Vind dakdekkers in Vught

Of je nu in een herenhuis in het centrum van Vught woont, een rijtjeswoning hebt in Vught-Zuid of een hoekwoning in Cromvoirt: op iedere woning zit een dak. En dat dak kan vroeg of laat problemen geven. De levensduur van een dak verschilt per type dakbedekking, maar er kunnen altijd lekkages of andere problemen ontstaan. Kan jouw dak wel wat liefde en aandacht gebruiken? Schakel de hulp in van een dakdekker uit Vught.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Vught

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85245 reviews
  Dakdekker in Vught

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo, is een hele goede en dakspecialist. Hij heeft mijn daklekkage snel en zeer vakkundig gerepareerd en het probleem verlopen. Hartelijk dank Carlo.
 • Dakspecialistdbw
  Dakspecialistdbw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3565 reviews
  Dakdekker in Vught

  Wij verrichten vakkundig dakonderhoud- en reparatie. Onze werkzaamheden worden verricht door ons zelf, en we zitten zelf allemaal minimaal 7 jaar in het vak. We hebben ervaring opgebouwd bij andere bedrijven en zijn een eigen bedrijf gestart. Het is voor ons niet alleen een baan maar ook een hobby. Wij weten dat het omgaan met al die alledaagse klussen behoorlijk stressvol kan zijn, maar we zijn hier juist om die last van uw schouders te nemen. Wij worden gestimuleerd door onze toewijding aan uitmuntendheid en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we voor ze verrichten. Dus moeten er dakwerkzaamheden verricht worden bij u? Dan kunnen wij langs komen en direct een offerte maken. En als u dan akkoord gaat, kunnen we meteen aan de slag!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Goede communicatie, meedenkend en goed in hun werk. Zijn zeker aan te raden om uw pannendak te laten renoveren / herschikken!
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews
  Dakdekker in Vught

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie, komt afspraken na, vriendelijke jongens, netjes gewerkt tegen een eerlijke prijs.
 • Firma Gerritsen
  Firma Gerritsen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Dakdekker in Vught

  Ik ben werkzaam op alle aspecten van een dak. Van het oplossen van een acute lekkage tot het verzorgen van grotere klussen. Na veel ervaring te hebben opgedaan ben ik in 2023 mijn eigen bedrijf begonnen. Ik geef op mijn werkzaamheden 5 jaar garantie.

  Laatste review:
  Snel en vakkundig!
 • Dakspecialist Aktas
  Dakspecialist Aktas
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Dakdekker in Vught

  Dakspecialist Aktas is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie, goede communicatie en klus kon snel gedaan worden
 • Dak en klusbedrijf de lelie
  Dak en klusbedrijf de lelie
  Beoordeling: 4.2 van 54.25203 reviews
  Dakdekker in Vught

  Welkom op ons profiel de lelie is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rondom het dak. Dit doen we door middel van een uitgebreid team dat bestaat uit ervaren vakmensen die alleen voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid gaan. We bieden geheel gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan.  10 Jaar Garantie!  Betrouwbaar & Goed Advies  Scherpste Prijzen  Snelle Service  Rapport voor Verzekering  Gespecialiseerde Vakmannen

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Very good professionals and job went very smooth without any disturbance.
 • Cherdakonderhoud
  Cherdakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Dakdekker in Vught

  Meer dan 15 jaar dak ervaring

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  They came on a Sunday after a Friday request for a leak repair. Nice people. Not pushy. Very reasonable price and a 5-year guarantee. They had supplies with them. And two hours after getting here it was done and they were gone. We were very grateful for the help done in a professional and timely fashion.
 • Dak en Woningonderhoud NLD
  Dak en Woningonderhoud NLD
  Beoordeling: 4.8 van 54.85161 reviews
  Dakdekker in Vught

  Regelmatig onderhoud aan uw woning is erg belangrijk. Dat weten we bij Dak en woning onderhoud NLD als geen ander. Daarom kunt u ons inschakelen voor al het onderhoud aan uw woning in heel Nederland en omstreken. Zowel voor kleinere als grotere onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres en wij nemen elke klus met evenveel deskundigheid en enthousiasme aan. Wat valt onder woningonderhoud? Bij Dak en Woningonderhoud NLD schalen we een hoop werkzaamheden onder woningonderhoud. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote onderhoudswerkzaamheden , zoals het vervangen van een dakgoot, het herstel van een lekkage of het vervangen van beschadigde of kapotte dakpannen. Onder groot onderhoud verstaan wij bijvoorbeeld het repareren van uw daken, het plaatsen van dakramen en grote dakrenovatieklussen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden; neem contact op om alle mogelijkheden met ons door te nemen. Indien nodig maken wij gebruik van ons brede netwerk om de klus sneller uit te kunnen voeren. Onze werkwijze Wanneer u ons wilt inschakelen voor onderhoud aan uw woning, spreken wij eerst met u door wat er allemaal moet gebeuren. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op. We geven u de tijd om hiermee akkoord te gaan maar zodra u dat doet, gaan we direct voor u aan de slag. Tijdens het onderhoudsproces houden we u exact op de hoogte van de vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de klus nauwkeurig wordt afgewerkt en dat u met een tevreden gevoel achterblijft.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Zeer goede service en kwaliteit geleverd.
 • nlroof
  nlroof
  Beoordeling: 3.7 van 53.7516 reviews
  Dakdekker in Vught

  We zijn NLROOF . We helpen mensen al een lange tijd , met meer dan 80% daarvan tevreden klanten zijn . We weten zeker dat u ook er tussen gaat zitten , we realiseren alles van a tot z. 🛠 Onderhoud op het dak 🏠 Dakrenovatie en meer 🕵🏽‍♂️ Bel/mail voor de Dakinspectie ✔️ Waar kwaliteit voor op gaat Als je op zoek bent naar een Dakdekker in Nederland, dan kan nlroof je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Na wat onduidelijkheden over startdatum is NL Roof een zeer geschikte partner gebleken. Goede communicatie, duidelijk over extra te verrichten werkzaamheden (prijs per m2 is o.b.v. van gevraagde klus, onverwachte extra's kunnen soms gebeuren). Ze sturen tussendoor foto's...voor en na foto's en bellen bij plan veranderingen. Een klein verdwaald steentje heeft een glaspaneel van de buren beschadigd en ze hebben (tot nu toe) adequaat gehandeld om het op te lossen.
 • Rooftop Support
  Rooftop Support
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Dakdekker in Vught

  Welkom bij Rooftop Support Door onze strategische ligging zijn we voor het overgrote deel werkzaam door Nederland. Provincies: Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Zeeland, Overijssel, Utrecht & Limburg. Heeft u last van een lekkage, of is uw dak aan vervanging toe? Dan bent u bij Rooftop Support op het juiste adres. Waarom kiest u voor Rooftop Support? - stormschade . - De gratis offerte is vrijblijvend en 30 dagen geldig. - We beschikken over ervaren dakdekkers. - Kleine lekkage’s kunnen vrijwel direct opgelost worden. - We denken met u mee zodat u verder kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden. - Tot 15 jaar garantie. - 24/7 telefonisch bereikbaar.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Duidelijke communicatie, denkt mee over de slimste oplossing en lossen het probleem snel op voor een goede prijs. Wij zijn tevreden!

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Vught, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 811 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Vught

Dakbedekking in Vught zelf vervangen of uitbesteden?

Wanneer er dakpannen van je dak af zijn gewaaid, overweeg je wellicht om zelf de trap te pakken en het dak op te klimmen. Toch is dat niet verstandig als je niet precies weet wat je doet. Het laatste wat je wilt, is een lekkage veroorzaken, omdat je de pannen niet goed terug hebt gelegd. Neem het zekere voor het onzekere en laat een dakdekker uit Vught de klus voor je uitvoeren. Deze professional heeft de juiste kennis, kunde en spullen in huis om de werkzaamheden veilig en goed uit te voeren. Dat scheelt jou weer met knikkende knieën op het dak staan én je bent er zeker van dat jouw dak daarna weer jaren mee kan.

Wat kost een dakdekkersbedrijf uit Vught?

De kosten die je betaalt voor een dakdekker uit Vught zijn sterk afhankelijk van het type klus en het soort dakbedekking dat op je dak ligt. Tot slot speelt ook mee of het om een schuin of plat dak gaat en hoe hoog het dak exact is. Wil je zeker weten welk bedrag je opzij moet zetten voor jouw dakrenovatie in Vught of het repareren van de dakgoten? Vraag dan een prijsvoorstel op maat aan bij een dakdekker uit Vught. Om je alvast een indicatie te geven van de gemiddelde kosten, staan enkele veelvoorkomende klussen hieronder opgesomd.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Vind de beste dakdekkers uit Vught

Ben je op zoek naar vakmensen uit jouw regio die jouw dak weer zo goed als nieuw opleveren? Plaats dan je klus op Werkspot en kom in contact met de beste dakdekkers uit Vught en omgeving. Moeite met het maken van een keuze? Check dan de reviews op onze site en kom erachter of de werkwijze en kwaliteit van de professional bij jou past.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Vught

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt