Vind hoveniers in Heeswijk-Dinther

Op zoek naar hoveniers in Heeswijk-Dinther? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Heeswijk-Dinther

 • EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Hovenier in Heeswijk-Dinther

  EEK dienstverlening, straat- en grondwerken is uw ideale partner als je een stratenmaker zoekt voor je particulieren tuin! We zijn gespecialiseerd in bestratingen, (keramische tegels), grondwerken, sierbestrating, leveren van bestratingsmaterialen, leveren en leggen van kunstgras, tuinontwerp en nog veel meer! Wij regelen alles van A tot Z! Afvoer van de oude materialen, afval containers, leveren van zand, grind of grond. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed advies en goede communicatie. Zeer tevreden over het eindresultaat
 • Thoonen tuinen
  Thoonen tuinen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2512 reviews
  Hovenier in Heeswijk-Dinther

  Thoonen tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in Veghel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Thoonen tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Gazon aan de voorkant aangepakt. Onkruid verwijderd met ijzersulfaat. Na twee weken de grond geëgaliseerd/opgehoogd, en daarna geverticuteerd, opnieuw ingezaaid en bemest. Netjes gedaan.
 • P van der Lee
  P van der Lee
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Hovenier in Heeswijk-Dinther

  Ik ben een jonge ondernemer die begonnen is als hovenier in inmiddels hoofdzakelijk gespeliceerd ben in aanleg en dat langs het straatwerk maak ik het complete pakket voor uw tuin ik heb een werk gebied 30 km rondom heeswijk-dinther groet Paul van der lee

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima kerel snel tot een deal
 • 123 Hovenier
  123 Hovenier
  Beoordeling: 4.6 van 54.6570 reviews
  Hovenier in Heeswijk-Dinther

  Beste bezoeker, Welkom bij 123 hovenier, Bij ons kunt u terecht voor de volgende zaken : - straatwerkzaamheden - tuinaanleg - vijveraanleg - schutting plaatsen - kunstgras aanleveren/aanleggen - gras aanleggen - grondverzet - sloopwerken - stroom aanleg - aanvoer/afvoer zand - tuin-ontwerp U kunt ons altijd bellen, voor een vrijblijvende persoonlijke afspraak ( incl. vrijblijvende volg offerte ) . Mocht u het handiger vinden om ons te mailen, dan kan dit natuurlijk ook. Ook zijn wij volop aktief op social media . Vriendelijke groet, Kevin Damen 123 hovenier ( s’-Hertogenbosch )

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima, snel werk geleverd.
 • Veen hovenier
  Veen hovenier
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Hovenier in Heeswijk-Dinther

  Veen hoveniers kan je helpen met je Hovenier klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over: - Tuinontwerp - Tuinonderhoud - Tuinaanleg Neem direct contact op met Veen hovenier om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer tevreden over de snelle reactie, het meedenken en de uitvoering! Een absolute aanrader!
 • Peer Bies
  Peer Bies
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Hovenier in Heeswijk-Dinther

  Klusbedrijf PB

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Peter heeft uitstekend werk geleverd , als er iets was kon je het meteen vragen en hij veranderde dat . Luistert goed naar zijn klant. Erg tevreden over het geleverde werk
 • Tuincentrum Schel V.O.F.
  Tuincentrum Schel V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Heeswijk-Dinther

  Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Schel is een bedrijf dat uw tuin van ontwerp tot aanleg kan verzorgen. TUINONTWERP U heeft allerlei wensen en ideeen voor uw tuin maar hoe vertaalt u die naar uw eigen tuin. U kunt uw tuin door ons laten ontwerpen. In het eerste gesprek bespreken wij uw wensen en ideeen zodat wij uw inbreng in het ontwerp mee kunnen nemen. Naar aanleiding van dit gesprek waarin uw wensen, ideeen en mogelijkheden duidelijk zijn, kunnen wij voor u een passend ontwerp maken. TUINAANLEG: Een mooie tuin geeft sfeer en stijl aan het wonen. Met een team van vakbekwame mensen kunnen wij uw tuinontwerp vakkundig uitvoeren. Onder het aanleggen van uw tuin verstaan wij alles: van grondwerk, bestrating, bemesting, verlichting, beregening, graszoden, bloembakken tot de uiteindelijke aanplanting en het maken van vijvers. TUINONDERHOUD: Hoewel de natuur mooi werk bevat in de groei en bloei van planten, is het heel belangrijk een tuin goed te onderhouden zodat u in elk seizoen volop van uw tuin kunt genieten. Niet iedere tuin heeft evenveel onderhoud nodig. Wellicht kunt u bepaalde werkzaamheden zelf doen maar u kunt ook overwegen om het geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Onderhoud kan naar wens wekelijks, maandelijks, jaarlijks in uw vakantie of met een winterbeurt. Ook kunnen wij uw huidige tuin renoveren of u hiervoor met onze ideeen helpen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Super fijn bedrijf om mee te werken. Korte lijnen, niet moeilijk doen, maar actie. Een echt aanrader. Ze hebben heel onze tuin leeg gemaakt en opnieuw aangelegd.
 • BvL Grondverzet
  BvL Grondverzet
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Heeswijk-Dinther

  BvL Grondverzet Uw partner voor alle werkzaamheden in het aanpakken van tuin, riool, straatwerk en betonwerkzaamheden. Een jonge ambitieuze ondernemer die graag vooruit wil.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes bestraat en goede communicatie
 • Huibelco Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Heeswijk-Dinther

  Huibelco Tuinen is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Sint-Michielsgestel en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Deze klus (het uithakken van een oude boomstronk) was veel meer werk dan initieel ingeschat. De mannen hebben het tóch voor elkaar gekregen en zeer netjes opgelost! Fijn ook in communicatie, heldere afspraken, flexibel en meedenkend. Absolute aanrader!
 • AVDT Kunstgras
  AVDT Kunstgras
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Hovenier in Heeswijk-Dinther

  Mijn naam is Arnout Van Der Toorn van AVDT.kunstgras. Ik ben 13 jaar actief in het kunstgras. Eerst werkend voor een groot bedrijf die voornamelijk sportvelden installeerde. Vervolgens vanaf 2009 als zelfstandige ondernemer. Hierna steeds meer richting de particuliere markt. Door het grote netwerk wat ik op heb gebouwd binnen de kunstgras wereld, kan ik voor hele aantrekkelijke prijzen kunstgras aanbieden. Dit is allemaal hoog kwalitatief kunstgras met 5 uv en slijtage garantie. Ik kan u het totale pakket aanbieden, leveren van alle materialen en de installatie er van. Afgraven oud gras en het maken van de onderbaan. Ook het aanpassen en of aanbrengen straatwerk om het kunstgras. Arnout Van Der Toorn. AVDT-kunstgras.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Goed contact met Arnoud. Klus kon op korte termijn ingepland worden. Goed resultaat, we zijn er heel blij mee.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Heeswijk-Dinther, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 691 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Heeswijk-Dinther

Andere vakmensen in Heeswijk-Dinther

Vind vakmensen bij jou in de buurt