Vind elektriciens in Lelystad

Op zoek naar elektriciens in Lelystad? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Lelystad, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 440 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Lelystad

 • JGService

  Elektricien in Lelystad

  Beoordeling: 4.9 van 54.95276 reviews

  JGService is een eenmanszaak gevestigd in Dronten. Door jarenlange ervaring in de installatiewereld zal ik uw klus tot een succes brengen. U kunt JGService voor onderstaande werkzaamheden inzetten: - Aanleggen van elektra leidingen, vervanging en reparatie op dit gebied. - Aanleggen van nieuwe groepenkasten of uitbreiding hiervan tegen concurerende prijzen. - Extra groepen aanleggen voor b.v. vaatwasser, droger, keuken apparatuur etc. - Aanleggen van een kookgroep 2 fasen of krachtstroom met perilex aansluiting. - Aanleg van buitenverlicting en buitenstopkontakten (spatwaterdicht) - Vaste data leidingen UTP cat 5 of cat6. - Aanleg CAI (televisie) volgens "retour geschikt" systeem - Buitenkraan op voor- en/of achtergevel - Vaatwasser aansluiting realiseren/ kleine keuken aanpassingen - Verhelpen van riool verstoppingen d.m.v. hogedrukreiniging - Nieuw: Is uw keuken apparatuur aan vervanging toe? Deze kan ik ook voor u vervangen, tevens kan ik apparatuur leveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vaak kan ik goedkoper aan de materialen komen door slim in te kopen. Dit vindt u ook in de prijs terug. Bij interesse zie ik graag uw reactie tegemoet!

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Snelle reactie en afspraak, direct een prijsopgave, betrouwbaar en vakkundig
 • BS Groep

  Elektricien in Lelystad

  Beoordeling: 4.7 van 54.75365 reviews

  SAMEN STAAN WE STERK VOOR UW OPDRACHT BS Groep is een bedrijf met twee disciplines. 1) BS groep - techniek 2) BS groep - vastgoed onderhoud. 1) BS groep - techniek. * elektra installatie aanbrengen / ontwerp / onderhoud / storingen etc. * data netwerken. 2) BS groep - vastgoed onderhoud * schilderwerk * sauzen van wanden en muren * zetten van wanden * behangen * stukadoorswerk * totaal afbouw etc. Door verschillende opdrachtgevers zijn wij in 23 jaar gespecialiseerd in totaal techniek. Wij zijn werkzaam voor: * Particulieren / * Bedrijven / * Stichtingen / * Projectbureaus / * Binnenhuisarchitecten / * Makelaars / * Projectontwikkelaars / * Uitzendbureaus / * Kinderdagverblijven / * Winkels.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Uitstekend
 • Future Logistics

  Elektricien in Lelystad

  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews

  Beste bezoeker, Ik ben Radj en neem graag nieuwe opdrachten aan om uw keuken apparatuur in te bouwen, zowel privé als zakelijk. Mijn tarief is € 85,- per apparaat plus km vergoeding ( ex BTW ). Voor een afzuigkap geldt er een uurtarief van €45, na het eerste uur Tevens heb ik ook de mogelijkheid om uw apparaat, welke bij u past en geschikt is, in overleg te bestellen en een all in prijs te maken. Dan komt u bijna altijd goedkoper uit, omdat ik het inkoop bij de groothandel . Gelukzoekers en mensen die een tweede hands apparaat willen laten installeren, A.U.B niet reageren, want werkspot brengt onnodig kosten in rekening , waar ik niet op zit te wachten. Dankuwel voor uw begrip. Voor meer info kunt u mailen of bellen en wie weet tot gauw Mvg.

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Professioneel, snel, en aardig!
 • Reparatiedienst MPM

  Elektricien in Lelystad

  Beoordeling: 4.6 van 54.65295 reviews

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten bij € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Zeer nette en aardige vakman. Absoluut een aanrader!
 • Hans van Ewijk Elektrotechniek

  Elektricien in Lelystad

  Beoordeling: 5 van 55521 reviews

  Technicus Sterkstroomistallaties Elektrotechnisch Installateur papieren Keuring Elektrotechnische installaties Bedrijfstraining wijziging NEN1010 maart 2022 motto: Kwaliteit voor een schappelijke prijs uurtarief afhankelijk van type werk starttarief 55€ / uur excl BTW vanaf huis Storingen 65€ / uur excl BTW Installatie Advies Storingen Controle Onderhoud Verkoop Installatiemissers / storingen corrigeren, zie portfolio

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Top geregeld
 • Ned-install

  Elektricien in Lelystad

  Beoordeling: 5 van 55522 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn bedrijf genaamd Ned-install is opgezet in 2017 en mijn naam is Youssef K. Ik heb ruim 8,5 jaar ervaring in de elektrotechniek en gas technische werkzaamheden. Mijn dienstverlening is elektrotechniek en dan met name elektra aansluiten en monteren. Tevens bied ik ook de mogelijkheid om uw groepenkast en laadpaal/ wallbox uit te breiden/vernieuwen en aansluiten ervan. Ik ben in het bezit van een diploma Elektrotechniek huisinstallatie's (NEN 1010 NEN 3140) + gasinstallatie's (VIAG). Daarnaast ben ik ook in het bezit van een VCA en BHV certificaat. Mijn werkgebieden zijn Zuid en Noord-Holland, Gelderland, Utrecht. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken. Met vriendelijke groet, Youssef K. Ned-install

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Youssef heeft vakwerk afgeleverd. Communicatie verliep soepel, geen verrassingen, geen gezeur. Werk ziet er professioneel uit, absolute aanrader.
 • Roos Electro

  Elektricien in Lelystad

  Beoordeling: 4.4 van 54.45185 reviews

  Mijn ervaring is 22 jaar als elektromonteur,in voornamelijk de bouw en verbouw.IK BEN GEEN WITGOEDSPECIALIST OF DOMOTICAMONTEUR!!Ondanks dat werkspot dat hier neer gezet heeft. Ik heb bij verschillende grote bedrijven gewerkt,als vaste medewerker(Elbouw en Croon Elektrotechniek) en als uitzendkracht of 8 jaar als detacheerkracht.Veel in de Vrije Universiteit gewerkt,zo wel de universiteit kant als de ziekenhuiskant.Maar ook op Schiphol en voor de ING bank,als die al weer een nieuw gebouw nodig had.Werd de oude installatie gesloopt en dan kon ik met collega's aan de gang voor de nieuwe installatie.Pas de laatste jaren voor particulieren gewerkt en dat was wel even wennen,maar nu gaat me dat prima af.Ik ben nu gepensioneerd en doet dit om fit te blijven en omdat ik het nog steeds leuk vind..En natuurlijk de bijverdienste is ook leuk! Echter heb ik 1 ding wat ik nooit zal doen,en dat is frezen in een muur.Of verplaatsen van een stopcontact en dergelijke.

  Laatste review:

  Tuin- of buitenverlichting installeren -

  Joop Roos was keurig op tijd en heeft extra werk verricht. Alles conform afspraak. Ik kan hem aanbevelen👍
 • 4L's Techniek

  Elektricien in Lelystad

  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews

  4L'S Techniek Werkgebied in Flevoland Regio Amsterdam en Zwolle Relevante ervaring wonningbouw, utiliteitbouw, data kabel, brandmelder, coax installatie. Monteur elektrotechnische installaties, Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent Verzekerde zaken: Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Sinds 2009 werk ik als elektricien in NL, ik heb voor verschillende de installatiebedrijven gewerkt zoals: De Mega Elektra, Bundel installatietechniek bv, WSI Techniek, Engie, Bakker Technisch installatie, Bam bouw en Techniek, Ten Brinke, Hultstflier installateurs, Faber installatietechniek, Strukton Worksphere, Hollander Techniek, Gabriels Elektro, Spie, Lammerink installatie Techniek.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Heel goede ervaring, het was een complexe klus en Jorge blijft met discipline en gedrevenheid naar oplossingen zoeken tot dat de klus naar tevredenheid van hem en ons als klant geklaard is!
 • RickBroekhuizenInstallatietechniek

  Elektricien in Lelystad

  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews

  Hallo ik ben een zzper van 40 jaar oud die doelgericht/zelfstandig/gemotiveerd/Klantvriendelijk is. Ik ben mijn bedrijf begonnen op 1 maart 2021. Ik ben vanaf 17 jarige al werkzaam in de Installatie techniek in de woningbouw. Vanaf het leggen van de woninginstallatie tot het bedraden ervan/afmontage installatie / plaatsen groepenkast en keuren installaties. Ik bezit een opleiding aan de MTS elektrotechniek in Harderwijk tot 1ste monteur electrotechniek. Ik ben verzekererd voor bedrijfsschade en mogen de geleverde werkzaamheden niet tot tevredenheid zijn wordt het zonder extra kosten opgelost. Ik werk met vakkundig goed gekeurd gereedschap/kwaliteit installatiemateriaal

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Prettig contact mee gehad, klus snel geklaard en alles netjes achtergelaten.
 • Preconnect

  Elektricien in Lelystad

  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews

  Preconnect is voornamelijk gericht op het gebied van Telecommunicatie, ICT, Elektro en Camerabeveiliging. Op elk specifiek werkgebied hebben wij 22 jaar ervaring die we voor elk project optimaal benutten om zo goed mogelijk werk af te leveren. Preconnect levert diensten aan particulieren en bedrijven. De organisatie van Preconnect is opgezet met korte communicatielijnen. Zowel intern als extern betekent dit dat er snel en adequaat gereageerd kan worden op de wensen van de klant. Wij hebben als doelstelling een uitstekend eindprodukt af te leveren, die in zijn geheel zal voldoen aan de wensen van de klant.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Marco kwam al wat weekjes eerder om te kijken wat hij precies moest doen en wat hem te wachten stond. En op de dag van installatie was hij stipt op tijd. De meterkast ziet er tip top uit en alles is zeer netjes weggewerkt. Ook de bekabeling naar buiten via de kruipruimte heeft hij netjes geplaatst. Nu heb ik dan eindelijk stroom voor de jacuzzi. Ik zeg topper.

Populaire lokale elektriciens in Lelystad

Andere vakmensen in Lelystad

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur