Vind stratenmakers in Lelystad

Op zoek naar stratenmakers in Lelystad? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Lelystad

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55475 reviews
  Stratenmaker in Lelystad

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard is een topman.Hij kwam netjes op tijd.Hij is vriendelijke.Prijs is goed. Echte vakman
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Stratenmaker in Lelystad

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. 20% korting maand november en december.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  18 m2 voortuin met keramische tegels laten zetten
 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5593 reviews
  Stratenmaker in Lelystad

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Danny was ziek maar ervoor gezorgd dat een ander de klus overnam en dat was prima, nu is het klaar.
 • Askdeco
  Askdeco
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Stratenmaker in Lelystad

  Askdeco kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Sloopbedrijf klus in Lelystad en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... te beantwoorden. laminaat met onder Floor, OP IS OP Neem direct contact op met Askdeco om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Aakdeco heeft mijn woning goed en snel geschilderd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
 • Hoeks Multidiensten
  Hoeks Multidiensten

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Lelystad

  Tuinaanleg van schuttingen tot overkappingen bestrating en metselwerk kunstgras ook doe ik tegelwerken vloeren en badkamers

 • Aythons

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Lelystad

  Stratenmaker

 • Vos multidiensten
  Vos multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Lelystad

  Welkom op het profiel van Vos multidiensten, Ik ben Jasper Vos. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met het uitvoeren van klussen. Mijn passie ligt bij bestrating aanleggen, verwijderen en afvoeren. Ik probeer altijd kwaliteit te leveren want hierdoor komen klanten ook graag bij je terug! Geef mij de kans en ik beloof je dat ik je niet teleurstel.

  Laatste review:
  Jasper is een hele leuke fijne vent die hartstikke goed werkt en ik ben heel blij dat hij mijn voortuin heeft gedaan. Hij is daarnaast rechtdoorzee en komt zijn afspraken altijd na! Een topper!
 • Beasierbestrating

  Nieuw op Werkspot

  Stratenmaker in Lelystad

  Beasierbestrating is je ideale partner als je een Hovenier, Stratenmaker nodig hebt in Lelystad en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • ADN klussenbedrijf
  ADN klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Lelystad

  Ik doe schuttingen, tegels alles wat met tuin te maken heeft. Ik werk met veel materialen. Binnenkant van huis doe laminaat en verven.

 • Rob Driessen Tuinen
  Rob Driessen Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Stratenmaker in Lelystad

  Wat u wenst... De eerste stap is een geheel vrijblijvend uw wensen kenbaar te maken bij ons. Wij komen bij u langs om de situatie en mogelijkheden ter plaatse te bekijken en bespreken. Tijdens een oriënterend gesprek ontstaat een beeld bij ons, van uw wensen en mogelijkheden voor uw toekomstige tuin. Vooral de stijl, de sfeer en het karakter krijgen ruim aandacht. Na een inventarisatie geven wij u een advies en impressies. Na het eerste gesprek ontvangt u geheel vrijblijvend de offerte binnen 7 dagen. Wat wij doen... Tuin aanleg Bestraten / Herstraten Vijver / waterpartijen Grondwerkzaamheden Tuinhuizen Hekwerk / schuttingen Gazon aanleg Verlichting Onderhoud (ook op contractbasis mogelijk) Ook kunt bij ons terecht voor al uw tuinartikelen o.a. het leveren van zand, grond, split/grind, bestrating, beplanting, graszoden etc. Onderhoud BASIC Wij verzorgen 3x per jaar, in het voor-, midden en najaar de benodigde werkzaamheden in uw tuin. U kunt zelf het 'reguliere' en eenvoudige werk uitvoeren. Vanaf €24,95 Onderhoud PRO Wij verzorgen 6x per jaar, in het voor-, midden en najaar de benodigde werkzaamheden in uw tuin. Ook komen wij uw tuin winterklaar maken. Vanaf €44,95

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed werk en flexibel met wijzigingen tijdens opdracht.

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Lelystad, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 196 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Lelystad

Andere vakmensen in Lelystad

Vind vakmensen bij jou in de buurt