Vind kozijnspecialisten in Voorschoten

Op zoek naar kozijnspecialisten in Voorschoten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele kozijnspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Voorschoten

 • K.A. Infra
  K.A. Infra
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Kozijnspecialist in Voorschoten

  K.A. Infra Bouw kan je helpen met je Timmerman klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Binnenwand plaatsen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Luiken repareren, Rolluik repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Het renoveren van ramen vergt een meer dan goed oog voor detail. Of de keuze valt op authentiek of eerder een moderne raamvariant de afwerking, samenhang met de rest van het onroerend goed is van groot belang. Van waterlijst tot kozijndrempel wij stemmen het allemaal voor u op elkaar af. Bij K.A. Infra hebben we naast uitstekende vakmensen ook enorm veel liefde voor goed vakmanschap. Dat komt onder andere naar voren door dat we weten hoe traditionele materialen het beste gebruikt kunnen worden en hoe we je dat moet combineren met innovatieve technieken. K.A. Infra, een naam om te onthouden! Wij zijn professionals met meer dan 23 jaar ervaring met renovatie en verbouwing van kleine klussen tot en met grote projecten. Wij zijn het adres voor Rotterdam en omgeving. Door directe communicatie met 1 Persoon die het hele traject met u begeleidt, kunnen wij an al uw wensen voldoen. Plannen doen wij samen met u en geedback is welkom. Wij denken met u mee met oog voor de wens van de opdrachtgever. Een offerte word snel gemaakt en ook hier geldt dat afspraak is afspraak. Dus duidelijk en geen verrasingen achteraf. Renovatie of nieuwbouw K.A. Infra Bouw zorgt altijd voor klassiek vakwerk. Neem direct contact op met K.A. Infra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Buitendeuren repareren -

  Vriendelijke man en werkt erg netjes. Hij luistert goed naar de vragen die je hebt en denkt goed met je mee. Was optijd en werkt snel.
 • Sloten Enzo
  Sloten Enzo
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Kozijnspecialist in Voorschoten

  Ik ben Nick de Jong en per 1 Januari 2020 ben ik naast mijn huidige baan Sloten Enzo begonnen. Ik heb een lange tijd alle klussen in en om het huis gedaan maar omdat mijn passie ligt bij het hang en sluitwerk ben ik me hier steeds meer op gaan richten het afgelopen jaar. Door de ervaring die ik heb opgedaan bij mijn oude en huidige werkgever heb ik ruime ervaring in het plaatsen van deuren het beveiligen van uw woning en vooral uw deur voorzien van een goed slot, zodat u veilig uw huis achter laat of gerust kan gaan slapen. Met Vriendelijke Groet, Nick de Jong

  Laatste review:

  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen -

  Goed en snel geholpen voor een deurrenovatie en ben uitstekend geadviseerd. Professionele dienstlevering. Helemaal top!
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Kozijnspecialist in Voorschoten

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk en bespreken graag de mogelijkheden in goed overleg met de klant. Meer informatie is te vinden op onze website.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Wij zijn weer heel erg tevreden over het resultaat en de manier van zaken doen. Het is dat we nu geen ramen meer hebben om te vervangen anders zouden we hier zeker weer voor kiezen.
 • Ed glas
  Ed glas
  Beoordeling: 4.8 van 54.85169 reviews
  Kozijnspecialist in Voorschoten

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van Ed Glas, Al 28 jaar een specialist in het plaatsen van diverse soorten glas en het daarbij behorende timmerwerk. Mijn werkgebied is Leiden en omstreken. Ik doe werk voor zowel bedrijven als particulieren. Enkele begrippen die mijn bedrijf kenmerken: Kwaliteit, flexibele werktijden, scherpe prijzen en natuurlijk een goede service. Het glas is van A kwaliteit en heeft een garantie van 10 jaar . Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten glas. - brandwerend glas - isolatie glas - geluidswerend glas - hr en hr++ glas - draadglas - spiegels - kogelwerend glas - gelaagd glas - ruiten nooddicht maken 24 uur - enkel glas - geslepen glasplaten of tafelbladen U kunt contact opnemen voor een vrijblijvende offerte en ik kom uiteraard ook vrijblijvend bij u langs om uw opdracht door te spreken en de situatie goed te bekijken. Met vriendelijke groet, Ed Glas

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Snel, netjes en betaalbaar
 • Van Haaren Installatietechniek B.V.
  Van Haaren Installatietechniek B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Kozijnspecialist in Voorschoten

  Hallo, Mijn naam is Stefan en ik heb na 23 jaar gewerkt te hebben in de kozijnen sector besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen. Door mijn ruime ervaring met o.a. houten, aluminium, stalen en kunststof kozijnen ben ik gespecialiseerd in het repareren en beveiligen van alle soorten kozijnen. Bij elk probleem is er altijd een passende oplossing te vinden.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Stefan heeft snel contact gelegd. Meteen een duidelijke en hier offerte opgegeven. Afspraak kon op korte termijn. Stefan heeft door zijn ruime ervaring met kozijntechniek veel verstand van zaken. Hij repareert of vervangt ook alleen datgene dat nodig is! Voor een ervaren en kundige kozijnmonteur neem contact op met Stefan!
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85349 reviews
  Kozijnspecialist in Voorschoten

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:

  Kattenluikje plaatsen of verwijderen -

  Kattenluik geplaatst. Marco werkt snel en vakkundig. Had misschien nog het luik kunnen kitten dan was er minder tocht. Verder prima!
 • klusbedrijf Mario Frissen
  klusbedrijf Mario Frissen
  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews
  Kozijnspecialist in Voorschoten

  Bouwbedrijf MarioWorks is een eenmanszaak waarbij Mario Frissen de vakman is. Mijn ervaring in het algemene vakgebied is vrij groot geworden, naarmate ik op vele vlakken heb meegedeeld aan de opbouw c.q. installatie van alles om en in het huis. De ervaring ligt in het maken van een uitbouw tot het leggen van de pannen op het dak. Specialisaties liggen vooral in de bouw binnenhuis. Denk aan wanden plaatsen, verlaagde plafonds maken, (deur) kozijnen in elkaar zetten. Buitenshuis is houtrot reparaties een van de specialiteiten die ik beheers. Denk dan ook aan boeidelen plaatsen/vervangen. De regio waar ik actief ben zijn regio leiden(leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Katwijk, Voorhout etc. ) en de regio Den Haag. Andere regio's zijn bespreekbaar. Voor het aanvragen van offertes stuur ik bij afwijzing vanuit de klant een factuur met de uren die ik er aan gewerkt heb. Werkspot werkt met leadprijzen, als er op mijn reactie op uw advertentie gereageerd wordt betaal ik een leadprijs. Als we dan alsnog niet met elkaar zaken gaan doen dan stuur ik de leadprijs ook in de factuur. Gaan we met elkaar zaken doen, dan stuur ik geen factuur voor het maken van een offerte.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Mario reageerde snel en adequaat op de opdracht. Duidelijk en komt afspraken na. De houtrot bleek verder dan gedacht, Mario legde alles uit en repareerde alles vervolgens prima. Na reparatie alles keurig opgeruimd en schoon achter gelaten.
 • Mrslotenmaker&woningonderhoud
  Mrslotenmaker&woningonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Kozijnspecialist in Voorschoten

  Buitengesloten? Een defect slot? Uw woning inbraakwerend maken? Mr. Slotenmaker helpt u graag. Wij werken transparant. Dat betekent dat u vooraf een duidelijke prijsopgave ontvangt. Bij ons komt u achteraf dus nooit voor vervelende verrassingen te staan, want er zijn al louche slotenmakers genoeg. En natuurlijk bieden we kwaliteit. Al ons hang- en sluitwerk voldoet aan de hoogste eisen. En al binnen een half uur nadat u ons de opdracht heeft gegeven, kunnen wij uw probleem thuis vakkundig en snel oplossen. Wij zijn een erkend bedrijf met 10 jaar ervaring. Bij ons staat de klant écht voorop. Neem de proef op de som en bel ons vrijblijvend bij een slot- of beveiligingsprobleem. Met vriendelijke groet, het team van Mr. Slotenmaker"

  Laatste review:

  Sloten plaatsen of repareren -

  Eficiente en goede service , snel geregeld,aardige jongen ! Aanrader !
 • Multi Raamdecoratie
  Multi Raamdecoratie
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Kozijnspecialist in Voorschoten

  Multi Raamdecoratie is sinds 10 jaar exclusief dealer van ABZ Raamdecoratie en wij presenteren en leveren de raamdecoratie in Nederland en België. Wij leveren en monteren een uitgebreid pakket van raamdecoratie van rolgordijnen, jaloezieën, (vouw)gordijnen tot aan bijvoorbeeld shutters. Zo zijn wij gespecialiseerd in raamdecoratie speciaal voor kunststof- en aluminium kozijnen die kan worden gemonteerd zonder schroeven of boren. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, kunnen snel (vanaf 5 dagen levertijd) worden geleverd en hebben 2 jaar garantie. Multi Raamdecoratie, het betaalbare alternatief voor kwaliteitsraamdecoratie. Snel, betrouwbaar en betaalbaar. Ook voor zonwering van Nederlandse fabrikanten kunt u bij Multi Raamdecoratie terecht: van(terras) knikarm-, uitvalschermen, markiezen, screens, rolluiken tot aan volledige verandazonweringen. Kwalitatieve producten met veel optionele mogelijkheden Vanzelfsprekend monteren wij ook alle producten met onze eigen monteurservice.

  Laatste review:

  Rolluik plaatsen of vervangen -

  Zeer goed en kundig geadviseerd door de heer van Agtmael. Zo lang en vaak als je wil komt dhr. van Agtmael langs en neemt de tijd je te adviseren. Uiteindelijk wel spijt dat we de rolluiken niet op de Dag hebben laten plaatsen, maar dat heeft niks met de kwaliteit van het werk van Multiraam decoratie te maken. Zeker een aanrader.
 • HBH Klussen
  HBH Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Kozijnspecialist in Voorschoten

  Over ons: Wij zijn HBH KLUSSEN, uw betrouwbare partner in reparatie en onderhoud. Verbouwen blijft altijd spannend en is een kwestie van vertrouwen. Alles draait om duidelijkheid en nauwkeurigheid, en moet worden uitgevoerd door de juiste vakmannen. Wij van HBH KLUSSEN kunnen u dit bieden. U krijgt van ons een complete offerte en een aanspreekpunt tijdens en na de verbouwing van het project. Werkgebied: Wij werken in Den Haag en omgeving opdrachten uitvoeren net als: -Veranderen + verbreiden + fixen + netjes leggen van de groepenkast -Speciale dubbel groep voor de kokenplat -Fixen + onderhouden van de huis elektriciteit

  Laatste review:

  Buitendeuren repareren -

  Heel correcte benadering, kwam afspraak na en klus prima opgelost!

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Voorschoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 299 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Voorschoten

Andere vakmensen in Voorschoten

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur