Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Tilburg

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55592 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactietijd en heeft alles naar volle tevredenheid opgelost.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo is een hele vriendelijke en eerlijke man! Neemt snel contact op, en kwam snel de klus klaren! Heeft meerdere werkzaamheden goed verricht op het dak! Dak nokken, zijkant lood, afvoerpijp, en het dak opnieuw bekleed! Super fijne man! Snelle reacties, en goede prijzen! Als er iets is, weet ik hem weer te vinden!:)
 • Sufi daksysteem
  Sufi daksysteem
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Gespecialiseerd in bitumen tpo pvc resitrix daken met 10 jaar garantie En 17 jaar ervaring Nieuwbouw renovatie reparatie onderhoud

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Super tevreden over hoe de jongens gewerkt hebben.
 • Isolatie en bouwservice Brabant
  Isolatie en bouwservice Brabant
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  We zijn een isolatiebedrijf met ruime ervaring in het isoleren van (hellende)zolders en het plaatsen van Dakramen Op het materiaal krijgt u 5 tot 10 jaar fabrieksgarantie(afhankelijk van product) en 2 jaar op montagewerkzaamheden. We werken met Isovlas Reno Elegant, Pif en Pif isofast en Pir platen, kingspan iso-easy We kunnen het product afgewerkt monteren, u bent in een keer klaar en is onderhoudsvrij, het voordeel is dat u niet meer hoeft te schilderen enz.., ook kan het onafgewerkt worden gemonteerd, zodat u zelf of door ons laat afwerken met b.v. 12mm coverboard, Agnes platen, gipsplaten. Het voordeel is dat de kosten lager uitvallen met dezelfde isolatiewaarde(minimaal Rd 3,5 voorwaarde voor het aanvragen van ISDE subsidie) Tevens plaatsen we de meest voorkomende dakramen van Velux, Faro, Ubbink. Ook hier krijgt u 2 jaar garantie op de montage, de garantie verschilt per merk, in het algemeen krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie op het product dakramen

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Geheel volgens afspraak zonder problemen. Max is een echte vakman.
 • Simons service en onderhoud
  Simons service en onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5578 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Ben gespecialiseerd in voegwerken.knip en snijwerk.doe ook renovatie en nieuwbouw.heb 30 jaar ervaring.ook voor schaduw en klopwerk.doe ook badkamer renovatie.scheur herstel

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Prima werk geleverd. Komt afspraken goed na. Adviseert goed over oplossingen. Voor een zeer schappelijke prijs. Eerlijk en betrouwbaar. Aanrader!!!
 • D.A.totaalbouw
  D.A.totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  D.A totaalbouw Gespecialiseerd in panne en platte daken Dakgoten Schoorstenen: Sloop Renovatie Overkappingen ( Douglas, eiken, aluminium ) Lichtstraten : meranti hardhout Nieuwbouw Renovatie Onderhoud 10 jaar garantie op al ons werk

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Uitstekend, komt afspraken na!
 • Joël van der Heijden timmerwerken
  Joël van der Heijden timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Joël van der Heijden timmerwerken kan je helpen met je Timmerman klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Carport plaatsen, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Binnenwand plaatsen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Luiken repareren, Rolluik repareren, Buitendeuren repareren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Joël van der Heijden timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Klus goed verlopen, Joel is zeer vriendelijk, flexible in afspreken voor de klus en het werk is uitstekend gedaan. Werkplek netjes achtergelaten!
 • Van der sanden dakwerken
  Van der sanden dakwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Van der sanden dakwerken is een specialist in dak renovatie,isolatie,en zonnepanelen. Vlotte nette jongen die wil werken en zijn vak leuk vind.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  In het kort : betrouwbaar, flexibel,netjes, vriendelijk ,service al met al ‘ ik raad dit bedrijf aan !’
 • Verhoeven dakonderhoud
  Verhoeven dakonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Dakonderhoud Verhoeven is de specialist in het gebied van het dak zowel platen als helende daken. Voor Betume dakbedekking,dakpannen vervangen,schoorsteen renovaties,warmte isolatie plaatsen en dakonderhoud bent u bij ons op het juiste adres! Onze vakmannen zijn werkzaam door heel Nederland!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Goede prijs/kwaliteit met vakkundig advies
 • MATDAK
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Tilburg

  MATDAK kan je helpen met je Dakdekker klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met MATDAK om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Tilburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1319 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Tilburg

Informatie over dakdekkers in Tilburg

Wanneer het dak lekt, is dat uiterst vervelend. Het is dan ook verstandig om een dakdekker in te schakelen die dit ongemak wegneemt. Werk met een dakspecialist via Werkspot en je kunt rekenen op een vakman van niveau die over ruim voldoende kennis en kunde beschikt. Er zijn diverse, professionele dakdekkersbedrijven uit de omgeving Tilburg in te huren die een dergelijk lek snel en vakkundig voor je stoppen. We werken bij Werkspot met een selectie dakwerkers uit de regio Zuid-Holland en hebben altijd een specialist in ons bestand die je klus kan klaren. Onze dakdekkers zijn allemaal ervaren, vakkundig en resultaatgericht.

Onze Tilburgse selectie dakdekkers

Werkspot werkt met professionele dakdekkers. Ben je op zoek naar een dakspecialist in of om Tilburg? Plaats je klus op Werkspot, wij koppelen je aan een geschikte partij. De dakdekkers uit Tilburg waar Werkspot mee werkt, nemen werk uit handen en zorgen voor een keurig resultaat. Onze dakdekkers sporen een lek spoedig op en ze dichten het op hoog tempo. Werk je bovendien met een regionale dakspecialist, dan kun je rekenen op iemand die in een mum van tijd voor de deur staat, iemand die minder voorrijkosten rekent dan een dakwerker die van verder af komt en bovendien heeft een dakdekker uit Tilburg en omgeving vaak een naam hoog te houden. Grote kans dus dat deze specialist in jouw geval een stap extra zet. Schakel een dakdekker uit de omgeving Tilburg in en je kunt rekenen op een kwalitatief en duurzaam resultaat.

Dakdekkers uit Tilburg leveren vakwerk

Wanneer je een dakwerker uit Tilburg inhuurt, mag je rekenen op vakwerk. Onze vakmannen zijn namelijk stuk voor stuk goed geschoold, staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben de juiste verzekeringen. Daarnaast hebben velen één of meerdere certificaten dan wel keurmerken en we houden elke vakman goed in de gaten door middel van ons transparante reviewsysteem. In dit systeem kunnen klanten beoordelingen met betrekking tot de vakman die een klus voor hen klaarde, insturen. De beoordelingen zijn voor iedereen zichtbaar: Voor de dakdekker in kwestie, voor ons, maar ook voor nieuwe klanten. Dus wil je weten wat andere klanten van het werk van een dakspecialist vinden, bekijk dan gerust de beoordelingen. Wij springen in wanneer er negatieve commentaren worden geplaatst. Op deze wijze houden we het niveau van de projecten die via Werkspot worden uitgevoerd hoog. En dat is precies waarom je kunt vertrouwen op vakwerk, wanneer je een Tilburgse vakman via Werkspot inhuurt. Met een Werkspot professional worden lekkages efficiënt en effectief verholpen.

Hierbij kunnen dakdekkers uit Tilburg helpen

Heb je een lekkage? Schakel dan gerust een dakdekker uit Tilburg en omgeving in. Onze dakspecialisten dichten een dergelijk lek maar wat graag. Maar er is meer. Veel dakdekkers zijn namelijk ook prima inzetbaar wanneer je juist preventief werk wil laten uitvoeren. Denk hierbij aan een servicecontract. Sluit je een servicecontract af met één van onze dakdekkersbedrijven uit Utrecht, dan komt een dakdekker eens in de zoveel tijd je dak bekijken. Is er iets beschadigt, verstopt of versleten, dan lost onze dakdekker dat voor je op. Op deze manier voorkom je vervelende situaties. Bovendien scheelt het op de lange termijn in de kosten.

Je opdracht in Tilburg via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Tilburg, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Tilburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt