Vind loodgieters in Zwanenburg

Op zoek naar loodgieters in Zwanenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Zwanenburg

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555175 reviews
  Loodgieter in Zwanenburg

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, vriendelijk en met garantie. Richard heeft onze kraan prima gefixt en we zijn blij met zijn werk.
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35414 reviews
  Loodgieter in Zwanenburg

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie en de opdracht top uitgevoerd.
 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews
  Loodgieter in Zwanenburg

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van RRS, ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen ,camera inspectie en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Hele goede ervaring, snel probleem opgelost, professioneel en vriendelijk, Aanrader!
 • Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9569 reviews
  Loodgieter in Zwanenburg

  Wallenburg Loodgietersbedrijf

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen! Dankjewel!
 • Rijni Riooltechniek
  Rijni Riooltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Loodgieter in Zwanenburg

  Rijni- Riooltechniek is dé rioolspecialist in de Randstad. Al onze specialisten zijn heel ervaren met het ontstoppen, reinigen, onderhouden en inspecteren van leidingen en de riolering! Wij beschikken bovendien over de juiste apparatuur in de branche en lossen elke verstopping snel en vakkundig op. En dat altijd tegen een scherp tarief en een uitstekende service! De klant krijgt voorafgaand duidelijkheid over de kosten en het plan van aanpak. Wij zijn van maandag t/m zaterdag inzetbaar.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Great
 • YTH-loodgietersbedrijf
  YTH-loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7596 reviews
  Loodgieter in Zwanenburg

  Ik ben een gediplomeerde vakman met al mijn diploma’s Ik heb alle handgereedschappen en machines voor me werkzaamheden

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Goed verholpen!
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555145 reviews
  Loodgieter in Zwanenburg

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Een vrij simpele klus maar Ebu is snel, efficient, vriendelijk en denkt mee! Ik zou dit bedrijf zeker weer benaderen.
 • De kracht van de cv
  De kracht van de cv
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Loodgieter in Zwanenburg

  " DE KRACHT VAN DE CV " Amsterdam Loodgieterswerk - Verwarming - Ventilatie - Verstoppingen - Sanitair - vuilwaterpompen 100% Garantie

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle, vriendelijke en duidelijke service. Vanaf het eerste moment werd ik, voor een redelijke prijs, meegenomen in communicatie en planning. Ondanks een enorme file, bleef hij vriendelijk en duidelijk. Klus is uitstekend uitgevoerd en snel gedaan. Lekkage is verholpen en klus is netjes uitgevoerd. Ik weet wie ik inhuur voor mijn volgende klus!
 • J.Dekker loodgieterswerken
  J.Dekker loodgieterswerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Loodgieter in Zwanenburg

  J.Dekker Loodgieterswerken is werkzaam in Noord-Holland. Neem gerust vrijblijvend contact op ook voor SPOED 24/7 service. J.Dekker is gespecialiseerd in Sanitair, Quooker,Centrale verwarming, Lekkages, Water, Gas, Riolering/verstoppingen, Renovatie en overige De- en montage werkzaamheden.

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Fantastic service from Jimmy, I’m very satisfied. His communication is excellent, he is reliable and does what he says he will do, and gave me multiple different options on how to fix my problem. Will be calling him again the next time I need a plumber for sure!
 • Stiebe
  Stiebe
  Beoordeling: 5 van 55561 reviews
  Loodgieter in Zwanenburg

  - Reparatie (inbouw) spoelreservoirs. - Vervangen van spoelmechanisme / vlotterkraan Geberit - Wisa - Grohe - Plieger Bij directe aanvragen s.v.p. vermelden om welk merk en type het gaat. - Ontstoppingswerk gootsteen - wastafel - doucheputje. - Vervangen van kranen. - Gasfornuis aansluiten en lek detectie. Vaste tarieven.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Lekkage aan de spoelreservoir van 2 toiletten prima opgelost. Was uiteindelijk een uitdagende klus omdat onderdelen van een toilet uit de jaren '90 moeilijk te krijgen/vinden zijn of soms niet compatibel zijn. Stef bleef volhouden en is zelfs 3x terug geweest om het goed af te ronden. Erg tevreden en scheelt uiteindelijk flink op de waterrekening doordat de lekkage is gestopt. Fijne vakman.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Zwanenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2286 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Zwanenburg

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zwanenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt