Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Voorschoten

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95543 reviews
  Dakdekker in Voorschoten

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snel, duidelijk, vriendelijk en betaalbaar. Helemaal top.
 • Dak- en schoorsteentechniek west
  Dak- en schoorsteentechniek west
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Dakdekker in Voorschoten

  Dak- en schoorsteentechniek West staat klaar voor al uw schoorsteen, dak en gevel werkzaamheden. Naast het (elektrisch) schoorsteenvegen, zijn wij ook uw partner als het gaat om schoorsteen renovatie of het renoveren van uw gevel. Ook het vervangen van lood is voor ons geen enkel probleem.

  Laatste review:
  Komt optijd, werkt netjes en dat voor een hele redelijke prijs
 • Allround Dakdekker Nederland
  Allround Dakdekker Nederland
  Beoordeling: 4.1 van 54.1589 reviews
  Dakdekker in Voorschoten

  Hulp nodig bij een lekkage aan u dak? Een dakdekker nodig. Zoek niet verder. U heeft ons al gevonden. Allround Dakdekker Nederland biedt haar klanten een complete service voor onderhoud en van daken. De voornaamste peilers van ons bedrijf zijn duurzaamheid en kwaliteit. Zoals u van een Allround Dakdekker Nederland mag verwachten. Volgen wij graag de wensen van de klant, en willen we graag tevreden klanten. Hoe gaat Allround Dakdekker Nederland ter werk? Wij komen eerst bij u kijken, bespreken met u uw wensen. Daarna maken wij hier een plan van met vermelding van de werkzaamheden tot in de kleinste details plus een kostenplaatje. U ontvang dit plan samen met een offerte. Dit alles vrijblijvend. Wij zijn overtuigd, dat onze offerte u zal verassen, wat betreft de snelheid van kwaliteit van de gekozen materialen en uiteraad - de kosten. Nieuwsgierig? Wij verheugen ons op uw reactie. LET OP! WIJ ZIJN ELKE DAG BEREIKBAAR VOOR SPOED LEKKAGES 24UUR PER DAG 7 DAGEN PER WEEK. Mvg, Allround Dakdekker Nederland.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Echte vakmensen. Ik vind de negatieve reviews niet geheel terecht; ook bij mij is een afspraak verplaatst vanwege het slechte weer, maar dat is logisch want dakdekkers moeten onder veilige en goede omstandigheden hun werk kunnen doen! Je hebt er niks aan als je dak niet goed vast zit of als het vuur alle kanten op waait. Mensen zeuren wel heel snel. Bij mij ging het uiteindelijk niet om een strip van zink maar om de volledige vernieuwing van het balkondak. Uitmuntend gedaan. Johan is een echte vakman die niks in wil leveren op kwaliteit. Een zeldzaamheid op een markt met veel amateurs. Hij is eerlijk en vakkundig. Ik zou een volgende keer zo weer voor Johan kiezen.
 • D. Schlagwein Dakwerken
  D. Schlagwein Dakwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Dakdekker in Voorschoten

  Daan schlagwein dakwerken is een dakdekkersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en met 2 generatie kennis op het gebied van diverse dakwerken. Of het nou een pannen, bitumineuze of epdm daken zijn. Wij zorgen ervoor dat het binnen lekker droog blijft. Ook zinkwerk is bij D.Schlagwein een vak waar veel aandacht aan word besteed . goten ,dakkapellen, deklijsten, zijwangen pinakels, voor elke klus beschikbaar;) Met vriendelijke groet, Daan Schlagwein.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  We hebben de zinken dakgoten en erkerdak laten vervangen. Alles is keurig netjes, op tijd en binnen de afgesproken kosten gerealiseerd. Daan is een aardige vakman waar je echt op kunt vertrouwen. Kortom, wij zijn blij dat we door hem de klus hebben laten doen
 • Loodgietersbedrijf S. de Graaf
  Loodgietersbedrijf S. de Graaf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Dakdekker in Voorschoten

  Loodgietersbedrijf S. de graaf is een zelfstandige onderneming en is opgericht in 2019 als eenmansbedrijf met allround ervaring in loodgieterswerk, dit geld van dak tot aan de fundering. waar wij in gespecialiseerd in zijn is: - Dak- en Zinkwerk - Groen daken - Water - Centrale Verwarming - Gas leiding - Riolering

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Werk is netjes en in goed overleg uitgevoerd.
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Dakdekker in Voorschoten

  Mijn naam is AndersonThomas. Ik ben gespecialiseerd in Velux dakramen. Bij mij kunt u terecht voor verschillende typen dakramen waardoor Anderson Dakvensters & Raamdecoraties kan inspelen op iedere woonsituatie. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u Anderson Dakvensters & Raamdecoraties

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Anderson came in do fix our skight. He fixed velux window on a very short notice and was kind enough to this for us on Sunday morning. He was very punctual and professional in his fitting and over all service from initial conversation to finishing the job.
 • Bernat Bouw Pro
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Dakdekker in Voorschoten

  Facebook: Bernat Bouw Pro Vrijblijvende dak/balkon inspectie. Reparaties van alle dak sorten dus zink, bitumen en zowel dakpanen. Dak isolatie, zolder isolatie ,balkon reparaties, beton reparaties, epoxy, schoorstenen reparaties, schorstenen slopen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Zeer goede ervaring met het vervangen van onze klassieke dakgoot en dakkapel. Er wordt goed meegedacht en het contact was erg prettig. Ook wordt er netjes en veilig gewerkt. Door alle details en sierlijsten was de goot een uitdaging om te vervangen. We zijn ontzettend blij met het resultaat!
 • Dakdekkersbedrijf J. Bloemendaal
  Dakdekkersbedrijf J. Bloemendaal
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Voorschoten

  gespecialiseerd in : platte daken pannen daken lei daken lood en zink werk ik ben net voor me zelf begonnen en heb al een aantal jaar ervaring op gedaan bij een werkgever ik lever 10 jaar garatie op nieuwe daken

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Harde werkers,verstaat zijn Vak en komt op de afgesproken tijd. Wij zijn zeer tevreden.
 • Charite allroundmontage
  Charite allroundmontage
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Dakdekker in Voorschoten

  Geachte (eventuele) klant, 13 jaar ben ik werkzaam als woningstoffeerder. In 2019 zijn we Charité allround montage gestart, wij doen verschillende werkzaamheden in de wooninrichting waaronder: Tapijt Laminaat Vinyl PVC Trappen bekleden wij enkel met tapijt, de prijs per treden is €24,50 incl lijm excl onder tapijt en excl tapijt ex btw. Voor tapijt leggen vragen wij €8,- per vierkante meter Excl ondertapijt ex btw Alle soorten raamdecoratie en gordijnen zijn door ons te leveren en monteren! We zijn gevestigd in Voorschoten zuid Holland we zijn werkzaam door het hele land. Levering van vloeren en raamdecoratie is bij ons ook mogelijk! Ook doen wij allround klus en onderhoudswerkzaamheden. Door samen te werken met een andere partij kunnen wij eigelijk altijd alle klussen in en om het huis vakkundig voor u uitvoeren. Reageert u alstublieft enkel als u oprecht geïnteresseerd bent, wij moeten ca €14/22 per klant betalen om met u in contact te komen. Er word helaas vaak contact gezocht en erna niet meer gereageerd. Dank u wel.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Angelo is supervriendelijk en goed in zijn werk! Eerder een ander mijn trappen laten stofferen echter had hij een potje van gemaakt, direct maar gezocht naar stoffeerders in de buurt met goede recensies. Angelo reageerde direct en kwam ook gelijk langs om alles opnieuw aan te leggen, wereld van verschil! Zeer tevreden met de resultaten van beide trappen
 • arcticmind.nl

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Voorschoten

  Ik kom uit de omgeving Leiden/Den-Haag. Ik ben uit 1968, en ben in 2003 gestart als ZZP'er met een timmerbedrijf. 6 jaar in Zuid-Frankrijk geleeft en getimmerd bij een bedrijf die gespecialiseerd is in dak renovatie en nieuwbouw daken. Ik ben een echte duizendpoot. Vanuit de metaalsector, als gecertificeerd draaier/frezer/laser en constructiewerken heb ik mezelf omgeschoold als bouw en machinaal timmerman. Ik ben timmerman van bekisting, nieuwbouw t/m kleine en grote timmerwerkzaamheden. Mijn specialisaties zijn: aftimmeren, ramen en deuren hangen. Ik ben degene die de klant met u aanspreekt, zijn schoenen uit doet waar mogelijk en de boel netjes achter laat. Ik heb veel Festool gereedschap en werk met diverse materialen. "Niets is te groot voor de duizendpoot"

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Voorschoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 561 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Voorschoten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Voorschoten

Vind vakmensen bij jou in de buurt