Vind hoveniers in Schijndel

Op zoek naar hoveniers in Schijndel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Schijndel

 • J. van den Biggelaar Grondwerken
  J. van den Biggelaar Grondwerken
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Schijndel

  J. van den Biggelaar Grondwerken kan je helpen met: tuin spitten, sleuven graven, hovenier- en sloopklussen in Liempde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over bomen en struiken verwijderen, tuinaanleg, bestrating aanleggen, sloopwerk algemeen, vijver uitgraven, gras leggen of zaaien, grond afgraven of egaliseren, aanbouw uitgraven, bestrating verwijderen/afvoeren. Neem direct contact op met J. van den Biggelaar Grondwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Een hele fijne bedrijf, komt afspraken na en goede communicatie. John is een vriendelijke man en denkt mee. De klus is goed, netjes en snel geklaard. Zeker een aanrader! Bedankt nogmaals.
 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95110 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus is met grote voorzichtigheid netjes uitgevoerd!
 • J.F. Tuin & Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Mijn hele leven al werk gedaan in tuin-onderhoud, schilderwerk, zowel binnen als buiten en het leggen van laminaat en overige houten vloeren. Bij omvangrijke opdrachten werk ik met 2 of indien nodig nog meer collega's samen afhankelijk van de wensen van de klant.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Koos is een makkelijk mens die snel langs kwam om de boel te bekijken. Hij denkt gelijk mee in oplossingen en uiteindelijk was het niet nodig om de poort te vervangen maar is hij vakkundig gerepareerd. Ik ga Koos bij iedereen aanbevelen die werkzaamheden heeft m.b.t. de tuin.
 • D.D bouw tuin & montage
  D.D bouw tuin & montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Hovenier in Schijndel

  D.D bouw tuin & montage kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Nijmegen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Metaalbewerking, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met D.D bouw tuin & montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en goed geregeld
 • Gras en Tuin Quba
  Gras en Tuin Quba
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Gras en Tuin Quba is een jong klein bedrijf in Eindhoven, waardoor we snel kunnen schakelen en in staat zijn om zeer scherpe tarieven aan te bieden. Jakub Carba, eigenaar van Gras en Tuin Quba, heeft in de loop der jaren een passie ontwikkeld voor gras. Hij kan oprecht blij worden van een goed aangelegd gazon. Maar niet alleen dat. Een tevreden klant, dat maakt hem pas echt gelukkig! Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven, zowel in Nederland als in Tsjechië, is hij op de hoogte van de laatste trends, heeft hij alle vakkennis in huis en weet hij waar de beste kwaliteit graszoden te verkrijgen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in graszoden leggen, maar we kunnen ook kunstgras leggen, schutting plaatsen, bomen verwijderen , bestrating en ander werk in de tuin uitvoeren.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hele harde werkers. Goede eerlijke prijs. Aanrader!
 • EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Schijndel

  EEK dienstverlening, straat- en grondwerken is jouw ideale partner als je een stratenmaker zoekt voor je particulieren tuin! We zijn gespecialiseerd in bestratingen, (keramische tegels), grondwerken, sierbestrating, leveren van bestratingsmaterialen, leveren en leggen van kunstgras, tuinontwerp en nog veel meer! Wij regelen alles van A tot Z! Afvoer van de oude materialen, afval containers, leveren van zand, grind of grond. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Mooi aangelegd met goede stenen en prima communicatie van Wouter. Dik tevreden!!
 • Hoveniersbedrijf Zondag
  Hoveniersbedrijf Zondag
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Hoveniersbedrijf Zondag is opgericht door Mike Zondag. Missie: Hoveniersbedrijf Zondag biedt hoogwaardige service en is klantgericht in het denken en doen. Wij streven ernaar om uw toegevoegde waarde te bieden om uw tuinwensen te vervullen. Gebaseerd op deskundigheid, betrouwbaarheid en groendenkend. Visie: Hoveniersbedrijf Zondag gaat voor efficiënt werken en aandacht voor de klant en het eindproduct door creativiteit en passie willen wij de persoonlijke identiteit naar voren brengen in uw tuin, zodat u voor de volle 100% tevreden bent. Wij streven niet alleen voor onze klant naar het meest maximale, maar ook voor ons zelf. Wij hebben een winnaarsmentaliteit en willen de beste hovenier uit het verzorgingsgebied zijn, die voor jarenlang tuinplezier zorgt

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Snelle reactie, goede prijs kwaliteit verhouding. Werkzaamheden op korte termijn uitgevoed. Mike, heeft onze voortuin zeer netjes aangelegd, ook de bestrating is erg strak gelegd. We hebben hem meteen een meerwerk opdracht gegeven. Hoveniersbedrijf Zondag is zeker een aanrader.
 • K. van de Haterd
  K. van de Haterd
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Hallo, ik ben Koen van de Haterd. 28 jaar en ik kom uit Geffen, gemeente Oss. Voordat ik verder vertel; bekijk ook eens mijn reviews. Wij gaan voor 100% kwaliteit en klant is altijd koning! We streven naar perfectie en zijn daardoor niet altijd de goedkoopste; kwaliteit boven kwantiteit! Ik heb de afgelopen 8 jaar als voorman gewerkt bij een kunstgrasbedrijf, waar ik 5 jaar in tuinen kunstgras heb aangelegd en 3 jaar sport en speelprojecten heb gemaakt. Projecten zoals: Hockeybakjes, pannaveldjes, speeltoestellen zetten, omgeven met kunstgras incl. valdempende ondergronden. De laatste 3 jaar werk ik voor mezelf en ben ik gaan samenwerken met andere ZZP’ers, samen hebben we veel complete tuinen mogen maken. Hierbij installeren we ook: Overkappingen Schuttingen Verlichting aanleggen Bloembakken van stapelblokken Bestrating: Betontegels, Geoceramica en andere beton/gebakken waaltjes of klinkers Wij werken veel met dezelfde leveranciers, waardoor we vaak nog een extra korting kunnen aanbieden.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Koen heeft ons super geholpen met de tuin. Van ons idee heeft hij een realiseerbaar ontwerp gemaakt. Tijdens het uitzoeken van de tegels was hij altijd bereikbaar en dacht hij mee. De mannen die over de “vloer” kwamen waren aardig en deskundig. Ze werkten hard en hadden de tuin in 2,5 dag helemaal leeg en vernieuwd. Mega blij mee! Wij bevelen Koen zeker aan in onze omgeving. Eerste goede ervaring op werkspot…
 • Tuincentrum Schel V.O.F.
  Tuincentrum Schel V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Schel is een bedrijf dat uw tuin van ontwerp tot aanleg kan verzorgen. TUINONTWERP U heeft allerlei wensen en ideeen voor uw tuin maar hoe vertaalt u die naar uw eigen tuin. U kunt uw tuin door ons laten ontwerpen. In het eerste gesprek bespreken wij uw wensen en ideeen zodat wij uw inbreng in het ontwerp mee kunnen nemen. Naar aanleiding van dit gesprek waarin uw wensen, ideeen en mogelijkheden duidelijk zijn, kunnen wij voor u een passend ontwerp maken. TUINAANLEG: Een mooie tuin geeft sfeer en stijl aan het wonen. Met een team van vakbekwame mensen kunnen wij uw tuinontwerp vakkundig uitvoeren. Onder het aanleggen van uw tuin verstaan wij alles: van grondwerk, bestrating, bemesting, verlichting, beregening, graszoden, bloembakken tot de uiteindelijke aanplanting en het maken van vijvers. TUINONDERHOUD: Hoewel de natuur mooi werk bevat in de groei en bloei van planten, is het heel belangrijk een tuin goed te onderhouden zodat u in elk seizoen volop van uw tuin kunt genieten. Niet iedere tuin heeft evenveel onderhoud nodig. Wellicht kunt u bepaalde werkzaamheden zelf doen maar u kunt ook overwegen om het geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Onderhoud kan naar wens wekelijks, maandelijks, jaarlijks in uw vakantie of met een winterbeurt. Ook kunnen wij uw huidige tuin renoveren of u hiervoor met onze ideeen helpen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Super fijn bedrijf om mee te werken. Korte lijnen, niet moeilijk doen, maar actie. Een echt aanrader. Ze hebben heel onze tuin leeg gemaakt en opnieuw aangelegd.
 • Marco Venmans
  Marco Venmans
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Hovenier in Schijndel

  Ik ben Marco Venmans boomverzorging uit Berlicum Mijn specialiteit vakgebied is: Bomen Snoeien of rooien Klimmen of hoogwerker Boom veiligheids controleur BVC Stobbenfrezen / Wortelfrezen / boomstronk Machine Leibomen knotten / scheren , Hagen scheren Eikenprocessierups curatief bestrijden (opzuigen) Op Googl ben ik ook te vinden Ervaringen: Particuliere boomprojecten Gemeente snoeiwerk bomen in zelfrijdende hoogwerker Bomen rooien / snoeien / veilig afbreken met eigen hoogwerker Bomen snoeien / afbreken dmv klimmen Stormschade bomen Certificaten: VCA-vol, Basis Velling Bomen-Complexe zware velling bomen - Bomen Afbreken met de hoogwerker- Veilig bestrijden EPR Eigen hoogwerker(16,5 m hoog) Klimset, -Kipper aanhanger-Versnipperaar tot 9 cm dik hout(78cm breed ) Stobbenfrees fsi b22 (68 cm breed-165cm lang) Husqvarna kettingzagen Ben positief en gemotiveerd, een groot of klein karwei voor elk maak ik een op maat gemaakte offerte naar uw wensen of per uur. Indicatie Tarieven Bomen: Boomwerkzaamheden: € 45,- per uur Hovenierswerkzaamheden(Hagen scheren): € 35,- per uur Grondman / Hulp € 25,- per uur Houtversnipperaar tot 9 cm € 100,- per dag Hoogwerker 16,5 meter € 250,- per dag Invloed op de prijs: Aantal bomen, toegang tot boom, ruimte eromheen, opruimen, frezen, formaat, klimmen, inzet hoogwerker / houtversnipperaar e.d. Tarief Stobbenfrezen: voorrijdkosten is €0.50 per kilometer enkele reis vanaf Berlicum Een boomstronk is €150 Ik frees daarvoor 1 uur Duurt het langer dan is het €60,- per uur Hak ik op stenen/metalen e.d. die in of nabij de boomstronk zitten dan worden er nieuwe beitels in rekening gebracht frezen gaat tot 20/25 cm diep Foto 's van uw boom graag bij de opdracht maar het liefst even bellen of appen dan neem ik contact met u op. Venmansboomverzorging prijzen zijn ex BTW groeten Marco Venmans Boomverzorging Berlicum

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snelle reactie en uitvoering, top!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Schijndel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 528 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Schijndel

Andere vakmensen in Schijndel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt