Vind Interieur ontwerpers in Schijndel

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Schijndel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Schijndel

 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Schijndel

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
 • Karin Jorgensen
  Karin Jorgensen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Schijndel

  Dag! Ik ben Karin Jørgensen en zit inmiddels 7 jaar in het vak als interieurontwerper. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke sector en heb aan veel mooie en veelzijdige projecten mogen werken. Van allerlei soorten kantoren voor onder andere Nederlandse banken, woningcorporaties, communicatiebureaus etc. tot aan horecazaken en zorgprojecten. November 2022 heb ik mijn eigen interieur ontwerp studio opgericht en richt mij sindsdien ook op het ontwerpen van woonhuizen. Een goed ontwerp valt of staat met een plan. Onderdelen van een interieurplan kunnen in een notendop zijn; Indelingstekeningen, moodboard, 3D renders en/of een 3D filmpje. Om het ontwerp uit te voeren kunnen tekeningen van de volgende onderdelen afgeleverd worden: vloerafwerking, wandafwerking, plafondafwerking, een meubelplan, technisch tekenwerk van maatwerk, lichtplan, beplanting en accessoires. Heb je hulp nodig met de indeling? Of wil je graag van te voren zien hoe alles bij elkaar tot zijn recht komt middels 3D tekeningen of een 3D filmpje? Neem gerust contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte op kan stellen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Geweldige ervaring! Karin heeft onze slaapkamer gestyled, met geweldig resultaat. Ze heeft creatieve leuke ideeën en denkt goed mee over de uitvoering, wat doe je zelf en wat laat je doen. Ze heeft oog voor detail en luistert goed naar onze wensen. Aanrader!
 • SAAM Interieur
  SAAM Interieur
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Interieur ontwerper in Schijndel

  is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Gameren en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Zwijsen Architectuur
  Zwijsen Architectuur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Schijndel

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Schijndel, dan kan Zwijsen Architectuur je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Bouwbureau Brok
  Bouwbureau Brok
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Interieur ontwerper in Schijndel

  Met grote passie voor complexe bouwwerken en hoge kwaliteit sta ik garant voor elk bouwkundig en constructief advies. Als constructeur werk ik graag met verschillende bouwmaterialen en beschik ik over de mogelijkheden om bijna elke berekening zowel handmatig als digitaal te berekenen. Met de praktische ervaring en mijn jonge kracht en kennis over computer gestuurde berekeningen kan ik vlot en betrouwbare berekeningen rapporteren. Elke berekening en tekening wordt technisch gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en leesbaarheid. Dit houdt in dat elke berekening en tekening bouwkundig voldoen aan de Nederlandse richtlijnen en toch begrijpbaar is voor zowel de aannemer als de opdrachtgever. Met als specialiteit op tijdelijke constructies zoals steigerwerk, ondersteuningen tijdens bouwwerken en standbouw, wordt er binnen het bedrijf veel gewerkt aan woning en utiliteitsbouw. Woningen, verbouwingen en aanbouwen en zelfs vergunningen kunnen volledig conform een voorgesteld uurtarief of vast bedrag uitgewerkt worden.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwbureau Brok heeft voor ons op de korte termijn én kundig een constructieve berekening voor het doorbreken van een draagmuur gemaakt. Hij heeft al onze vragen vlot, vriendelijk en volledig beantwoord!
 • BC-Bouw
  BC-Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Schijndel

  Werk met kracht

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  We zijn nog niet gestart, maar alles verloopt tot nu toe heel goed.
 • Studio Verde

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Schijndel

  Met Studio Verde stap ik af van de vooroordelen en laat ik zien dat duurzaamheid mooi is, klasse heeft en past bij iedere interieur-wens. Samen met jou ga ik het avontuur aan om een ontwerp neer te zetten wat in één adem samengaat met de levens welke zich in het huis afspelen. In het plan komen natuurlijk materiaal, tijdloos design, gerecycled materiaal, cradle to cradle en productie van NL bodem aan bod. Het eindresultaat? Een volledig plan met fijne shoppinglist waar alle materialen, kleuren, meubels etc. In terug te vinden zijn. Zo kan een project meteen het daglicht zien, of in fases worden uitgevoerd! tijdloos/ sfeervol / aardse kleuren / hout

 • Studio LxBxH
  Studio LxBxH

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Schijndel

  Je staat op dit moment aan de vooravond staat van een make-over van een van de ruimtes in je huis, een verbouwing van het complete huis, het bouwen van een volledig nieuw huis of aanleg van een nieuwe tuin. Maar hoe ga dit aanpakken? Je hebt misschien al wat ideeën opgedaan, maar hebt verder nog niet een heel goed beeld van hoe je nieuwe ruimte er uit zal komen te zien. Daar kan ik je bij helpen. Overigens ook als je al precies weet hoe het er uit moet komen te zien, maar dit vooral nog in je eigen hoofd zit kan ik jouw wensen verbeelden zodat degene die de plannen zal gaan realiseren precies weet wat de bedoeling is. Als vormgever help ik mensen met ontwerpen van en adviezen voor enerzijds interieur binnen als voor het exterieur van je huis en de tuin buiten. Door te vragen, luisteren, filteren en vertalen werk ik de losse ideeën die in jullie hoofd zitten uit tot een compleet en kloppend ontwerp of geheel plan. Zodat het inzichtelijk wordt. Op die manier kunnen we er over praten, kun jij betere keuzes maken, je plannen overbrengen naar de mensen die ze werkelijkheid moeten gaan maken en uiteindelijk het resultaat bereiken dat bij jou past.

 • RoLu
  RoLu
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Schijndel

  Hallo, Ik ben Romy van den dungen assistente van rolu interieur. wij zijn een veelzijdig bedrijf in zowel timmerwerken, interieurbouwer en metselaar. wij kunnen u in vele dingen voorzien. wij hebben ook eigen electricien lopen en zo nog vele dingen meer... al nieuwschierig na ons? neem dan contact op. ons motto is kwaliteit bovenaan.

  Laatste review:
  zeer professionele en leuke jongens die naar volle tevredenheid prachtige kasten op maat hebben gemaakt in ons oude scheve huis. Ze denken heel goed mee, zijn oplossing gericht en prettig om in huis rond te hebben lopen. Dikke aanrader!
 • Kyra Bouw en Duurzaamheid
  Kyra Bouw en Duurzaamheid
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Interieur ontwerper in Schijndel

  Maatwerk bouwkundig advies sinds 2017. Onderhoud | Renovatie | Verduurzaming | Herbestemming | Tekenwerk | Ontwerp | Wet-/regelgeving | Aankoop | Gebrekenonderzoek | Kostenramingen | Subsidieaanvragen

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Super tevreden over deskundigheid en inzet.

4.3

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Schijndel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Schijndel

Andere vakmensen in Schijndel

Vind vakmensen bij jou in de buurt