Op zoek naar een loodgieter uit Amsterdam?

Met Werkspot kom je gemakkelijk in contact met loodgieters in en rond jouw omgeving. Ontvang reacties, vergelijk reviews en bekijk vrijblijvend diverse profielen van professionele loodgieters in Amsterdam en omstreken.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Amsterdam

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Loodgieter in Amsterdam

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk alles in goed overleg en hij is netjes. Gr.frans
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35396 reviews
  Loodgieter in Amsterdam

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Echt hele vriendelijke mensen die echt top werk hebben geleverd, nogmaals bedankt! Zeker een aanrader om te bellen voor top werk!
 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 5 van 55545 reviews
  Loodgieter in Amsterdam

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van RRS, ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen , en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  He was quick to find the problem and fix. Thanks !
 • BK loodgieter elektra
  BK loodgieter elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Loodgieter in Amsterdam

  BK loodgieter elektra kan je helpen met je Loodgieter klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met BK loodgieter elektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Mooi op tijd, toen de geleverde radiator niet compleet bleek te zijn ging Ibrahim zelf het ontbrekende onderdeel halen. Bleef ondanks de uitloop in tijd totdat alles goed functioneerde. Uitstekend vakman!
 • Stiebe
  Stiebe
  Beoordeling: 5 van 55545 reviews
  Loodgieter in Amsterdam

  Expertise: - Storingen verhelpen spoelreservoirs. - Vervangen spoelmechanisme + vlotterkraan. - Ontstoppingswerk gootsteen - wastafel - doucheputje. - Vervangen van kranen. - Gasfornuis aansluiten en lek detectie. Geen voorrijkosten.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Vriendelijke, kundige man. Contact verliep heel soepel en de afspraak met hem was snel gemaakt. Hij heeft mijn toilet snel gerepareerd.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555136 reviews
  Loodgieter in Amsterdam

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Contact verliep snel en soepel, prettige communicatie, super netjes gewerkt. Top!
 • Rioolbeheer Nederland B.V.
  Rioolbeheer Nederland B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.75104 reviews
  Loodgieter in Amsterdam

  Heb je een verstopte wc, douche, gootsteen of een ander rioolprobleem en zit je met de handen in het haar? Wij weten als geen ander dat een rioolprobleem de leefbaarheid in je woning sterk kan verminderen. Daarom nemen onze vriendelijke monteurs graag al jouw zorgen uit handen. Voor alle rioolproblemen, zowel groot als klein, zullen wij er voor je zijn! ✓ Eigen gecertificeerde vakmensen ✓ Garantie. Geen oplossing = geen betaling ✓ Geen verrassingen, geen onverwachte kosten

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  De lekkage en verstopping zijn door RBNL verholpen. Daarnaast enkele goede tips om in de toekomst dit soort problemen te voorkomen. De monteur (Remco) was zeer vriendelijk en deskundig.
 • Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Loodgieter in Amsterdam

  Ons nieuwe bedrijf Rioolned.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Kwam met goede suggesties!
 • YTH-loodgietersbedrijf
  YTH-loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Loodgieter in Amsterdam

  Ik ben een gediplomeerde vakman met al mijn diploma’s Ik heb alle handgereedschappen en machines voor me werkzaamheden

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Came to fix the problem immediately. Very nice guy
 • De kracht van de cv
  De kracht van de cv
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Loodgieter in Amsterdam

  " DE KRACHT VAN DE CV " Amsterdam Loodgieterswerk - Verwarming - Ventilatie - Verstoppingen - Sanitair - vuilwaterpompen 100% Garantie

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Top!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1932 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Amsterdam

Informatie over loodgieters in Amsterdam

Heb je een huis in de Pijp, de Haarlemmerbuurt, de Vogelbuurt of woon je in Bos en Lommer? En mag je leidingwerk wel eens onder handen genomen worden? Of leg je in je woning in Oud-Zuid een nieuwe badkamer aan en moet het sanitair keurig geinstalleerd worden? Zoek niet verder, bij Werkspot zit je voor al je sanitair-, leidingwerk-, riolering- en verwarmingklussen goed. We zorgen er samen met onze deskundige loodgieters uit Noord-Holland voor dat je opdracht naar behoren wordt uitgevoerd en dat je trots kunt zijn op het resultaat. Op zoek naar de juiste loodgieter voor je klus? Plaats je klus gratis op Werkspot en ontvang diverse offertes van professionele Amsterdamse loodgieters. Ze delen graag hun kennis.

Hoe vind ik een goede loodgieter in Amsterdam?

Een goede loodgieter vinden in Amsterdam is eenvoudig met Werkspot. Of het nu gaat om Oud West, Bos en Lommer, Westerpark, Osdorp of Oud Zuid... Ons platform is zo ontworpen dat je vrijblijvend en op je gemak de profielen van onze vakmensen kan bekijken en vergelijken. Lees de omschrijvingen van onze loodgieters in Amsterdam en bekijk foto's van hun werk. De reviews van anderen geven je een goed beeld van de kwaliteiten van onze loodgieters. Het plaatsen van je klus is vervolgens gratis. Werkspot brengt je in contact met de beste vakmensen uit regio Noord-Holland. Een loodgieter uit Amsterdam en omstreken heeft een reputatie hoog te houden in de hoofdstad. En dat bevordert de kwaliteit van het werk. Bovendien zijn de voorrijkosten laag en dat scheelt voor jouw budget. Kies voor een regionale loodgieter via Werkspot en je klus wordt zorgvuldig en relatief voordelig geklaard.

Ben ik verzekerd van kwaliteit bij loodgieters uit Amsterdam?

Bij Werkspot kan je rekenen op kwaliteit. We hebben een lijst met goede, zelfstandige loodgieters en loodgietersbedrijven uit de regio Amsterdam voor je samengesteld. Kwaliteit leveren is prioriteit voor deze vakmensen. En wij houden de kwaliteit doorgaans scherp in de gaten. Amsterdamse loodgieters die bij Werkspot zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge eisen en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Velen zijn verzekerd en hebben vakgerichte certificaten op zak. Bovendien houden we zelf de reviews goed in het oog. Zo mag je er van uitgaan dat je Amsterdamse woning netjes onder handen wordt genomen.

Waar kan ik een loodgieter uit Amsterdam voor inhuren?

Loodgieters uit Amsterdam kan je bijvoorbeeld inhuren voor het plaatsen van radiatoren. Last van een lekkage of moet de CV-ketel gerepareerd worden? Wil je nieuw sanitair aan laten leggen in je woning of moet de spoelbak ontstopt worden? De meeste loodgieters zijn breed georiënteerd. Naast het plaatsen van sanitair en ontstoppen van wc’s, heeft de loodgieter anno nu vaak kennis op het gebied van techniek, denk hierbij aan computers. CV ketels draaien namelijk steeds vaker op software. Twijfel je of je een loodgieter nodig hebt? Vraag het onze specialisten gerust. Ze helpen je waar mogelijk. En kunnen zij de klus niet klaren, dan kennen zij zeer waarschijnlijk andere Amsterdamse specialisten die jou kunnen bijstaan.

Wat kost het om een loodgieter in Amsterdam in te huren?

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor jouw specifieke klus en het inhuren van een professionele loodgieter in Amsterdam? Bekijk de gemiddelde kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Voor het gemak hebben we een aantal populaire klussen uitgelicht:

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de loodgieters op Werkspot? Het plaatsen van je klus is kosteloos en vrijblijvend. Je kan op Werkspot vakmensen toevoegen aan jouw selectie om met hen in contact te komen. Lees altijd eerst de reviews.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Amsterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt