Vind stukadoors in Voorschoten

Op zoek naar stukadoors in Voorschoten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Voorschoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1030 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Voorschoten

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.5 van 54.55223 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Strak stucwerk voor een eerlijke prijs. Bij de volgende stuc klus vraag ik hem weer om te komen
 • M. Janssen klusbedrijf
  M. Janssen klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Ik ben Marcello, ik heb 14 jaar ervaring als stukadoor en 5 jaar als tegelzetter. Ik geniet van mijn werk en ik sta voor kwaliteit! Ik gebruik hiervoor ook de juiste producten voor de beste afwerking.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Fantastisch werk gedaan.
 • Betaklussenbedrijf
  Betaklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5524 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Stukadoor

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  vriendelijke communicatie en staat open voor vragen! goede prijs . leveren vak werk af en werken netje, ze hebben alles schoongemaakt. kortom ik ben zeer te vrede uitstekend!!!!
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.6 van 54.65232 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snelle reactie, snel geregeld. Professional, good price, friendly. We are happy with service and finished result, def recommend.
 • Kengel Klussenbedrijf
  Kengel Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65121 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Welkom bij Kengel Klussenbedrijf Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround Renovatie Sukadoors/Schildersbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van verbouweningen/Renovatie/Afbouw stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Kengel Klussenbedrijf levert vakkundig Stuc en Schilderwerk met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk. Goed stuc/schilderwerk leveren is helemaal niet gemakkelijk, dat vraagt gevoel, ervaring en techniek. Het is een vak apart. Kengel Klussenbedrijf staat voor vakkundigheid, netheid en professionaliteit en dit alles tegen scherpe prijzen. Een offerte en advies is geheel kosteloos. Referenties zijn op aanvraag toonbaar. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Bel Kengel Klussenbedrijf voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede vakman Stukadoor/Schilder in Den Haag en omgeving, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat. U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Voor kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele Stukadoor/Schilder

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Supertevreden over het werk van Kengel Klussenbedrijf! De communicatie verloopt helder en snel - en ze hebben heel strak stucwerk geleverd. Ook op echt lastige stukken - en zijn zelfs nog eens teruggekomen om een extra stukje voor ons af te werken, wat nog niet klaar was toen ze de eerste keer langskwamen. Kan dit bedrijf zeker aanraden!
 • Brugmann onderhoud
  Brugmann onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Brugmann Onderhoud is uw vakman voor sloopwerk, onderhoud, reparaties en timmerwerk. Bent u op zoek naar een vakman die snel beschikbaar is en goede kwaliteit levert voor een redelijke prijs? Dan bent u bij Brugmann Onderhoud aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar met het beste advies voor een oplossing die past binnen uw budget.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Steven heeft de klus goed gedaan. Keurig naar mijn wensen. Hij denkt graag mee. Zo kom je tot de beste oplossing. Werkt netjes en vlot. Is beleefd. Aan het einde van de klus ruimt hij alles keurig op. Is ook altijd bereikbaar. Geeft ook garantie. Op hem kan je bouwen.
 • Onderhoudsbedrijf "Sappema"
  Onderhoudsbedrijf "Sappema"
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Mijn naam is Geert Sappema ik ben al 35 jr zelfstandig ondernemer. Ik heb mij gespecialiseerd in het renoveren en installeren van complete badkamers en toiletten daarbij kunt u mij ook inschakelen voor het plaatsen van binnenwanden en stucadoorswerk. Ik gebruik hiervoor de beste en meest innoverende materialen die er op de markt zijn. In overleg met uw wil ik een duurzame en gebruiksvriendelijke badkamer opleveren. Het sanitair kan door uzelf geleverd worden. Of ik wijs u de weg naar een leverancier. Graag kom ik bij u thuis om uw wensen te bespreken. Ik ben een Hollandse vakman en werk voor eerlijke Nederlandse prijzen. ik vraag u de knop(kom in contact) alleen in te drukken als u echt serieuse interesse heeft . Lees u eerst goed in op Google wat een gemiddelde badkamer kost zodat u alvast en idee heeft wat de installatie kost. Voor telefonische prijsopgave of andere informatie die u ook van internet kan halen moet u deze knop niet indrukken. Hopende op een prettige samenwerking

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Korte, snelle en duidelijke communicatie. Geert is duidelijk, houdt zich perfect aan de afspraken en werkt heel snel. Keurig strak werk afgeleverd
 • KlussenbedrijfBirol58
  KlussenbedrijfBirol58
  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Welkom bij Birol58 Klussenbedrijf Nederland, Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround Renovtie& stukadoorsbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van verbouweningen/Renovatie/Afbouw stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Birol58 klussenbedrijf levert vakkundig Timmer/tegel/schilder/ stucwerk, met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk, Goed stucwerk leveren is helemaal niet gemakkelijk, dat vraagt gevoel, ervaring en techniek. Het is een vak apart. Birol58 Klussenbedrijf staan voor vakkundigheid, netheid en professionaliteit en dit alles tegen scherpe prijzen. U kunt ons altijd inschakelen voor al uw Renovatie/Verbouweningen en stukadoors klussen en voor advies. Een offerte en advies is geheel kosteloos. Referenties zijn op aanvraag toonbaar. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Bel Birol voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede Vakman/Timmerman/tegelzetter/schilder stukadoor in Nederland, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat. U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele Timmerman/Tegelzetter/Schilder /stukadoor /Vakman.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Voor en zijkant van mijn huis is gestuct, Birol werkt netjes en overlegt wanneer het nodig is
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.6 van 54.65204 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Reageerde snel en kon al snel langskomen. Is vriendelijk, werkt erg netjes, ruimt alles op. Geeft goede adviezen en denkt echt mee om er iets moois van te maken. En het resultaat is prachtig. Echt heel blij mee!
 • Gashi Stuc- en Onderhoudsbedrijf
  Gashi Stuc- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews
  Stukadoor in Voorschoten

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mooi en snel werk geleverd voor het stuccen van 1 kamer.

Populaire lokale stukadoors in Voorschoten

Andere vakmensen in Voorschoten

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur