoordeling: 4.1 van 54.1531 reviews

  Hulp nodig bij een lekkage aan u dak? Een dakdekker nodig. Zoek niet verder. U heeft ons al gevonden. Allround Dakdekker Nederland biedt haar klanten een complete service voor onderhoud en van daken. De voornaamste peilers van ons bedrijf zijn duurzaamheid en kwaliteit. Zoals u van een Allround Dakdekker Nederland mag verwachten. Volgen wij graag de wensen van de klant, en willen we graag tevreden klanten. Hoe gaat Allround Dakdekker Nederland ter werk? Wij komen eerst bij u kijken, bespreken met u uw wensen. Daarna maken wij hier een plan van met vermelding van de werkzaamheden tot in de kleinste details plus een kostenplaatje. U ontvang dit plan samen met een offerte. Dit alles vrijblijvend. Wij zijn overtuigd, dat onze offerte u zal verassen, wat betreft de snelheid van kwaliteit van de gekozen materialen en uiteraad - de kosten. Nieuwsgierig? Wij verheugen ons op uw reactie. LET OP! WIJ ZIJN ELKE DAG BEREIKBAAR VOOR SPOED LEKKAGES 24UUR PER DAG 7 DAGEN PER WEEK. Mvg, Allround Dakdekker Nederland.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snelle reactie, goed werk geleverd voor een redelijke prijs. Vakkundig advies, en ook nog een ander probleem opgelost. Ik ben tevreden.
 • Gerrebrands Gevel Renovatie

  Dakspecialist in Den Haag

  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews

  Gerrebrands Gevel Renovatie Al meer dan 20 jaar de beste keus op het gebied van gevels en dakwerkzaamheden. Kwaliteit voor de juiste prijs.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Nicely done job, I recommend this company.
 • Klusbedrijf Hazebroek

  Dakspecialist in Den Haag

  Beoordeling: 4.6 van 54.65397 reviews

  klusbedrijf voor alle voorkomende werzaamheden in en rond om het huis plaatsen water/ gasleiding afvoer sanitair cv dakbedekking ontstoppingen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  John is een man van zijn woord. Levert kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Super blij met ons nieuwe dak!
 • Mak Bouwservice

  Dakspecialist in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Mijn naam is Krystian Mikolajczyk en ik ben de eigenaar van Mak Bouwservice. Ik ben een dakspecialist met ruim 20 jaar ervaring; pannen, dakbedekking, zinkwerk, loodwerk. Mijn werkgebied ligt in en rondom Den Haag, Zuid Holland. Ik geef minimaal 10 jaar garantie. Daarnaast heb ik uiteraard een schadeverzekering. Mijn motto is "goede kwaliteit en hoog werktempo".

  Laatste review:

  Dakkapel of dakraam repareren -

  Kristian heeft ons uitstekend geholpen met vernieuwing van het dak van de dakkapel. Daarnaast ook een lekkage verholpen. Communicatie was ook zeer prettig.
 • Albers Services

  Dakspecialist in Den Haag

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Is Uw platte dak aan vervanging toe? Is het bitumen gebarsten en laten de naden los? Ligt het niet meer strak op de ondergrond en zie je blaren? Heeft U last van lekkages? Is het te warm in de onderliggende kamers op een zomerse dag? Een inspecterende dakdekker zal vaak aanraden om een nieuwe laag over de oude te branden of het dak te slopen en te voorzien van een nieuwe laag. Dit brengt echter aanzienlijke kosten met zich mee, buiten de aanslag op het milieu die de afvoer en de verwerking van de oude bitumen met zich mee brengt. Het materiaal kan namelijk niet worden gerecycled. Dat kan ook anders! Vanwege de steeds strengere regels voor het branden van dakbedekking, is er een groeiende behoefte aan het coaten, het verven van een plat dak. In Nederland is dit nog niet zo gangbaar, maar in de rest van de wereld past men dat al tientallen jaren toe. Bekijkt U New York in de satellietmodus in GoogleMaps maar eens. Witte daken waar je maar kijkt. Wij voeren vrijblijvende inspecties uit om te beoordelen of een dak geschikt is om onze speciale witte coating op basis van siliconen (Global's Silicon Roofing TG) aan te brengen. Vaak is een dak nog 'te redden', en tegen lagere kosten. Makkelijk, sneller, zonder slopen, goedkoper dan nieuwe dakbedekking en met een uitgebreide garantie. De fabrikant is zo overtuigd van het product, dat er een garantie van 25 jaar wordt gegeven. En de ruimtes onder het dak blijven koeler tijdens warme dagen met onze White Silicon Roof Coating. Dit kan op een zomerse dag wel 5 graden schelen. En ook 's avonds is het aangenamer, omdat de warmte niet 'in het dak gaat zitten'.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ton is helder in zijn communicatie. Houdt zich aan de afspraken. Duidelijk is dat hij geloofd in zijn product met witte siliconen en zijn oplossing was financieel een Stuk aantrekkelijker. Wij zijn goed door hem geholpen en zouden hem aanraden bij het renoveren van je bitumen platte dak💪👍 wij vinden onze mooie witte daken er fris uit zien! Ton dank je wel!
 • Enis Bouw

  Dakspecialist in Den Haag

  Beoordeling: 4.3 van 54.352 reviews

  Ik ben Stanimir ik werk als dakdekker en ben sinds 5 jaar begon op me zelf te werken en nu is het tijd dat ik ga opdouwen. Ik werk als dakspecialist al 12 jaar dus een dak renoveren zou me heel makkelijk zijn.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Prima bedrijf voor renovatie van schuurdak. Wel enige discussie over de eindafwerking, maar al met al tevreden. Goede communicatie en prijs/kwaliteit. De afronding en opruimen en dergelijke konden wat netter.
 • Alish B-es

  Dakspecialist in Den Haag

  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review

  Haag en omgeving vanuit mijn werkplek, ik heb 8 jaar dakdekkerservaring, ik garandeer elke klus die ik doe..

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Levert goed werk zoals afgesproken. Hij denkt ook mee met wat je kan doen. Neemt zijn werk serieus. Ga zo door kerel dan komt het wel goed.
 • W. van der Haak

  Dakspecialist in Den Haag

  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews

  Goedendag, mijn naam is Wim van der Haak en ik ben dakdekker, lood- en zinkwerker met ruim 10 jaar ervaring. Ik ben zelf woonachtig in Regio den haag. Mijn tarief : - voorrijkosten zijn €50 tot €85; - uur tarief €50 per uur; - exclusief materiaal. Ik geef 10 jaar garantie op al het zinkwerk en 20 jaar op dakbedekking en ik zou graag bij u willen komen kijken. Met vriendelijke groet, Wim van der Haak W. van der Haak

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Geweldige vaklui......erg sympathiek.....mooie prijs..... Helemaal top.
 • Bouwbedrijf Peter Swart

  Dakspecialist in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Ik ben peter wij zijn een allround bouw timmer sloop en loodgieters bedrijf van A tot Z ook doet mijn vrouw schoonmaakwerk op div niveaus van klein tot groot

  Laatste review:

  Dakterras aanleggen -

  Peter & Ton waren top, snel, netjes en goed meegedacht, ook met wat andere klusjes die nog open stonden in huis. Zeker aan te raden voor iedereen!

Populaire lokale dakspecialisten in Den Haag

Informatie over dakdekkers uit 's-Gravenhage

Heb je te maken met een lekkage, is je dak versleten of heb je een verstopping? Dan is het een goed plan om een betrouwbare dakdekker in te schakelen, die ook nog eens uit de omgeving van Den Haag komt. Werkspot werkt met een selectie regionale dakdekkersbedrijven. Deze partijen bezitten stuk voor stuk de nodige kennis en kunde. Ze hebben het dakdekken 100% onder de knie. Schakel dus een dakdekker in via Werkspot wanneer je hulp nodig hebt bij het repareren of vervangen van je dak in Den Haag.

Enkele dakdekkers uit Den Haag

Moet je dak gerepareerd worden of misschien zelfs vervangen? Werkspot heeft een selectie ijzersterke dakspecialisten voor je klaarstaan. De Werkspot dakdekkers uit Den Haag staan voor duurzaam resultaat. Ze verstaan hun vak, leveren keurig werk af. Ze werken efficiënt én effectief. Het is een goed idee om met een professionele vakman in zee te gaan wanneer het je dak betreft. In Nederland regent het nogal eens en dus is het meer dan belangrijk dat je dak waterdicht is. Kies een Haagse dakspecialist die ervaring heeft en helder communiceert, dat komt het proces ten goede. Het is sowieso fijn om met een dakdekker uit de regio te werken, aangezien deze minder voorrijkosten factureert en snel ter plekke is. Ga voor een Haagse dakwerker via Werkspot en je klus wordt met verve geklaard.

Dakdekkers uit Den Haag leveren kwaliteit

Werk je liefst met een dakdekker die zijn vak verstaat? Onze dakwerkers uit Den Haag en omgeving staan stuk voor stuk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Deze vakmannen beschikken over een goede verzekering en hebben doorgaans ook nog eens diverse keurmerken en/of certificaten behaald. Werkspot dakdekkers uit Den Haag zijn snel ter plekke, lossen het defect snel op en zorgen voor een goed resultaat, waar je nog lang plezier van hebt. Daar kun je van op aan doordat we ons reviewsysteem goed in de gaten houden. Elke klant kan een beoordeling plaatsen bij de Haagse dakspecialist waarmee gewerkt is. We lezen deze beoordelingen nauwkeurig en weten zo precies hoe de vakmannen hun werk doen. Is het onvoldoende? Dan grijpen we in. Schakel dus met een gerust hart een dakdekker uit de regio Den Haag in via Werkspot.

Dakdekkers uit Den Haag zijn in te schakelen voor verschillende klussen

Wanneer het dak van je woning in Den Haag aan vervanging toe is of het moet hoognodig gerepareerd worden vanwege een lekkage, beschadiging of verstopping, klop dan bij één van onze dakdekkers uit Den Haag en omgeving aan. Deze dakspecialisten verhelpen eventuele ongemakken graag en snel. Maar niet alleen wanneer het al mis gegaan is, zijn onze mannen inzetbaar. Ook op voorhand is het slim om met dakdekkers samen te werken. Sluit bijvoorbeeld een servicecontract af en je dak wordt eens in de zoveel tijd gecontroleerd. Zijn er beginnende opstoppingen of beschadigingen dan repareert de dakdekker deze direct en worden ernstige lekkages én kosten op de lange termijn voorkomen.

Wil je je dak in Den Haag via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Den Haag, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Den Haag

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur