Vind vloerspecialisten in Schiedam

Op zoek naar vloerspecialisten in Schiedam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Schiedam

 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45386 reviews
  Vloerspecialist in Schiedam

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 30 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Richard is zeer kundig en fijn in de communicatie! Vloer ziet er erg mooi uit.
 • Tegels4you
  Tegels4you
  Beoordeling: 4.6 van 54.65248 reviews
  Vloerspecialist in Schiedam

  TEGELS4YOU heeft 25 jaar ervaring in alle voorkomende tegelwerkzaamheden ,en doen uiteraard ook natuurstenen vloeren, luxe badkamers en complete vloerverwarmingen, ook geven wij 5 jaar garantie op het geleverde werk kortom bij TEGELS4YOU bent u aan het juiste adres wij horen graag van u met vriendelijke groet Tonny nuwenhuis en Jean Grout

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Tonny heeft bij ons strak houtlook tegels gelegd op de benedenverdieping. Vakwerk!
 • Zeki Vloeren
  Zeki Vloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.95241 reviews
  Vloerspecialist in Schiedam

  Beste opdrachtgever. Ik verricht al zo,n 30 jaar diverse vloeren en doe dit met plezier! Regio zuid-holland en ik kom bij u vrijblijvend langs voor werkoverleg! parket- laminaat- trap renovatie-pvc vloeren-novilon-vloerbedekkingen- trappen ( specialist candoo renovatie treden- marmoleum- massief wit plinten! Zowel woningen als projecten! Ik ben heel flexibel en netjes, altijd de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Betrouwbaarheid en Sterk in Werk Ook in de weekenden! Ref: Carpetland, Robool, Atlas wooninrichting, Vt wonen. 5 jaar garantie voor het werkzaamheden! Zeki Vloeren

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Zeki is very nice and professional. He helped me right from ordering the right floor, skirting boards and underfloor to getting a very beautiful floor in my apartment. He even fixed a skirting board from his own inventory for a single stair had for my bedroom. I am very glad that everything was done in a day and I am happy I could move in the next day.
 • Huus Vloeren
  Huus Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65106 reviews
  Vloerspecialist in Schiedam

  Wij zijn al jarenlang een veelgevraagde vloerenlegger in Nederland. Wij hebben ervaring in alle soorten vloerwerk en we hebben de knowhow om alles aan te pakken, van de kleinste reparaties tot grootschalige projecten. Hoe groot de klus ook is, Huus-Vloerenlegger doet het ! U kunt ook een kijkje nemen op onze website of facebook pagina als u onze projecten wil zien.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wat een goede en snelle partij. Snelle communicatie , binnen twee dagen beschikbaar en lopen niet te zeuren als de klus uitloopt. Mega prestatie geleverd . Dank hiervoor en bij een volgende keer zal ik zeker weer bellen. Gr André
 • Dawcio
  Dawcio
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Vloerspecialist in Schiedam

  Dawcio kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen , Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Dawcio om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Dawid is heel vriendelijk en communiceert goed. Het werk wat hij heeft opgeleverd is heel netjes, het waren niet de makkelijkste tegels. Ik zou hem zeker aanbevelen!
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews
  Vloerspecialist in Schiedam

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Snel/vakkundig, netjes en op tijd
 • G.A Bouw Nederland
  G.A Bouw Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews
  Vloerspecialist in Schiedam

  Hallo mijn naam is Gigi van Nieuwenburg van G A BouwNederland. Mijn bedrijf is al jaren actief in de bouwsector. De laatste jaren vooral in tegelwerk, maar ook in renovatie onderhoud eigenlijk ben ik allround. Voor meer info mag u altijd contact opnemen met mij. Mvg Gigi van GA BouwNederland.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vriendelijke man, prima werk afgeleverd.
 • v/d Linden Sloop
  v/d Linden Sloop
  Beoordeling: 5 van 55558 reviews
  Vloerspecialist in Schiedam

  Bij v/d Linden Sloop zijn we trots op onze expertise in het verwijderen van topvloeren en dekvloeren. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de complexiteit van het verwijderen van verschillende soorten topvloeren, waaronder PVC, tegels, tapijt en vele andere materialen. Deze gespecialiseerde taken vereisen vaardigheid, geduld en specifieke gereedschappen die wij bezitten. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden tijdens het renovatie proces. Naast het verwijderen van vloeren, zijn we ook gespecialiseerd in het slopen van badkamers, toiletten en keukens, waarbij we gebruik maken van de nieuwste apparatuur om een soepele en probleemloze uitvoering van projecten te garanderen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Er is heel net werk geleverd door vd Linden Sloop. Snel en duidelijk contact, nette prijs en er kon snel gestart worden. We krijgen nu een mooie nieuwe vloer, maar stel er moet weer eens een oude vloer verwijderd worden, zouden we vd Linden Sloop zeker weer inschakelen!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65213 reviews
  Vloerspecialist in Schiedam

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Komt afspraken goed na,is een harde werker
 • Pim Giet Vloer
  Pim Giet Vloer
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Vloerspecialist in Schiedam

  Heb 9 jaar voor mijn fantastische ex werkgever Herculan gewerkt in de epoxy en PU gietvloeren en sportvloeren inclusief de belijning van een zaal. Inmiddels 2 jaar als ZZP wat ik echt fantastisch vind om te doen, de voorbereiding, het maken en opleveren ! Het materiaal waarmee ik werk kan ik inkopen bij Herculan, ik weet dus ook precies wat voor systeem je nodig heb of wat het beste is voor de PU gietvloer Ik neen altijd de tijd voor de gietvloeren waardoor het soms een dag uitloop maar dat de vloer er wel als een plaatje onder vandaan kom ! Want daar draait het uiteindelijk om. Over het algemeen 4 dagen nodig om een gietvloer te plaatsen. De opbouw waarmee ik werk is met 4 lagen, 2 lagen epoxy, PU gietvloer UV en een transparante lak 1e laag epoxy primer met zand 2e laag epoxy gietlaag 1 mm 3e laag PU giet laag UV 2 mm 4e laag transparante lak mat glad of antislip Je kan elke RAL of NCS kleur kiezen die je wil of uit een voorbeeld plaatje dat ik heb met betonlook Alles onder de de 10m2 kost minimaal €1620,- ex btw Voor meer informatie kunnen we altijd in contact komen Groetjes Pim

  Laatste review:
  Gietvloer aanbrengen-
  Zeer prettige samenwerking. Pim heeft een mooie vloer gemaakt terwijl wij op vakantie waren.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Schiedam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1232 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Schiedam

Andere vakmensen in Schiedam

Vind vakmensen bij jou in de buurt