Vind timmermannen in Schiedam

Op zoek naar timmermannen in Schiedam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Schiedam

 • K.A. Infra
  K.A. Infra
  Beoordeling: 4.4 van 54.4561 reviews
  Timmerman in Schiedam

  K.A. Infra Bouw kan je helpen met je Timmerman klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Binnenwand plaatsen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Luiken repareren, Rolluik repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Het renoveren van ramen vergt een meer dan goed oog voor detail. Of de keuze valt op authentiek of eerder een moderne raamvariant de afwerking, samenhang met de rest van het onroerend goed is van groot belang. Van waterlijst tot kozijndrempel wij stemmen het allemaal voor u op elkaar af. Bij K.A. Infra hebben we naast uitstekende vakmensen ook enorm veel liefde voor goed vakmanschap. Dat komt onder andere naar voren door dat we weten hoe traditionele materialen het beste gebruikt kunnen worden en hoe we je dat moet combineren met innovatieve technieken. K.A. Infra, een naam om te onthouden! Wij zijn professionals met meer dan 23 jaar ervaring met renovatie en verbouwing van kleine klussen tot en met grote projecten. Wij zijn het adres voor Rotterdam en omgeving. Door directe communicatie met 1 Persoon die het hele traject met u begeleidt, kunnen wij an al uw wensen voldoen. Plannen doen wij samen met u en geedback is welkom. Wij denken met u mee met oog voor de wens van de opdrachtgever. Een offerte word snel gemaakt en ook hier geldt dat afspraak is afspraak. Dus duidelijk en geen verrasingen achteraf. Renovatie of nieuwbouw K.A. Infra Bouw zorgt altijd voor klassiek vakwerk. Neem direct contact op met K.A. Infra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Zeer snel in contact mee gekomen. Kon snel aan de slag. Dacht mee met het oplossen van kleine problemen gevonden tijdens de uitvoering van de opdracht. Uiteindelijke prijs was iets duurder dan in de offerte, maar dat kwam omdat er nog wat extra materiaalkosten in rekening moesten worden gebracht.
 • Door één Deur
  Door één Deur
  Beoordeling: 4.3 van 54.35123 reviews
  Timmerman in Schiedam

  Door één Deur Voor het afhangen en pas maken van deuren bent u bij de juiste persoon! Renovatie of nieuw daar ben ik beide in thuis! Ik heb een pas frame om deuren te contouren ( strakke hangnaden ) Diverse mallen om alles strak in te frezen! Van normale scharnieren tot blinde/verdekte scharnieren. In het bezit van vca vol en gereedschap gekeurd. Ik heb 10 jaar bij mijn leerbedrijf gewerkt en daar de kneepjes van het vak mogen leren! Naast veel klussen en timmeren ben ik nu voor me zelf begonnen! Ik ben een echte deurenhanger en doe dit met plezier.

  Laatste review:

  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen -

  Goede afspraken kunnen maken, werken als team goed samen, werken keihard voor een mooie prijs, mooi werk afgeleverd.
 • A Fixer
  A Fixer
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Timmerman in Schiedam

  Klusbedrijf

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  Snel en netjes 👍
 • Maitimu Tech
  Maitimu Tech
  Beoordeling: 4.6 van 54.6556 reviews
  Timmerman in Schiedam

  werkgebied regio zuid holland relavante werkervaring: 1. Zonwering: Reparatie, plaatsen, afstellen, onderhoud. 2. Klusjesman : in en Rondom het huis. bv. lampen ophangen, gordijnrails, rolgordijnen enz. 3. dakveiligheid/dakdekker. 4. E & G monteur slimme meters Vop LS meters VP G meterkast VCA BHV Levensreddenhandelen Kleine blusmiddelen Zekerheid van kwaliteit door zekerheid Zoals er gelezen word ben ik van vele markten thuis durf ook zeker de vragen te stellen of ik bepaalde dingen kan, ik kan ook met 2 man sterk komen voor eventuele grotere klusjes. Vanwege de stijgende olieprijzen ben ik helaas genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen ik bereken dat aan de hand van de KM'S x 85 ct buiten de straal van 35 km. Door wintertijd weinig tot nauwlijks tijd voor reparaties vanwege de donker en hoge dieselprijzen

  Laatste review:

  Rolluik repareren -

  Rolluik supergoed en snel gerepareerd voor een schappelijke prijs. Aardige kerel met verstand van waar hij mee bezig is. Zeker een aanrader!
 • ANLI Onderhoud & Renovatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Timmerman in Schiedam

  Andere werkzaamheden uitvoert, installeren wij keukenapparatuur Ik installeer ook lampen en monteer meubels

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Fast but it could have been done better. Like take the measurement better before so we could install straight
 • Trapmansz
  Trapmansz
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Timmerman in Schiedam

  Uw trap is de kern van uw huis. Deze wordt dagelijks gebruikt, en dat verdient aandacht. Bij Trapmansz kunt u uw trap professioneel laten restylen. Wij maken enkel gebruik van A-kwaliteit producten zodat u jarenlang van uw trap kunt genieten. Ook niet onbelangrijk, de slipvaste overzettreden zorgen voor een veilig en daarmee kindvriendelijk gebruik. Vraag gratis een adviesgesprek aan met een van onze professionals.

  Laatste review:

  Trap plaatsen of renoveren -

  Trapmansz heeft bij ons een trap dichtgemaakt en neusprofielen geplaatst; een hele klus. Wij zijn zeer tevreden. Goede communicatie, heldere afspraken en heel netjes werk geleverd. Betrouwbare partij die wij van harte aanraden!
 • Flexywerk
  Flexywerk
  Beoordeling: 4.3 van 54.3517 reviews
  Timmerman in Schiedam

  Flexywerk Flexywerk is een bedrijf dat zich toelegt op het bouwen van kasten op maat. We maken nieuwe meubels om lege ruimtes in de keuken of woonkamer, slaapkamers, op maat gemaakte bedden of stapelbedden op te vullen, ook maken we op maat gemaakte kledingkasten, of de kast die je nodig hebt voor de badkamer of onder de trap met het gewenste design. We restaureren ook trappen of plaatsen laminaat met led of klassieke verlichting... We bouwen trappen voor de tuin of welk project dan ook in hout, we restaureren eetkamermeubels en vitrines. We werken om aan uw behoeften te voldoen Flexywerk es una empresa que se enfoca en la construcción de gabinetes personalizados. Hacemos muebles nuevos para llenar espacios vacíos en la cocina o salón, dormitorios, camas o literas a medida, también hacemos armarios a medida, o el armario que necesites para el baño o debajo de la escalera con los diseños deseados. También restauramos escaleras o instalamos laminado con LED o iluminación clásica... Construimos escaleras para el jardín o cualquier proyecto en madera, restauramos muebles de comedor y vitrinas. Trabajamos para satisfacer sus necesidades. Flexywerk is a company dedicated to building custom cabinets. Hacemos new furniture to fill empty spaces in the kitchen or living room, bedrooms, custom beds or bunk beds, we also make custom wardrobes, or the closet you need for the bathroom or under the stairs with the desired design . We also restore stairs or install laminate with LED or classic lighting... Nosotros build stairs for the garden or any project in wood, we restore dining room furniture and display cases. Working to meet your needs.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Deze man is goed. Roberto is de vriendelijkheid zelve. Hij is vakbekwaam en zijn creatieve oplossingsgerichte vermogen zijn een inspiratiebron voor nieuwe woonideeën.
 • Cley Montage
  Cley Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Timmerman in Schiedam

  Gespecialiseerd in het monteren van Ikea artikelen. Omdat ik dit dagelijks doe neem ik daarom alleen klussen met Ikea artikelen aan. - Grote projecten van Ikea worden ook aangenomen. Alle artikelen in het portfolio zijn van Ikea. Keukens doen we ook, alleen compleet vanaf het begin. _ - Transport van goederen van A naar B met zelf laad-en-los service ook mogelijk. Indien gewenst wordt er gewerkt met een mondkap. Ik hoor graag van u.

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  We hadden een afspraak, maar helaas liet Ikea het afweten. Cleyton zou vervolgens een dag later komen na hem gebeld te hebben, dit zou eerst vlak na 5en zijn. Hem om 5 uur gebeld, toen werd het ineens 20:00 wat geen optie was. Aangezien ik ieder moment kan bevallen. Hij zou mij die avond terug bellen om terug te koppelen if hij of iemand anders in de ochtend kon komen. Ik heb niks meer van hem vernomen..
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Timmerman in Schiedam

  Voor de afgelopen 10 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Zeer professioneel en snel! Hij let op de kleine details. Ik zal hem zeker als mijn raamman handyman.
 • CONCPT HOME
  CONCPT HOME
  Beoordeling: 4 van 5458 reviews
  Timmerman in Schiedam

  Beste lezer, Als u mij aanklikt denk goed erbij na of u echt met mij wil werken, ik moet voor uw contact een bedrag betalen! Dank voor uw begrip. We zijn een klussenbedrijf die graag creative mooie opdrachten wil realiseren voor de klant. We luisteren, denken graag mee, ontwerpen en voeren het uit met een klein team met vakmanschap! We doen het bouw van badkamers, keukens bouwen op maat, meubels op maat, timmerwerkzaamheden en ook kleine klussen in en om het huis. Ons werkgebied Zuid-Holland, maar wel met voor keur regio Rotterdam, Drechtsteden.

  Laatste review:

  Werkzaamheden gingen goed en op een joviale manier. Echter nadat de klus geklaard was ging het fout. Op offerte waren 2 opties opgenomen , traptreden vervangen of de traptreden schilderen met anti slip verf. Laatste had ik gekozen en is ook uitgevoerd echter op de factuur waren beide posten in rekening gebracht dat de verzekering natuurlijk niet wilde betalen Tevens een post onvoorzien van 10% op de factuur die niet gespecificeerd was en de verzekering dus ook niet vergoed. Ook 21% btw voor schilderwerk em moet zijn 9%. Hij declareerd vele uren terwijl hij bijna een dag aan de koffie zat omdat zijn hulpje aan het schilderen was en hij niet verder kon. ( is niet mijn schuld en deze wachturen moet hij voor eigen rekening nemen). Al bij al heb ik er een vieze nasmaak aan over gehouden en hij heeft mij bijna 700 euro teveel berekend die hij vertikt om terug te betalen. Want na de klus zet hij je flink onder druk om op voorhand al te betalen voordat verzekering akkoord is met de factuur Mijn advies; ga niet met hem in zee en zo wel, dan niet betalen voordat alles goedgekeurd is door de verzekering en er geen posten op de rekening staan die niet door hem zijn uitgevoerd.

4.6

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Schiedam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 646 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Schiedam

Andere vakmensen in Schiedam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur