Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind timmermannen in Amsterdam

Op zoek naar timmermannen in Amsterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Amsterdam

 • ETAZ Montage

  Timmerman in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 55590 reviews

  Uw aangeschafte kasten, bedden, banken, lampen, jaloezieën en/of gordijnen aan huis geleverd en direct gemonteerd hebben? Bij ETAZ Montage ben je aan het juiste adres. Met ruim 8 jaar ervaring met IKEA meubilair in huis zorgen wij voor een strakke en professionele montage van onder andere uw gepersonaliseerde PAX, Besta en Platsa kasten, met een vooraf afgesproken en scherp tarief. Ook met items van andere meubelzaken en gecustomiseerd meubilair kunnen wij goed uit de voeten. Het verpakkingsmateriaal wordt na de klus meegenomen en ingeleverd ten behoeve van recyclingsdoeleinden. Geen bus ter beschikking om uw artikelen op te halen bij IKEA of andere meubelzaken? Ook dit kan in overleg worden geregeld voor de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. ETAZ Montage

  Laatste review:

  Meubel(s) monteren -

  Snel en vakkundig grote kledingkast in elkaar gezet. Kamer ook daarna netjes achtergelaten
 • Klusbedrijf Netjes

  Timmerman in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.85120 reviews

  Hallo ik ben Klusbedrijf “Netjes”. Een Binnenhuis Specialist met meer dan 12 jaar ervaring. Ik werk Netjes en denk met u mee en geef garantie zodat mijn klanten altijd tevreden zijn. Klussen die ik o.a. voor u kan uitvoeren zijn: -verlaagd plafond plaatsen - plaatsen van wanden - Netjes stucen -Netjes schilderen /sauzen - maken van een tv-wand - maken van inbouwkasten - vloer isoleren - wand isoleren - dak isoleren -renovatie - reparatie -onderhoud - aftimmeren -plinten plaatsen - dingen maken waar andere niet op kunnen komen. - mee denken -eerlijkheid -creatief -betrouwbaar - afspraak is afspraak En nog veeel meer om op te noemen. Graag kom ik met u in contact! Met vriendelijke groet, M. Lalouchi Klusbedrijf Netjes👌

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Eerste nekel renovaties gepland met Klusbedrijf netjes. Het plan was om de isolatie te laten doen en evt. het stuccen. Uiteindelijk alles met Mo doorgenomen en zo tevreden over de planning, service, offerte en algehele service dat ik de gehele verbouwing met hem en zijn team heb gedaan. Mo en zijn mannen zijn echt goede werkers. Een van de werknemers, een man uit syrie, is echt een bizar goede werker. Hij heeft hele goede ideen en bijzonder goed ruimtelijk inzicht. Zij werken heel goed, zijn optijd en maken langen dagen. Kwamen zelf in het weekend en op hun vrije dagen extra werken om het op mijn planning af te hebben. Zeer vakkundig, niks wordt afgeraffeld. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Alles is bespreekbaar, ook wordt er eerlijk advies gegeven over wat wel en niet goed is, vanuit hun ervaring.
 • Klussen met de Gouden Ster

  Timmerman in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6592 reviews

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:

  Deuren repareren -

  We hebben een zeer goede ervaring met de heren van Klussen met de Gouden ster. Ze hebben ontzettend mooi werk geleverd, onze deuren zien er weer als nieuw uit!
 • InZ Multidiensten

  Timmerman in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews

  Inz multidiensten onze dinsten is gespecialiseerd in meerdere werkzaamheden, allerhande klussen in en om het huis waar u zelf geen tijd voor hebt..van groot tot klein. Heeft u meubels, Het monteren en installeren van IKEA producten is voor de Klussenier bij u in de buurt geen hogere wiskunde. Schroom dus vooral niet om hem te benaderen voor dergelijke klussen. Tegen scherpe prijzen. Offerte voorag Voor meer info: Bel of app naar: 06‬26261313

  Laatste review:

  Meubel(s) monteren -

  Goede snelle klusser! Onwijs vriendelijk!
 • Flexibel Montage

  Timmerman in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews

  Wij helpen jou graag om dit soort vervelende en vaak ingewikkelde klussen uit jouw handen te nemen. Wie heeft nou zin om een kast of grote bank te monteren? Hint! Het heeft te maken met Flexibel Montage. Juist! De klusstudent van Flexibel Montage natuurlijk! Wij komen graag langs om deze klus snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. Houd je alles gereed? Dan is de klus zo goed als geklaard!

  Laatste review:

  Meubel(s) monteren -

  Op tijd, netjes en snel klaar. Top service
 • SlyAfbouw

  Timmerman in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Kenneth Slijters van "SlyAfbouw" en ik werk sinds 2013 als zelfstandig ondernemer. Graag vertel ik wat u in samenwerking met mij kan verwachten. Duurzaam werken: In mijn werk vind ik duurzaamheid heel belangrijk daarom werk ik met duurzame producten. Want duurzaamheid loont! Het is voor uw eigen woning van grote betekenis. Uw wensen en mijn aanpak: Op locatie bespreek ik met u uw wensen en behoeften. Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk dat ik hier een goede analyse van maak. Zo kunt u uitkijken naar een resultaat dat goed op uw wensen aansluit. Tussen de werkzaamheden door houd ik u op de hoogte en beantwoord ik al uw vragen. Zo zijn we er zeker van dat we op een lijn zitten. Mijn specialisaties: Wilt u uw badkamer en/of toilet renoveren? Ook hier kunt u rekenen op een mooi resultaat. Hetzelfde geldt ook voor diverse schilderswerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld de binnenkant en/of de buitenkant van uw woning. Zijn er delen van het houtwerk aan vervanging toe, dan laat ik deze door vakkundige houtrenovatie weer als nieuw achter. Met vriendelijke groet, Kenneth Slijters Slyafbouw

  Laatste review:

  Deuren repareren -

  Kenneth did an amazing job fixing the frame of my door. There was a lock that needs to be removed and it left a hole in the frame. Now you can't even tell there was a lock. A great job and very friendly man. Totally recommend him!
 • van Dusseldorp Dienstverlening

  Timmerman in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews

  In 2010 ben ik gestart met een opleiding als meubelmaker en heb deze in 2013 afgerond. Vanaf dat moment ben ik gaan werken en ben me toch meer gaan richten op timmerwerk. En ik ben me aan het specialiseren in allround timmerwerk, voornamelijk binnenshuis. Nu werk ik al 5 jaar voor mezelf en ga elke uitdaging aan. Ook heb ik veel ervaring met het casco slopen van woningen voorafgaand aan een verbouwing.

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Goede prijs, goede kwaliteit. Flexibel, want kon ook ter plaatse extra dingen uitvoeren. Helder in afspraken en communicatie. Alles netjes achter gelaten.
 • PAXkastspecialist

  Timmerman in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  Even voorstellen Mijn naam is Ruben, 28 jaar oud. Ik spreek Nederlands en vloeiend Engels (my English is fluent). Je kunt mij vanuit elke plek in Nederland voor een klus vragen, ik vind het niet erg om een stukje te moeten rijden. ---------------------------------------------------------------------- Wat kan ik voor je doen? Ik ben gespecialiseerd in de montage van IKEA PAX kasten. Ik heb letterlijk meer dan 1000 PAX kasten opgebouwd. Behalve PAX kasten kan ik uiteraard ook andere IKEA meubelen voor je monteren. Indien je een hele grote klus hebt neem ik een extra kracht mee. ---------------------------------------------------------------------- Prijsopbouw Ik ben 30% goedkoper dan IKEA. De prijsopbouw van IKEA is als volgt: Montage: 49 euro startkosten + 20% van de waarde van de artikelen. Voorbeeldsom: een kast van 1000 euro kost bij mij 174,30 euro i.p.v. 249 euro (IKEA prijs) ---------------------------------------------------------------------- Communicatie Het is belangrijk om alles vooraf goed te bespreken. Hiermee kunnen we ongewenste verrassingen voorkomen. Door mijn ervaring weet ik goed wat er besproken moet worden voor een vlekkeloze montage. ---------------------------------------------------------------------- Covid-19 Ik hou me aan de voorzorgsmaatregelen van het Covid-19 virus.

  Laatste review:

  Meubel(s) monteren -

  Ruben heeft uitstekend werk geleverd conform verwachting. De kasten zijn netjes gedemonteerd en weer gemonteerd in het nieuwe huis. Ook hielp Ruben goed mee en hij was heel vriendelijk! Ik zou het iedereen aanbevelen.
 • K.E.G AFBOUW

  Timmerman in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  K.EL.G AFBOUW is gespecialiseerd in het verrichten van timmerwerkzaamheden, stucadoren en levert maatwerk. Kwaliteit en vakkundigheid voeren daarbij de boventoon. K.EL.G AFBOUW verricht de overeengekomen werkzaamheden conform afspraak.

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Ik ben ontzettend blij met het resultaat. K.E.G. Afbouw is super professioneel en zeer nauwkeurig te werk gegaan. Hij denkt mee en is flexibel in allerlei verzoeken/wijzigingen die ik tijdens de plaatsing heb gevraagd. Alle afspraken zijn nagekomen, stucwerk is prachtig geworden! Ik kan K.A.G. Afbouw aan iedereen aanraden die een stevige, goed en netjes afgewerkt muur wil hebben.
 • Henkey slot- en sleutelservice

  Timmerman in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65559 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  goed en snel werk met het fixen van onze draaikiep-raam.

Populaire lokale timmermannen in Amsterdam

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur