Vind stukadoors in Voorschoten

Op zoek naar stukadoors in Voorschoten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Voorschoten

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65317 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super mooi werk geleverd. Heel blij mee. Het was een lastig klus maar ze hebben het heel mooi opgepakt.
 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45210 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Klus geplaatst, prijsopgave gekregen. Daarna whatsapp contact. Ik wilde niet voor verrassingen komen te staan dus afgesproken dat ik foto's zou sturen zodra ik klaar was met mijn eigen voorbereidende werkzaamheden. Foto's gestuurd, prijs bleef hetzelfde. Op afspraak kwam de stucadoor die werkelijk een prachtig stukje heeft geleverd. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker onze volgende klussen aan dit bedrijf uitbesteden.
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75284 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De communicatie was goed en snel, daardoor was de klus binnen no-time gepland. Toen de klus op mijn vraag wellicht nog eerder kon dacht Öz-is mee en was flexibel. Binnen een ochtend was onze muur helemaal klaar, super glad en recht! Tevens initieerde hij zelf nog wat kleine reparaties aan een andere muur te doen, die een scheur had. Super tevreden met het eindresultaat en verloop :)
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9575 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Uitstekend stucwerk en betrouwbare service! Ik ben uiterst tevreden over het stukadoorsbedrijf. Na het plaatsen van de klus kwamen ze dezelfde dag nog langs. Ze kwamen als meest betrouwbare en financieel gunstige keuze uit de bus. Op de afgesproken dag en tijd waren ze er punctueel om de voorbereidingen te treffen, en de volgende dag stond het team met vier vakmensen klaar om precies om 08:00 te beginnen. Verbazingwekkend genoeg hadden ze de klus om 15:00 al geklaard, opgeruimd en het resultaat is prachtig! Vakmensen die hun beloftes nakomen en dat ook nog eens voor een eerlijke prijs. Ik beveel ze zeker aan en mijn volgende stucwerk gaat absoluut naar hen toe.
 • Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn
  Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn
  Beoordeling: 4.9 van 54.95138 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Mijn naam is Jeffrey van Rhijn. Ik ben al 24 jaar actief in de stucadoorsbranche waarvan 16 jaar als zelfstandige onder de bedrijfsnaam Stucadoorsbedrijf J.vanRhijn. Inmiddels ben ik sinds 2011 actief op Werkspot en heb dan ook in de afgelopen jaren heel veel tevreden nieuwe klanten via dit netwerk erbij gekregen gezien de vele positieve reviews. Wij verzorgen voornamelijk werkzaamheden in de Regio Zuid-Holland in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven, nieuwbouw, verbouw of renovatie, van een kleine ruimte tot een gehele woning aanpakken hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres. Belangrijk!!! U heeft de zekerheid dat de gewenste werkzaamheden ten alle tijden naar tevredenheid uitgevoerd zullen worden, door hiervoor gespecialiseerde vakmensen. (Garantie aangesloten bij de Noa Branchevereniging) Ik kom graag en uiteraard geheel vrijblijvend bij u op locatie advies geven over de mogelijkheden die er zijn om uw woning een mooie afwerking te geven. Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn staat voor vakmanschap, deskundig advies, kleinschallig dus persoonlijk en snel contact, verstand van zaken en het nakomen van vooraf gemaakte afspraken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top werk geleverd. Netjes en snel. Heeft goed advies gegeven. Een vakman!
 • Schilders- en Spuitbedrijf den Outer
  Schilders- en Spuitbedrijf den Outer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Schildersbedrijf den Outer is al vele jaren gespecialiseerd in vakkundig schilderwerk . Traditioneel en vakkundig vakmanschap . Ik werk voor bedrijven en particulieren . Van klein schilderwerk tot grote verbouwingen . Ik ben gespecialiseerd in wand en plafond afwerking doormiddel van spuiten , ook is wandbekleding en schilderwerk het specialisme. Vraag eens een gratis offerte . Ik maak het werk graag voor u af

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Vlotte behandeling, keurig advies. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heeft zeer netjes gewerkt
 • S&K Bouwdiensten
  S&K Bouwdiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  S&K Bouwdiensten is ontwerper en maker in 1. Onze diensten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Samen met een team van experts hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in de bouw en kunnen wij u helpen met het realiseren van uw project. Wij helpen u graag met uw stucwerk, decoratie, badkamer verbouwen, tegelwerk, plafond werkzaamheden, interieur design, keuken werkzaamheden en timmerwerk. Samen beter in het bouwen van uw wens.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Voor ons nieuwbouwhuis moest een flinke klus worden geklaard. Alle muren stuken, plafond verlagen met spotjes, verven, en frees/elektra werkzaamheden. Jalal en zijn mannen hebben dat voor ons gerealisserd. Ze werken erg hard en snel, en zelfs in het weekend! Stukwerk is erg glad en mooi! Bij eventuele problemen communiceert Jalal direct met je en lost dat snel op. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Kortom, Jalal en zijn mannen zijn zeker aan te raden!
 • Apollo onderhoud
  Apollo onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Apollo Onderhoud een jong bedrijf met meer dan 6 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in: schilderwerk, houtrot sanering, behangen, trap renovatie. Ook kunnen wij andere werkzaamheden voor u verrichten zoals het leggen van laminaat, parket renovatie en tapijt leggen. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook goede adviezen geven, met u meedenken over het uit te voeren werk. Service staat voor mij op de allereerste plaats en ik hou van transparante communicatie. Mocht u een afspraak willen maken of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet Apollo Onderhoud Farzin

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Het behangen en schilderen is heel netjes en snel uitgevoerd. Ze konden snel komen en een extra klus hebben ze ook nog gedaan. Ik raad dit bedrijf aan.
 • StuTeg
  StuTeg
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Kleinschalig stukadoors (en aannemers)bedrijf gevestigd in Den Haag. Na jaren in de leer bij mijn vader ben ik 7 jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen. Alle soorten werkzaamheden zijn bespreekbaar (stucwerk, tegelwerk, wanden plaatsen, sierpleister, beton cire etc)

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wat een vakman. Echt zo verschrikkelijk goed werk afgeleverd en ook super netjes. Ook overal over meedenken. Voor de volgende klus weten we je zeker weer te vinden. Super bedankt.
 • M. Janssen klusbedrijf
  M. Janssen klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Ik ben Marcello, ik heb 16 jaar ervaring als stukadoor en 6 jaar als tegelzetter. Ik geniet van mijn werk en ik sta voor kwaliteit! Ik gebruik hiervoor ook de juiste producten voor de beste afwerking.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hard gewerkt, prima kwaliteit! Aanrader.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Voorschoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1314 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Voorschoten

Andere vakmensen in Voorschoten

Vind vakmensen bij jou in de buurt