Vind elektriciens in Voorschoten

Op zoek naar elektriciens in Voorschoten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Voorschoten

 • BE Electric
  BE Electric
  Beoordeling: 4.9 van 54.9575 reviews
  Elektricien in Voorschoten

  BE Electric kan je helpen met je Elektricien klus in Den Haag,Amsterdam,Rotterdam, Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met BE Electric om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Ervis werkt netjes en volgens afspraak. Lamp is secuur gemonteerd en bekabeling weggewerkt middels kabelgoot.
 • K.A. Techniek
  K.A. Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85331 reviews
  Elektricien in Voorschoten

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, BMI, beveiliging, sanitair en zonwering. Tevens een aannemersbedrijf voor renovatieprojecten. Meer dan alleen techniek! Als specialist in elektrotechniek leveren wij al onze diensten met de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Onze toewijding aan nauwkeurigheid en vakmanschap zorgt ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hanteren transparantie in onze prijzen, die vast en duidelijk zijn. Bij elk project denken wij proactief met u mee om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden overtroffen. Kies voor een betrouwbare partner die uw technische behoeften begrijpt en oplossingen levert die standhouden. 24/7 spoedservice kost u 125 ex btw boven op de totale rekening. Voorrijkosten bedragen 85,00 ex btw Uurtarief bedraagt 75,00 ex btw K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  On time, quick and professional
 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75485 reviews
  Elektricien in Voorschoten

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Geen factuur ontvangen terwijl ik hier wel om heb gevraagd. Rekent te veel geld voor een kleine klus
 • Groen klimaat techniek
  Groen klimaat techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Elektricien in Voorschoten

  Groen klimaat techniek Wij leveren & monteren diverse airconditioning merken en modellen! Voor meer vragen en info neem dan contact met ons op!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  3,5kw voor de zolder verdieping, de buitenunit op het dakkapel en de binnenunit aan de muur in het dakkapel. De 2 monteurs waren keurig op tijd en hebben de werkzaamheden volgens de offerte keurig uitgevoerd. Er bleek een uitdaging te zijn mbt elektra doorvoer naar buiten i.v.m. de zonnepanelen maar dit is netjes opgelost. De zolder is netjes achter gelaten en er is uitgelegd hoe alles werkt. De zolder verdieping( en een beetje het trapgat/1e verdieping) is klaar voor de zomer! Dit bedrijf is zeker een aanrader!
 • Smartfix montage
  Smartfix montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95209 reviews
  Elektricien in Voorschoten

  Hi, mijn naam is Telli, Na 15 jaar ervaring bij vele bedrijven ben ik in 2017 voor me zelf begonnen. Ik vind de diversiteit van ons werk heel leuk. Ik vind het prettig dat mensen vertrouwen in mijn aanpak en mij de ruimte geven hen blij te maken met het geen waar ze mij voor inschakelen. Smartfix Elektrotechniek is een zeer flexibel bedrijf die werkt volgens alle gelden voorschriften en richtlijnen die zijn opgenomen in de NEN-1010. Naast dat we veel voor particulieren werken hebben we ook veel werkzaamheden voor hotel ketens-vve-woningbouw coöperaties. Dit zijn de meeste werkzaamheden die wij uitvoeren. * compleet herinstalleren elektra woning * keuken gereedmaken adv keukenplan. * groepenkast leveren en vervangen. * groepenkast uitbreiden met extra groepen * extra stopcontacten installeren dan wel verplaatsen * fornuisgroep installeren tbv elektrische koken

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Changed the fuse box and installed extra high volt cable. Job is done as agreed and clearly explained regarding the groups. Highly recommended.
 • Don Top
  Don Top
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Elektricien in Voorschoten

  Don Top is een ervaren bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in elektrotechniek.Onze specialisatie ligt in het installeren van groepenkasten voor woningen. We zijn trots op ons vakmanschap en streven ernaar om hoogwaardige elektrotechnische diensten te leveren aan particuliere klanten. Als bedrijf hechten we veel waarde aan kwaliteit en veiligheid.Daarom zijn we gecertificeerd volgens de normen NEN1010, NEN3140 en VCAvol waardoor we voldoen aan de hoogste veiligheids-en kwaliteitsnormen binnen de branche. Wij begrijpen dat onze klanten gemoedsrust willen hebben bij het inhuren van een elektrotechnisch bedrijf.Daarom hebben we een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die onze klanten beschermd tegen eventuele schade die tijdens onze werkheden kan ontstaan. Om kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen, werken we uitsluitend met gereedschappen van topmerken. Dit stelt ons in staat om efficiënt en nauwkeurig te werken, zodat we hoogwaardige elektrotechnische installaties kunnen leveren die aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten voldoen.Bij Don Top streven we ernaar om uitstekende service te bieden aan al onze klanten. We luisteren naar uw specifieke behoeften en zorgen voor op maat gemaakte oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Ontzettende aardige man, stipt op tijd en zo snel klaar. Echt een topper
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.5 van 54.5547 reviews
  Elektricien in Voorschoten

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Fast intervention. Kind, polite and professional. Good advices.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.9 van 54.95145 reviews
  Elektricien in Voorschoten

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • Nourtaja
  Nourtaja
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Elektricien in Voorschoten

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf UTP of DSl kabel trekken huizen of bedrijven of storing van het internet of traag WIFI of als je met smarthome systeem interesse hebt of Elektricien in Voorschoten, dan kan Nourtaja je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Stopcontacten en schakelaars installeren, Rookkanaal installeren of vervangen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Mij werkervaring alle 5 jaren bij KPN en ik werk als zelfstandig

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Great job!
 • Felter Elektrotechniek
  Felter Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Elektricien in Voorschoten

  Welkom op het profiel van Felter Elektrotechniek

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Arrived on time, quickly identified the issue, did the repairs fast and explained what he was doing. Happy with the service! Thank you!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Voorschoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2733 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Voorschoten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Voorschoten

Vind vakmensen bij jou in de buurt