Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind dakdekkers in Tilburg

Op zoek naar dakdekkers in Tilburg? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Dakspecialist

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Tilburg

 • Dak en klusbedrijf de lelie

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.3 van 54.3573 reviews

  Wij zijn een dak en klussenbedrijf werken door het hele land hebben 24 uurs service wij repareren en renoveren alles rond om u woning vervangen daken met pannen betume epdm .ook kunnen wij u bij staan bij reparatie's aan dakgoten kleine lekkage's enz wij werken met de nieuwste en beste matrialen voor klussen groot of klein moet u bij dak en klusbedrijf de lelie zijn vraag na onze mogelijk heden ons streven is binnen 2 uur te reageren graag reageren bij serieuze interessen ivm leadprijzen en wij dan onnodige kosten moeten afdragen graag tot ziens met vriendelijke groet de lelie

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Super fast service and good service, they just repaired the hole in the roof. Also, they contacted me several time to re-arrange the appointment since this week there was strong wind and heavy rain. In one week a solved the problem
 • pro dakonderhoud

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews

  PRO DAKONDERHOUD -gratis dak inspectie -zonnepanelen plaatsen en onderhoud -lood en zink werk -dakrenovatie alle soorten daken -dakpannen leggen/ reinigen en coaten -dakgoten -schoorsteenvegen/voegen -tot 15 jaar garantie -dak lekkage ? Hoe werken wij? U kunt ons bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan binnen 24 uur iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem direct oplossen.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel en goed geregeld 👍🏼
 • FV Klusbedrijf

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.75198 reviews

  Wilt u kwaliteit dan moet u bij FV klussen zijn. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van timmerwerken, veranda's, dakbedekking, Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven en kwaliteit leveren. Voor meer informatie kunt u altijd bellen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ik ben zeer te spreken over alle punten in de samenwerking met Frank en Angelo die bij ons 150m2 PVC dak hebben vervangen en metselwerk gerepareerd. Scherpe prijs, duidelijke afspraken, vaklui. Absolute aanrader !!!
 • Dakonderhoud Diks

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.65216 reviews

  Ik ben Danny Diks. Wij zijn een beginnend eenmanszaak, maar tevens wel 9 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in schoorsteen en dak techniek, zoals renovatie, dakgoten, loodreparatie en onderhoud. Zo geven wij minimaal 5 jaar garantie op onze werkzaamheden en wordt er vooraf altijd een vrijblijvende offerte gemaakt Neem ook eens een kijkje op onze website. Dakonderhoud Diks

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Prima en prettige vakman, klus was snel geklaard
 • De Bok Daktechniek

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  Goedendag Ik ben Patrick Bokhorst van, de Bok daktechniek Ben een gediplomeerd dakdekker met bijna 20 jaar ervaring in allen soorten daken. - bitumen - pvc (kunststof) - pannen - Epdm daken - zinkwerk - isolatie Kwaliteit staat in mijn bedrijf hoog in het vaandel ook voor lekkage service. vriendelijke groet Patrick Bokhorst uit Tilburg

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Komt afspraken na, doet niet moeilijk en is een vakman.
 • Woningverbetering Buitenhuis

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.65113 reviews

  Geachte klanten, Wij zijn een erkend/gediplomeerd dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in reparatie, renovatie en onderhoud aan uw pannen dak, platte dak, loodwerk, dakgoten en schoorstenen. Onze firma bestaat inmiddels al 16 jaar. Ons team bestaat uit 18 ervaren/gediplomeerde dakdekkers die dagelijks door heel het land actief zijn met onderhoud, reparatie en renovatie van (platte)daken,schoorstenen,dakgoten en loodwerken. Jaarlijks worden we bijgeschoold op de nieuwste technieken in ons vakgebied. Al onze medewerkers zijn voorzien van een VCA certificaat. Garantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo geven wij 5 tot 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Vooraf word er altijd een vrijblijvende offerte gemaakt zodat u nooit voor rare verassingen komt te staan. Korte greep uit onze werkzaamheden: - Lood repareren/vervangen - Schoorsteen reparatie/renovatie - Dakgoot repareren/vervangen - Voegwerk - Impregneren - Dakreiniging - Vogelpreventie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken vernieuwen - Dakisolatie - Dakraam reparatie/vervanging - Etc. Voor meer informatie kunt u onze website(s) bezoeken. * Wij volgen de richtlijnen van het RIVM wat betreft het coronavirus (COVID-19). Mocht het nodig zijn, dan dragen onze medewerkers een mondkapje. Alleen samen krijgen we corona onder controle! Bedankt voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Jeroen Buitenhuis - Buitenhuis Dakdekkers - Woningverbetering Buitenhuis - Dakpro - Dakdekker aan huis

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel gereageerd na het plaatsen van de klus en direct een goed advies gehad. Er werden geen mooie praatjes verkocht of extra werkzaamheden erbij gehaald. De klus kon gelukkig op korte termijn uitgevoerd worden en is naar volle tevredenheid gedaan. Nette werklui op locatie, keurig gewerkt en de werkplek ook weer schoon opgeleverd.
 • 1001 Diensten

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.4 van 54.45121 reviews

  Hallo ik ben Sina, Ik heb 9 jaar gewerkt voor een baas en ik ben nu inmiddels voor me eigen begonnen omdat ik werken leuk vind en graag bezig ben met mijn handen. het meeste werk wat ik altijd deed zijn daken, goten, schoorstenen, gevels renoveren/vernieuwen/isoleren. Ik doe ook veel schoonmaak werkzaamheden, schilderwerken rond om huis/dak. En eventueel andere werkzaamheden die nog bespreekbaar zijn zoals loodgieter, sloopwerk, hulp bij tillen, opruimwerkzaamheden, laminaat leggen, en onderhoud aan uw tuin. U kunt mijn ook altijd bellen voor een afspraak dan kom ik vrijblijvend langs voor een offerte. Ik geef duidelijk advies en bespreek de werkzaamheden vooraf zodat we altijd weten waar we over praten. Van al de werkzaamheden maak ik foto's zodat u die achteraf allemaal terug kan zien. Ik werk door heel Nederland.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ze kwamen heel snel om de lekkage in twee afvoeren te repareren en het lek in het dakraam te controleren. Ik heb geen problemen met het repareren van de afvoeren. Het werk is goed gedaan. In totaal werkten ze 50 minuten en rekenden ze me 900 euro. Op het dakraam was het resultaat gewoon verschrikkelijk. Ze braken twee tegels en vertelden me er niets over. Ze plaatsten ze hetzelfde schuim. Voor het gootstuk hebben ze gewoon wat ducktape gedaan en waren klaar. Het goede is dat ze reageerden en in twee weken kwamen om kapotte tegels te repareren en het gootstuk te lijmen. Het goede is dat ze reageerden en in twee weken kwamen om kapotte tegels te repareren en het gootstuk te lijmen. In de finale heb ik ze verteld dat het er nog steeds slordig uitziet (zie foto's). De man wordt echt emotioneel, begint te zwaaien met de hamer en roept dat ik dankbaar moet zijn dat ze zijn gekomen om veel van de "gratis dingen" voor me te doen. Ik denk dat foto's van hun werk voor zichzelf zeggen.
 • Demakerallround

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews

  Bij De Maker Allround Specialist bent u bij ons voor het juiste adres voor platte daken, pannendaken, schoorstenen en daklekkeges. Wij werken volgens de normen van VCA en zijn gecertificeerd om u een veilige oplossing te bieden. Wij hebben ruim 7 jaar ervaring en kennis om uw deskundig van dienst te zijn. Onze dakdekkers zijn breed inzetbaar en werken zowel aan daken bij woonhuizen als aan daken van kantoren. Wij zijn tevens 24/7 beschikbaar voor al uw spoedklussen! De specialist in en rondom al uw dakzaken.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  We had the roof inspected and fixed on the same day to an agreed price. The roof leaked again in about a week. It turned out that there was another problem that the team did not detect initially, the price to fix was thus increased from initial offer. No complaints on the part of the leak that was fixed originally. But I wish they had identified the issue and we had known how much it really costs from the first appointment.
 • Apex vastgoed service

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews

  Apex vastgoed service Voor al uw dakwerkzaamheden staan wij voor u klaar. Altijd een geheel gratis en vrijblijvende offerte voor het herstellen of vernieuwen van uw dak. Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Laat dan geheel gratis een dak-inspectie door ons uitvoeren. Voor het maken van een passende offerte komen we eerst graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en op basis daarvan een passende offerte voor u te maken. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in: - Vernieuwen van pannen en platte daken - Renoveren van pannen en platte daken - Opsporen en oplossen van lekkages - Dakinspectie en schoorsteeninspectie - Plaatsen van dak-isolatie - Plaatsen en renovatie van dakkapel - Zinken dakgoten plaatsen - Schoorsteenrenovatie - Loodwerkzaamheden - Gevel reinigen en impregneren - Vogel overlast verhelpen En nog veel meer! Wij hebben tevens een 24 uurs service Mocht u interesse hebben dan sta ik u graag te woord. U kunt een bericht achterlaten met uw gegevens en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Op alle werkzaamheden zit minimaal 5 tot 10 jaar garantie Met vriendelijke groet, Team apex vastgoed service

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Het contact met Joep was aanvankelijk prettig en transparant. Helaas moest hij in quarantaine en werd de taak van Joep overgenomen. De competenties van zijn vervanger, op het gebied van communicatie, transparantie en het nakomen van afspraken, bleken ontoereikend. Dit leidde tot flinke frustratie. Joep kon op de laatste dag zelf komen om de 'puntjes op de i' te zetten. Hij stond open voor de feedback en bood ook excuses aan. Na het betalen van de factuur was het bijna onmogelijk om contact te krijgen met het bedrijf. Met de storm waren, de niet vastgezette stadsuitlopen van het dak gewaaid. Hier is helaas tot op heden nog geen oplossing voor aangeboden. Tips: - Maak duidelijke afspraken, - Zet alles op papier - Krijg helder of (meer)prijs incl./excl. BTW is.
 • Dakonderhoud Vos

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.3 van 54.3520 reviews

  Goede dag mijn naam is Henk vos, eigenaar van Dakonderhoud Vos Dakonderhoud Vos is een bedrijf welke zich bezighoudt met alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Voor een compleet aanbod aan diensten op het gebied van dakwerkzaamheden bent u bij dakonderhoud vos aan het goede adres. Wij repareren en vernieuwen van resitrix EPDM. Kunststof dakbedekking . Zinkwerk .loodwerk .bitumen ,Pannendaken. Dakgootreparaties /-renovatie. En bij reparaties geven wij ten minste een garantie van 5 jaar . Wilt u echt kwaliteit? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ONS op! - Wij komen vrijblijvend bij u langs. - Wij maken een offerte op maat. - Wij maken van uw onderhoud ONS werk! Met vriendelijke groet, Henk Vos wwwdakonderhoudvosnl

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Een heel vriendelijke persoon, maar ook op een heel plezierige manier recht voor de raap. Een harde werker, en hij maakt een terzake kundige indruk. Wat ik uiterst positief vind, hij is heel duidelijk over veiligheidsvoorschriften die hij in acht neemt.

Populaire lokale dakspecialisten in Tilburg

Informatie over dakdekkers in Tilburg

Onze Tilburgse selectie dakdekkers

Werkspot werkt met professionele dakdekkers. Ben je op zoek naar een dakspecialist in of om Tilburg? Plaats je klus op Werkspot, wij koppelen je aan een geschikte partij. De dakdekkers uit Tilburg waar Werkspot mee werkt, nemen werk uit handen en zorgen voor een keurig resultaat. Onze dakdekkers sporen een lek spoedig op en ze dichten het op hoog tempo. Werk je bovendien met een regionale dakspecialist, dan kun je rekenen op iemand die in een mum van tijd voor de deur staat, iemand die minder voorrijkosten rekent dan een dakwerker die van verder af komt en bovendien heeft een dakdekker uit Tilburg en omgeving vaak een naam hoog te houden. Grote kans dus dat deze specialist in jouw geval een stap extra zet. Schakel een dakdekker uit de omgeving Tilburg in en je kunt rekenen op een kwalitatief en duurzaam resultaat.

Dakdekkers uit Tilburg leveren vakwerk

Wanneer je een dakwerker uit Tilburg inhuurt, mag je rekenen op vakwerk. Onze vakmannen zijn namelijk stuk voor stuk goed geschoold, staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben de juiste verzekeringen. Daarnaast hebben velen één of meerdere certificaten dan wel keurmerken en we houden elke vakman goed in de gaten door middel van ons transparante reviewsysteem. In dit systeem kunnen klanten beoordelingen met betrekking tot de vakman die een klus voor hen klaarde, insturen. De beoordelingen zijn voor iedereen zichtbaar: Voor de dakdekker in kwestie, voor ons, maar ook voor nieuwe klanten. Dus wil je weten wat andere klanten van het werk van een dakspecialist vinden, bekijk dan gerust de beoordelingen. Wij springen in wanneer er negatieve commentaren worden geplaatst. Op deze wijze houden we het niveau van de projecten die via Werkspot worden uitgevoerd hoog. En dat is precies waarom je kunt vertrouwen op vakwerk, wanneer je een Tilburgse vakman via Werkspot inhuurt. Met een Werkspot professional worden lekkages efficiënt en effectief verholpen.

Hierbij kunnen dakdekkers uit Tilburg helpen

Heb je een lekkage? Schakel dan gerust een dakdekker uit Tilburg en omgeving in. Onze dakspecialisten dichten een dergelijk lek maar wat graag. Maar er is meer. Veel dakdekkers zijn namelijk ook prima inzetbaar wanneer je juist preventief werk wil laten uitvoeren. Denk hierbij aan een servicecontract. Sluit je een servicecontract af met één van onze dakdekkersbedrijven uit Utrecht, dan komt een dakdekker eens in de zoveel tijd je dak bekijken. Is er iets beschadigt, verstopt of versleten, dan lost onze dakdekker dat voor je op. Op deze manier voorkom je vervelende situaties. Bovendien scheelt het op de lange termijn in de kosten.

Je opdracht in Tilburg via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Tilburg, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Tilburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur