Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Schiedam

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95179 reviews
  Kozijnspecialist in Schiedam

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jay heeft ons fantastisch geholpen. Alles kan snel en hij is heel duidelijk in wat hij doet en waarom hij het doet. Precies wat wij zoeken. Dank Jay
  Kom in contact
 • MOR Merch
  Beoordeling: 4.4 van 54.4526 reviews
  Kozijnspecialist in Schiedam

  Problemen zijn er om opgelost te worden. Ik werk graag hard en benut mijn creativiteit om tot het beste resultaat te komen. De klant heeft een visie en ik realiseer deze naar wens. Kwaliteit, vakkundigheid en creativiteit staan hoog in het vaandel!

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Dennis heeft bij mij een binnendeur geplaatst. De deur bleek uiteindelijk te smal maar daar had Dennis gelijk een oplossing voor. Hij werkt netjes en denkt goed mee. Ik zou hem zeker aanraden!
  Kom in contact
 • Mutu Montage & Onderhoud
  Mutu Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Kozijnspecialist in Schiedam

  Ervaren zonwering monteur en kozijnen monteur die altyd voor de klanten klaar staat. Als er storingen zijn of iets anders staan wii 24/7 klaar om de problemen op te lossen. Met onze vakkundig kennis stellen wij onze klanten altyd tevreden. Kijk ook op marktplaats voor meer foto's en info.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Top bedrijf, top service. Hij was mega vriendelijk en pro actief. Zou hem direct weer inhuren mocht ik iets met zonwering van plan zijn.
  Kom in contact
 • Lelicorp
  Lelicorp
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Kozijnspecialist in Schiedam

  Welkom op de pagina van Lelicorp. Bouwbedrijf in de Schiedam, gespecialiseerd in klein -groot onderhoud, renovatie en nieuwbouw projecten. Ruime ervaring. Ons werkgebied is heel Zuid-Holland! De specialist op het gebied van houtrot reparatie, tocht en schimmelklachten. Wij staan voor kwaliteit en klantgerichtheid. Door onze jarenlange ervaring met woningcorporaties, vve's en particulieren kunnen wij u een breed scala aan diensten aanbieden. Let op! wij rekenen €30 voorrij kosten exclusief btw.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  goed snel geholpen
  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf A. Afkir
  Onderhoudsbedrijf A. Afkir
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Kozijnspecialist in Schiedam

  Specialisten in houtrot Reparatie en renovatie Beheer van uw woning. Veelal is reparatie veel goedkoper dan vervanging, wij brengen u verder met uw budget, zonder concessies te doen aan kwaliteit of duurzaamheid. Reparaties van houtrot in ramen, deuren kozijnen en gevels, tot uw dienst

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Wij zijn erg tevreden want de klus is snel opgeknapt en het kozijn is super netjes hersteld
  Kom in contact
 • JDJ montagediensten
  JDJ montagediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Kozijnspecialist in Schiedam

  JDJ Montagediensten is een eenmanszaak. gespecialiseerd in zonwering met een aantal jaar ervaring. Werken altijd netjes met de juiste materiaal. We luisteren goed naar wat de klant hun wensen zijn, geven daar de juiste en passende adviezen daarvoor. We proberen altijd mee te denken naar de juiste oplossingen. Verschillende kleuren, verschillende materialen, verschillende prijsklassen. Wij gaan niet weg als het niet naar wens is. JDJ Montagediensten staan altijd voor u klaar

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Keurig op tijd en heel vriendelijk. Helaas is de rolluik niet te maken, maar gaan wij in de toekomst nieuwe laten plaatsen door JDJ montagediensten.
  Kom in contact
 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Kozijnspecialist in Schiedam

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Hele fijne en vooral snelle communicatie. Jan is een man van zijn woord. Handelt snel en zeer betrouwbaar. Heeft heel wat ramen bij ons vervangen en zijn team werkt hard, zijn ontzettend aardig en doen hun werk goed. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • CDG bouw en schoonmaak
  CDG bouw en schoonmaak
  Beoordeling: 4.6 van 54.6568 reviews
  Kozijnspecialist in Schiedam

  Ik ben Christopher de Groot Ik ben een zelfstandig “zzp-er” allround timmerman met de benodigde 9 jaar ervaring, betrekking op renovatie,nieuwbouw,betonbouw etc. Verder ben ik klantvriendelijk,en probeer altijd met de klant naar een oplossing te zoeken, betreffende aangegeven opdrachten, ook ben ik beschikbaar voor lange termijn werkzaamheden. Zoals U kunt zien in de diversen foto’s ben ik breed georiënteerd, en ben altijd bereid om U geheel vrijblijvend een offerte te doen toekomen. Vriendelijke groet Christopher de Groot

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super aanrader!!! ik ben zeer tevreden met de service en het vakmanschap, Ik zou hem zeker aanraden aan iedereen!
  Kom in contact
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Kozijnspecialist in Schiedam

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Prima gerepareerd!
  Kom in contact
 • Timmerbedrijf Taspinar
  Timmerbedrijf Taspinar
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Kozijnspecialist in Schiedam

  Gespecialiseerd in het saneren van houtrot in kozijnen, deuren en ramen. Werkgebied regio zuid holland. Tell 6 - 43 27 70 34

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Snel opgelost. Schoon gewerkt en netjes afgeleverd
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Schiedam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1027 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Schiedam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Schiedam

Vind vakmensen bij jou in de buurt