Vind Installatiebedrijven in Schijndel

Op zoek naar Installatiebedrijven in Schijndel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Schijndel

 • Hendriks Service
  Hendriks Service
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Installatiebedrijf in Schijndel

  LET OP! Mij pas toevoegen aan je selectie als je zeker weet dat je mij als vakman wilt. NA HET TOEVOEGEN AAN SELECTIE BETAAL IK KOSTEN AAN WERKSPOT! Hendriks Service KVK 80749240 Aanleg van: Centrale verwarming Water Riolering Mechanische ventilatie Sanitair Gas Reparatie van: Centrale verwarming Water Riolering Mechanische ventilatie Sanitair Gas

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  We zijn nog steeds blij met de klus die Wieger voor ons uitgevoerd heeft. Het vervangen en plaatsen van een nieuwe convector. Wieger is heel professioneel en weet wat er gedaan moet worden. Geeft goede adviezen en denkt mee. Niets is teveel voor hem. We mochten hem 24/7 altijd bellen als we hem nodig hadden. Geweldig toch zo’n service. Ik raad Wieger van Hendriks Service zeer zeker aan!! De groetjes van een zeer tevreden klant uit Breda, Jo De Meyer
 • Jan Janssen Koeltechniek
  Jan Janssen Koeltechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5512 reviews
  Installatiebedrijf in Schijndel

  F-gassen gecertificeerd BRL100&200 koelmonteur. Gespecialiseerd in airconditioners en warmtepompen.

  Laatste review:
  Warmtepomp installeren of vervangen-
  Vriendelijk, vlot, correct en netjes uitgevoerde installatie en in gebruikname van de hybride warmtepomp installatie.
 • Hebro Montage
  Hebro Montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.75224 reviews
  Installatiebedrijf in Schijndel

  wij zijn een klein bedrijf we kunnen alle werkzaamheden verrichten zoals dikwandige installaties dunwandige installaties en loodgieterswerk we zijn op 1maart 2006 voor onszelf begonnen we zijn erkend remeha dealer kijk maar bij remeha site we doen ook storingen en onderhoud en zijn flexibel met onze werkuren we kunnen ook badkamers leveren en monteren en hebben daan een bedrijf voor met een hele grote showroom sinds kort zijn we zelfs erkend ATAG SELECT dealer dat is maar voor weinig bedrijven weggelegd we probereen zo spoedig mogelijk een directe link met atag te maken

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Bij het installeren van de ketel was de aansluiting op de dakafvoer niet correct gemonteerd waardoor er condenswater op de ketel druppelde. Dit was niet opgemerkt. Gelukkig kon John het wel weer snel komen maken. Voor de rest is alles goed bevallen.
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95116 reviews
  Installatiebedrijf in Schijndel

  .

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  vriendelijk , mooi op tijd en netjes gewerkt
 • Casa klusjes
  Casa klusjes
  Beoordeling: 4.7 van 54.75355 reviews
  Installatiebedrijf in Schijndel

  Beste mensen, voor alle kleine elektra klusjes zo als stopcontacten vervangen en storingen   binnen   u huis sta ik klaar voor om u daar bij te helpen en loodgieter werk, en andersklusjes zijn ook welkom dingen ophangen  voor meer info mailen of bellen.en appen.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Netjes en snel gefixt.
 • Klusbedrijf Frank Mohr
  Klusbedrijf Frank Mohr
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Installatiebedrijf in Schijndel

  Klusbedrijf Frank Mohr, is gespecialiseerd in elektra, loodgieterswerk, timmerwerken, interieurbouw, verbouwingen en afwerking. Ik werk secuur en precies. Motto als het voor jezelf niet goed is dan is het zeker niet goed voor een ander. Of te wel mijn werk moet minimaal aan mijn eigen maatstaven voldoen wil ik te vrede zijn en de klus opleveren.

  Laatste review:
  Kitten-
  prima
 • Wim hosewol
  Wim hosewol
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Installatiebedrijf in Schijndel

  Wij zijn een dynamisch landelijk werkend bedrijf met jarenlange ervaring in de installatie en onderhoud en service.ook zijn we gespecialiseerd in diverse kit werken.Doordat wij geen groot log bedrijf vertegenwoordigen, kunnen wij snel opereren en u op zeer korte termijn voorzien van een vrijblijvend passend advies. U kunt een transparante offerte tegemoet zien en wij geven op al onze werkzaamheden uiteraard schriftelijke garantie! Bekijk de referenties.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Super geholpen! Snel en netjes
 • AJ Design
  AJ Design
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Installatiebedrijf in Schijndel

  Installatie en service van airconditioning

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  De vriendelijke Ark en zijn team hebben hard gewerkt en de airco vlot en uitstekend geïnstalleerd. De airco doet het perfect. Ook de nazorg is snel en adequaat. Ik ben zéér tevreden.
 • Klussenbedrijf Lias
  Klussenbedrijf Lias
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Installatiebedrijf in Schijndel

  Betrouwbare loodgieter. Vooral uw loodgieterswerk. Zoals o.a.: - CV installatie - badkamer installatie - radiatoren installatie - herstel leidingwerk - leidingwerk verleggen - gasinstallatie - kranen/bad montage - buitenkraan montage - etc etc..

  Laatste review:
  Gasleiding repareren-
  Prima ervaring. Fijn dat t met spoed gedaan kon worden.
 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85153 reviews
  Installatiebedrijf in Schijndel

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Heeft het probleem opgelost. Ruimt ruimte na werkzaamheden niet op en laat rommel achter op vreemde plekken. Geen volledige transpiratie binnen de kosten. Worden opeens bemiddelingskosten gerekend zonder hierover te beginnen tijdens de aanvraag offerte.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Schijndel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1009 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Schijndel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Schijndel

Vind vakmensen bij jou in de buurt