Vind timmermannen in Voorschoten

Op zoek naar timmermannen in Voorschoten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Voorschoten

 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Timmerman in Voorschoten

  Timmerman klussenbedrijf contact via Google

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super netjes werk geleverd door Sobel. Netjes zoals afgesproken. Gaat goed te werk en werkt met kwaliteit materiaal. Alles word netjes overlegd en hij adviseert en denkt met je mee. Volgende keer bel ik je weer. Bedankt.
 • Flexibel Afbouw
  Flexibel Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Timmerman in Voorschoten

  Kwaliteit staat op nummer 1 binnen ons bedrijf. Graag komen wij langs om u woning weer tot een pracht plaatje temaken.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jordi communiceert helder en voert zijn werk nauwkeurig uit
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.3 van 54.3521 reviews
  Timmerman in Voorschoten

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Topper
 • DRS Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Timmerman in Voorschoten

  Hallo mijn naam is Darren. Ik ben een timmerman gespecialiseerd in: • Renovatie werkzaamheden • Houtrot reparatie • Plaatsen, vervangen en afstellen van ramen en deuren Met dertig jaar ervaring in de bouw heb ik naast het timmervak meerdere vakken op professioneel niveau uitgevoerd, waaronder meer dan tien jaar als beroepsschilder. In 2008 startte ik mijn timmerbedrijf waarbij ik me heb kunnen specialiseren in renovatie, het liefst met klussen die ik vervolgens ook nog volledig afgeschilderd oplever.

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  Daren heeft me geweldig geholpen. Perfect werk en extra inspanningen geleverd boven mijn verwachtingen . Ik zou Daren meteen voor een volgende klus benaderen.
 • Umut.b
  Umut.b
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Timmerman in Voorschoten

  Gespecialiseerd met renovatie en decoratie Schilderwerk Isolatie plaatsen Trappen repareren Muur plaatsen Plafond plaatsen of verlagen Deuren repareren Timmerwerk Laminaat leggen Slopen Schoonmaken 100% garantie Uw klus word Professioneel en Snel afgemaakt. Umut.b bedrijf

  Laatste review:
  Meubels repareren-
  Vriendelijk,snel en proffesioneel! En perfect in elkaar gezet.
 • AELG Allround Klussen
  AELG Allround Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews
  Timmerman in Voorschoten

  Kan veel kleine allround klussen verrichten. Goede duidelijke afspraken.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Snelle reactie, duidelijke afspraak, werkt goed en netjes. Kortom een topper!
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  Timmerman in Voorschoten

  Voor de afgelopen 10 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Er is snel gereageerd en kort daarna een vakkundige schouwing gedaan, opgevolgd door een advies en keuze qua mogelijkheden met de daarbij komende kosten. De communicatie verloopt goed en helder. Afspraken worden nagekomen. De reparatie is ingepland in goed overleg. Deze vakman biedt goede service en houdt rekening met onvoorziene defecten en is flexibel.
 • Rame Decor
  Rame Decor
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Timmerman in Voorschoten

  Aiman (Rame Decor), ik blijf in Nederland doen wat ik in Syrië geleerd heb; mooie dingen maken met hout en ander materiaal Ik heb bijna 38 jaar werkervaring, waarvan de laatste 7 jaar in Nederland als zelfstandig timmerman. Ik werk ook samen met andere colleges om groot klussen binnen de gewenst tijd af te ronden. Ik heb inmiddels een eigenwerkplaats en alle gereedschappen die ik nodig heb om ook hier weer mooie dingen te maken Vraag me vooral eens om foto's van de afgeronde klussen: op maat gemaakte deuren, tussenwanden en vloeren, meubels en buitentimmerwerk en etc

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  De kozijnen waren goed maar helaas niet goed ingemeten en daardooor een kier aan beide kanten die met deklat zijn afgewerkt. Daarnaast ontbrak kitwerk bij de ramen op aantal plekken en lagen kitten aan omderzijde ramen te diep (waardoor daar water in blijft staan). Dit laatste werd na contact afgedaan als iets dat de schilder maar moest doen. Een geleverd en niet passend dorpel is nog wel vervangen. Ik ben tevreden met de kozijnen maar de afwerking laat echt te wensen over helaas.
 • S&K Bouwdiensten
  S&K Bouwdiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Timmerman in Voorschoten

  S&K Bouwdiensten is ontwerper en maker in 1. Onze diensten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Samen met een team van experts hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in de bouw en kunnen wij u helpen met het realiseren van uw project. Wij helpen u graag met uw stucwerk, decoratie, badkamer verbouwen, tegelwerk, plafond werkzaamheden, interieur design, keuken werkzaamheden en timmerwerk. Samen beter in het bouwen van uw wens.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Voor ons nieuwbouwhuis moest een flinke klus worden geklaard. Alle muren stuken, plafond verlagen met spotjes, verven, en frees/elektra werkzaamheden. Jalal en zijn mannen hebben dat voor ons gerealisserd. Ze werken erg hard en snel, en zelfs in het weekend! Stukwerk is erg glad en mooi! Bij eventuele problemen communiceert Jalal direct met je en lost dat snel op. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Kortom, Jalal en zijn mannen zijn zeker aan te raden!
 • MPB Meubelmaker
  MPB Meubelmaker
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Timmerman in Voorschoten

  Neem direct contact op met MPB Meubelmaker wanneer u denkt dat ik iets voor u kan betekenen. Ps. Bij geen interesse zie ik graag geen bericht tegemoet Dit ivm de kosten die werkspot in rekening breng. Of ik de klus krijg of niet. If you are not interested, please do not send a message back to me. This is due to the costs charged by Werkspot. Whether I get the job or not.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Reageert snel en levert keurig werk. Aanrader

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Voorschoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1219 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Voorschoten

Andere vakmensen in Voorschoten

Vind vakmensen bij jou in de buurt