Vind elektriciens in Rhoon

Op zoek naar elektriciens in Rhoon? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Rhoon, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 917 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Rhoon

 • Barotech

  Elektricien in Rhoon

  Beoordeling: 4.9 van 54.95562 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Uitstekend geholpen. Top!
 • Nastronic

  Elektricien in Rhoon

  Beoordeling: 4.9 van 54.95160 reviews

  Hierbij bied ik me aan als ervaren elektro monteur. Voor al uw storing/ installaties binnen en buitens huis. Ook heel handig met ander soorten klusjes.  Voor interesse kom ik graag langs om te kijken. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) noord-Holland en Noord Brabant

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Professionele jongeman. Goed werk geleverd. Alles naar tevredenheid.
 • MBD ALLROUND KLUSBEDRIJF

  Elektricien in Rhoon

  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews

  Wij zijn MBD Allround Klimaatbeheersing, Opgericht door 3 broers die al meer dan 10 jaar ervaring hebben in de klimaatbeheersing branche. Wij zijn in 2017 hier mee begonnen omdat wij als monteurs in het veld, meemaakten dat het van kantoor naar de werkvloer vaak mis ging. Hierdoor ontstonden onnodige stagnaties en ontevreden klanten. Nu doen wij het proces van begin tot eind, wij nemen de klus op maken de offerte en komen uiteindelijk ook installeren. Dit voorkomt veel problemen en brengt tevreden klanten, wij werken doel gericht en luisteren altijd naar de wensen van de klant en zullen altijd proberen deze te verwezenlijken. Rotterdamse mentaliteit niet lullen maar poetsen. Onze Monteurs zijn STEK gecertificeerd.

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Prima uitgevoerd en werkend. Ook bij enige problematiek wordt adequaat gehandeld.
 • Alves Repairs

  Elektricien in Rhoon

  Beoordeling: 4.6 van 54.65103 reviews

  Over Alves Repairs: Ik heb 13 jaar ervaring in witgoed en heb gewerkt met diverse merken zoals Samsung, LG, etc. Reparaties worden gedaan bij de klant thuis. Prijzen: - START TARIEF: 69 euro (incl. voorrij kosten + 30 min. onderzoek/expertise kosten) - 15 euro/15 min (NA START TARIEF)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Monteur kwam langs om de klacht te onderzoeken. Hiervoor hebben wij voorrij- en onderzoekskosten van 69 euro betaald. Het oordeel was dat een onderdeel vervangen moest worden. De kosten voor het onderdeel en de arbeidskosten werden op voorhand opgegeven. Wij zijn daarmee akkoord gegaan. Vervolgens was het lastig om in contact te komen voor de reparatie. Toen de reparatie werd uitgevoerd bleek de schade groter dan aangegeven. Meerdere onderdelen zouden vervangen moeten worden. Dit werd allemaal gemist in het eerste onderzoek. Omdat de reparatie duurder zou uitvallen zagen wij van de reparatie af. Toch stond de monteur erop dat wij opnieuw voorrijkosten zouden betalen. Als wij eerder hadden geweten hoe duur het zou zijn, hadden wij gelijk al afgezien van de reparatie. Meneer beweert verder dat in een telefoongesprek is geadviseerd om de wasmachine niet te repareren. Dit is niet waar en dat kan ook bewezen worden. Uiteindelijk hebben wij 30 euro betaald om de zaak af te sluiten.
 • Abros Installatietechniek B.V.

  Elektricien in Rhoon

  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews

  24/7 werkzaam voor storingen en spoed reparaties of andere elektrotechnische installaties dit geldt ook voor klusjes met waterleidingen/ cv-ketel vervangen/kapotte kraan verwisselen/ontstoppen van afvoer/ zoals kabels in de wand verwerken/ lamp ophangen/ nieuwe stopcontacten aanleggen in uw woning of elders waar is gewenst /freeswerkzaamheden/ van opbouw naar inbouw installaties of andersom/ Indien de gatenboorder de elektra buizen geraak heeft en u dit binnen de kortste keren moet repareren Al onze monteurs zijn minimaal 5 jaar ervaren met het aansluiten/onderhoud/storing/renovatie/meterkast vervangen/zonnepaneel installaties etc.. alles tbv elektrotechnische installaties. Dat kan gaan over een nieuw keuken/ het wijzigen van bestaande installaties in de woning maar ook storingswerkzaamheden op een onverwachte tijdstip middernacht. Voor elk klus wens is er een oplossing bij Abros.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Abros Installatietechniek belde mij 30 min nadat ik de klus erop had gezet en heb had uitgekozen als potentieel bedrijf voor mijn klus. Hij kon gelijk komen en klusje doen omdat hij nog een gaatje open had. Hij heeft het werk eeg goed en net uitgevoerd. Zeker een aanrader!
 • Allround TT

  Elektricien in Rhoon

  Beoordeling: 5 van 55530 reviews

  Ben een klusser die van afspraken houdt en netjes en goed te werk gaat. Als de klant tevreden is ben ik dat ook, voor minder doen we het niet.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Prettig contact, snel kunnen schakelen en vakwerk afgeleverd tegen een prima prijs. Een aanrader
 • Adam Elektrotechniek

  Elektricien in Rhoon

  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews

  Beste klant, ADAM ELEKTROTECHNIEK Airconditioning en elektra Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, meten , vervangen ,storingen verhelpen van alle elektrotechnische installaties, wij zijn erkend en en wij hebben ook een zegel recht. we zijn ook stek gecertificeerd dus uw airco is bij ons in goede handen,We werken voor groot opdrachtgevers zoals Stedin, liander en natuurlijk ook voor particulieren. Wilt u uw elektrische auto thuis opladen dan kunt u ons hiervoor benaderen, Wij installeren de juist laadpaal bij u thuis. Adam Elektrotechniek werkt met goed gekeurde materialen en pbms (index) certificaat ,wij beschikken ook over een AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING. Ons bedrijfsmotto is simpelweg de klant tevreden houden. Wij berekenen geen voorrijkosten dus heeft u een klus,dan kunnen wij gratis langs komen om alles met u te bespreken je hoeft daar niks voor te betalen.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Amin en zijn mannen hebben voortreffelijk werk bij ons geleverd. Kwamen netjes op tijd. Alle werkzaamheden worden met een hoge standaard opgeleverd. Er moest echt een hoop gefreesd worden in ons huis en heb geen centimeter stof gezien, alles keurig schoon gehouden ivm top kwaliteit stofzuigers en eventuele rommel werd naderhand keurig opgeruimd. Ook denken de mannen graag met je mee en geven ze vrijblijvende adviezen. Ik ben super gecharmeerd van ze en zou de volgende keer als ik weer een klus heb, de mannen van Adam Electrotechniek ook zeker weer een belletje geven!
 • J. Ficken

  Elektricien in Rhoon

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  jfickenelektrotechniek Vervangen van groepenkasten,aanpassingen van groepenkasten en advisering + zegelen van de groepenkast en eventueel schakelmateriaal. Vakbekwaamheid Elektrotechniek (installQ). Inspecteur laagspanning. Keuren Elektrische installatie NEN 1010 NEN 4010 NEN 3140 en NEN 5310. Testen van aardlekschakelaars in woningen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Er moest een groepenkast vervangen worden, afspraak gemaakt om dit te bespreken, klus aan hem toevertrouwd, hij kwam ruim op tijd om deze te vervangen. Wat een vakman, deed indezelfde klus ook nog wat kabels /router ed. verplaatsen in de meterkast ,een stopcontact aanleggen op de 1e verdieping , werkt zeer netjes en precies , we kregen ook een conformiteitsverklaring van InstallQ-erkenning , volgend jaar wordt er een keuken geplaatst, en weten we wie we daarvoor moet inschakelen voor de electriciteit aanleg. nb: wat een verschil zie de oude en nieuwe groepenkast.
 • ElektraLaan

  Elektricien in Rhoon

  Beoordeling: 4.8 van 54.8575 reviews

  Marco vd Laan (elektralaan), Ervaren elektriciën en ict'er Hieronder een overzicht van onze werkzaamheden * Elektra , storingen en installatie * Computers, stroringen en installatie * Netwerk en TV aansluitingen * Domitica * Internet, computers, netwerk, randapparatuur, systeem beheer en storingen Ik ben u graag van dienst. Marco vd Laan Elektralaan VCA gecertificeerd NEN3140 gecertificeerd (elektricien)

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Marco is vakkundig en vriendelijk en denkt ook met je mee en komt zijn afspraken na.
 • Rush Infra Techniek

  Elektricien in Rhoon

  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews

  Voor elk klusje heb ik een mooi prijsje. Mail mij gerust voor het uitvoeren van elk elektra klus plus prijsopgave. Wilt u: *stopcontacten/schakelaars (ver)plaatsen; *nieuwe groep aanmaken voor bijvoorbeeld kookplaat, vaatwasser, quooker of tuinhuisje; *voorbereiding treffen voor zonnepanelen/airco/rolluik; *laadpaal plaatsen; *groepenkast vervangen dan wel uitbreiden; *netwerkkabels trekken/monteren; Etc,etc..... Voor elke klus heb ik wel een oplossing en bent u op het juiste adres. Naast bovengenoemde werkzaamheden voer ik ook kleine loodgieterswerk zoals waterleiding, afvoer plaatsen/verplaatsen bij een keuken verbouwing of eventueel extra waterleiding voor vaatwasser of warmwaterboilertje. Uiteraard alle werkzaamheden met 100% garantie!

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Zijn eerst komen kijken om te bespreken wat er moest gebeuren. Konden gelukkig snel komen. Meterkast is weer helemaal up to date. Alle elektra in de badkamer is weer veilig en werkt perfect. Rashid en Keran werken heel secuur en veilig. Bespreken wat ze aan het doen zijn en wat er moet gebeuren. Zeker een aanrader Rush Infra techniek. Als het weer nodig zou zijn maken we zeker weer gebruik van dit bedrijf.

Populaire lokale elektriciens in Rhoon

Andere vakmensen in Rhoon

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur