Vind timmermannen in Almere

Op zoek naar timmermannen in Almere? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Almere

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75743 reviews
  Timmerman in Almere

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Henky is een vakman die zijn werk perfect doet. Vandaag om 10.00 uur afgesproken en hij was ruim op tijd. Badkamer raamkozijn is vakkundig gerepareerd en alles werkt weer naar behoren. Qua kosten viel het reuzen mee. Henk ontzettend bedankt voor alles. Wie weet tot de volgende keer!
 • Voordeur Update Pear-Look
  Voordeur Update Pear-Look
  Beoordeling: 4.6 van 54.65267 reviews
  Timmerman in Almere

  Welkom bij voordeur Update Pear- look Pear-look levert en plaatst alle soorten (houten) deuren, en is daarnaast gespecialiseerd in niet-standaard constructies, zoals bijvoorbeeld jaren 30 woningen. Is vervangen niet aan de orde? Een andere mogelijkheid is het renoveren van de bestaande deur of sponning. Geef uw deur een metamorfose!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Heel blij met de snelle en vakkundige plaatsing van een inpandige voordeur voor onze bovenwoning in een oud pand (ruim 100 jaar oud). Deze moet uiteraard voldoen aan alle brandveiligheidseisen (30min brandwerend, deurdranger) en ook een driepuntssluiting hebben en kerntrekbeveiliging. Franks team heeft snel ingemeten, een offerte gemaakt, en konden binnen enkele weken tot plaatsing overgaan. De plaatsing verliep netjes; er werd rekening gehouden met de buren, aan het eind van iedere dag werd er goed schoongemaakt, en we zijn heel blij met het eindresultaat. Het team heeft ook nog verlichting voor ons opgehangen in het hele trappenhuis; ontzettend fijn! Helaas brak binnen enkele weken een onderdeel van de deurdranger (productiefout), maar dit is kosteloos en netjes verholpen. We hebben zelf het schilderwerk gedaan. Ik kan deze aannemer zeker aanbevelen!
 • Klusbedrijf MANZ
  Klusbedrijf MANZ
  Beoordeling: 4.9 van 54.95118 reviews
  Timmerman in Almere

  Klusbedrijf MANZ aangeboden diensten: ○ Timmer werkzaamheden; ● Binnenwand plaatsen ● Plafond plaatsen of verlagen ● Ombouw/koof plaatsen of vervangen ● Vensterbanken plaatsen of vervangen ● Binnendeur plaatsen of vervangen ● Etc. ○ Elektra werkzaamheden; ● Groepenkast installeren of uitbreiden ● Stopcontacten installeren of verplaatsen ● Schakelaars installeren of verplaatsen ● Verlichting installeren of verplaatsen ● Tuin- of buitenverlichting installeren of verplaatsen ● Etc. ○ Algemene werkzaamheden; ● Keuken (de)monteren en plaatsen ● Plinten plaatsen of vervangen ● Lampen ophangen ● Rolgordijnen of gordijnrails ophangen ● Kunst of andere voorwerpen ophangen ● Sloten plaatsen ● Douchewand verwijderen/plaatsen ● Diverse kleine klussen en werkzaamheden ● Etc. ○ Sloop werkzaamheden; ● Vloeren verwijderen ● Wanden verwijderen of inkorten ● Sloopwerk algemeen ● Puin of meubilair afvoeren ● Etc. Heeft u een klus welke zich in mijn straat bevindt, neem dan contact met mij op. Werkzaam binnen een straal van 50KM van Almere. Met vriendelijke groeten, Klusbedrijf MANZ.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Alle klusjes met succes verholpen. Zeer tevreden, aanrader!
 • Flevocomercio
  Flevocomercio
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Timmerman in Almere

  Heb je een Vloerspecialist, Klusbedrijf nodig in Almere of omgeving? Flevocomercio kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, Vloer reparatie, Meubels (de)monteren, Lamp ophangen, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Heel fijn contact! Heeft onze kasten perfect in elkaar gezet en alles netjes achter gelaten. Absolute aanrader voor iedereen.
 • DAMASWOOD
  DAMASWOOD
  Beoordeling: 4.6 van 54.6565 reviews
  Timmerman in Almere

  Beste potentiele klant, Mijn naam is Ghazwan en ik heb in Syrië 32 jaar mijn eigen timmerfabriek gehad. Door de oorlog ben ik naar Nederland gekomen en heb ik mijn ambachtelijke vak weer opgepakt. Ik kan heel veel creeren met hout en haal hier ook voldoening uit. Van exclusieve, originele meubelen tot aan eenvoudige, stevige kasten is voor mij geen probleem. Ook doe ik alles in de tuin wat hout betreft. Schuttingen, tuinhuisjes, pergola's etcetera. Ik sta voor kwaliteit en scherpe prijzen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  De meneer heeft geen kennis van klussen, hij heeft mijn vouwdeur slechter achtergelaten dan het was. Totaal geen kennis en ruimtelijk inzicht.
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75137 reviews
  Timmerman in Almere

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snel en correct.
 • R. WIJNSMA TIMMERWERKEN
  R. WIJNSMA TIMMERWERKEN
  Beoordeling: 4.7 van 54.75176 reviews
  Timmerman in Almere

  Bij deze een omschrijving van R.Wijnsma timmerwerken V.O.F. Wij hebben nu 31 jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie bouw. Daarvoor ben ik 3 jaar meubelmaker geweest. Onze specialiteiten zijn: all round renovatie,nieuwbouw, uitbouw,restauratie, complete zolderverbouwingen en al het voorkomende timmerwerk ,laminaatvloeren,houten vloeren, scheidingswanden,deuren afhangen,betegelen van badkamer,toilet en keuken. complete badkamers,keukens en meubelsmaken. Tevens kunt u ook bij ons te recht voor al uw stuc en schilderwerk,en leveren wij diverse houten draaikiep raamkozijnen en puien uit voorraad.. Onze sterkste punten zijn ,goed werkend team,flexibel,meedenkend,altijd op tijd,werken netjes en schoon,leveren uitsluitend kwaliteit, staan u graag bij met vakkundig advies. Indien gewenst heb ik tientallen referenties(buiten werkspot om) in alle categorien. Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk van stucadoors, schilders, electriciens en loodgieters die kwaliteit net als ons hoog in het vaandel hebben staan. U heeft altijd rechtstreeks contact met Rene. Hij regelt de planning en voorbereiding verder voor u ,zodat u zorgeloos door kunt gaan met de dingen waar u goed in bent. Terwijl wij voor u onze werzaamheden verrichten. Wij zijn zo zeker van ons werk dat wij 100% schriftelijke garantie kunnen geven. En mocht het nou toch een keer fout gaan??? Dan hebben wij daar een hele goede doorlopende CAR(constructie all risk) verzekering voor. Ons motto is \" Als het goed moet gebeuren dan belt u ons\". Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met mij op, ik sta u graag te woord. Met vriendelijke groet Rene, en de rest van het team van R.WIJNSMA TIMMERWERKEN V.O.F

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Zeer positieve ervaring gehad met René en zijn collega Dane. Ze hebben in 2,5 dagen een prachtige ensuite in mijn woonkamer gebouwd waar wij veel plezier van hebben. Betrouwbaar en professioneel. Een aanrader voor puik timmerwerk!
 • Handmade Solutions
  Handmade Solutions
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Almere

  Welkom op de pagina van Handmade Solutions. Wij zijn een bedrijf wat de definitie van inrichting goed begrijpt, het is onze passie om te ontwerpen en te realiseren. Met ruim 27 jaar ervaring weten wij wat inrichting betekent en dat doe je met gevoel, ingeving en altijd met een idee wat net even anders is. Heeft u een idee voor uw interieur of inrichting neem dan contact met ons, wij helpen u met uw idee van A tot Z, want gevoel zie je niet, je voelt alleen wat je ziet. Met Handmade Solutions zie je het gevoel van liefde en aandacht voor interieur.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Een echte vakman,werkt erg snel! En perfect! Zeer tevreden!! Ga hem vaker laten komen voor klusjes!
 • M.C. Dienstverlening
  M.C. Dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Timmerman in Almere

  M.C. Dienstverlening bestaat uit multifunctionele medewerkers en is zo op elk vakgebied vertegenwoordigd. Wij kunnen u dus van dienst zijn bij alle werkzaamheden zowel in als om het huis. Onze diensten in het bouw Metselwerk Voegwerk Tegelwerk Wij leveren en monteren alleen onze merk Rehau en Schuco kunststof kozijnen. GEEN HOUT of ALUMINIUM!!!

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Constantin heeft samen met zijn collega een mooi kozijn geplaatst. Het oude houten kozijn daarbij verwijderd. Tijdens de werkzaamheden kwam er nog wat bijkomende werkzaamheden door houtrot rondom het oude kozijn. In goed overleg zijn er ter plekke meerkosten afgesproken. MC houd zich aan de afspraken, communicatie verliep goed. We zijn blij met het kozijn en dus een tevreden klant.
 • Klusbedrijf Reurings
  Klusbedrijf Reurings
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Almere

  Heb je een Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist nodig in Almere of omgeving? Klusbedrijf Reurings kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer monteur voor je kan uitvoeren, zoals timmerwerk loodgieterwerk, montereer/demonteer werk en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Goede communicatie, Igor kwam op tijd op de afgesproken locatie aan en heeft prima werk geleverd.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Almere, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 945 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Almere

Andere vakmensen in Almere

Vind vakmensen bij jou in de buurt