Vind hoveniers in Vught

Op zoek naar hoveniers in Vught? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Vught, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 404 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Vught

 • Minigraver verhuur Klomp

  Hovenier in Vught

  Beoordeling: 4.8 van 54.8580 reviews

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Na eerst overleg gehad te hebben onder het genot van een bak koffie ging hij aan de gang. Geen problemen gewoon lekker bezig en weer naar huis. Aanrader !!
 • Christopher Abel

  Hovenier in Vught

  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews

  Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Christopher Abel en ik ben werkzaam in de omgeving van 's-Hertogenbosch. In 2015 ben ik mijn eigen bedrijf Klus Voor Abel begonnen, waarbij ik onder andere werkzaam ben in tuinonderhoud, stucen van wanden, gevelbeplating, machineonderhoud, vrachtwagen transport en kraanwerk. Kortom ben ik een handige Harrie! Ik ben ook online te vinden via mijn bedrijfsnaam. Met vriendelijke groet, Chris

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Opdracht is heel goed uitgevoerd. Heg ziet er weer strak uit en alles is weer netjes aan kant. Contact over afspraken etc verliep heel makkelijk. Zeker een aanrader!
 • Marco Venmans

  Hovenier in Vught

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  Ik ben Marco Venmans boomverzorging uit Berlicum Mijn specialiteit vakgebied is: Bomen Snoeien of rooien Klimmen of hoogwerker Boom veiligheids controleur BVC Stobbenfrezen / Wortelfrezen / boomstronk Machine Leibomen knotten / scheren , Hagen scheren Eikenprocessierups curatief bestrijden (opzuigen) Op Googl ben ik ook te vinden Ervaringen: Particuliere boomprojecten Gemeente snoeiwerk bomen in zelfrijdende hoogwerker Bomen rooien / snoeien / veilig afbreken met eigen hoogwerker Bomen snoeien / afbreken dmv klimmen Certificaten: VCA-vol, Basis Velling Bomen-Complexe zware velling bomen - Bomen Afbreken met de hoogwerker- Veilig bestrijden EPR Eigen hoogwerker(16,5 m hoog) Klimset, -Kipper aanhanger-Versnipperaar tot 9 cm dik hout(78cm breed ) Stobbenfrees fsi b22 (68 cm breed-165cm lang) Husqvarna kettingzagen Ben positief en gemotiveerd, een groot of klein karwei voor elk maak ik een op maat gemaakte offerte naar uw wensen of per uur. Foto 's van de boom graag bij de opdracht Indicatie Tarieven Bomen: Boomwerkzaamheden: € 45,- per uur Hovenierswerkzaamheden: € 35,- per uur Grondman / Hulp € 25,- per uur Invloed op de prijs: Aantal bomen, toegang tot boom, ruimte eromheen, opruimen, frezen, formaat, klimmen, inzet hoogwerker / houtversnipperaar e.d. Tarief Stobbenfrezen: voorrijdkosten is €0.50 per kilometer enkele reis vanaf Berlicum Een boomstronk is €150 Ik frees daarvoor 1 uur Duurt het langer dan is het €60,- per uur Hak ik op stenen/metalen e.d. die in of nabij de boomstronk zitten dan worden er nieuwe beitels in rekening gebracht frezen gaat tot 20/25 cm diep prijzen zijn ex BTW groeten Marco Venmans Boomverzorging Berlicum

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Ik heb Marco als een prettige vakman ervaren. De communicatie ging vlot en helder. Het werk was binnen afzienbare tijd netjes en naar tevredenheid uitgevoerd.
 • DJ Grass

  Hovenier in Vught

  Beoordeling: 4.1 van 54.1514 reviews

  naar jaren ervaring in het kunstgras en gras gebied heb ik de stap genomen om voor me eigen te gaan beginnen

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Jonge vakkundige ondernemer, maakt duidelijke afspraken en komt zijn woord na. Tevreden!
 • Tuingenoegen

  Hovenier in Vught

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Tuinoplossingen op maat. Voor kleine tuinklussen tot volledige transformaties bent U hier aan het juiste adres. Wij denken graag met U mee over de mogelijkheden die uw buitenruimte kan bieden. Plantencombinaties die geschikt zijn voor de specifieke situatie op uw perceel, maatwerk in hout, steen en metaal,... groendaken of andere ecologische meerwaarde toevoegen aan uw tuin... wij bespreken het graag met U. Vanuit onze visie werken we graag mee aan projecten die onze leefomgeving helpt om klimaat-adaptief en dus milieuvriendelijker te worden. Voor het tuinonderhoud werken we bijvoorbeeld reeds volledig met machines zonder uitstoot van emissies, zullen we altijd overleggen over ingrepen die de biodiversiteit kunnen schaden of net stimuleren, dit alles vanuit een klantgerichte zienswijze om tot een voor U wenselijk resultaat te komen. Omwille van die duurzaamheidsprincipes nemen wij geen opdrachten aan voor het leggen van kunstgras en/of het betegelen van de volledige tuin. We denken daarentegen wel graag aan : - oplossingen om regenwater te bufferen of te laten infiltreren - ideeën om meer flora en fauna te integreren - ontspannende zithoeken - eetkamers voor buiten - leuke speeltoestellen - buitenkasten en andere functionele oplossingen - waterpartijen - groendaken - mooie buitenruimtes - .... Uw comfort hoeft er niets voor in te boeten, integendeel...wij zorgen graag voor wat meer biodiversiteit, kleur en schoonheid bij uw thuis ! Heeft U slechts eenmalig een helpende hand nodig voor wat achterstallig onderhoud of een tuinklus ? Dit kan uiteraard ook ingepland worden. Interesse in onze diensten ? Neem gerust contact op ! Tuingenoegen - Passie voor Ruimte & Groei

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Lijngoot moest gemaakt worden. Tegels eruit gehaald, afvoer gemaakt, gekit ,netjes onder de tegels gezet, lijngoot in beton gezet en tegels en kunstgras erop gedaan. Zit er mooi in en doet wat het moet doen. De afspraak was snel gemaakt, netjes uitgevoerd. Is een echte vakman die weet waar hij over praat en bovendien behulpzaam en vriendelijk!
 • De Tuinman

  Hovenier in Vught

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  De Tuinman richt zich met name op het periodiek onderhoud van de tuin.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Erg tevreden over de werkzaamheden. Netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd en achter gelaten. Ook blij met de tips en adviezen die hij gaf. Zeker een aanrader!
 • Heijmans grondverzet en bestratingen

  Hovenier in Vught

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  -Vca gecertificeerd -ruim 12 jaar ervaring met minigraver - regio noord Brabant -bestratingen -grondwerkzaamheden -boomstronken verwijderen -sloopwerkzaamheden

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Snelle reactie, de klus snel volgens afspraak gerealiseerd!
 • B. Klompers Services

  Hovenier in Vught

  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews

  - Rooien en snoeien van bomen en struiken. - Tuinrealisaties. - Tuinontwerp. - Straatwerk. - Sloopwerk. Handel in oude bouwmaterialen & (haard)hout. Indien gewenst kunnen we de afvoer van het afval of het plaatsen van een container voor u regelen. Steeds een vrijblijvende offerte. Met vriendelijke groet, B. Klompers Services

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Bjorn nam, in overleg met mij, de tijd om op een zondagmiddag het werk te komen bekijken, omdat hij het druk had op de komende werkdagen. Dat heb ik bijzonder gewaardeerd. Toen wij tot een akkoord kwamen over de uitgebrachte offerte, hebben wij een datum gepland en op die dag is het werk ook perfect uitgevoerd. Na afloop, toen Bjorn reeds naar een andere opdracht was, had ik hem gevraagd of hij een paar zakken houtsnippers kon/wilde ophalen, waarop hij dat zonder problemen toezegde en ook daadwerkelijk uitvoerde. Kortom: een aanbeveling waard. Bjorn is een enthousiaste hardwerkende jongeman met een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • neudorf vastgoedzorg

  Hovenier in Vught

  Beoordeling: 4.3 van 54.356 reviews

  Wij hebben de beschikking over een brede kennis in diversen vakken, en zijn onder andere gespecialiseerd in gevelreiniging, schilderwerk, sloopwerken en nog veel meer. Wij gaan uitsluitend te werk met hoogwaardige materialen en beschikken over hoogwerkers, Bobcats, etc.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Afspraak gemaakt om een haag te plaatsen. Foto’s gestuurd. Offerte gekregen en ondertekend. Later vertelde meneer mij dat de haag niet geplaatst kon worden naast de bestaande haag (dit was op voorhand al duidelijk dat deze haag er stond en bleef staan). Maar het kon dus niet… ik nog gemaild wat de extra kosten zijn als meneer de bestaande haag zou verwijderen. Nooit meer een reactie ontvangen. Nu iemand anders ingeschakeld voor de klus. Ik denk dat deze meneer prima kwaliteit kan leveren en de prijs was wat aan de dure kant maar ik hoopte daarvoor een vakman te krijgen. Jammer dat dit zo gelopen is
 • B. Rutten bouw

  Hovenier in Vught

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  Wij zijn een jong en zeer gedreven bedrijf, door ons grote netwerk komen we altijd tot een snelle en passende oplossing! Wij gaan pas naar huis als de klant tevreden is! Wij voorzien het aanleggen van: -straatwerk -grondwerk -overkappingen -zwembaden -gras/kunstgras -schuttingen -beplanting Kortom alles in en rondom U tuin in 1 aanspreekpunt!

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Mooi werk geleverd, zoals afgesproken en spaart tijd nog moeite om het werk op tijd af te hebben. Aanrader!

Populaire lokale hoveniers in Vught

Andere vakmensen in Vught

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur