Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Rhoon

 • Klusspecialist Noord-Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Dakdekker in Rhoon

  Klusspecialist Noord-Brabant is een dakbedrijf bestaande uit een jong en enthousiast team dat de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan heeft in dakonderhoud en vernieuwing van alle soorten daken. Daarnaast klusspecialist Noord-Brabant zich de afgelopen jaren sterk gespecialiseerd in isolatie van uw woning of bedrijf. Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn uw oplossing voor al uw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. de werkzaamheden klusspecialist Noord-Brabant in een notendop: Isolatie: Met dakisolatie zet u een belangrijke stap richting verduurzaming van uw woning. Verduurzaming is nodig als uw huis op dit moment een laag energielabel heeft. U kunt dit natuurlijk gefaseerd doen, bijvoorbeeld door eerst de dakisolatie te laten uitvoeren en op een later moment isolatie van de vloer en de spouwmuren. De dakdekker kan uw dak voorzien van een isolerende laag onder de dakpannen of het dakleer. Deze laag bestaat uit glaswol of een ander goed isolerend materiaal. Hierdoor wordt de warmte in de woning goed vastgehouden waardoor u minder hard hoeft te stoken in de winter om toch een aangename temperatuur te hebben in huis. Aangezien energiekosten een flinke hap uit het maandbudget halen is dakisolatie zeker de moeite waard om te overwegen. Timmerwerk: U hoeft niet op zoek te gaan naar een timmerman. Klusspecialist Noord-Brabant doet ook het timmerwerk voor u. Wij hebben meerdere goede timmermannen in dienst die in staat zijn alle timmerwerken aan uw dak te verrichten. Zinkwerk: Wij verichten het totale pakket aan werkzaamheden op het gebied van dak en zinkwerk. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor bedrijven en particulieren, nieuwbouw en renovatie. Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken. Daklekkage? 24/7 spoedservice Heeft u een daklekkage ? Twijfel niet en neem direct contact op, wij zijn ten alle tijden in staat om snel te schakelen en een passende betaalbare oplossing te bieden! Garanties Bij klusspecialist Noord-Brabant geniet u standaard van 10 jaar garantie op renovaties. Bij Reparaties bedraagt de minimale garantietermijn 5 jaar. Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvende afspraak. Ook kunt u ons altijd bereiken voor meer informatie.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Danny nam direct contact met me op en heeft na een inventarisatie op mijn dak vrijblijvend een offerte opgemaakt. Na mijn akkoord kon hij (aangezien het een kleine klus betrof) binnen een week de klus al klaren.
  Kom in contact
 • Awad Solutions
  Awad Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Dakdekker in Rhoon

  Mijn naam is Amin, Heb al ruim 8 jaar ervaring zzp'er in de bouw en en 5 jaar als dakdekker. Ben een allrounder en oplossingsgericht. Als ik iets niet zou kunnen zou ik u immers doorverwijzen naar de juiste partij. Mijn persoonlijke favoriete taken zijn dakdekken, laminaat leggen (alle soorten mogelijk), tuinen aanleggen, schilderen en klein timmerwerk. Graag bezorg ik al mijn klanten een grote glimlach op hun gezicht voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij voeren de klussen professioneel uit en geven standaard garantie op alle uitgevoerde diensten (op nieuwe daken 10 jaar). Twijfelt u over een bepaalde klus en dan sta Ik open om mee te denken tot een passende oplossing. Ook ik moet op mijn centjes letten en heb geen geldboom in de tuin, dus zal u nooit een poot uitdraaien. Aarzel niet en Schakel Awad Solutions in. Tevens worden wij vaak ingezet door diversen dakpartijen om werken voor hen uit te voeren vandaar dat u mij ziet met verschillende hoodies aan bij de galerij. Wij zijn actief in de volgende regio’s : Zuid-Holland en Noord-Brabant( tevens zijn alle afstanden discutabel). Na ons bezoek ontvangt u binnen 24 uur de offerte(s). Als het bezoek in het weekend plaats vindt, dan ontvangt u de offerte uiterlijk maandag 18:00 uur.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Wij zijn heel tevreden met het werk wat Awad Solutions heeft geleverd. Ze zijn vakkundig en communiceren goed. Het is heel duidelijk dat ze graag goed werk willen leveren en doen daar echt hun best voor. Ze waren de eerste partij die zelf opmerkten dat er in ons oude dakbedekking bubbels zaten en uitlegde wat daar de beste oplossing voor was. Alle andere partijen merkten het niet eens op en moesten we zelf navragen hoe ze dat gingen aanpakken. Er was wel een klein minpunt in de oplevering, omdat ze over de erfgrens heen hadden gewerkt wat onze buren niet leuk vonden. Dit hebben ze daarna wel weer snel en netjes opgelost. Volgende keer eerst even checken bij de buren.
  Kom in contact
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9593 reviews
  Dakdekker in Rhoon

  Mijn naam is Anderson Thomas, officieel Velux montagepartner! Door mijn jarenlange ervaring in het plaatsen van Velux dakramen en Velux dakkapellen, bent u bij mij aan het juiste adres om uw woning een mooie upgrade te geven. De positieve recensies laten u zien dat ik al verschillende mensen blij heb gemaakt. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee, denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Wilt u informatie, advies en/of heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u! Anderson Dakvensters

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Werkt netjes, goede prijs, komt afspraken na. Dakraam zeer netjes geplaatst en afgewerkt. Aanrader.
  Kom in contact
 • Dakdekkersland B.V.
  Dakdekkersland B.V.
  Beoordeling: 3.8 van 53.8514 reviews
  Dakdekker in Rhoon

  Bij Dakdekkersland B.V. staan we niet alleen bekend om onze vakkundigheid en betrouwbaarheid, maar ook om onze duurzaam bewuste aanpak. Wij geloven dat jouw dak niet alleen bescherming moet bieden, maar ook een positieve bijdrage kan leveren aan het milieu.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Netjes werk geleverd.
  Kom in contact
 • AZS Dakrenovaties B.V.
  AZS Dakrenovaties B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Dakdekker in Rhoon

  Geachte toekomstige relatie, Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met vier ploegen elk vier dakdekkers. Elke ploeg beschikt over eigen inventarisatie zoals een professionele werkbus en goederenlift. Wij werken, met een straal van 50 km, in de regio's Amsterdam, Utrecht, Lelystad, Rotterdam en Breda. Onze core-business is het renoveren van hellende daken en het isoleren hiervan. Ook renoveren wij platte daken en doen wij zinkverwerking, denk hier aan dakgoten en/of bekledingen van erkers en dakkapellen. De renovaties worden conform bouwbesluit uitgevoerd. Tijdens renovaties worden zowel tussentijds als eind opgeleverd om orde op de renovatie te behouden. Tot bij u op het dak!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Het contact met Joost verliep prima. Hij reageert altijd snel en correct. Ook de mannen die de lichtstraat kwamen plaatsen werkten netjes en communiceerde duidelijk. Alles bij elkaar is de klus prima gelopen met het gewenste resultaat 👍
  Kom in contact
 • D.P Dakbedekkingen
  D.P Dakbedekkingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Dakdekker in Rhoon

  Mijn naam is Dik Post eigenaar van D.P. dakbedekkingen. Al ruim 27 jaar ben ik werkzaam als dakdekker en in 2013 ben ik voor mezelf begonnen. Bij D.P dakbedekkingen kunt u terecht voor al uw dakbedekkingen onderhoud en services. D.P Dakbedekkingen is een eenmansbedrijf opgericht door Dik Post. U kunt bij ons terecht voor alle dak werkzaamheden: - bitumen daken - PVC daken - EPdm daken -

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ons dak moest opnieuw bedekt worden ivm een lekkage. D.P. dakbedekking reageerde snel en zijn heel vriendelijk. Het zijn echt professionals die perfect werk afleveren. De communicatie verliep heel prettig, we zullen ze zeker bellen voor de volgende klus.
  Kom in contact
 • Mutu Montage & Onderhoud
  Mutu Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Dakdekker in Rhoon

  Ervaren zonwering monteur en kozijnen monteur die altyd voor de klanten klaar staat. Als er storingen zijn of iets anders staan wii 24/7 klaar om de problemen op te lossen. Met onze vakkundig kennis stellen wij onze klanten altyd tevreden. Kijk ook op marktplaats voor meer foto's en info.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Vlot en keurig contact. Komt afspraken na. Werkt netjes en is creatief in aanpakken van het probleem. Wij raden deze firma zeker aan en zullen met eventuele toekomstige klussen weer gebruik maken van Mutu Montage & Onderhoud.
  Kom in contact
 • HydroSiwek
  HydroSiwek
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Dakdekker in Rhoon

  Ik stel de kwaliteit en nauwkeurigheid van de geleverde diensten voorop.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Thomas heeft de dakgoot van de schuur vervangen. De oude lekte en nu heeft hij een nieuwe geplaatst. Erg tevreden over het resultaat! Communicatie verliep ook heel goed. Aardige kerel bovendien!
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Hazebroek
  Klusbedrijf Hazebroek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75526 reviews
  Dakdekker in Rhoon

  klusbedrijf voor alle voorkomende werzaamheden in en rond om het huis plaatsen water/ gasleiding afvoer sanitair cv dakbedekking ontstoppingen

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Goede communicatie, vriendelijk en verstand van zaken. Harde en nette werker.
  Kom in contact
 • SQM Bouwmanagement
  SQM Bouwmanagement
  Beoordeling: 4.7 van 54.75235 reviews
  Dakdekker in Rhoon

  Sinds 2000 verzorgen wij uw reparatie / onderhoud en inspecties mbt uw woning, daken, gevels, schoorstenen, balkon etc. * loodwerken * dakbedekkingen: bitumen, PVC * schilderwerken en houtrot reparaties * keralit gevel- en dakrand bekleding * lekkage detectie in daken en gevels dmv thermografie, videoscopie, kleur vloeistoffen, voor uw verzekering Wij garanderen een geheel vrijblijvende, realistische offerte te bieden, zonder meerwerk achteraf ! Bouwkundige keuring nodig ? Wij voeren gecertificeerde conditiemetingen uit volgens NEN 2767 * aan- en verkoop keuringen * 0-keuringen bij nieuwbouw en renovatie * second-opinion ( bij schade en geschil ) * etc. Uw valbeveiliging onderdelen keuren ? Wij voeren gecertificeerde keuringen uit volgens NEN 360 - NEN 361 - NEN 363 - NEN 365 etc

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Kwam langs om een offerte te maken. Hij is dit vergeten te maken door de drukte en vervolgens een maand op vakantie gegaan. Slechte ervaring met dit bedrijf
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Rhoon, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 616 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Rhoon

Populaire diensten

Andere vakmensen in Rhoon

Vind vakmensen bij jou in de buurt