Vind dakdekkers in Leiden

Op zoek naar dakdekkers in Leiden? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Leiden

 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Dakdekker in Leiden

  Mijn naam is AndersonThomas. Ik ben gespecialiseerd in Velux dakramen. Bij mij kunt u terecht voor verschillende typen dakramen waardoor Anderson Dakvensters & Raamdecoraties kan inspelen op iedere woonsituatie. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u Anderson Dakvensters & Raamdecoraties

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, betrouwbaar, meedenkend: een echte vakman. Binnen een week afspraak kunnen maken, dakraam snel en goed geplaatst, geen omkijken en ziet er prachtig uit!
 • dak- en woningonderhoud oranje
  dak- en woningonderhoud oranje
  Beoordeling: 4.2 van 54.2538 reviews
  Dakdekker in Leiden

  We hebben ons eigen website kunt u via google vinden. dakenwoningonderhoudoranje .com Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. -Dak-en woningonderhoud Oranje bestaat uit een sterk team hard werkende mensen die altijd hard willen werken voor uw dak - We zijn voornamelijk gespecialiseerd in pannen- en platte daken, schoorstenen en goten. Complete renovaties. -Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan, we zijn het bedrijf dat een lach van de klant wilt zien. - We zijn erg flexibel en kunnen een spoed klus altijd verwerken in onze agenda. - Al ons personeel is intern opgeleid en heeft daarbij een brand certificaat. - Bij Dak- en woningonderhoud Oranje is uw dak altijd in goede handen. + garantie altijd in overleg Indien u na akkoord gaan afzegt kost het u 20% van de gehele offerte

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Dak is mooi waterdicht. Zeker een aanrader!! Vriendelijk gozer met lachende team.
 • Loodgietersbedrijf S. de Graaf
  Loodgietersbedrijf S. de Graaf
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Dakdekker in Leiden

  Loodgietersbedrijf S. de graaf is een zelfstandige onderneming en is opgericht in 2019 als eenmansbedrijf met allround ervaring in loodgieterswerk, dit geld van dak tot aan de fundering. waar wij in gespecialiseerd in zijn is: - Dak- en Zinkwerk - Groen daken - Water - Centrale Verwarming - Gas leiding - Riolering

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Zeer vlotte reparatie
 • JV Dakvenster Montage
  JV Dakvenster Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Dakdekker in Leiden

  Welkom bij JV Dakvenster Montage. Wij kunnen u helpen met uw klus in Capelle aan den IJssel en omgeving. Wij staan klaar om al uw vragen over plaatsen of vervangen van dakvensters te beantwoorden. Neem direct contact op met ons om uw klus te bespreken, en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook te benaderen via onze eigen website. Getraind bij VELUX Academie - 3in1/2in1 februari 2023. Getraind bij VELUX Academie - Basis training december 2022. Getraind bij VELUX Academie - INTEGRA module maart 2019.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Reageert snel, neemt wensen door met klant en maakt een duidelijke offerte binnen een dag. Nette prijs. Werkt erg netjes en denkt mee met klant. Ruimt alles na afloop netjes op. Zeer aanbevolen.
 • Dak- en schoorsteentechniek west
  Dak- en schoorsteentechniek west
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Dakdekker in Leiden

  Dak- en schoorsteentechniek West staat klaar voor al uw schoorsteen, dak en gevel werkzaamheden. Naast het (elektrisch) schoorsteenvegen, zijn wij ook uw partner als het gaat om schoorsteen renovatie of het renoveren van uw gevel. Ook het vervangen van lood is voor ons geen enkel probleem.

  Laatste review:
  Komt optijd, werkt netjes en dat voor een hele redelijke prijs
 • Klusbedrijf Hazebroek
  Klusbedrijf Hazebroek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75498 reviews
  Dakdekker in Leiden

  klusbedrijf voor alle voorkomende werzaamheden in en rond om het huis plaatsen water/ gasleiding afvoer sanitair cv dakbedekking ontstoppingen

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Goed contact. Goede afspraken van tevoren gemaakt. Het werk bleek gecompliceerder dan gedacht. Ook dat is goed opgelost 👍🏻
 • Alwatan allround
  Alwatan allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Dakdekker in Leiden

  Bij Alwatan daken zijn we niet zomaar dakdekkers; we zijn jouw partners in bescherming, kwaliteit en vakmanschap. Ons jonge, energieke team brengt meer dan 10 jaar gecombineerde ervaring in de dakdekkersbranche met zich mee. We zijn gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van de hoogste normen in dakwerk, en we doen dit met een glimlach. Wat onderscheidt ons? Het is onze belofte van gecertificeerde producten en onze bereidheid om deze belofte vast te leggen in een getekende garantieverklaring. Wij gaan verder dan alleen het plaatsen van daken; we bouwen vertrouwen en gemoedsrust. Of het nu gaat om een klein reparatieproject of een grootschalige dakrenovatie, wij begrijpen de waarde van jouw huis en streven ernaar om het te beschermen met onze vaardigheden en toewijding. We luisteren naar je wensen, bieden op maat gemaakte oplossingen en leveren resultaten waarop je kunt vertrouwen. Kies Alwatan daken voor jouw dakbehoeften en ontdek het verschil van een professioneel, ervaren en toegewijd team dat altijd voor je klaarstaat.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Bedankt voor de snelle reactie en vooral om ons probleem kundig en snel te fixen. Prima werk geleverd.
 • M.N. Daktotaal B.V.
  M.N. Daktotaal B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Leiden

  Wij van M.N daktotaal hebben meer dan 25 jaar ervaring in dak en loodgieterwerkzaamheden. M.N daktotaal staat voor kwaliteit en wij willen deze kwaliteit leveren door samen met de klant te kijken naar de beste opties om tot een mooi eindresultaat te komen. Wij verrichten de werkzaamheden samen met een enthousiast team die met hun ervaring en vaardigheden de wensen van de klant wil volbrengen. Wij zorgen uiteraard goed voor uw dak, dit omdat wij weten hoe belangrijk een goede aanleg is en goed onderhoud van uw dak is. Ons werk vinden wij nooit saai, omdat ieder dak, iedere klant en iedere situatie natuurlijk enig in zijn soort is. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering, leveren maatwerk en u kunt altijd van ons uiterst goede kwaliteit verwachten. Wij zijn vol passie over het dak en leveren dus ook met veel trots vakmanschap op uw dak.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Superfijn bedrijf. Communiceert goed en doet wat ze beloven. Geven ook nog goede adviezen en ze hebben zelfs de ramen nog gelapt omdat wij er niet bij konden komen. Kortom heel erg tevreden.
 • Wekking Dakbedekking
  Wekking Dakbedekking
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Dakdekker in Leiden

  Wekking Dakbedekking kan je helpen met je Dakspecialist klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Wekking Dakbedekking om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Erg snel en professioneel gedaan.
 • Bernat Bouw Pro
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakdekker in Leiden

  Facebook: Bernat Bouw Pro Vrijblijvende dak/balkon inspectie. Reparaties van alle dak sorten dus zink, bitumen en zowel dakpanen. Dak isolatie, zolder isolatie ,balkon reparaties, beton reparaties, epoxy, schoorstenen reparaties, schorstenen slopen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Vriendelijke mensen en doen wat ze zeggen, klus naar tevredenheid afgerond...

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Leiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 354 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Leiden

Informatie over dakdekkers in Leiden

Schakel je een dakdekker uit de regio Leiden in, dan kun je rekenen op een betrouwbare vakman en een professioneel resultaat. Werkspot werkt uitsluitend met dakspecialisten met jarenlange ervaring die je kunnen ontzoregn en duurzaam werk afleveren. Vakmannen uit de regio die snel ter plekke zijn en ervoor zorgen dat je dak straks weer jaren meegaat.

Een greep uit onze dakdekkers uit Leiden

Is het de hoogste tijd om je dak onder handen te nemen? Werkspot brengt je graag in contact met dakspecialisten en dakdekkersbedrijven uit de provincie Zuid-Holland. Wanneer je een klus uitbesteed, is het een goed idee om dit bij een vakman uit de regio te doen. Deze kan snel ter plaatse zijn bij een lekkage of andere spoedklus en brengt meestal geen tot weinig voorrijkosten in rekening. Wanneer je een klus plaatst op Werkspot, brengen wij vervolgens de vakmannen uit je regio op de hoogte. Heeft een vakman interesse en tijd om de klus uit te voeren? Dan ontvang je vanzelf een bericht met zijn contactgegevens.

Dakdekkers uit Leiden leveren topwerk af

Al onze vakmannen staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn goed verzekerd en beschikken over de juiste branchegerelateerde certificaten. Wanneer je een klus plaatst via Werkspot, kun je dus rekenen op een professionele dakspecialist. Via ons reviewsysteem kunnen huiseigenaren na iedere klus een review achterlaten, die voor iedereen zichtbaar is. Zo weet je van tevoren of een vakman goed werk kan afleveren. Alleen vakmannen met overwegend positieve reviews, mogen hun diensten blijven aanbieden op Werkspot.

Schakel dakdekkers uit Leiden in voor verschillende klussen

Een dakdekker schakel je in bij lekkage, onderhoud of een renovatie. Wil je het hele jaar verzekerd zijn van een dakspecialist die snel bij je op de stoep kan staan en niet voor financiële verrassingen komen te staan? Sluit dan een onderhoudscontract af bij de dakdekker. Onze dakspecialisten zijn van alle markten thuis. Benieuwd wat je vakman nog meer voor je kan betekenen? Informeer snel naar de mogelijkheden.

Je opdracht in Leiden via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Leiden, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Leiden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt