Vind witgoed monteurs in Lelystad

Op zoek naar witgoed monteurs in Lelystad? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Lelystad

 • Witgoedreparatie Service Tirana
  Witgoedreparatie Service Tirana
  Beoordeling: 4.9 van 54.95327 reviews
  Witgoed monteur in Lelystad

  Bent u op zoek naar een witgoedmonteur in uw regio? Dan bent u bij ( witgoed Tirana aan het juiste adres. Wij repareren elk merk apparaat. Met Tirana vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen. Werkwijze van Tirana Onze monteur komt bij u langs en inspecteert het apparaat grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? Wij geven eerst een indicatie van de kosten. De beslissing is dan aan u. Soms is een nieuw apparaat goedkoper dan repareren . In de meeste gevallen is reparatie echter voordeliger. Afhankelijk van of we de benodigde onderdelen op voorraad hebben gaan we direct aan de slag met repareren. Wij repareren alle merken Of het nu gaat om een wasmachine, wasdroger koelkast of vaatwasser van AEG, Bosch, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Tirana is uw partner. Het maakt dus niet uit wat voor merk apparaat u heeft, wij repareren het. Werkwijze Tirana 1. Diagnose Wij zullen eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen. 2. Voorstel Wij zorgen voor een passend en transparant voorstel. 3. Reparatie Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zullen wij overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie Tirana werkt op basis tarief van: €59,- (inclusief voorrijkosten, diagnose kosten) €15 per kwartier, maximum reparatie kosten zijn €40 ex onderdelen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Betrouwbare aardige vent die zijn afspraken keurig nakomt. Reparatie uitgevoerd naar afspraak.
 • ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85142 reviews
  Witgoed monteur in Lelystad

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Deskundig en snel geholpen!
 • Nader tot u
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Witgoed monteur in Lelystad

  Beste mijnheer/mevrouw, Uw werkzaamheden voer ik graag uit. De uurprijs die ik reken is € 45,- inclusief btw, en exclusief parkeer en materiaalkosten. Graag maak ik vrijblijvend een afspraak om het werk op te nemen. Mijn naam is Nader Ghazi Davani. Na jarenlange ervaring als onder andere timmerman en elektricien bij verschillende bedrijven durfde ik in 2012 de stap te zetten naar mijn eigen bedrijf. Ik heb zeer tevreden klanten en heb veel positieve referenties ontvangen. Kenmerkend hierin is het vertrouwen dat klanten in mij hebben. Als lid vakvereniging VLOK werk ik met garantie. Alvast bedankt voor uw reactie Nader tot u klussenbedrijf

  Laatste review:
  Zijn werk is prachtig, zeer nauwkeurig en altijd oplossingsgericht. Ook is hij zeer stipt in het nakomen van afspraken. Nader luistert goed naar de wensen en stelt waar nodig alternatieven en verbeteringen voor. We zijn daarom zeer tevreden en kunnen hem van harte aanbevelen.
 • DY-Techniek
  DY-Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Lelystad

  DY-Techniek kan je helpen met je klus in Almere en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met DY-Techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De manchet van de wasmachine was stuk. Vanmorgen contact gehad en vanmiddag is de manchet vervangen. Heel erg blij met de snelle, vriendelijke en kundige service!
 • Boomrepair
  Boomrepair
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Witgoed monteur in Lelystad

  Boomrepair is een eenmanszaak en is gevestigd in Volendam. Wij zijn gericht op de reparatie van bijna alle soorten witgoed wat binnen ons werkgebied ligt, en staan tot de beschikking over een groot assortiment onderdelen. Werkgebied: Regio Noord-Holland.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Super snelle en kundige reparatie door Jim !
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75368 reviews
  Witgoed monteur in Lelystad

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zeer tevreden over hen. Keurige verschijning en correct. Na de plaatsing werd ook de verpakking meegenomen van de nieuwe vaatwasser. Dat is een detail, maar zegt genoeg, duidelijk een vakman. Aanrader..
 • DC-beveiliging
  DC-beveiliging

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Lelystad

  Wij leveren en installeren Alarmsystemen en Camera`s. Wij werken voornamelijk met Galaxy alarmcentrale`s, andere merken zijn Alpavision en Aritech. Ook voor IP Camera`s bent u bij ons op het juiste adres. Voor particulieren plaatsten we vaak het draadloos systeem van Jablotron. Wij zijn MBV gecertificeerd en VEB (Erkende Beveiligingsinstallateursstallateurs) aangesloten info hierover; www.veb.nl

 • Kapitein Elektra

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Lelystad

  8 jaar ervaring in Elektra techniek. Renovatie en nieuwbouw. En aanpakker van alle elektra klussen

 • Service en klusbedrijf zeewolde
  Service en klusbedrijf zeewolde
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Lelystad

  wij zijn service en klusbedrijf Zeewolde. we bestaan sinds juni 2016. ik heb ervaringen opgedaan als timmerman en later service monteur bij slavenburg b.v. uit schiedam/kapelle a/d ijssel en heb hier meer dan dertig jaar gewerkt als laatste in de functie uitvoerder/voorman. door de crisis geen keuze meer dan voor mezelf starten en dit bedrijf opzetten. we doen timmerwerk /houtrot reparaties /schilderwerk verbouwingen en ondersteuning hierin elektra . hebben diverse cursussen moeten volgen in het bedrijf die gericht waren op kwaliteit en klanttevredenheid. we zijn verzekerd tegen schades die ook wij kunnen veroorzaken. we werken met hout, metaal,verf,bitumen,kunstoffen , glas ,gips ,en tegelwerk /koper leidingen en kunstofleidingen. wij proberen de klus wel betaalbaar te houden . maar zijn ook afhankelijk van de prijzen die gelden voor de materialen.

  Laatste review:
  Hartstikke goed werk gedaan. Afspraken nagekomen en uitermate tevreden over het eindresultaat.
 • Omerta express
  Omerta express
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Lelystad

  Welkom op mijn pagina Omerta is opgericht in 2019 na vele jaren ervaring in de praktijk met onder andere werkzaamheden als : Schilderen , Klussen ( van kasten in elkaar zetten tot volledige huis renovatie) en ook verrichten wij transport van pakketten. Ook weten wij op een efficiënte manier aan het werk te gaan waardoor dat ook natuurlijk voor de klant een zeer rendabele prijskaart heeft. Voor elk soort opdracht kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, of het nou gaat om een kast in elkaar zetten of renoveren van uw huis voor ons is geen enkel klus te gek ! Zoekt u een echte vakman voor de beste prijs dan kunt u contact opnemen met Omerta !! Omerta biedt u alle vakmensen onder één dak. Aanbouw of verbouw? Dan bent u bij Atlantis aan het juiste adres Samen met ons team van vakmensen staan we graag voor u klaar ZEER ERVAREN ZIJN IN HUN VAKGEBIED , ONS GEHELE TEAM BESTAAT UIT UITERST BEKWAME VAKLIEDEN DIE BEKEND STAAN DE KLUS SNELL ,EFFICIENT EN PROFESSIONEEL TE KLAREN Bel gerust voor vrijblijvend advies of een offerte. - All Round klussen - Kunststof kozijnen - Timmerwerk - Metselwerk - Loodgieterswerk - Elektra - Tegelwerk - Stucwerk - Texspuitwerk - Dakbedekking - Sloopwerk - Badkamers - Dakkapellen - Aanbouwen - Verbouwen Mail uw gegevens voor maken van een belafspraak. Naam:........................................................................................................... Woonplaats:................................................................................................... Tel 06 nr:....................................................................................................... Wanneer u beste bereikbaar bent:................................................................ Start datum van de werkzaamheden:........................................................... ....................................................................................................................... Omschrijving kort soort werkzaamheden:..................................................... ....................................................................................................................... Evt. de afmetingen........................................................................................ Evt. de foto's.................................................................................................. Evt. indien van toepassing naam van het bedrijf:................................................. Onze sleutelwoorden: professioneel, betrouwbaar en oog voor kwaliteit. Afspraak is Afspraak. We zijn werkzaam in Benelux. We zijn een Nederlandse bouwbedrijf. Vaak kunnen we op kort termijn de werkzaamheden uitvoeren. Duurzaam bouwen we met een persoonlijke aanpak en oog voor kwaliteit. Wij realiseren een klus met een zo lang mogelijke levensduur. Wij kijken naar uw wensen en wij realiseren als een betrouwbare partner bij een passend budget. Op zoek naar een betrouwbaar duurzaam partner dan bent u aan het goede adres. De professionals bestaande uit gespecialiseerde vakmannen met jarenlang ervaring. Uw complete verbouwing is bij ons in goede handen. Uw besparing kan wel oplopen 40% !!!

  Laatste review:
  Top service, alles goed geregeld, houd zich aan afspraken en bovendien werkt keihard door om de klus te klaren. Prijs verhouding was qua kwaliteit lager dan de meeste professionele vaklui. Wij zien Omerta/ Atlantis graag terug.

4.8

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Lelystad, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 185 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Lelystad

Andere vakmensen in Lelystad

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt