Vind dakdekkers in Tilburg

Op zoek naar dakdekkers in Tilburg? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Tilburg

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75213 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Snel contact en een gunstige offerte! Door een uitvallende klus kon er snel geschakeld worden en is de klus de dag nadat de offerte akkoord was al uitgevoerd. Schoorstenen zien er netjes uit en kunnen weer een aantal jaren mee!
 • Sufi daksysteem
  Sufi daksysteem
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Gespecialiseerd in bitumen tpo pvc resitrix daken met 10 jaar garantie En 14 jaar ervaring Nieuwbouw renovatie reparatie onderhoud

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Sufi daksysteem heeft bij ons een dak gerenoveerd van ca. 600m2. Alles geheel naar tevredenheid. Aardige mannen en ze komen de afspraken perfect na. En alles voor een redelijke prijs. In voorkomend geval zal ik hen zeker weer contacteren en zou ze iedereen aanbevelen.
 • Akyaz DAkonderhoud
  Akyaz DAkonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Of het nu een plat of een hellend dak is, daarvoor kunt u altijd contact opnemen met Akyaz Dakonderhoud. Door onze vakkundige medewerkers kunt u ervan uitgaan dat u een goed inzicht krijgt in de staat van uw dak, tijdens een dakinspectie. U komt dan namelijk te weten of uw dak last heeft van potentiele lekkages, of dat u dak beschadigd is of achterstallig onderhoud vertoont, waarbij uw dak mogelijk bij het einde van zijn levensduur is. Wij voeren een dakinspectie altijd gratis uit, op de dag en tijd dat het u het beste uitkomt. Onze dakinspecties worden altijd ondersteund met foto’s, waarbij mocht het nodig blijken u van ons een vrijblijvende offerte krijgt om uw dak weer in de juiste staat te krijgen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Netjes op tijd, zeer vriendelijk en super werk afgeleverd. Als ik meer werk heb dan zeker weer deze jongens. Ik kan ze aanbevelen bij iedereen.
 • Onderhoudsbedrijf K. van Schijndel
  Onderhoudsbedrijf K. van Schijndel
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Ons bedrijf is al 20 jaar actief in pannen daken vernieuwen en renoveren,bitumen van daken, dakgoten en leien Ook zijn wij gespecialiseerd in zinkwerk Wij gebruiken uitsluitend top producten Wij zijn zeer gedreven in ons vak Maar het belangrijkste voor ons bedrijf is dat de klant tevreden is. En uiteraard krijgt u bij ons een passende garantie

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Kevin en zijn 2 collega's zijn echt harde werkers! We zijn erg tevreden over het eindresultaat. Ik kan deze vakman echt aanraden!
 • B.M. Dakwerken
  B.M. Dakwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.55202 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  B.M Dakwerken HEEFT U SCHADE ⁉️ STormschade ❓ Wij regelen het voor uw verzekering ❗️ B.M. Dakwerken bedrijf gespecialiseerd in vele facetten van het dak. Onze deskundigen werken volgens de daartoe behorende normen en waarderingen op hun vakgebied. onze werkzaamheden bestaan uit : Pannen daken Platte daken bitumen Dakrenovatie Dak vernieuwing Dakinspecties Dak lekkages Dakisolatie Dakgrind verwijderen Lood/vervanger impregneerwerk gevel reinigen (stoomcleaning) Dak reiniging hoge druk Dak coating (fabriekslaag aanbrengen) Dakgoot coating zink Wij geven altijd een goed onderbouwd advies zodat u een goede indicatie heeft van de uit te voeren werkzaamheden en kosten.(let op ! Mochten wij een prijs opgeven zonder bezichtiging, dan betreft het hier een richtprijs wij zijn hier niet aan gebonden. Mocht de situatie terplaatse anders zijn dan in uw opdracht omschreven dan dient u rekening te houden met meerwerk. Meerwerk wil zeggen alles wat niet bij het overeengekomen werk hoort. Dit kan inhouden dat het op uurbasis gaat á €40,- ex. Btw . Of er vind een prijsverhoging plaats. Dit wordt wel duidelijk aan u vermeld en overlegd, het kan ook zijn dat meerwerk nodig is dat tijdens de werkzaamheden naar voren komt ook dit zal aan u vermeld worden. Deze tekst geldt alleen indien van toepassing en ter verduidelijking om misverstanden te voorkomen.) Op al onze werk zit standaard 5 of 10 jaar garantie(mits anders overeen gekomen)

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vandaag hebben ze bij ons het dak gerenoveerd. Alle afspraken nagekomen. Efficient en netjes. We zijn erg tevreden met het resultaat. Ze leveren vakwerk. Vriendelijke, hardwerkende professionals. Aanrader!
 • FV Klusbedrijf
  FV Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75215 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Wilt u kwaliteit dan moet u bij FV klussen zijn. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van timmerwerken, veranda's, dakbedekking, Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven en kwaliteit leveren. Voor meer informatie kunt u altijd bellen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Frank ging snel maar erg netjes te werk. Heeft alles uitgelegd en verteld wat ze gingen doen. Aan het einde van de ochtend waren ze klaar.
 • Prins Dakonderhoud
  Prins Dakonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Platte daken Pannendaken Nieuwbouw Renovatie Onderhoud Schoorstenen Nokrenovatie Stormschade Lange garantie termijnen. Snelle communicatie.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Klus laten uitvoeren via Prins Dakonderhoud. Afgegaan op de expertise en advies van Ramon wat erop neer kwam dat de gehele dakbedekking van bitumen vervangen moest worden. Communicatie met Ramon verloopt soepel, staat open voor overleg en wensen. Deze klus werd uitbesteed aan andere ervaren dakdekkers waardoor de communicatie via via verliep. Dit heeft voor wat ruis gezorgd waardoor gemaakte afspraken soms langs elkaar heen liepen. Ramon neemt zijn verantwoordelijkheid en is bereid in gesprek te gaan op een constructieve manier. Uiteindelijk was alles binnen een week geregeld en is de lekkage verholpen. Het eindresultaat mag er zijn (zie foto) keurig afgewerkt met nieuwe daktrim en afvoer. Ramon en collega's bedankt!
 • VWM Aluminium Montage
  VWM Aluminium Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95126 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Doet u het onderhoud van uw woning zelf? Ziet u er ook zo tegen op om uw vrije dagen op een ladder te moeten doorbrengen om de boeien, gevels en windveren van uw woning te schilderen of baalt u ook zo van de steeds weer terugkomende, hoge kosten voor de schilder? VWM Montage heeft de oplossing! Laat de boeien, gevels en windveren van uw huis bekleden met profielen van VWM Montage. Te verwachten levensduur 30 jaar! VWM Montage biedt u: Op maat gemaakte paneelpoorten in verschillende ral kleuren. Boeiboorden in verschillende ral kleuren.  Vernieuwing van uw gevel. Plaatsing van een nieuwe gevel voor een oude. Renovatie van dakkapellen.  Renovatie van uw stacaravan. (bv. een zadeldak van dakpanprofiel platen)  VWM Montage maakt gebruik van de volgende materialen: Dak-profielplaten. U heeft de keuze uit trapezium, sinus of dakpanmotief. Uiteraard leverbaar in diverse kleuren. Aluminium platen in standaard kleuren of gepoedercoat in elke gewenste kleur. Gecoate Sendzimir verzinkte staalplaten met duurzame verschillende coating mogelijkheden in ca. 25 basiskleuren. Wand-profielplaten met het uiterlijk van planken, rabat of potdekselprofiel. Prijs kwaliteitsverhouding van de door ons gebruikte materialen is relatief goedkoop en duurzaam. Wij zijn al 20 jaar met dit product werkzaam.   Voordelen VWM Montage: Materiaal kan gevormd worden tot elk \"gewenst\" model zodat ze exact over de bestaande materialen passen. Zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De montage geschiedt door vakbekwame eigen monteurs. Snelle levering en montage. Te verwachten levensduur 30 jaar!  Neem contact op met VWM Montage om alle mogelijkheden te bespreken zodat u vervolgens een passende offerte krijgt.    Dus voordat u weer gaat schilderen, denk dan eerst eens goed na over onze uitstekende oplossing!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Hele goede en vriendelijke mensen. Komen afspraken na en kunnen snel leveren en plaatsen. Echt vaklui werken hard en netjes. Alle rommel wordt netjes opgeruimd. Kortom een echte aanrader.
 • MdJ Bouwservice
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Dakdekker in Tilburg

  Bij MDJ Bouwservice kunt u terecht voor o.a. uw aanbouw, dakkapel, aanbouw, overkapping, badkamer en/ of andere timmer- en tegelwerkzaamheden.

  Laatste review:

  Dakconstructie plaatsen of vervangen -

  Fijne communicatie, netjes werk afgeleverd. Komt afspraken netjes na.
 • VO Dakonderhoud
  VO Dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Tilburg

  Van Ommen Dakonderhoud heeft vooral in Noord-Brabant en Zuid-Holland een gedegen reputatie verworven als allround dakspecialist. Wij zijn trots op de vele mooie projecten die we voor onze cliënten hebben mogen realiseren. Neem bijvoorbeeld de aanpak van de wijk Ommoord in Rotterdam, wijk Wandelbos in Tilburg maar ook tal van woningbouwprojecten, bedrijfsgebouwen, scholen, zorginstellingen en sportcomplexen. Door als bedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraad en een groot innovatief vermogen geven we telkens weer invulling aan het ambitieniveau en de wensen van onze cliënten. Dit geven we gestalte middels een team dat elkaar op de juiste wijze prikkelt, aanvult en altijd creatieve oplossingen weet te vinden voor uw problemen. Daar start telkens weer onze uitdaging. Wij realiseren ons terdege dat het voor onze cliënten niet alleen om het oplossen van het probleem gaat maar ook om een gedegen communicatie, eerlijke prijsopgaaf en het in acht nemen van de privacy. Een dak moet zorgen voor een optimale situatie om te wonen of te werken, om te (ver)zorgen, om te sporten of om onderwijs te geven en te volgen. Dat is waar wij in geloven! Van Ommen Dakonderhoud vindt als geen ander dat u als klant gewaardeerd dient te worden. We zijn een bedrijf met rijke traditie waarbij klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan. Of het nu gaat om het reinigen van uw dakgoten of het vervangen van uw complete dak na een zware storm. Van Ommen Dakonderhoud vindt dat iedere vraag of probleem dezelfde aandacht verdient. Wil jij zorgeloos wakker worden? Wees dan op tijd met onderhoud aan je dak! Van Ommen Dakonderhoud verzorgt kosteloos en vrijblijvend een complete dakinspectie. Lekkage of stormschade? Bij acute problemen zoals daklekkage of schade door storm staan we 24/7 voor je klaar. Eigentijds en solide Van Ommen Dakonderhoud is er voor jou. Een dak bestaat niet zonder goede zorg. Onze dakdekkers komen graag langs voor een eigentijds en solide advies op maat; voor een geheel nieuw dak tot vakkundig onderhoud.

  Laatste review:

  Timo en zijn mannen hebben keurig werk geleverd en niet onbelangrijk alles met een vriendelijk gezicht !

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Tilburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 806 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Tilburg

Informatie over dakdekkers in Tilburg

Wanneer het dak lekt, is dat uiterst vervelend. Het is dan ook verstandig om een dakdekker in te schakelen die dit ongemak wegneemt. Werk met een dakspecialist via Werkspot en je kunt rekenen op een vakman van niveau die over ruim voldoende kennis en kunde beschikt. Er zijn diverse, professionele dakdekkersbedrijven uit de omgeving Tilburg in te huren die een dergelijk lek snel en vakkundig voor je stoppen. We werken bij Werkspot met een selectie dakwerkers uit de regio Zuid-Holland en hebben altijd een specialist in ons bestand die je klus kan klaren. Onze dakdekkers zijn allemaal ervaren, vakkundig en resultaatgericht.

Onze Tilburgse selectie dakdekkers

Werkspot werkt met professionele dakdekkers. Ben je op zoek naar een dakspecialist in of om Tilburg? Plaats je klus op Werkspot, wij koppelen je aan een geschikte partij. De dakdekkers uit Tilburg waar Werkspot mee werkt, nemen werk uit handen en zorgen voor een keurig resultaat. Onze dakdekkers sporen een lek spoedig op en ze dichten het op hoog tempo. Werk je bovendien met een regionale dakspecialist, dan kun je rekenen op iemand die in een mum van tijd voor de deur staat, iemand die minder voorrijkosten rekent dan een dakwerker die van verder af komt en bovendien heeft een dakdekker uit Tilburg en omgeving vaak een naam hoog te houden. Grote kans dus dat deze specialist in jouw geval een stap extra zet. Schakel een dakdekker uit de omgeving Tilburg in en je kunt rekenen op een kwalitatief en duurzaam resultaat.

Dakdekkers uit Tilburg leveren vakwerk

Wanneer je een dakwerker uit Tilburg inhuurt, mag je rekenen op vakwerk. Onze vakmannen zijn namelijk stuk voor stuk goed geschoold, staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben de juiste verzekeringen. Daarnaast hebben velen één of meerdere certificaten dan wel keurmerken en we houden elke vakman goed in de gaten door middel van ons transparante reviewsysteem. In dit systeem kunnen klanten beoordelingen met betrekking tot de vakman die een klus voor hen klaarde, insturen. De beoordelingen zijn voor iedereen zichtbaar: Voor de dakdekker in kwestie, voor ons, maar ook voor nieuwe klanten. Dus wil je weten wat andere klanten van het werk van een dakspecialist vinden, bekijk dan gerust de beoordelingen. Wij springen in wanneer er negatieve commentaren worden geplaatst. Op deze wijze houden we het niveau van de projecten die via Werkspot worden uitgevoerd hoog. En dat is precies waarom je kunt vertrouwen op vakwerk, wanneer je een Tilburgse vakman via Werkspot inhuurt. Met een Werkspot professional worden lekkages efficiënt en effectief verholpen.

Hierbij kunnen dakdekkers uit Tilburg helpen

Heb je een lekkage? Schakel dan gerust een dakdekker uit Tilburg en omgeving in. Onze dakspecialisten dichten een dergelijk lek maar wat graag. Maar er is meer. Veel dakdekkers zijn namelijk ook prima inzetbaar wanneer je juist preventief werk wil laten uitvoeren. Denk hierbij aan een servicecontract. Sluit je een servicecontract af met één van onze dakdekkersbedrijven uit Utrecht, dan komt een dakdekker eens in de zoveel tijd je dak bekijken. Is er iets beschadigt, verstopt of versleten, dan lost onze dakdekker dat voor je op. Op deze manier voorkom je vervelende situaties. Bovendien scheelt het op de lange termijn in de kosten.

Je opdracht in Tilburg via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Tilburg, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Tilburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur