Vind isolatiebedrijven in Voorschoten

Op zoek naar isolatiebedrijven in Voorschoten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Voorschoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 27 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Voorschoten

 • Service en Projecten C.V.

  Isolatiebedrijf in Voorschoten

  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews

  Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in geluid isolatie en akoestiek. Kleine verbouwingen en onderhoud. wij zijn sinds 2000 werkzaam in de isolatie branche zowel geluid als thermische toepassingen. wij brengen producten aan zoals easycell ,isovlok cellulose isolatie vlokken tegen buren gerucht tussen de houten vloeren . Terbevordering van de binnen akoestiek verwerken wij "Dempex". En systemen van in2noise. Wij voeren onze werkzaamheden uit door geheel Nederland. Wij monteren en leveren akoestische wanden voor de doe-het-zelvers .met of zonder print. Wij kunnen ook geluid metingen en rapportages verzorgen. Wij voeren werkzaamheden uit voor verschillende leveranciers en kunnen dan ook de best geschikten materialen verzorgen. wij worden door veel gemeente aangevraagd om geluid of thermische oplossingen te verzorgen met duurzame materialen . Ons motto is : wij doen wat we zeggen en we zeggen wat wij doen. De eventuele offerte is vrijblijvend en gratis. Hopende op een prettige samenwerking met eventuele opdrachtgevers. Vriendelijke groet. Paul Westenberg

  Laatste review:

  Geluidsisolatie -

  Service en projecten heeft in mijn jaren 30 maisonette cellulose aangebracht in plafonds en vloeren en een voorzetwand geplaatst in de slaapkamer. Het contact verliep heel prettig. Afspraken werden stipt nagekomen en er werd de tijd genomen voor het beantwoorden van vmijn ragen. Men dacht goed mee. Het werk is goed en netjes uitgevoerd en kon op korte termijn plaatsvinden. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Luchtgeluid van beneden en bovenburen is beduidend minder geworden. Ook de voorzetwand functioneert goed. Daarnaast merk ik dat de warmte in mijn huis veel beter blijft hangen. Als ik savonds de verwarming uitzet is de huiskamer smorgens nog bijna even warm. Ik verwacht dus een besparing in de stookkosten. Al met al fijne vakmannen die ik zeker zou aanbevelen!
 • Kolev Klusbedrijf

  Isolatiebedrijf in Voorschoten

  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews

  Wij zijn een Klusbedrijf met ruim personeel en veel ervaring in verschillende soorten werkzaamheden.Deze zijn uiteenlopend van schilderen,isolatie(zolderisolatie-binnenkant spouwmuur kruipruimte),decoratie-desing,stuken,elektra werk,loodgieters tegelen etc.Compleet renovatie is mogelijk. Daarnaast zijn wij in het bezit van compleet gereedschap om de werkzaamheden uit te voeren,en komen wij vooraf graag vrijblijvend bij u langs voor offerte.De afspraken die wij u maken zullen zorgvuldig worden nageleefd.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Emil is een topper! Vrijdag contact via werkspot, zaterdag kwam Emil kijken en dinsdag al de klus uitgevoerd. Goede communicatie, prijs/kwaliteit in orde en prettig contact. Zeker aan te bevelen!
 • Iso-Insta Expert B.V.

  Isolatiebedrijf in Voorschoten

  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews

  ISO Expert is een jong en klein bedrijf die zich richt op het gebied van Spouwmuur isolatie en Dak Isolatie. Onze jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan bij grote(re) isolatiebedrijven, maar vooral ook onze overtuiging dat het altijd beter kan, maakt ons een gedegen gesprekspartner, adviseur en uitvoerder. Certificeren volgens Insula Certificatie - BRL 2115: Thermisch na-isoleren van spouwmuren met in-situ minerale wolvlokken - BRL IC-170: Thermisch na-isoleren van in- en uitwendige HSB-constructies met inblaas isolatiemateriaal ISO Expert, Expert in isolatieoplossingen

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  goed bedrijf fijne zaken meet gedaan
 • De Vries Isolatietechniek

  Isolatiebedrijf in Voorschoten

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Hallo, Wij zijn de Vries Isolatietechniek en wij zijn een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Ons doel is onze klanten geld te laten besparen en tegelijkertijd het woongenot van hun huis flink te verhogen. Geen koude muren meer, geen koude vloer en dus geen koud huis meer. Ook werkt dit in de zomer weer andersom. Dan hou je de warmte buiten en kan je genieten van een koel huis. Ook kan je bij ons terecht voor het laten impregneren van je woning. Heb je bijvoorbeeld vochtige buitenmuren? Dan is impregneren wat voor jou. Bij impregneren wordt er een laagje impregneer aangebracht op de buitenmuur die de poriën in de stenen vult. Dit maakt de muur dus waterafstotend. De muur is dan goed beschermd tegen weersinvloeden en schimmel. Ook is graffiti makkelijker te verwijderen van een geïmpregneerde muur. Het isolatie product dat wij gebruiken zijn de zogenoemde EPS HR++ parels. Dit is de beste in z'n soort en geeft daarom het beste rendement en heeft een levenslange levensduur. Als de spouwmuur een dikte heeft van 6cm is de zogenaamde RD waarde 1.76. Ook zijn onze parels te gebruiken voor kruipruimte isolatie. Tevens gebruiken wij in de kruipruimte ook zogenaamde isolatiechips. Wij brengen zo nodig ook kruipruimteventilatie aan, zodat je kruipruimte ook nadat je huis geïsoleerd is goed kan blijven ventileren. Dit is erg belangrijk en word dan ook altijd aanbevolen. Wij zijn zo overtuigd van ons product dat wij 20 JAAR GARANTIE geven. Overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Vriendelijk, snel en goed.
 • W. Visser services

  Isolatiebedrijf in Voorschoten

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Hallo, Ik ben een timmerman in regio Rotterdam in vaste dienst bij een bedrijf. In het weekend en ‘s avonds neem ik klussen voor mijzelf aan. Ideaal als u zelf een drukke baan heeft en alleen buiten kantoortijden thuis bent. William Visser

 • Den Hartog Totaalbouw

  Isolatiebedrijf in Voorschoten

  Nog geen reviews

  wij zullen altijd een service verlenen conform de wensen van de klant. niets is ons te gek.

 • JB Timmerwerken

  Isolatiebedrijf in Voorschoten

  Nog geen reviews

  mijn naam is jordy, ik heb een goed lopend timmerbedrijft, ik voor me werkzaamheden alleen of met een vaste collega uit (ligt aan de werkzaamheden), ik garandeer en verzeker u dat het werk goed word geleverd voor de redelijke prijs.

 • R. van der Voorn

  Isolatiebedrijf in Voorschoten

  Beoordeling: 4.2 van 54.254 reviews

  Ik ben Rob van der Voorn. Mijn leeftijd is 26 jaar en ben woonachtig in Leiden. Mijn bedrijfsnaam is RvdVoorn Rob van der Voorn is een Vakman van vele markten thuis. Mijn specialiteiten zijn:  Aanbouw  Nieuwbouw  Verbouwen  Renovatie  Onderhoud  Schilder en timmerwerk Sinds 2005 heb ik praktijk ervaring opgedaan in de bouwwereld. Zoveel ervaring maakte mij tot allround klusser. De grote van een klus is voor mij niet belangrijk ik vind het leuk om mensen te kunnen helpen en het realiseren van hun ideeën.

  Laatste review:

  Rob is een echte vakman. Denkt heel goed mee en let op de kleine details. Duidelijke afspraken. Een echte aanrader!
 • SZS Klussenbedrijf

  Isolatiebedrijf in Voorschoten

  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews

  SZS verricht complete afbouw werkzaamheden in de woning- en utiliteitsbouw. Als het gaat om kwaliteit en vakmanschap dan is SZS de juiste keuze.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Wij hebben onze zolder laten isoleren door Zeker en zijn mannen en zijn erg tevreden met het resultaat. Al vrijwel direct na het indienen van onze aanvraag, reageerde hij en nog dezelfde dag hadden we een afspraak om het werk op te komen nemen. Zeker heeft ons voorzien van deskundig advies en een nette prijs gemaakt. Omdat er enige haast geboden was door onze aanstaande vakantie heeft hij met ons meegedacht en was hij in de gelegenheid de klus al de week daarop uit te voeren. Het resultaat is erg mooi geworden en bij een volgende klus zullen we SZS ook zeker weer betrekken.
 • Faber Betonpompen B.V.

  Isolatiebedrijf in Voorschoten

  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews

  Schuimbeton toepassen als geisoleerde begane grondvloer (met of zonder vloerverwarming en een anhydriet dekvloer, de Faber Comfortvloer). Schuimbeton kan ook gebruikt worden om de ruimte onder je bestaande vloer te vullen of als bodemafsluiter tegen stank en vocht in je huis. Faber Comfortvloer levert schuimbeton sinds 1992 voor verschillende toepassingen. Dit doen wij uiteraard ook aan particulieren. Wat is schuimbeton? Schuimbeton heeft in verharde toestand het uiterlijk van de bekende chocolade Bros chocolade reep. In niet verharde toestand laat het zich het beste vergelijken met een vloeibare grijze mousse. Deze mousse wordt verkregen door zand, cement, water en luchtbelvormer te mengen in een high-tech Faber machine. Het soortelijk gewicht van schuimbeton voor kruipruimtes is 450 kg/m3. Schuimbeton is duurzaam, snel en overal aan te brengen, in korte tijd uitgehard, licht van gewicht, sterk, uitstekend bewerkbaar, isolerend en zettingsvrij. Met de Faber Comfortvloer pakken wij de gehele begane grondvloer aan. Leveren en aanbrengen van een geïsoleerde vloer, vloerverwarming en dekvloer . Dit alles gegarandeerd bij 1 partij. Faber Comfortvloer en Faber Gietvloeren maken het schuimbeton / anhydriet* zelf. We verpompen en brengen het schuimbeton aan met eigen mensen. Wel zo vertrouwd om te werken zonder allerlei tussenpersonen. *soms wordt het half fabrikaat gebracht door een betonmortelcentrale.

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Geweldig bedrijf. Ik kan iedereen een Faber Betonvloer aanraden

Populaire lokale isolatiebedrijven in Voorschoten

Andere vakmensen in Voorschoten

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur