Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Oud-Beijerland

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555154 reviews
  Kozijnspecialist in Oud-Beijerland

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Heel blij met de snelle en correcte service van Jay! Aanrader
 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Kozijnspecialist in Oud-Beijerland

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Een ervaren vakman, denkt mee in oplossingen, heeft een pragmatische instelling, duidelijke communicatie en komt zijn afspraken na. De werkzaamheden zijn snel en efficiënt uitgevoerd.
 • Center Glas
  Center Glas
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Kozijnspecialist in Oud-Beijerland

  Center Glas kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Center Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Fijn contact, duidelijk in zijn afspraken en super gedaan ! Aanrader !
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9594 reviews
  Kozijnspecialist in Oud-Beijerland

  Voor de afgelopen 11 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Uitstekende service, een echte vakman. Heeft de buiten schuifdeur voor ons gerepareerd.
 • K.A. Infra
  K.A. Infra
  Beoordeling: 4.5 van 54.5595 reviews
  Kozijnspecialist in Oud-Beijerland

  K.A. Infra Bouw kan je helpen met je Timmerman klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Binnenwand plaatsen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Luiken repareren, Rolluik repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Het renoveren van ramen vergt een meer dan goed oog voor detail. Of de keuze valt op authentiek of eerder een moderne raamvariant de afwerking, samenhang met de rest van het onroerend goed is van groot belang. Van waterlijst tot kozijndrempel wij stemmen het allemaal voor u op elkaar af. Bij K.A. Infra hebben we naast uitstekende vakmensen ook enorm veel liefde voor goed vakmanschap. Dat komt onder andere naar voren door dat we weten hoe traditionele materialen het beste gebruikt kunnen worden en hoe we je dat moet combineren met innovatieve technieken. De deurspecialist van Nederland K.A. Infra beschikt over jarenlange ervaring in het op maat maken en plaatsen van binnen- en buitendeuren van alle soorten. Onze ervaren timmerlieden zorgen ervoor dat uw deuren perfect passen en vakkundig worden geplaatst, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe deuren. Uw binnen- en buitendeuren zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur en dragen bij aan de sfeer en stijl van uw woning. Bij het kiezen van de juiste kleur en stijl van de deuren is het ook belangrijk om te denken aan de deurenmontage. Bij k.A. Infra bent u verzekerd van zorgvuldige montage, zodat uw zorgvuldig uitgekozen deuren optimaal tot hun recht komen. Onze timmerlieden zijn experts in de montage van deuren en zorgen ervoor dat deze vakkundig en nauwkeurig worden geplaatst. K.A. Infra, een naam om te onthouden! Wij zijn professionals met meer dan 23 jaar ervaring met renovatie en verbouwing van kleine klussen tot en met grote projecten. Wij zijn het adres voor Rotterdam en omgeving. Door directe communicatie met 1 Persoon die het hele traject met u begeleidt, kunnen wij an al uw wensen voldoen. Plannen doen wij samen met u en geedback is welkom. Wij denken met u mee met oog voor de wens van de opdrachtgever. Een offerte word snel gemaakt en ook hier geldt dat afspraak is afspraak. Dus duidelijk en geen verrasingen achteraf. Renovatie of nieuwbouw K.A. Infra Bouw zorgt altijd voor klassiek vakwerk. Neem direct contact op met K.A. Infra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Kari heeft de klus aangenomen en snel kwalitatief goed gerepareerd! Blij met de snelle en duidelijke communicatie. Dank daarvoor.
 • JDJ montagediensten
  JDJ montagediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Kozijnspecialist in Oud-Beijerland

  JDJ Montagediensten is een eenmanszaak. gespecialiseerd in zonwering met een aantal jaar ervaring. Werken altijd netjes met de juiste materiaal. We luisteren goed naar wat de klant hun wensen zijn, geven daar de juiste en passende adviezen daarvoor. We proberen altijd mee te denken naar de juiste oplossingen. Verschillende kleuren, verschillende materialen, verschillende prijsklassen. Wij gaan niet weg als het niet naar wens is. JDJ Montagediensten staan altijd voor u klaar

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Keurig op tijd en heel vriendelijk. Helaas is de rolluik niet te maken, maar gaan wij in de toekomst nieuwe laten plaatsen door JDJ montagediensten.
 • De Vette Bouw en Onderhoud
  De Vette Bouw en Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8561 reviews
  Kozijnspecialist in Oud-Beijerland

  Goedendag, Als organisatie zijn wij in meerdere vakken gespecialiseerd voor al uw projecten binnen en buitens huis! Ons hechte team heeft reeds jaren ervaring en is goed op elkaar ingespeeld, zo kunnen wij al uw zorgen weg nemen door het perfecte resultaat te leveren. Eerder zullen wij het project niet opleveren! De Vette Bouw en Onderhoud

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Remco nam snel contact op, hij is een aardige, snelle werker.
 • Hika Bouw- en onderhoudsbedrijf
  Hika Bouw- en onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8569 reviews
  Kozijnspecialist in Oud-Beijerland

  Hallo, Een ervaren allround timmerman, die verschillende soorten timmerwerkzaamheden en klusjes uitvoert.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Deze klus verliep verrassend snel. Deur loopt niet meer vast.
 • D&M Zonwering
  D&M Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Kozijnspecialist in Oud-Beijerland

  D&M Zonwering de specialist in alle soorten zonwering en rolluiken, tevens reparatie en onderhoud. Onze service ligt hoog bij ons en houden van persoonlijk contact met duidelijke afspraken. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn!

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel en professioneel
 • M&O Leegwater
  M&O Leegwater
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Oud-Beijerland

  In 2019 heb ik M&O Leegwater opgericht en neem ik meer dan 28 jaar ervaring mee die ik opgebouwd heb als All-round timmerman in Nieuwbouw - Renovatie - Verbouw - Transformatie - Onderhoud. Mijn kennis is in de jaren gegroeid dankzij verschillende grote bouwbedrijven. Met die ervaring in mijn zak, heb ik de volgende stap gezet richting mijn eigen bedrijf. Ik vind het prettig om het werk vanuit mijn passie, op mijn eigen manier uit te voeren, en samen met andere zelfstandigen, bedrijven en leveranciers een resultaat te leveren waar de klant tevreden over is. Wat ik u bied is een eerlijke prijs. Ik denk mee, geef advies en ben flexibel. Uiteindelijk wil ik gezamenlijk het resultaat behalen wat u voor ogen heeft waar u jaren lang plezier van heeft. M&O Leegwater "Bouwen naar vertrouwde kwaliteit" dat is waar ik voor sta! Wij werken samen met stucadoors, tegelzetters, metselaars, loodgieters en electriciens en daarom is ook onze kracht om uw gehele verbouwing aan ons over te dragen maar ook onderhoud werkzaamheden. Wat ook een gerust gevoel geeft dat wij beschikken over de nodige verzekeringen denk hierbij aan een CAR- verzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Allereerst keurig en snel aangemaakte offerte. Prettig en snel contact via de mail. Keurig en vlot nieuwe schuurdeur met kozijn geplaatst.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Oud-Beijerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 904 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Oud-Beijerland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Oud-Beijerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt