Vind hoveniers in Schijndel

Op zoek naar hoveniers in Schijndel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Schijndel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 314 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Schijndel

 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Ben zeker tevreden in de snelheid zoals er gereageerd is. Inclusief de werkzaamheden.
 • Christopher Abel
  Christopher Abel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Christopher Abel, gevestigd nabij 's-Hertogenbosch. In 2015 ben ik mijn eigen bedrijf Klus Voor Abel begonnen, waarbij ik onder andere werkzaam ben in tuinonderhoud, stucen van wanden, gevelbeplating, machineonderhoud, vrachtwagen transport en kraanwerk. Met mijn minigraver (1,1ton en 78cm breed) voer ik diverse werkzaamheden uit. Kortom, ik ben een handige Harrie! Ik ben ook online te vinden via mijn bedrijfsnaam. Met vriendelijke groet, Chris

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Superblij met het resultaat. Op de afgesproken dag gazon gelegd en zie het resultaat op de foto. Zeer correct als persoon en de tuin netjes achter gelaten! Heeft alle benodigde machines en gereedschap zelf, waaronder een graafmachine. Ik zal hem voor de volgende klussen altijd bellen! Zodra de buren akkoord zijn, een schutting laten zetten.
 • Marco Venmans
  Marco Venmans
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Ik ben Marco Venmans boomverzorging uit Berlicum Mijn specialiteit vakgebied is: Bomen Snoeien of rooien Klimmen of hoogwerker Boom veiligheids controleur BVC Stobbenfrezen / Wortelfrezen / boomstronk Machine Leibomen knotten / scheren , Hagen scheren Eikenprocessierups curatief bestrijden (opzuigen) Op Googl ben ik ook te vinden Ervaringen: Particuliere boomprojecten Gemeente snoeiwerk bomen in zelfrijdende hoogwerker Bomen rooien / snoeien / veilig afbreken met eigen hoogwerker Bomen snoeien / afbreken dmv klimmen Certificaten: VCA-vol, Basis Velling Bomen-Complexe zware velling bomen - Bomen Afbreken met de hoogwerker- Veilig bestrijden EPR Eigen hoogwerker(16,5 m hoog) Klimset, -Kipper aanhanger-Versnipperaar tot 9 cm dik hout(78cm breed ) Stobbenfrees fsi b22 (68 cm breed-165cm lang) Husqvarna kettingzagen Ben positief en gemotiveerd, een groot of klein karwei voor elk maak ik een op maat gemaakte offerte naar uw wensen of per uur. Foto 's van de boom graag bij de opdracht Indicatie Tarieven Bomen: Boomwerkzaamheden: € 45,- per uur Hovenierswerkzaamheden: € 35,- per uur Grondman / Hulp € 25,- per uur Invloed op de prijs: Aantal bomen, toegang tot boom, ruimte eromheen, opruimen, frezen, formaat, klimmen, inzet hoogwerker / houtversnipperaar e.d. Tarief Stobbenfrezen: voorrijdkosten is €0.50 per kilometer enkele reis vanaf Berlicum Een boomstronk is €150 Ik frees daarvoor 1 uur Duurt het langer dan is het €60,- per uur Hak ik op stenen/metalen e.d. die in of nabij de boomstronk zitten dan worden er nieuwe beitels in rekening gebracht frezen gaat tot 20/25 cm diep prijzen zijn ex BTW groeten Marco Venmans Boomverzorging Berlicum

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Ik heb Marco als een prettige vakman ervaren. De communicatie ging vlot en helder. Het werk was binnen afzienbare tijd netjes en naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Tuingenoegen
  Tuingenoegen
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Tuinoplossingen op maat. Voor kleine tuinklussen tot volledige transformaties bent U hier aan het juiste adres. Wij denken graag met U mee over de mogelijkheden die uw buitenruimte kan bieden. Plantencombinaties die geschikt zijn voor de specifieke situatie op uw perceel, maatwerk in hout, steen en metaal,... groendaken of andere ecologische meerwaarde toevoegen aan uw tuin... wij bespreken het graag met U. Vanuit onze visie werken we graag mee aan projecten die onze leefomgeving helpt om klimaat-adaptief en dus milieuvriendelijker te worden. Voor het tuinonderhoud werken we bijvoorbeeld reeds volledig met machines zonder uitstoot van emissies, zullen we altijd overleggen over ingrepen die de biodiversiteit kunnen schaden of net stimuleren, dit alles vanuit een klantgerichte zienswijze om tot een voor U wenselijk resultaat te komen. Omwille van die duurzaamheidsprincipes nemen wij geen opdrachten aan voor het leggen van kunstgras en/of het betegelen van de volledige tuin. We denken daarentegen wel graag aan : - oplossingen om regenwater te bufferen of te laten infiltreren - ideeën om meer flora en fauna te integreren - ontspannende zithoeken - eetkamers voor buiten - leuke speeltoestellen - buitenkasten en andere functionele oplossingen - waterpartijen - groendaken - mooie buitenruimtes - .... Uw comfort hoeft er niets voor in te boeten, integendeel...wij zorgen graag voor wat meer biodiversiteit, kleur en schoonheid bij uw thuis ! Heeft U slechts eenmalig een helpende hand nodig voor wat achterstallig onderhoud of een tuinklus ? Dit kan uiteraard ook ingepland worden. Interesse in onze diensten ? Neem gerust contact op ! Tuingenoegen - Passie voor Ruimte & Groei

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Jelle was heel aardig en netjes op tijd. Prima werk geleverd en ben erg tevreden met het resultaat. Tevems advies gekregen voor de toekomst.
 • Gras en Tuin Quba
  Gras en Tuin Quba
  Beoordeling: 4.7 van 54.7550 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Gras en Tuin Quba is een jong klein bedrijf in Eindhoven, waardoor we snel kunnen schakelen en in staat zijn om zeer scherpe tarieven aan te bieden. Jakub Carba, eigenaar van Gras en Tuin Quba, heeft in de loop der jaren een passie ontwikkeld voor gras. Hij kan oprecht blij worden van een goed aangelegd gazon. Maar niet alleen dat. Een tevreden klant, dat maakt hem pas echt gelukkig! Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven, zowel in Nederland als in Tsjechië, is hij op de hoogte van de laatste trends, heeft hij alle vakkennis in huis en weet hij waar de beste kwaliteit graszoden te verkrijgen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in graszoden leggen, maar we kunnen ook kunstgras leggen, schutting plaatsen, bomen verwijderen , bestrating en ander werk in de tuin uitvoeren.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Hardwerkende mannen die met je meedenken. Communicatie is in het engels, dus wel een uitdaging. Ze konden heel snel beginnen dus dat was een plus. Klus geklaard, zeer tevreden
 • Boomleuk
  Boomleuk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Boomleuk is gespecialiseerd in het ruimen van bomen die op moeilijke plaatsen staan. Bijvoorbeeld vlak bij bebouwing, schutting of erfgrens. Als de boom daardoor niet in zijn geheel om kan vallen, zullen wij de boom door middel van klimmen en afvangen, stukje voor stukje, vakkundig en veilig demonteren. Omzagen, kortzagen, kluiven, versnipperen, opruimen, afvoeren en stronkfrezen in overleg. Afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie ter plaatse, kan een kostenplaatje worden gemaakt. Ook voor andere werkzaamheden zoals afkorten en snoeien zijn wij natuurlijk inzetbaar. Op onze website meer informatie over onze activiteiten.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Prima werk geleverd. Keurig op de afgesproken tijd aanwezig en de klus in een dagdeel geklaard. 👍
 • Tuincentrum Schel V.O.F.
  Tuincentrum Schel V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Schel is een bedrijf dat uw tuin van ontwerp tot aanleg kan verzorgen. TUINONTWERP U heeft allerlei wensen en ideeen voor uw tuin maar hoe vertaalt u die naar uw eigen tuin. U kunt uw tuin door ons laten ontwerpen. In het eerste gesprek bespreken wij uw wensen en ideeen zodat wij uw inbreng in het ontwerp mee kunnen nemen. Naar aanleiding van dit gesprek waarin uw wensen, ideeen en mogelijkheden duidelijk zijn, kunnen wij voor u een passend ontwerp maken. TUINAANLEG: Een mooie tuin geeft sfeer en stijl aan het wonen. Met een team van vakbekwame mensen kunnen wij uw tuinontwerp vakkundig uitvoeren. Onder het aanleggen van uw tuin verstaan wij alles: van grondwerk, bestrating, bemesting, verlichting, beregening, graszoden, bloembakken tot de uiteindelijke aanplanting en het maken van vijvers. TUINONDERHOUD: Hoewel de natuur mooi werk bevat in de groei en bloei van planten, is het heel belangrijk een tuin goed te onderhouden zodat u in elk seizoen volop van uw tuin kunt genieten. Niet iedere tuin heeft evenveel onderhoud nodig. Wellicht kunt u bepaalde werkzaamheden zelf doen maar u kunt ook overwegen om het geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Onderhoud kan naar wens wekelijks, maandelijks, jaarlijks in uw vakantie of met een winterbeurt. Ook kunnen wij uw huidige tuin renoveren of u hiervoor met onze ideeen helpen.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Mooi terras aangelegd, vriendelijk en alles in overleg. Ze werken heel netjes.
 • J.F. Tuin & Vloeren
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Mijn hele leven al werk gedaan in tuin-onderhoud, schilderwerk, zowel binnen als buiten en het leggen van laminaat en overige houten vloeren. Bij omvangrijke opdrachten werk ik met 2 of indien nodig nog meer collega's samen afhankelijk van de wensen van de klant.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Afspraak gemaakt, die tweemaal is verzet door regen. Begrijpelijk, maar goed. Toen eindelijk een afspraak om 10:00 uur op maandag. Meneer kwam 10:40 aanrijden ‘was wat later’ ‘moeilijk te vinden’ (nog nooit gehoord)… Ik zei, ‘het was wel fijn geweest als u dat even had laten weten.’ Toen reed meneer gewoon weer weg, met de tekst ‘dan laten we het erbij’. Ongelofelijk.
 • B. Rutten bouw
  B. Rutten bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Wij zijn een jong en zeer gedreven bedrijf, door ons grote netwerk komen we altijd tot een snelle en passende oplossing! Wij gaan pas naar huis als de klant tevreden is! Wij voorzien het aanleggen van: -straatwerk -grondwerk -overkappingen -zwembaden -gras/kunstgras -schuttingen -beplanting Kortom alles in en rondom U tuin in 1 aanspreekpunt!

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Bart heeft heel goed werk geleverd en is erg vriendelijk. Hij had ook een zeer snelle reactie en was zeer behulpzaam tijdens het hele proces van het selecteren van het materiaal en het ontwerpen van de achtertuin.
 • P van der Lee
  P van der Lee
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Ik ben een jonge ondernemer die begonnen is als hovenier in inmiddels hoofdzakelijk gespeliceerd ben in aanleg en dat langs het straatwerk maak ik het complete pakket voor uw tuin ik heb een werk gebied 30 km rondom heeswijk-dinther groet Paul van der lee

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Paul was op korte termijn beschikbaar. Zelfs met last-minute wijzigingen van mijn kant, heeft hij de werkzaamheden op de afgesproken dag helemaal uitgevoerd. Harde werker en denkt goed mee.

Populaire lokale hoveniers in Schijndel

Andere vakmensen in Schijndel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur