Vind Installatiebedrijven in Heeswijk-Dinther

Op zoek naar Installatiebedrijven in Heeswijk-Dinther? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Heeswijk-Dinther

 • Klusbedrijf Frank Mohr
  Klusbedrijf Frank Mohr
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Installatiebedrijf in Heeswijk-Dinther

  Klusbedrijf Frank Mohr, is gespecialiseerd in elektra, loodgieterswerk, timmerwerken, interieurbouw, verbouwingen en afwerking. Ik werk secuur en precies. Motto als het voor jezelf niet goed is dan is het zeker niet goed voor een ander. Of te wel mijn werk moet minimaal aan mijn eigen maatstaven voldoen wil ik te vrede zijn en de klus opleveren.

  Laatste review:
  Kitten-
  prima
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95153 reviews
  Installatiebedrijf in Heeswijk-Dinther

  .

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Snel, goed, vakkundig!!!
 • NL Install
  NL Install
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Installatiebedrijf in Heeswijk-Dinther

  Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al 15 jaar diensten aan particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Loodgieterswerkzaamheden - Installatie - Timmeren - Lekkages opsporen en oplossen - Vloerverwarming infrezen en aanleggen - Airco’s en Warmtepompen (F gassen categorie 1 certificaat in bezit)

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Slechte ervaring, zijn net beunhazen. Bij aankomst gelijk al een meerprijs hanteren want werkzaamheden niet besproken. Alles via de app besproken. Leggen de leidingen los in de kruipruimte maken niks vast. Afvoer los in de kruipruimte. Ik raad hun zeker af. Moeten nu weer op zoek naar een betere vakman.
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95299 reviews
  Installatiebedrijf in Heeswijk-Dinther

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima
 • QUANT B.V.
  QUANT B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.55102 reviews
  Installatiebedrijf in Heeswijk-Dinther

  Moet ik nog invullen

  Laatste review:
  Openhaard plaatsen of renoveren-
  Prima! Snel gereageerd en goed werk geleverd.
 • Jan Janssen Koeltechniek
  Jan Janssen Koeltechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5512 reviews
  Installatiebedrijf in Heeswijk-Dinther

  F-gassen gecertificeerd BRL100&200 koelmonteur. Gespecialiseerd in airconditioners en warmtepompen.

  Laatste review:
  Warmtepomp installeren of vervangen-
  Vriendelijk, vlot, correct en netjes uitgevoerde installatie en in gebruikname van de hybride warmtepomp installatie.
 • Installatiebedrijf Monde
  Installatiebedrijf Monde
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Installatiebedrijf in Heeswijk-Dinther

  installaties zijn onze specialiteit. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten en zorgen altijd voor een professionele en betrouwbare uitvoering van het werk. Ons team van ervaren loodgieters staat klaar om u te helpen bij uw installatie- en reparatiewerkzaamheden. Wij streven ernaar om iedere klant tevreden te stellen en te zorgen voor een duurzaam resultaat. Bij Installatiebedrijf Monde bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service. Werkzaamheden die Installatiebedrijf Monde o.a. Uitvoert zijn: Verbouwing en/of aanpassing van toilet of badkamer Centrale verwarming Warmtepompen keukenvoorbereiding het opsporen en verhelpen van lekkages water aanvoer en riolering Elektrische installatie aanpassingen installeren vloerverwarming aansluiten witgoed

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, werkt netjes en komt afspraken na
 • Hebro Montage
  Hebro Montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.75224 reviews
  Installatiebedrijf in Heeswijk-Dinther

  wij zijn een klein bedrijf we kunnen alle werkzaamheden verrichten zoals dikwandige installaties dunwandige installaties en loodgieterswerk we zijn op 1maart 2006 voor onszelf begonnen we zijn erkend remeha dealer kijk maar bij remeha site we doen ook storingen en onderhoud en zijn flexibel met onze werkuren we kunnen ook badkamers leveren en monteren en hebben daan een bedrijf voor met een hele grote showroom sinds kort zijn we zelfs erkend ATAG SELECT dealer dat is maar voor weinig bedrijven weggelegd we probereen zo spoedig mogelijk een directe link met atag te maken

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Bij het installeren van de ketel was de aansluiting op de dakafvoer niet correct gemonteerd waardoor er condenswater op de ketel druppelde. Dit was niet opgemerkt. Gelukkig kon John het wel weer snel komen maken. Voor de rest is alles goed bevallen.
 • Pijnenburg-Daktechniek
  Pijnenburg-Daktechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.65147 reviews
  Installatiebedrijf in Heeswijk-Dinther

  STORMSCHADE 24 UUR BEREIKBAAR! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via de website pijnenburgdaktechniek -Dakpannen vervangen. -reinigen & repareren van dakgoten daken en gevels. -repareren nokvorsten(ook renovatie) -camera inspectie -vogelwering plaatsen -lood reparatie -schoorsteen voegen -vogelnesten op natuur vriendelijke wijze verwijderen - boven plaat van de schoorsteen aansmeren -dakgoot reinigen ( informeer voor de mogelijkheden) Ik geef garantie op bijna alle werkzaamheden! En lever altijd kwaliteit!!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Fijne deskundige mannen. Komen afspraken na en melden op tijd als er veranderingen zijn. Ze maken overal filmpjes en foto’s van zodat je zelf ook goed kan zien wat er gebeurt is.
 • Royaal waterdicht
  Royaal waterdicht
  Beoordeling: 4.7 van 54.75165 reviews
  Installatiebedrijf in Heeswijk-Dinther

  Royaal waterdicht is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende daken & dakconstructies. Met al ruim 10 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Royaal waterdicht is een vertrouwd adres voor zowel bedrijven als particulier. 100% tevredenheidsgarantie 100%waterdichtheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte Met vriendelijke groet Royaal waterdicht

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Was blij dat hij zo eerlijk was en alles goed uitlegde en wat de bedoeling was. Kreeg foto's gestuurd tijdens de klus. De lekkage op mijn dakkapel is netjes gedaan en goed werk geleverd. Ik kan hem zeker aanraden bij andere mensen

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Heeswijk-Dinther, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1736 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Heeswijk-Dinther

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heeswijk-Dinther

Vind vakmensen bij jou in de buurt