Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Spijkenisse

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95179 reviews
  Kozijnspecialist in Spijkenisse

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jay heeft ons fantastisch geholpen. Alles kan snel en hij is heel duidelijk in wat hij doet en waarom hij het doet. Precies wat wij zoeken. Dank Jay
  Kom in contact
 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Kozijnspecialist in Spijkenisse

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Hele fijne en vooral snelle communicatie. Jan is een man van zijn woord. Handelt snel en zeer betrouwbaar. Heeft heel wat ramen bij ons vervangen en zijn team werkt hard, zijn ontzettend aardig en doen hun werk goed. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • Center Glas
  Center Glas
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Kozijnspecialist in Spijkenisse

  Center Glas kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Center Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Top service en snel!
  Kom in contact
 • L. Smeets Montage- en Timmerwerken
  L. Smeets Montage- en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Kozijnspecialist in Spijkenisse

  Mijn bedrijf bestaat al 20 jaar gevestigd in Spijkenisse In grote klussen tot de kleinste Ik ben gespecialiseerd in keukens Verwijderen en zetten Dakwerkzaamheden (dakpannen) En kleine werkzaamheden Zoals timmer,schilder,tuin onderhoud en sloop. Ik heb als opleiding voorgezet timmerman Vca vol En ben ook bedrijfaansprakelijk verzekert Hoop snel wat te betekenen voor u

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Ging prima
  Kom in contact
 • D&M Zonwering
  D&M Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Kozijnspecialist in Spijkenisse

  D&M Zonwering de specialist in alle soorten zonwering en rolluiken, tevens reparatie en onderhoud. Onze service ligt hoog bij ons en houden van persoonlijk contact met duidelijke afspraken. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn!

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel en professioneel
  Kom in contact
 • Quakglas
  Quakglas
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Kozijnspecialist in Spijkenisse

  Hallo mijn naam is Michel Quak. Ik ben 15 jaar werkzaam als glaszetter en sinds 1 Januari 2021 als zelfstandige ondernemer begonnen. Wij zijn gespecialiseerd in uw glas wensen voor zowel enkelglas figuurglas isolatieglas en spiegels. Al mijn prijzen zijn inclusief de btw . Het glas word geplaatst met nieuwe hard houten glaslatten en het oude glas word vakkundig door ons afgevoerd.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  We zijn ontzettend tevreden met het nieuw geplaatste raam. Het resultaat is werkelijk uitstekend en de uitvoering verliep zeer professioneel. Michel is een vriendelijke man die snel en netjes werkt. We zijn bijzonder blij met zijn vakmanschap en raden zijn diensten van harte aan.
  Kom in contact
 • Mutu Montage & Onderhoud
  Mutu Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Kozijnspecialist in Spijkenisse

  Ervaren zonwering monteur en kozijnen monteur die altyd voor de klanten klaar staat. Als er storingen zijn of iets anders staan wii 24/7 klaar om de problemen op te lossen. Met onze vakkundig kennis stellen wij onze klanten altyd tevreden. Kijk ook op marktplaats voor meer foto's en info.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Top bedrijf, top service. Hij was mega vriendelijk en pro actief. Zou hem direct weer inhuren mocht ik iets met zonwering van plan zijn.
  Kom in contact
 • M&O Leegwater
  M&O Leegwater
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Spijkenisse

  In 2019 heb ik M&O Leegwater opgericht en neem ik meer dan 28 jaar ervaring mee die ik opgebouwd heb als All-round timmerman in Nieuwbouw - Renovatie - Verbouw - Transformatie - Onderhoud. Mijn kennis is in de jaren gegroeid dankzij verschillende grote bouwbedrijven. Met die ervaring in mijn zak, heb ik de volgende stap gezet richting mijn eigen bedrijf. Ik vind het prettig om het werk vanuit mijn passie, op mijn eigen manier uit te voeren, en samen met andere zelfstandigen, bedrijven en leveranciers een resultaat te leveren waar de klant tevreden over is. Wat ik u bied is een eerlijke prijs. Ik denk mee, geef advies en ben flexibel. Uiteindelijk wil ik gezamenlijk het resultaat behalen wat u voor ogen heeft waar u jaren lang plezier van heeft. M&O Leegwater "Bouwen naar vertrouwde kwaliteit" dat is waar ik voor sta! Wij werken samen met stucadoors, tegelzetters, metselaars, loodgieters en electriciens en daarom is ook onze kracht om uw gehele verbouwing aan ons over te dragen maar ook onderhoud werkzaamheden. Wat ook een gerust gevoel geeft dat wij beschikken over de nodige verzekeringen denk hierbij aan een CAR- verzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Allereerst keurig en snel aangemaakte offerte. Prettig en snel contact via de mail. Keurig en vlot nieuwe schuurdeur met kozijn geplaatst.
  Kom in contact
 • Glas en Kozijnhandel Hamerslag
  Glas en Kozijnhandel Hamerslag
  Beoordeling: 4.5 van 54.55368 reviews
  Kozijnspecialist in Spijkenisse

  Glas en Kozijnenhandel Hamerslag Van glas tot kozijn, van dakkapel tot schilderwerk Glas en Kozijnenhandel Hamerslag heeft ruim 25 jaar ervaring in glas, schilderwerk en onderhoud. Naast het plaatsen van alle soorten glas monteren wij ook kozijnen, schuifpuien, deuren en dakkapellen. Wij werken samen met diverse vakspecialisten, waardoor we ook grotere en complexe opdrachten, inclusief schilderwerk en stucwerk, professioneel kunnen uitvoeren. Ook het (regelmatige) onderhoud van uw woning of bedrijfspand nemen wij graag ter hand. bekijk onze referenties voor reacties van klanten.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Een prima ervaring, het werk is goed en binnen korte tijd geklaard. Ook een bijkomende tegenvaller werd uitstekend opgelost.
  Kom in contact
 • Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55299 reviews
  Kozijnspecialist in Spijkenisse

  Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom uw huis!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Een achterdeur geplaatst,was prima gedaan maar na enige tijd heel erg gaan klemmen,niet bereid of geen tijd om deur aan te passen Het gaat slechts om 1 uurtje werk,wat ik zelf niet kan en de middelen niet heb. Is inmiddels opgelost na enkele maanden
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Spijkenisse, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 954 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Spijkenisse

Populaire diensten

Andere vakmensen in Spijkenisse

Vind vakmensen bij jou in de buurt