Vind dakdekkers in Leiden

Op zoek naar dakdekkers in Leiden? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Leiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 204 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Leiden

 • D. Schlagwein Dakwerken

  Dakspecialist in Leiden

  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews

  Daan schlagwein dakwerken is een dakdekkersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en met 2 generatie kennis op het gebied van diverse dakwerken. Of het nou een pannen, bitumineuze of epdm daken zijn. Wij zorgen ervoor dat het binnen lekker droog blijft. Ook zinkwerk is bij D.Schlagwein een vak waar veel aandacht aan word besteed . goten ,dakkapellen, deklijsten, zijwangen pinakels, voor elke klus beschikbaar;) Met vriendelijke groet, Daan Schlagwein.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede en betrouwbare gozer en net werk. ondanks zijn drukke agenda keurig aan de afspraken gehouden.
 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Leiden

  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Wij hadden daklekkage. Vriendelijke man die de lekkage snel en kundig heeft verholpen. Prettige ervaring, in het vervolg zal ik hem weer bellen als ik last heb van een lekkage!
 • FiCuZa

  Dakspecialist in Leiden

  Nog geen reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Fidel Cuzablanco Sinds kort ben ik mijn eigen bedrijf begonnen genaamd FiCuZa. Graag kom ik in contact met u om de wensen die u heeft door te nemen. Met vriendelijke groet, Fidel Cuzablanco

 • Burema Onderhoudsbedrijf

  Dakspecialist in Leiden

  Nog geen reviews

  Burema Onderhoudsbedrijf is opgericht in oktober 2020 en voornamelijk gericht op dakrenovatie en reparatie. Ik wil graag goed werk leveren en aan de verwachtingen van de klant voldoen. Eerlijkheid en transparantie vind ik erg belangrijk. Kwaliteit is voor mij prioriteit.

 • Bouwbedrijf BMR

  Dakspecialist in Leiden

  Beoordeling: 4.4 van 54.4525 reviews

  Uw vakman in de bouw, verbouw ,renovatie en onderhoud. traditioneel vakmanschap & professionele aannemer in leiden en omstreken.zoekt u een aannemer waarmee u goed kunt communiceren en die goed begrijpt wat uw wensen zijn, dan bent u bij BMR aan het juiste adres. Uw wensen vormen de basis voor een prettige samenwerking met een mooi resultaat. BMR staat voor bouwen met resultaat en is een bedrijf dat recent is opgericht door mij, Ron van Es. Bmr is een allround bouwbedrijf voor bouw, verbouw, renovatie en onderhoud en is gevestigd in leiden. dit doe ik voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Dat BMR redelijk nieuw is betekend niet dat het vak nieuw is voor mij. Met meer dan 13 jaar ervaring in timmer- en onderhoudswerk kan ik mijzelf volmondig een vakman en leermeester noemen.in het verleden heb ik ook veel jongeren opgeleid tot timmerman waarvan velen op hun beurt zijn uitgegroeid tot vakmannen. "BIJ BMR GAAN TRADITIONELE VAKMANSCHAP EN MODERNE BEDRIJFSVOERING HAND IN HAND " Kwaliteit leveren voor mijn klanten is wat het belangrijkste is voor mij. Daarom heet het bedrijf ook "BOUWEN MET RESULTAAT" Wanneer mijn klanten tevreden zijn dan heb ik ze het beoogde resultaat kunnen bieden met het kwaliteitsniveau waar ik bekend om sta. Het resultaat voor de klant is waar het om gaat en daarvoor ga ik heel ver . Ik onderscheid mij door mijn goede relaties met mijn klanten. Zoekt u een aannemer waarmee u goed kunt communiceren en die goed begrijpt wat uw wensen zijn, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  BMR komt als een betrouwbaar bedrijf over. Heeft de zolder bij ons verbouwd (foto’s op de website van BMR) en een Brugman keuken geplaatst. Zolder is goed gegaan. Ziet er keurig uit en ook goed over meegedacht. Keuken is echter een ander verhaal. Hier is regelrecht prutswerk geleverd! Het begon al dat de heren al het beschermende folie op alle wanden van de kasten en lades hadden laten zitten. Ook op de delen die tegen elkaar aan waren gemonteerd. Hoe verzin je het! Toen wij Ron ruim na oplevering vroegen om zaken te corrigeren (werkblad scheef, handgrepen die aan de ene kant van de keuken onder het werkblad komen en aan de andere kant een halve cm uitsteken en veel meer van dit soort zaken) en meldde dat de verzekering een eerdere waterschade dekte, vroeg hij om de verzekeringspapieren omdat hij vond dat het bedrag aan hem betaald moest worden zodat hij daarmee alles kon herstellen. Beschamend! Voor het hele verhaal inclusief al Ron’s email berichten en foto’s van de oplevering van de keuken kunt u mij benaderen. Dit om aan te tonen dat ik niet overdrijf en de waarheid spreek. keuken@steegman.net Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Fam Steegman
 • Nibro

  Dakspecialist in Leiden

  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews

  Een middel groot bedrijf wat reeds 15 jaar actief is als veelzijdig dakbedekking bedrijf. Met ervaring met bitumen op grote en kleine daken. Het renoveren van zinken dakgoten, het plaatsen van afdekkappen van aluminium en plastisol. Het monteren van diverse valbeveiligings systemen en hekwerken. Sinds enige jaren passen wij uitsluitend nog EPDM dakfolie toe. De redenen zijn vanwege de nieuwe voorschriften van de brandverzekeringen die het branden op daken zeer aan banden heeft gelegd, waarbij het voor de particuliere dakbezitter bijna niet meer mag worden toegepast. Wij hebben alle kennis in huis om de bouwfisische problemen van woningen te onderkennen en de juiste verwerkings methoden toe te passen. Wij werken voor zowel particuliere opdrachtgevers als aannemers en woningstichtingen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Prima klus geklaard, ons schuur dak is weer als nieuw. Werkt erg precies en weet waar het over gaat! Is alle afspraken netjes nagekomen, geen verassingen en doet wat hij zegt! Bedankt!!
 • Klusbedrijf schellingerhout

  Dakspecialist in Leiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Goedendag, Dit is Installatiebedrijf Schellingerhout. Een jongen jongen die nu na ongeveer 10 jaar ervaring in de bouw het voor me zelf ga doen. Opleiding installatie techniek. 6jaar instalatie monteur geweest in een familie bedrijf. En 4 jaar in dienst bij een aannemer geweest als timmerman. Geen klus is te gek of te klein. Mijn motto is er is geen probleem maar een uitdaging Vriendelijke groet Schellingerhout

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Reageerde snel en kwam ook vlot
 • JED Totaal onderhoud

  Dakspecialist in Leiden

  Nog geen reviews

  Bent u op zoek naar een veelzijdig en vakkundig klussenbedrijf? Dan zoekt u JED totaalonderhoudsbedrijf! Uw klusbedrijf voor al uw klussen in en rond uw woning/bedrijf/kantoor in heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor werkzaamheden aan uiteenlopende zaken als onderhoud aan uw woning, bedrijfspand, vve tot aan verhuurprojecten. Of het nu gaat om het ophangen van een schilderij tot een complete aanbouw bij de firma JED totaalonderhoud kunt u hiervoor terecht. Een aantal werkzaamheden die wij uitvoeren zijn. Schilderwerk Renovatie Sanitair Loodgieterwerk Riool Ontstopping (nieuw!) Installatiewerk Verbouwingen Aanbouwen Facilitair onderhoud De naam JED totaalonderhoud staat dan ook voor vakmanschap, betrouwbaarheid en helderheid in afspraken, werk en communicatie. Als klant ben u bij ons nog echt koning!

 • Machinaal Bestratingsbedrijf Leiden

  Dakspecialist in Leiden

  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews

  Wij zijn bekwaam in het leggen van vele soorten bestratingen, zowel handmatig als machinaal. We werken veel samen met woningcorporaties, aannemers en gemeenten maar ook werken we bij ondernemingen en particulieren. We voeren projecten uit als hoofdaannemer en in onderaanneming. Door onze veelzijdigheid, ons vakkundig personeel en ons materieel zijn we in staat de totale regie over projecten te voeren en de verantwoordelijkheid te dragen voor de uitvoering van het complete proces. We adviseren u graag van begin tot eind. Wij onderscheiden ons door vakmanschap, maar ook door de projecten waarvoor wij worden ingezet. Stuk voor stuk prachtige projecten waar een uitdaging op ons ligt te wachten en waar wij onze kwaliteit kunnen tonen. We zijn trots op wat we bereikt hebben! Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel.

  Laatste review:

  Tuin overige -

  Top mannen! Onze tuin ziet er weer keurig uit en al onze wensen zijn doorgesproken en nagekomen.
 • J.C.A. Spies

  Dakspecialist in Leiden

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Hallo Ik ben Jaco Spies 36 jaar en sinds januari 2011 als zelfstandig ondernemer in de loodgieters branche begonnen .Voor de grotere klussen werk ik samen met betrouwbare collega s. De kleine werkzaamheden doe ik altijd zelf zo weet u altijd wie u in huis krijgt.Ik heb 18 jaar ervaring met de volgende werkzaamheden Lood en zinkwerk -water,gas,en centrale verwarming,bitumeuze en kunstof dakbedekkingen en niet te vergeten rioolwerkzaamheden met al deze vakgebieden sta ik u graag met raad en daad terzijde.

  Laatste review:

  Overige CV, water en gas diensten -

  Goede kwaliteit, meedenkend, goede collega's die met hem meewerken, mooi resultaat aan het eind. Zeker een aanrader!

Populaire lokale dakspecialisten in Leiden

Informatie over dakdekkers in Leiden

Schakel je een dakdekker uit de regio Leiden in, dan kun je rekenen op een betrouwbare vakman en een professioneel resultaat. Werkspot werkt uitsluitend met dakspecialisten met jarenlange ervaring die je kunnen ontzoregn en duurzaam werk afleveren. Vakmannen uit de regio die snel ter plekke zijn en ervoor zorgen dat je dak straks weer jaren meegaat.

Een greep uit onze dakdekkers uit Leiden

Is het de hoogste tijd om je dak onder handen te nemen? Werkspot brengt je graag in contact met dakspecialisten en dakdekkersbedrijven uit de provincie Zuid-Holland. Wanneer je een klus uitbesteed, is het een goed idee om dit bij een vakman uit de regio te doen. Deze kan snel ter plaatse zijn bij een lekkage of andere spoedklus en brengt meestal geen tot weinig voorrijkosten in rekening. Wanneer je een klus plaatst op Werkspot, brengen wij vervolgens de vakmannen uit je regio op de hoogte. Heeft een vakman interesse en tijd om de klus uit te voeren? Dan ontvang je vanzelf een bericht met zijn contactgegevens.

Dakdekkers uit Leiden leveren topwerk af

Al onze vakmannen staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn goed verzekerd en beschikken over de juiste branchegerelateerde certificaten. Wanneer je een klus plaatst via Werkspot, kun je dus rekenen op een professionele dakspecialist. Via ons reviewsysteem kunnen huiseigenaren na iedere klus een review achterlaten, die voor iedereen zichtbaar is. Zo weet je van tevoren of een vakman goed werk kan afleveren. Alleen vakmannen met overwegend positieve reviews, mogen hun diensten blijven aanbieden op Werkspot.

Schakel dakdekkers uit Leiden in voor verschillende klussen

Een dakdekker schakel je in bij lekkage, onderhoud of een renovatie. Wil je het hele jaar verzekerd zijn van een dakspecialist die snel bij je op de stoep kan staan en niet voor financiële verrassingen komen te staan? Sluit dan een onderhoudscontract af bij de dakdekker. Onze dakspecialisten zijn van alle markten thuis. Benieuwd wat je vakman nog meer voor je kan betekenen? Informeer snel naar de mogelijkheden.

Je opdracht in Leiden via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Leiden, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Leiden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur