Vind timmermannen in Lelystad

Op zoek naar timmermannen in Lelystad? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Lelystad

 • Arga
  Arga
  Beoordeling: 4.9 van 54.95115 reviews
  Timmerman in Lelystad

  Hoi ik ben Turgay Altuntas, Mijn Werkzaamheden zijn sloopwerk, op maat meubels maken zowel binnen als buiten. Meubels montage zoals Ikea meubels pax kasten, tafels, zitbanken kantoor meubels enzo. En ook huishoudelijk hulp zoals gaten boren lampen op hangen planken, schilderijen aan muur hangen, deuren en kozijnen van binnen spuiten. Kom in contact en bespreek met mij uw klus. Los van alle klus werk begin ik binnenkort met verkopen van kantoor meubelen zoals directie bureaus, kantoor zit groepen en stoelen etc. Heel erg bedankt voor het bekijken van mijn profile. Met vriendelijke groet, Turgay Altuntas

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Absoluut vaardige en behulpzame man. Denkt met je mee voor goede oplossingen mocht je zelf een foutje hebben gemaakt in de maatvoering. Super aardig! Bedankt Arga!!
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75786 reviews
  Timmerman in Lelystad

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Goede ervaren vakman, wist wat hij deed en deed bovendien meer dan gevraagd. Slotstuk was kapot, dit nam hij mee naar huis, repareerde het en installeerde het dezelfde dag weer bij ons. Voor een klus die maanden stil lag omdat de huisbaas niemand kon vinden die het kon... Aanrader!
 • Houten Kozijn Techniek Lelystad
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Timmerman in Lelystad

  Wij maken en plaatsen houten gevelkozijnen ramen en deuren . offertes zijn geheel vrijblijvend , Wij werken Met FCS KOMO keur mahonie hout voor alle onderdelen dus zowel de kozijnen, ramen en deuren . Het project wordt van a tot z verzorgt , vrijblijvende offerte , definitief inmeten , eigen productie , door ons zelf geplaatst geen gezeur met onderaannemers.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Mooi eindresultaat, goed werk en kwaliteit!
 • Wilk Dienst & Service
  Wilk Dienst & Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Lelystad

  Hallo/ Geachte Heer/Mevrouw, ik ben van 6 jaar kozijnspecialist, ik doen plaatsen, afstellen en reperaties van kuntstof kozaijnen. Graag wil ik u de ramen aanbieden op basis van Gealan-profielen, dit zijn in Duitsland geproduceerde profielen met innovatieve oplossingen die voortdurend uitbreiden. De ramen worden geproduceerd in een bedrijf met 25 jaar ervaring. Ons aanbod omvat het diepe Gealan sS9000-profiel, evenals de S8000 vlakke economische profielen en vlak S9000 voor meer veeleisende klanten die zich richten op een hoge energie-efficiëntie. We hebben ook allerlei soorten afdekkingen voor binnen- en buitenramen, binnen- en buitenvensterbanken. Bent u geïnteresseerd in ons aanbod, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en voor een afspraak waarin wij onze producten zullen presenteren.

 • De Slotendokter
  De Slotendokter
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Lelystad

  Welkom bij het profiel van De Slotendokter. Wij leveren de volgende diensten: *24uurs Service, bij buitensluiting verlies van sleutels, of inbraak. *Openen en vervangen van alle type sloten en hang & sluitwerk. *Installeren inbraak beveiliging. *Installeren/Afhangen deuren. *Inbraak schade herstel. *Intercom systemen. *Alarm systemen. *Camera systemen. *Kleine timmer & schilderwerk.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Goede service, helder over afspraak wat er gedaan gaat worden en wat het kost. Alle werkzaamheden zijn met degelijke materialen en degelijk uitgevoerd. Wij zijn tevreden en hebben een goede voordeur die alles weer doet wat het niet meer deed.
 • Aannemersbedrijf Van der Meulen
  Aannemersbedrijf Van der Meulen
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Timmerman in Lelystad

  Professioneel - Kwalitatief AannemersBedrijf Van Der Meulen Montage - Reparatie - Installatie

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  2 trappen tapijt verwijderd. Top gedaan. goede prijs. Nette jongeman en reageert lekker snel op app ed. Alles schoon achtergelaten. Bij een evt volgende klus zou ik hem zeker weer vragen 👍
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45419 reviews
  Timmerman in Lelystad

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Klus was snel geklaard. Prima gedaan en prima afgewerkt. Alleen het opruimen mag beter, veel zooi op de vloer gekomen die ik er uit heb moeten poetsen.
 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews
  Timmerman in Lelystad

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  DON'T HIRE THIS PROVIDER! HE IS A LIAR! I was SCAMMED by this provider. He came to get a quote and we agreed to do this service, which was paid for. But the windows still have the same problem, leaking and retaining water. The supplier disappeared and no longer responds to my messages.
 • SEBOBOUW
  SEBOBOUW
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Timmerman in Lelystad

  Welcome to SeboBouw company profile, Our company with skilled and cheerful workers with many years of experience specializes in construction activities in the field of: painting demolition renovation laminate drywall Isolation system plafond we are looking forward to a new project

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Sebastian and partner did a great job
 • Tradekraft
  Tradekraft

  Nog geen reviews

  Timmerman in Lelystad

  Tradekraft is een toonaangevend bedrijf dat zich specialiseert in multidisciplinaire dienstverlening op het gebied van engineering, eventmanagement, asset management en interim projectmatig ondersteuning. Met een sterke focus op communicatie, visie en inzet. Tradekraft kent een lange en mooie geschiedenis en dat is vooral te danken aan ons oog voor de toekomst. De betrokkenheid van onze vakmensen is sterk voelbaar. We zijn een toegankelijke organisatie met een familiaire cultuur en Engelse roots. Echte teamspelers. Meegaand naar de klant, loyaal aan onszelf. Als familiebedrijf geloven wij dat familie verder reikt dan allen bloed. het gaat om hoe je samenleeft, werkt en betrokken je bent met een ander. Openheid en eerlijkheid, goed met elkaar communiceren, gemaakte afspraken nakomen zijn onze kernwaarden. Flexibiliteit, betrouwbaarheid, transparantie en kennis zorgen voor langdurige en diepgaande relaties met onze klanten. Samen met ons team werken we iedere dag hard aan oplossingen voor onze betrokken partners. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. WE ARE TRADEKRAFT! ----- ONZE MISSIE Onze missie bij is om waarde toe te voegen aan de projecten van onze klanten. We streven ernaar om uitmuntendheid te bereiken met als doel succesvolle resultaten te behalen. Bij Tradekraft geloven we dat effectieve communicatie essentieel is voor succes. We streven ernaar om open en eerlijk te communiceren met onze klanten, zodat we hun behoeften volledig begrijpen en op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden. ----- ONZE VISIE Onze visie is om hoogwaardige diensten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit. We zetten ons in om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen en streven naar duurzame groei en succes op lange termijn. Bij Tradekraft zijn we toegewijd aan betrouwbaarheid. We bouwen sterke relaties op met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en consistentie. We doen wat we beloven en leveren tijdig resultaten.

4.8

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Lelystad, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1021 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Lelystad

Andere vakmensen in Lelystad

Vind vakmensen bij jou in de buurt