Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Oud-Beijerland

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65195 reviews
  Hovenier in Oud-Beijerland

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Hoveniersbedrijf #A.V. heb ik ingeschakeld voor een tuin klus en met groot plezier kan ik melden dat alles prima is verlopen. vanaf 1e contact t/m de afhandeling. Goed werk gedaan, komt afspraken na en is transparant en duidelijk. Aan te bevelen.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75520 reviews
  Hovenier in Oud-Beijerland

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  1 grote boom gesnoeid ze waren snel en vriendelijk tot de volgende snoei tijd
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75108 reviews
  Hovenier in Oud-Beijerland

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  In de regen een tuin ophogen was niet prettig. Ze hebben hun werk goed gedaan. Vriendelijke dame aan de telefoon. Reageren snel en marktconform geprijsd.
 • BK Tuinonderhoud
  BK Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Hovenier in Oud-Beijerland

  Heb je een Hovenier nodig in Rotterdam of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  De eerste ervaring met BK was ronduit positief. De uitvoering van de 2e opdracht eveneens. Tot zover dus alleen positieve berichten.
 • TH Tuinen
  TH Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Hovenier in Oud-Beijerland

  Bent u opzoek naar een hovenier in de regio Zuid-Holland? Wij helpen u verder! Ons takenpakket bestaat uit: Tuinaanleg/renovatie, Tuinonderhoud en Boomverzorging.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne gasten die goed werk verrichtten. Communicatie vooraf was duidelijk en afspraken werden nagekomen. Zou deze mannen zeker aanbevelen.
 • van hofwegen hoveniers
  van hofwegen hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Oud-Beijerland

  van hofwegen hoveniers kan je helpen met je Hovenier klus in Oud-Beijerland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met van hofwegen hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Van Hofwegen heeft een hardhouten vlonder bij ons aangelegd en de tuin ontdaan van oude boomstronken. Een pad aangelegd naar de schuur. Onder heel slechte weersomstandigheden gingen de mannen gewoon door. Wij zijn zeer tevreden over het gedane werk. Komt afspraken na en de kwaliteit is goed. Deze hovenier is zeker een aanrader.
 • J Termijn Bestratingen
  J Termijn Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in Oud-Beijerland

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker,in Vlaardingen, dan kan J Termijn Bestratingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Grond afgraven of egaliseren... of een andere klus? Zoals bomen verwijderen, dit is onze specialiteit. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gedaan! Snel een afspraak kunnen maken en binnen een uurtje lag het er weer netjes bij. Ook gewoon aardige gasten. Bedankt!
 • Van de Geer Groenbeheer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Oud-Beijerland

  Ik ben een jongeman van 55 jaar die sinds 5,5 jaar zijn eigen hoveniersbedrijf heeft. Op mijn 50 ste heb ik de stap gezet en er geen moment spijt van gehad. Van de Geer Groenbeheer is de naam van mijn bedrijf en zegt al iets over mijn specialisme. Het onderhouden van tuinen. Of bedrijfstuinen. Dit kan van een klein achtertuintje zijn tot een tuin van 1000 m2 en groter. Klantcontact en meedenken met de klant is ook een van mijn sterkste punten. Het zien van het werk, wat moet er gebeuren, met welke middelen en tijd om tot het juiste resultaat te komen. Mijn verdere specialisme is het snoeien van fruitbomen en ander soort bomen. Het optimaliseren van gazons door Verticuteren bemesten en doorzaaien. Verder de nodige werkzaamheden om de beplanting door snoei en de juiste voeding te optimaliseren of in stand te houden. Kijk gerust op mijn Facebookpagina om te zien hoe ik werk. Vandegeergroenbeheer. Met vriendelijke groet, Ronald vd Geer

 • Franchimont Totaal Onderhoud B.V.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Oud-Beijerland

  Mijn bedrijf ben ik gestart in 2009. Ik hou me bezig met schilderen van woningen zo wel aan de binnen en buitenkant ook doe ik lichte timmerwerkzaamheden zoals in elkaar zetten van meubels . Maken van inbouwkasten. Ook heb ik stucadoors en jongens voor het betegelen van badkamers en installatie meubels Ook hou ik me bezig met tuinonderhoud , lampen ophangen, rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenkant, en slopen van badkamer tegels etc.

  Laatste review:
  Schoonmaak rolluiken-
  Snelle reactie. Het rolluik is weer lekker schoon.
 • Paparatny
  Paparatny
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Hovenier in Oud-Beijerland

  By contacting us, be sure that any work will be completed within the agreed time frame, and the prices will not exceed the agreed limits! quality + speed = reputation!🤝 Paparatny can help you with painter, installer, electrician, plumber, tiler, bathroom specialist, gardener jobs in Katwijk and surrounding areas. We are ready to answer all your questions about interior painting, installation or replacement of plumbing and sewerage, installation or replacement of air conditioning, any types of tiles and much more. Contact Paparatny directly to discuss your work and request a price quote.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Very happy with the final outcome. Professional and communicative.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Oud-Beijerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 891 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Oud-Beijerland

Andere vakmensen in Oud-Beijerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt