Vind ontwerpers in Lelystad

Op zoek naar ontwerpers in Lelystad? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Lelystad

 • Mijn Staal Constructie B.V.
  Mijn Staal Constructie B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Ontwerper in Lelystad

  Mijn staal Constructie B.V heeft als specialisatie sloop en staalconstructiewerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze gecertificeerde constructeurs dragen zorg voor een erkend constructierapport die wij in de meeste gevallen kunnen aanleveren binnen 48 uur. Onze sloop en constructieteams beschikken allemaal over de juiste expertise en papieren om ook gecompliceerd werk te kunnen uitvoeren. Niks is voor ons onmogelijk. Wij staan voor snelle/vriendelijke communicatie. Ook maken wij altijd duidelijke afspraken zodat de klant achteraf nooit voor verassingen komt te staan en streven iedere klus weer naar een perfect eindresultaat. Naast onze eigen expertise hebben wij een uitgebreid netwerk op het gebeid van afwerking zodat er gelijk doorgepakt kan worden in al uw overige bouwwerkzaamheden. Graag maken wij voor uw een vrijblijvende offerte. Tot snel. Team Mijn Staal Constructie B.V

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Wat een toppers zeg! Chander en zijn team hebben keihard gewerkt om al mijn wensen naar tevredenheid uit te voeren. Veel (draag)muren verwijderd in mijn woning in hele korte tijd. Vanaf de offerte tot de uitvoering verliep de communicatie zeer goed. Chander was altijd bereikbaar en komt zeer vlot met een duidelijk plaatje over de mogelijkheden. Heren zijn allemaal netjes en vriendelijk en hebben alles top opgeleverd en netjes achter gelaten. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen!
  Kom in contact
 • Designstudio Sylvia Hop
  Designstudio Sylvia Hop
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Lelystad

  Eigenwijs, eigenzinnig, maar boven alles creatief met een sterk beeldend vermogen. Als architect en interieurvormgever houd ik van ontwerpen en de uitdaging om van een droom een realistisch plan te maken. Na 20 jaar voor een architectenbureau te hebben gewerkt ben ik in sept. 2020 voor mezelf begonnen. Programma waar mee ik werk zijn AutoCad, Photoshop en SketchUp.

  Kom in contact
 • IDentity Arch
  IDentity Arch
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Ontwerper in Lelystad

  IDentity Arch is een ontwerpstudio gespecialiseerd in bouwkunde, architectonisch ontwerp en interieurontwerp, en staat voor een wereld waar enthousiasme, passie en emotionele essentie samenkomen. Elk project begint met een visie, gedreven door diepgeworteld enthousiasme en een onstuitbare passie voor ontdekking en innovatie. Ons werk gaat verder dan alleen architectuur; het is een zoektocht naar de emotionele kern van elk ontwerp. Wij hechten groot belang aan correct, strak en kwalitatief hoogstaand bouwkundig ontwerp, omdat we geloven dat ware architectuur vanuit deze essentiële principes vertrekt. IDentity Arch streeft ernaar ruimtes te creëren die niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook een diepe emotionele verbinding met de gebruikers tot stand brengen. Met een sterke nadruk op duurzaamheid en esthetiek benaderen wij elk project met de visie om unieke en betekenisvolle ruimtes te creëren die in harmonie zijn met hun omgeving.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Zeer professioneel geholpen, reageert heel snel op verzoeken en vragen. Zeker een aanrader
  Kom in contact
 • Studio Raayen
  Studio Raayen
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Ontwerper in Lelystad

  FOR ENGLISH SEE BELOW --------------------------------- Een creatieve ondernemer die werkzaam is in de interieur branche. Het ontwerpen, visualiseren, realiseren en plaatsen zijn alle werkzaamheden die uitgevoerd worden. Werkzaam vanuit Lelystad, maar levering in ieder geval door heel Nederland. Ervaring in het ontwerpen en visualiseren in Vectorworks zodat de klant goed kan zien hoe het eindproduct eruit zal zien en verschillende materialen zoals hout, staal, leer en meer. Een trotse ondernemer van Studio Raayen met een behaald diploma genaamd 'Creatief Vakman, MBO-4' ENGLISH VERSION ------------------------------- A creative mind working in the interior sector and currently self employed. Designing, visualising, realising and placing are all part of bringing your vision to life. Works in Lelystad, but deliver throughout the Netherlands. Experienced in designing and visualising in Vectorworks, so the client can see what the final product will look like. Also specialised in different materials such as wood, steel, leather and more. A proud owner of Studio Raayen with a completed diploma called 'Creative craftsman, MBO-4'

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Bedrijf Studio Raayen is een grote oplichterij! hij zal je vragen om 60% van de aanbetaling te betalen en zal nooit opdagen voor enig werk en alleen beloven via e-mails! Ook zal hij proberen u het dubbele in rekening te brengen voor materiaal- en installatiekosten en tegelijkertijd zal hij de helft van de prijs aan de leveranciers betalen! Als je hem om opheldering vraagt over de beschuldigingen, zal hij je bedreigen met juridische stappen (wat ons niets kan schelen) en je de schuld geven van het lastigvallen van zijn verkopers (grote onzin). Hij was 3 weken ziek en we moesten zijn werk doen en voor het doen van zijn werk moesten we hem betalen!!!!!!!!!!! In werkelijkheid verdienen mensen zoals hij geld door niets te doen en alleen maar beloften te doen aan zijn klanten! LET OP!!!
  Kom in contact
 • JH Keukenmontage
  JH Keukenmontage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Lelystad

  JH Keukenmontage is een bedrijf die professioneel keukens plaats. Met uiterst zorg en geduld bouwen we uw keuken van A tot Z. Ik ben gevestigd in Volendam als zzp'er. Mijn werkgebied is zo'n 40 km in omstreek. Wij doen ook de service die bij de keuken hoort mochten er spullen ontbreken, dit is allemaal in een prijs van te voren vast gelegd. Wij plaatsen alle soorten keukens van goedkope tot dure keukens. Keukens plaatsen, daar zijn we goed in! Keukens wrappen doen wij ook!

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Via werkspot bij JH Keukenmontage terecht gekomen in de zoektocht naar iemand die de laatste werkzaamheden kon afronden. Julian is prettig in de omgang en communicatie. Hij weet wat hij doet en heeft oplossend vermogen. Zo heeft hij een niet-passende lade toch kunnen vermaken en hem passend gekregen. Top :)
  Kom in contact
 • Hollandstuinen
  Hollandstuinen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Ontwerper in Lelystad

  Wie zijn wij? Hollandstuin & Landschap is een onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en de vormgeving van binnen en buitenruimtes die deze wetenschap volledig benut. Of het nu om grootschalige landschaps-projecten en particuliere tuinen gaat of de groendecoratie in kantoor en horecagelegenheid. Hollandstuin & Landschap natuurlijke professionals Garden and Landscape designers voor de inrichting van buitenruimtes. Ons team wordt gevormd door ervaren professionals met uiteenlopende expertise in Tuin- en Landschaps vormgeving en hoveniers. Bij Hollandstuin & Landschap zijn wij een gedreven en bekroonde en prijswinnende groep van Garden and Landscape designers die het verbeteren van de schoonheid van de natuur als een grote verantwoordelijkheid ziet met meer dan 40 jaar ervaring als hoogstaande groen professionals.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg tevreden ook over Jeroen, hij is duidelijk in de communicatie en legt alles vast, dit is voor beide partijen prettig. Hij weet waar hij over praat door zijn ervaring. Jeroen doet echt moeite om wat moois van je tuin te maken en om je met een tevreden gevoel achter te laten.
  Kom in contact
 • FOS Engineers
  FOS Engineers
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Ontwerper in Lelystad

  FOS Engineers is een bedrijf dat in 2020 is opgericht. Het bedrijf bestaat uit een team van drie gedreven professionals die opdrachtgevers graag ondersteunen bij het realiseren van hun droombeeld. Het bedrijf komt voort uit een kennismaking tijdens de studies bouwkunde(architectuur) en bouwtechnische bedrijfskunde(assetmanagement) aan de Hogeschool van Amsterdam. Nadat wij onze bouwkundige opleiding hadden doorlopen, zijn wij allen voor ons zelf begonnen met als doel het opdoen van ervaring. In deze tijd hebben wij een breed scala aan opdrachten gehad waarvan het grootste deel vergunningsaanvragen en (nieuw)bouwontwerpen. Na enige tijd hebben wij besloten om onze kennis en krachten te bundelen zodat wij de opdrachtgever nog beter van dienst kunnen zijn. Als jong en ambitieus bedrijf focussen wij ons voornamelijk op de kleine bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen, uitbouwen, verbouwingen maar bijvoorbeeld ook 3D impressies. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanvragen van (bouw)vergunningen. In feite kunnen wij vanaf het eerste contact tot de oplevering een rol spelen in uw project. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de Randstad (Amsterdam en Leiden), maar voor een opdracht buiten deze regio deinzen wij zeker niet terug. Als bedrijf hebben wij het milieu hoog in het vaandel staan. Wij sturen daarom graag aan op het gebruik van duurzame materialen en (bouw)methodes.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Thoby wist goed welke documenten er nodig waren voor de vergunning en hij heeft deze vlot aangeleverd. We zouden deze partij zeker aanraden.
  Kom in contact
 • Morrison en Verschuur
  Morrison en Verschuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Lelystad

  Heb je een Ontwerper nodig in Zeewolde of omgeving? Morrison en Verschuur kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Kon goed meedenken in mijn eigen lichtplan, i.p.v. van dat ik aan een lichtplan vastzat waarvoor zoveel geadverteerd wordt, maar waarbij van installatie geen sprake is. Deze firma werkt ''all=in"' dus plannen , leveren en installeren tegelijk. Mooi en goed gedaan, heel prettig contact.
  Kom in contact
 • Deap Bouwvisie
  Deap Bouwvisie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Ontwerper in Lelystad

  Kenmerk van Deap Bouwvisie is dat de tekeningen nauwkeurig, gedetailleerd en erg goed uitvoerbaar zijn.

  Laatste review:
  Deze ingenieur is vriendelijk, betrouwbaar, werkt volgens schema en komt met creatieve oplossingen met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Zijn ontwerpen zijn stijlvol, waardoor ruimtes en woningen een smaakvolle uitstraling hebben. Ik raad deze ingenieur absoluut aan!
  Kom in contact
 • de Keukenvernieuwers Flevoland
  de Keukenvernieuwers Flevoland
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Lelystad

  Missie: Onze missie is om de keuken van onze klanten zo goed mogelijk aan te passen aan hun wensen voor een zo laag mogelijke prijs. Vervangen is niet alleen goedkoper, het is ook duurzamer. Producten worden hergebruikt en niet onnodig weggegooid. Bedrijfsinformatie: De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers in gevestigd in Tilburg. Als klant heb je het voordeel van een persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij krijg je de zekerheid en ondersteuning van een landelijke organisatie met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van keukens en aanverwante zaken. Mogelijkheden renovatie: - Aanpassen bestaande keukenmeubelen - Uitbreiding keukenmeubelen op maat - Vervangen Deurfrontjes - Vervangen werkbladen in hout, graniet, composiet - Vervangen kranen - Vervangen lades - Vervangen grepen - Vervangen inbouwapparatuur ( A-merken) - Plaatsen achterwanden - Nieuwe Keukens op maat CBW erkend dus ook garantie goed geregeld

  Laatste review:
  Ik zou Gertjan Hennuïn aanbevelen op basis van deze ervaring. Of dat voor alle keukenvernieuwers geldt kan ik niet beoordelen. Waarom? Een keukenrenovatie is geen standaard project hebben we ontdekt, vooral als je meer laat doen dan alleen kastdeurtjes. Dan heb je een vernieuwer nodig die meedenkt en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Gertjan is daarvoor geboren.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Lelystad, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 48 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Lelystad

Andere vakmensen in Lelystad

Vind vakmensen bij jou in de buurt