Vind loodgieters in Heeswijk-Dinther

Op zoek naar loodgieters in Heeswijk-Dinther? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Heeswijk-Dinther

 • DAKE totaal montage
  DAKE totaal montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Loodgieter in Heeswijk-Dinther

  Beste, Mijn naam is Ron, mijn werkgebied varieert van Limburg tot aan Noord Holland, Flevoland en Gelderland. Ik zelf zit gevestigd in `s-Hertogenbosch Noord Brabant. Ik heb al meer als 10 jaar werkervaring als: timmerman, elektricien, stratenmaker en gespecialiseerd in dakwerken. In de afgelopen 18 jaar als vakman heb ik vele projecten mogen realiseren, onder andere van complete dakrenovaties, zolderverbouwingen tot het plaatsen van complete veranda`s, carport`s, serre`s, aanbouwen en complete opleveringen. Kijkt u daarom ook eens naar de foto`s die hier op mijn portfolio staan. Op diverse projecten kan ik ook een waardige garantie bieden van 2 tm 5 jaar. Daarom ook mijn kreet: "DAKE denkt en werkt met u mee" Ik biedt u ervaring en perfectie tot in de kleine details en kom mijn afspraken na. Heeft u vragen en of opmerkingen hoor ik dat altijd graag. Hopend u als klant te mogen aanspreken. Met vriendelijke groet, DAKE totaal montage

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Net werk afgeleverd, volgens afspraak.
 • Klusbedrijf Frank Mohr
  Klusbedrijf Frank Mohr
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Loodgieter in Heeswijk-Dinther

  Klusbedrijf Frank Mohr, is gespecialiseerd in elektra, loodgieterswerk, timmerwerken, interieurbouw, verbouwingen en afwerking. Ik werk secuur en precies. Motto als het voor jezelf niet goed is dan is het zeker niet goed voor een ander. Of te wel mijn werk moet minimaal aan mijn eigen maatstaven voldoen wil ik te vrede zijn en de klus opleveren.

  Laatste review:
  Kitten-
  prima
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95153 reviews
  Loodgieter in Heeswijk-Dinther

  .

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Snel, goed, vakkundig!!!
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95305 reviews
  Loodgieter in Heeswijk-Dinther

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima ervaring. Snelle en duidelijke communicatie. Weet waar hij het over heeft en heeft onze kraan en sifon prima gemaakt.
 • NL Install
  NL Install
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Loodgieter in Heeswijk-Dinther

  Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al 15 jaar diensten aan particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Loodgieterswerkzaamheden - Installatie - Timmeren - Lekkages opsporen en oplossen - Vloerverwarming infrezen en aanleggen - Airco’s en Warmtepompen (F gassen categorie 1 certificaat in bezit)

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Slechte ervaring, zijn net beunhazen. Bij aankomst gelijk al een meerprijs hanteren want werkzaamheden niet besproken. Alles via de app besproken. Leggen de leidingen los in de kruipruimte maken niks vast. Afvoer los in de kruipruimte. Ik raad hun zeker af. Moeten nu weer op zoek naar een betere vakman.
 • Hebro Montage
  Hebro Montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.75224 reviews
  Loodgieter in Heeswijk-Dinther

  wij zijn een klein bedrijf we kunnen alle werkzaamheden verrichten zoals dikwandige installaties dunwandige installaties en loodgieterswerk we zijn op 1maart 2006 voor onszelf begonnen we zijn erkend remeha dealer kijk maar bij remeha site we doen ook storingen en onderhoud en zijn flexibel met onze werkuren we kunnen ook badkamers leveren en monteren en hebben daan een bedrijf voor met een hele grote showroom sinds kort zijn we zelfs erkend ATAG SELECT dealer dat is maar voor weinig bedrijven weggelegd we probereen zo spoedig mogelijk een directe link met atag te maken

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Bij het installeren van de ketel was de aansluiting op de dakafvoer niet correct gemonteerd waardoor er condenswater op de ketel druppelde. Dit was niet opgemerkt. Gelukkig kon John het wel weer snel komen maken. Voor de rest is alles goed bevallen.
 • Installatiebedrijf Monde
  Installatiebedrijf Monde
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Loodgieter in Heeswijk-Dinther

  installaties zijn onze specialiteit. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten en zorgen altijd voor een professionele en betrouwbare uitvoering van het werk. Ons team van ervaren loodgieters staat klaar om u te helpen bij uw installatie- en reparatiewerkzaamheden. Wij streven ernaar om iedere klant tevreden te stellen en te zorgen voor een duurzaam resultaat. Bij Installatiebedrijf Monde bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service. Werkzaamheden die Installatiebedrijf Monde o.a. Uitvoert zijn: Verbouwing en/of aanpassing van toilet of badkamer Centrale verwarming Warmtepompen keukenvoorbereiding het opsporen en verhelpen van lekkages water aanvoer en riolering Elektrische installatie aanpassingen installeren vloerverwarming aansluiten witgoed

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, werkt netjes en komt afspraken na
 • Pijnenburg-Daktechniek
  Pijnenburg-Daktechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.65147 reviews
  Loodgieter in Heeswijk-Dinther

  STORMSCHADE 24 UUR BEREIKBAAR! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via de website pijnenburgdaktechniek -Dakpannen vervangen. -reinigen & repareren van dakgoten daken en gevels. -repareren nokvorsten(ook renovatie) -camera inspectie -vogelwering plaatsen -lood reparatie -schoorsteen voegen -vogelnesten op natuur vriendelijke wijze verwijderen - boven plaat van de schoorsteen aansmeren -dakgoot reinigen ( informeer voor de mogelijkheden) Ik geef garantie op bijna alle werkzaamheden! En lever altijd kwaliteit!!

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Uitstekend specialisten met oog op detail die open staan voor feedback om van gedachten te wisselen en ervaringen te delen voor goede adviezen. En als laatste maar zeker niet minst belangrijkste: betrouwbaar 🙏🏽 ouders helemaal happy 😊 (Jay)
 • AJ Design
  AJ Design
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Loodgieter in Heeswijk-Dinther

  Installatie en service van airconditioning

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Airco buitenunit aan muur bevestigen en onderhoud uitstekend uitgevoerd tegen een goede prijs.
 • Klussenbedrijf Lias
  Klussenbedrijf Lias
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Loodgieter in Heeswijk-Dinther

  Betrouwbare loodgieter. Vooral uw loodgieterswerk. Zoals o.a.: - CV installatie - badkamer installatie - radiatoren installatie - herstel leidingwerk - leidingwerk verleggen - gasinstallatie - kranen/bad montage - buitenkraan montage - etc etc..

  Laatste review:
  Gasleiding repareren-
  Prima ervaring. Fijn dat t met spoed gedaan kon worden.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Heeswijk-Dinther, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1570 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Heeswijk-Dinther

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heeswijk-Dinther

Vind vakmensen bij jou in de buurt