Vind hoveniers in Rhoon

Op zoek naar hoveniers in Rhoon? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Rhoon

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65165 reviews
  Hovenier in Rhoon

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Uitstekend werk met een redelijke prijs. Hij kapte de boom in zeer korte tijd om en maakte alles schoon voordat hij vertrok. Sterk aanbevolen
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75460 reviews
  Hovenier in Rhoon

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Bomen en heggen gesnoeid . Snel en goed werk geleverd.
 • Boudesteijn Binnen en Buiten Bouw
  Boudesteijn Binnen en Buiten Bouw
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Hovenier in Rhoon

  Voor Bouw, Aanleg, Renovatie en Onderhoud van Huis en Tuin klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Buiten richten we ons in het bijzonder op het kappen van bomen. Dit seizoen zijn we begonnen met het verwijderen van boomstronken. De nieuwe stronkenfrees heeft zich al bewezen. Bomen kappen kunnen we nu van kruin tot wortel. Ook alleen een stronk kunnen we voor u wegfrezen. Daarnaast bezorgen we zand, grond en grind met een minidumper tot in de achtertuin. Ook verwijderen van oude bestrating of grove begroeiing pakken we op. Binnen leggen we ons vooral toe op het leggen van vloerverwarming op houten vloeren en het plaatsten van kunststof kozijnen. Hiernaast pakken we ook diverse andere renovatieprojecten aan als het vernieuwen van het plafond, toilet, badkamer etc.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Een hard werkende jongeman die van aanpakken weet. Top.
 • The Garden Professionals
  The Garden Professionals
  Beoordeling: 4.5 van 54.5521 reviews
  Hovenier in Rhoon

  Wie zijn wij? The Garden Professionals is een jong en dynamisch bedrijf. Ieder lid van ons team is vol passie bezig met het creëeren van iets moois. Of het nu een budget-tuin betreft of een volledig aan te leggen tuin, wij zijn er klaar voor! Met onze "groene" vingers maken we iedere dag iets nieuws of veranderen we een jungle in iets geweldigs. Maak nu vrijblijvend een afspraak en ervaar wat we voor u kunnen betekenen, zowel particulier als zakelijk. .

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Via werkspot op the garden professionals uitgekomen na een aantal offertes en praten met wat andere mensen. Initieel plan was de achtertuin (alles moest gebeuren), later ook de voortuin mee laten pakken. Vincent is een hele prettige kerel om zaken mee te doen. Hij is kundig, luistert goed naar de wensen en denkt goed mee. Weet ook duidelijk waar hij het over heeft en maakt goede afspraken. Levert een mooie tuin op. Ik ben erg tevreden. Prijs en kwaliteit verhouding vind ik persoonlijk reeel.
 • Gaia Trimming and Gardening
  Gaia Trimming and Gardening
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Rhoon

  Gaia Trimming and Gardening is a company with expertise in trimming and removing trees. If you need any help with those big trees bothering you, count on us. We provide flexible hours and excelent service. Have a good day!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima gedaan heel tevreden
 • Raaf onderhoud
  Raaf onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Hovenier in Rhoon

  Klusbedrijf Raaf. Werkzaamheden waar ik mij op richt zijn herbestrating van de bestaande bestrating in tuinen en het nieuw aanleggen van bestrating om en rond het huis. Werkgebied Rotterdam en omstreken. Het vak stratenmaker is al jaren een vakmanschap. Kennis en kunde aanwezig . Werkzaamheden die door mij zijn uitgevoerd hebben altijd een garantie termijn. Bedrijfsmotto: de klussen die ik oppak worden snel en vakkundig uitgevoerd. Vooraf kom ik vrijblijvend langs om de werkzaamheden te bespreken. Als er vanuit de opdrachtgever een akkoord komt om de opdracht uit te voeren, wordt de klus snel en vakkundig uitgevoerd.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Communicatie verliep vlot en opdracht kon snel worden uitgevoerd. De heren hebben hard gewerkt en het resultaat mag er wezen!
 • M. de Veld Bestratingen
  M. de Veld Bestratingen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45397 reviews
  Hovenier in Rhoon

  Goedendag, Welkom op mijn Werkspotprofiel. Ik ben Marcel de Veld, een gediplomeerd en vakbekwaam stratenmaker. In 1988 ben ik als leerling stratenmaker in dienst gekomen bij Gemeente Werken Rotterdam, hier heb ik het vak geleerd van oudere stratenmakers en een leermeester. 1 dag in de week kregen we theorieles waar we leerden meten en uitzetten. De opleiding duurde vier jaar en in 1992 heb ik mijn diploma gehaald. Vanaf Februari 2008 ben ik zelfstandig aan de slag gegaan als Zzp-er en heb ik mij aan verschillende Bestratings en Hoveniersbedrijven verhuurd.Ook heb ik eigen projecten en al mijn opdrachten pak ik met dezelfde gedrevenheid en passie aan. M. de Veld Bestratingen staat ook voor duidelijke afspraken en vakkundig afgeleverd werk.Vooraf kom ik altijd ter plekke een kijkje nemen en een praatje maken betreffende uw wensen, hierna kan ik u een nette prijs bieden. De opgegeven prijs die staat, dus geen extra kosten achteraf! Bij mij kunt u ook terecht voor: Plaatsen schutting/pergola. Plaatsen schuur. Grondwerk. Afvoer Grond en puin. Aanleg gazon Aanleg van elektra en tuinverlichting. Aanleg van vijvers en toebehoren. Het leveren van de benodigde bestratingsmaterialen, zand, beplanting, gras en schuttingen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook ben ik in te huren door Stratenmakers en Hoveniersbedrijven op bassis van werkaanname. Dus voor het ophogen, aanleggen van tuin, terras, oprit, bedrijfsbestrating en alle bovenstaande werkzaamheden kunt u mij altijd mailen of bellen. De offerte en/of afspraak is natuurlijk geheel vrijblijvend. Tot ziens en groet, Marcel de Veld

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Het was een leuk project: simpelweg een tuin ophogen met een indeling die we vantevoren verzonnen hadden. Het leuke aan Marcel is dat hij meedenkt, waardoor de tuin beter geworden is dan we verzonnen hadden. Het contact was ook gewoon goed. Soms begrepen we elkaar niet in een keer, maar de oplossingen waarmee hij kwam, pakten allemaal goed uit. Hij hield ons goed op de hoogte, ook als we niet aanwezig waren en de meerkosten (er zijn altijd meerkosten) bleven binnen het redelijke. Ik ben blij dat we hem ingehuurd hebben.
 • Driza Services
  Driza Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Hovenier in Rhoon

  Driza Services

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Was een grote klus, de oplossingen voor de waterkant en achtertuin zijn goed uitgevoerd. Driza werkt hard en snel en is ook heel vriendelijk en denkt mee. Prima resultaat we zijn er heel blij mee, en zullen zeker bij de volgende klus weer om zijn hulp vragen.
 • Linofar
  Linofar
  Beoordeling: 4.7 van 54.75332 reviews
  Hovenier in Rhoon

  Linofar is een bedrijf dat zich met name richt op tuinonderhoud. Zoals bijvoorbeeld het rooien/kappen/snoeien en verwijderen van bomen/struiken, snoeien van (hoge) hagen, frezen/verwijderen van stronken, leggen van graszoden, bestraten. Wij zijn in het bezit van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Wij geven een uitstekende service en hebben hart voor uw tuin.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  60 meter haag laten snoeien. werk is snel en vakkundig uitgevoerd. locatie schoon opgeleverd. zeer tevreden over resultaat. well done!
 • superfixer.nl
  superfixer.nl
  Beoordeling: 4.8 van 54.8591 reviews
  Hovenier in Rhoon

  Welkom op mijn profiel! Superfixer, de altijd vrolijke, in oplossing denkende klusser ;) BEKEND VAN TV (SBS6 ”De Grote Tuinverbouwing”) Beschikbaarheid is altijd in overleg Werkspot doe ik met plezier :) - prijs komen we altijd uit ! - advies is gratis - Facetime(Videobellen) hulp/advies is gratis Wat kan ik o.a. ? - Electra verplaatsen/installeren - Groepenkast vervangen - Stopcontacten aanleggen/vervangen - Alarm systemen plaatsen - Camera systeem plaatsen - Lampen ophangen - Systemen automatiseren - Ikea kasten in elkaar zetten - Diverse timmer werkzaamheden - Kozijnen plaatsen - Trapkasten maken - Keukenkasten maken Wat kan ik niet ? - Vraag maar raak :)

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Reageert snel

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Rhoon, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 814 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Rhoon

Andere vakmensen in Rhoon

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt