Vind timmermannen in Heeswijk-Dinther

Op zoek naar timmermannen in Heeswijk-Dinther? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Heeswijk-Dinther

 • H2 BOUW
  H2 BOUW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7553 reviews
  Timmerman in Heeswijk-Dinther

  H2 Bouw & Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door ons brede netwerk en mogelijkheden zijn wij snel inzetbaar op uw opdracht. Zie ons website voor meer info; www .H2-bouw. nl

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Tijdens de communicatie is van te voren niet volledig doorgevraagd, waardoor er ruimte was voor aannames en waardoor het eindresultaat niet helemaal naar verwachting en tevredenheid is. Prijs/kwaliteit verhouding is ook niet helemaal naar tevredenheid. Reageert wel snel en kan snel een oplossing bedenken.
 • Wand & Plafond Specialist
  Wand & Plafond Specialist
  Beoordeling: 4.7 van 54.75206 reviews
  Timmerman in Heeswijk-Dinther

  Beste opdrachtgever, Wilt u een nieuwe gipsplafond, gipswand, verlaagd plafond, koof, geluidswerende wand of voorzetwand in uw huis door of van een ruimte meerdere ruimtes maken, of moet er isolatie worden aangebracht in uw woning ? Met onze jarenlange ervaring & kennis bent u bij ons in goede handen! Gespecialiseerd in : - gipsplafonds/ verlaagde plafonds monteren - stopcontacten/ lichtschakelaars / spotjes installeren - gipswanden/ voorzetwanden / scheidingswanden / geluidswerende wanden monteren - cinewalls ( tv / open haard ) monteren - isolatie aanbrengen ( glaswol / steenwol ) - deuren + kozijnen monteren - behangklare oplevering Wij zijn werkzaam door heel Nederland & België. Met vriendelijke groet, Wand & Plafond Specialist

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Prima communicatie, houdt zich aan de afspraken. Werkplek netjes achtergelaten. Nette afwerking. Harde werkers. Wij zijn helemaal tevreden!
 • Douglasbouw.nl
  Douglasbouw.nl
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Timmerman in Heeswijk-Dinther

  Douglasbouw-nl is een bouwbedrijf in het plaatsen van op maat gemaakte veranda's en overkappingen. Samen met mijn collega's hebben we jarenlange ervaring in het bouwen van overkappingen, veranda's, vlonders en aanverwante bouwwerken. We kopen ons hout vooral lokaal in en bij enkele zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Al het gebruikte hout en rabatdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een aantal opties die we kunnen aanbrengen in uw veranda of overkapping zijn : lichtstraten, diverse soorten deuren, glazen schuifwanden, shutterschermen, ramen etc. We gebruiken mooie robuuste staanders en liggers van 15 en 20cm dikte en kwalitatief betere en dikkere rabatdelen dan gebruikelijk. Montageservice Besteld u liever online een overkapping of veranda, of wilt u het materiaal zelf inkopen? Wij monteren dit graag voor u. Wij hanteren hiervoor een uurloon van € 49,- incl. BTW per persoon per uur. Voorrijkosten per werkdag, afstand gemeten vanaf postcode: 5469NM: 0-20 kilometer : € 0,- 21-50 kilometer : €29,- 51-80 Kilometer : €49,- We hopen ons snel aan u te mogen bewijzen door van onze diensten gebruik te maken. Wij beloven u dan een 100% inzet en u een mooi douglas houten product te leveren. Douglasbouw kan u doorgaans al binnen 24-48 uur een vrijblijvende en scherpe offerte versturen. Ook kunnen we een opnamebezoek plannen op de te bouwen locatie. Aan de hand van onze portfolio nemen we door middel van diverse voorbeelden alles met u door, waarbij er diverse opties mogelijk zijn. met vriendelijke groet, Edwin Nauman Douglasbouw, Erp

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Top aanbouw geplaatst alles volgens afspraak
 • Hanenberg Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Heeswijk-Dinther

  Hanenberg Service - betrouwbaar - afspraak = afspraak - werkzaam omgeving Oss

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Very happy with the final result, exactly what we were expecting. Good professionals and good quality. Highly recommend!
 • 't Boothuis Jacht en Huis
  't Boothuis Jacht en Huis
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Timmerman in Heeswijk-Dinther

  Ik ben jachtbouwer met 40 jaar ervaring niet alleen daarin maar zeker in de bouw en onderhoud van huizen en het maken van ondermeer meubels . Door het vak jachtbouwer heb ik ruime ervaring in alle facetten daarvan . Hoogwaardig schilder, timmer, installatie , Maar dus ook kozijnen vervangen en restoratie , glas, etc is mogelijk. Een alleskunner zegt men. Maar boven alles is de Jachtbouw mijn specialiteit. Klanten waarvoor ik gewerkt heb geef ik niet omdat ik de privacy respecteer . Als u met mij overlegd weet u meteen dat ik het vak begrijp.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Fred is een echte vakman die netjes werkt en prettig in de communicatie is. Tijdens de klus heeft hij meerdere andere mankementjes aan ons huis gesignaleerd en na overleg aangepakt. Hieraan merkten we dat hij het eindresultaat en een tevreden klant belangrijk vindt. Een geschil in de offerte zijn we samen naar tevredenheid uitgekomen.
 • V.D.O.
  V.D.O.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Timmerman in Heeswijk-Dinther

  Vughtse Dakdekkers Onderneming V.D.O. (Vughtse Dakdekkers Onderneming ) is opgericht in april 1998 en is gespecialiseerd in de renovatie van daken. Naast de bitumen daken kunnen wij ook kunststofdaken verwerken. ◾V.D.O. kan alle soorten dakbedekking verzorgen ◾Vernieuwen, reparatie en preventief onderhoud van uw dak ◾Alle dakbedekkingen met 10 jaar product garantie schriftelijke garantie ◾Kosteloze prijsopgave ◾V.D.O staat al vele jaren garant voor goede service, hoge kwaliteit en vakmanschap Sinds 2010 is V.D.O. lid van het "Daglicht Meester Gilde". Het DMG is een groep bedrijven verspreid over hele land, die zich gespecialiseerd hebben in het adviseren en installeren van daglichtproducten, met name lichtkoepels en lichtstraten. Buiten het maken van daken bieden wij ook een onderhoudsabonnement. Dit houdt in dat wij 1 keer per jaar uw dak komen reinigen en inspecteren. Bovendien worden lekkages tegen een gereduceerd vast tarief gerepareerd. Heeft u belangstelling in een onderhoudsabonnement, neem dan geheel vrijblijvend contact met V.D.O. op. Sinds 2007 werkt V.D.O. nauw samen met Brehan Service. Hierdoor zijn de werkzaamheden niet meer beperkt tot alleen dak dekken. Door deze nauwe samenwerking is het mogelijk om loodgieters werkzaamheden uitvoeren en badkamers, Toiletten te renoveren. Tevens maken wij ook kasten op maat of kast interieurs op maat. Bovendien is er de nodige kennis van elektra, zodat bijvoorbeeld tijdens het renoveren gemakkelijk een leiding kan worden verlegd of aangepast. V.D.O. staat dus voor meer dan alleen dak. Wij kunnen u een totaalpakket beiden, zodat een verbouwing of renovatie niet via meerdere offertes tot stand hoeft te komen.

  Laatste review:
  Meubels repareren-
  Ik had een defekte kledingkast en deze is vakkundig gerepareerd. Voor een volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen.
 • Bart van de Ven Allround Timmerwerken en montage
  Bart van de Ven Allround Timmerwerken en montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Timmerman in Heeswijk-Dinther

  Bart van de Ven Allround timmerwerken en montage is een jong bedrijf welke zich richt op werkzaamheden aan houten kozijnen, ramen en deuren. Dit kan onderhoud aan bestaande kozijnen evenals complete levering van nieuwe kozijnen en glas. Ook leveren en monteren van insectenwering (horren) is een specialiteit van het bedrijf. Het leveren en monteren van dakramen bestaat ook tot de mogelijkheden. Naast bovenstaande kan u mij ook benaderen voor andere timmerwerken. Neem contact op om te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Top ervaring! We zijn heel blij met onze nieuwe ramen. Bart is helpvol en vertrouwbaar. Hij houdt zich aan afspraken en denkt graag mee. Prijs vonden we ook hartstikke eerlijk en de kwaliteit van de geleverde werk (ook van zijn collega’s) heel netjes. Bedankt alweer Bart en tot de volgende keer voor meer klussen! :)
 • Corem Interieurs & Meubels
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Heeswijk-Dinther

  Corem Interieurs - Meubels® is een modern en flexibel bedrijf dat met passie ontwerpt, maakt en plaatst van maatwerk interieurs en meubels. Wij maken keukens, kasten en interieurwerk op maat, ook plaatsen wij deze interieurs op locatie.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Uitstekende service en werk
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85155 reviews
  Timmerman in Heeswijk-Dinther

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Screen geplaatst Snel en nauwkeurig. Blij mee Als volgens afspraak
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4566 reviews
  Timmerman in Heeswijk-Dinther

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak en voeg werkzaamheden !

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima jong bedrijf, worden zeer goed ondersteund door derde (leverancier) hard werkende jonge jongens met ambitie! Communicatie mag wat beter maar ze komen afspraken na

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Heeswijk-Dinther, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 941 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Heeswijk-Dinther

Andere vakmensen in Heeswijk-Dinther

Vind vakmensen bij jou in de buurt