Vind dakdekkers in Tilburg

Op zoek naar dakdekkers in Tilburg? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Tilburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 666 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Tilburg

 • Daklekkageoplossen.nl

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews

  Bij daklekkagoplossen zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties en -renovaties. Is er sprake van een schade, dan zijn we de aangewezen partij om dit op te lossen. Dankzij de vele jaren ervaring weten we ieder probleem snel op te sporen waarna we u direct van een vrijblijvend advies voorzien. Is uw dak niet kapot, maar wel aan renovatie toe? Ook daarvoor bent u bij ons in goede handen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snel en direct, super
 • BB dakonderhoud

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.5 van 54.5537 reviews

  BB dakonderhoud staat klaar om al uw dakwerkzaamheden te verrichten. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. De dag is pas geslaagd als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Professionele mannen. Konden op korte termijn (in het weekend) een spoedklus doen. Fijne communicatie. Ook netjes foto's gemaakt van voor en na de klus voor de verzekering.
 • Dak en klusbedrijf de lelie

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.1 van 54.15155 reviews

  Welkom op het profiel van: Dak en klusbedrijf de lelie Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties . Diensten o.a: - Isolatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een offerte of dakinspectie.ook zijn wij te vinden op google mvg de lelie

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  The best work ever ! Very professional and fast work. Thank you! Robert Cimpoca
 • Sufi daksysteem

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews

  Gespecialiseerd in bitumen tpo pvc resitrix daken met 10 jaar garantie En 14 jaar ervaring Nieuwbouw renovatie reparatie onderhoud

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Erg tevreden. Dak ligt er strak bij tegen een goede prijs. Werkt professioneel en denkt mee. Het is een topper op werkspot en zeker aan te raden.
 • DLR Vastgoedonderhoud

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.4 van 54.4548 reviews

  DLR Vastgoedonderhoud is gespecialiseerd in het onderhouden van uw vastgoed en het de zorg en aandacht geven die het nodig heeft. Door onze ervaring en de juiste kennis is DLR Vastgoedonderhoud uw partner op het gebied van klussen binnen- en buitenshuis. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Onze werkzaamheden zijn : - Dakonderhoud / Dakreparatie / Dakrenovatie - Timmerwerken - Gespecialiseerd in reparatiewerkzaamheden* Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers.

  Laatste review:

  Schoorsteenvegen -

  Schoorsteen op deskundig advies volledig schoongemaakt. Alles volgens afspraak en huis helemaal schoon achtergelaten. Perfect!
 • Hwm onderhoud

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8557 reviews

  Welkom op het profiel van: HWM Onderhoud Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Houdt zich keurig aan afspraken , hardwerkende ploeg!
 • FV Klusbedrijf

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.75209 reviews

  Wilt u kwaliteit dan moet u bij FV klussen zijn. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van timmerwerken, veranda's, dakbedekking, Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven en kwaliteit leveren. Voor meer informatie kunt u altijd bellen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  De dakbedekking van de bijkeuken / garage was aan vervanging toe ivm lekkages.. Frank was echt heel fijn qua afspraken en communicatie. Hij kwam zelfs voordat hij daadwerkelijk het dak zou maken een flinke lekkage maken ivm storm. Ook het kleine stukje boven de voordeur nam hij mee voor dezelfde prijs. Prijs / kwaliteit was echt top! Goedkoper krijg je ze niet :)
 • Klussenbedrijf beset

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9599 reviews

  Klussenbedrijf Beset Welkom op mijn pagina, Mijn werkzaamheden bestaan uit het volgende: * nokvorstreparatie/renovatie * schoorsteen uitslijpen en opnieuw voegen. * loodslabben repareren/renoveren/vernieuwen. * platte daken repareren/renoveren. * lekkages opsporen en verhelpen(enkele reparatie) * dakpannen vervangen. * dakgoten reinigen. * vogelwering plaatsen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Absoluut goede ervaring met dit bedrijf. Werk is netjes uitgevoerd, prijs was keurig afgestemd op werkzaamheden, goede garantietermijn en het was ook nog eens gezellig.
 • Akyaz DAkonderhoud

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review

  Of het nu een plat of een hellend dak is, daarvoor kunt u altijd contact opnemen met Akyaz Dakonderhoud. Door onze vakkundige medewerkers kunt u ervan uitgaan dat u een goed inzicht krijgt in de staat van uw dak, tijdens een dakinspectie. U komt dan namelijk te weten of uw dak last heeft van potentiele lekkages, of dat u dak beschadigd is of achterstallig onderhoud vertoont, waarbij uw dak mogelijk bij het einde van zijn levensduur is. Wij voeren een dakinspectie altijd gratis uit, op de dag en tijd dat het u het beste uitkomt. Onze dakinspecties worden altijd ondersteund met foto’s, waarbij mocht het nodig blijken u van ons een vrijblijvende offerte krijgt om uw dak weer in de juiste staat te krijgen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ondanks een klein probleem met de beschikbaarheid van personeel is de klus op zeer professionele wijze uitgevoerd.
 • Prins Dakonderhoud

  Dakspecialist in Tilburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Uw specialist voor alles op en om uw dak.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Met een goed en snelle communicatie een afspraak gemaakt op een korte termijn. Kwam mooi op tijd en heeft mijn probleem opgelost. Bedankt Ramon.

Populaire lokale dakspecialisten in Tilburg

Informatie over dakdekkers in Tilburg

Wanneer het dak lekt, is dat uiterst vervelend. Het is dan ook verstandig om een dakdekker in te schakelen die dit ongemak wegneemt. Werk met een dakspecialist via Werkspot en je kunt rekenen op een vakman van niveau die over ruim voldoende kennis en kunde beschikt. Er zijn diverse, professionele dakdekkersbedrijven uit de omgeving Tilburg in te huren die een dergelijk lek snel en vakkundig voor je stoppen. We werken bij Werkspot met een selectie dakwerkers uit de regio Zuid-Holland en hebben altijd een specialist in ons bestand die je klus kan klaren. Onze dakdekkers zijn allemaal ervaren, vakkundig en resultaatgericht.

Onze Tilburgse selectie dakdekkers

Werkspot werkt met professionele dakdekkers. Ben je op zoek naar een dakspecialist in of om Tilburg? Plaats je klus op Werkspot, wij koppelen je aan een geschikte partij. De dakdekkers uit Tilburg waar Werkspot mee werkt, nemen werk uit handen en zorgen voor een keurig resultaat. Onze dakdekkers sporen een lek spoedig op en ze dichten het op hoog tempo. Werk je bovendien met een regionale dakspecialist, dan kun je rekenen op iemand die in een mum van tijd voor de deur staat, iemand die minder voorrijkosten rekent dan een dakwerker die van verder af komt en bovendien heeft een dakdekker uit Tilburg en omgeving vaak een naam hoog te houden. Grote kans dus dat deze specialist in jouw geval een stap extra zet. Schakel een dakdekker uit de omgeving Tilburg in en je kunt rekenen op een kwalitatief en duurzaam resultaat.

Dakdekkers uit Tilburg leveren vakwerk

Wanneer je een dakwerker uit Tilburg inhuurt, mag je rekenen op vakwerk. Onze vakmannen zijn namelijk stuk voor stuk goed geschoold, staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben de juiste verzekeringen. Daarnaast hebben velen één of meerdere certificaten dan wel keurmerken en we houden elke vakman goed in de gaten door middel van ons transparante reviewsysteem. In dit systeem kunnen klanten beoordelingen met betrekking tot de vakman die een klus voor hen klaarde, insturen. De beoordelingen zijn voor iedereen zichtbaar: Voor de dakdekker in kwestie, voor ons, maar ook voor nieuwe klanten. Dus wil je weten wat andere klanten van het werk van een dakspecialist vinden, bekijk dan gerust de beoordelingen. Wij springen in wanneer er negatieve commentaren worden geplaatst. Op deze wijze houden we het niveau van de projecten die via Werkspot worden uitgevoerd hoog. En dat is precies waarom je kunt vertrouwen op vakwerk, wanneer je een Tilburgse vakman via Werkspot inhuurt. Met een Werkspot professional worden lekkages efficiënt en effectief verholpen.

Hierbij kunnen dakdekkers uit Tilburg helpen

Heb je een lekkage? Schakel dan gerust een dakdekker uit Tilburg en omgeving in. Onze dakspecialisten dichten een dergelijk lek maar wat graag. Maar er is meer. Veel dakdekkers zijn namelijk ook prima inzetbaar wanneer je juist preventief werk wil laten uitvoeren. Denk hierbij aan een servicecontract. Sluit je een servicecontract af met één van onze dakdekkersbedrijven uit Utrecht, dan komt een dakdekker eens in de zoveel tijd je dak bekijken. Is er iets beschadigt, verstopt of versleten, dan lost onze dakdekker dat voor je op. Op deze manier voorkom je vervelende situaties. Bovendien scheelt het op de lange termijn in de kosten.

Je opdracht in Tilburg via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Tilburg, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Tilburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur