Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind metselaars in Amsterdam

Op zoek naar metselaars in Amsterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele metselaars zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Metselaar

Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Amsterdam

 • J.A. van der Weijden Onderhoudsbedrijf

  Metselaar in Amsterdam

  Beoordeling: 4.4 van 54.45271 reviews

  Welkom op ons profiel, Na 6 jaar samen gewerkt te hebben met mijn grootvader ben ik in 2009 mijn eigen bedrijf opgestart, Nu inmiddels 15 jaar zelf ervaring te hebben in dit vak en meer als 200 referentie's weten wij waar wij voor staan: enkel kwaliteit. De totaalprijzen zijn ook de prijzen en geen onverwachte extra kosten! Dit zijn onze werkzaamheden: Steigers plaatsen/ verwijderen -Voegwerk/metselwerk uithakken/slijpen -Reinigen -Alle soorten voegwerken -Klein metselwerk/scheur herstel -Impregnatie -soft stralen -Lekkage's opsporen en verhelpen -schoorsteen: herstel/vegen/voegen/metselen/stucen/lood vervangen/waterafstotend maken -injecteren -schilderwerken -glaswerk -Dakwerk dakpannen/nokvorsten/dakgoten -stucadoors werkzaamheden Heeft u een lekkage? Wij hebben uw probleem binnen 48uur opgelost. Ons bedrijf is voor U van echte waarde en heeft enkel vakmanschap te bieden, van kleine tot grote projecten. Wij zijn een betrouwbaar en erkend bedrijf en leveren enkel kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons voorop, en waar wij naar streven is het beste bedrijf te zijn in onze sector, dit kan alleen maar door het overtreffen van de verwachting van onze opdrachtgevers. Kwaliteit, Veilig werken, overleg en duidelijke afspraken zijn van belang. Wij verzorgen zelf: materialen/steigers/hoogwerkers zodat u altijd een totaalprijs krijgt en geen onverwachtse kosten achteraf. Wilt u uw huis opnieuw laten voegen/herstellen/lekkage verhelpen maar u heeft niet de financiële ruimte? Geen probleem! U kunt bij ons in termijnen betalen tegen 0% rente. Wij werken altijd met GARANTIE! Ook voor deskundig advies komen wij graag kosteloos bij uw langs. U kunt ook bij ons pinnen. Met vriendelijke groet, Jack van der weijden

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Renovatie van achtergevel en schoorsteen. Keurig gedaan en alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden Zal zeker ook mijn voorgevel laten doen.
 • Metselbedrijf M.van Vliet

  Metselaar in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Mijn naam is Michael van Vliet dé metselaar uit Amsterdam. Ik zit al 22 jaar in het vak en ik ben specialist metselaar gespecialiseerd in renovatie en restauratie projecten. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Graag duidelijk aangeven wat u wilt op de aanvraag. Anders reageer ik niet

  Laatste review:

  Buitenmuur plaatsen -

  Super fijn contact met Michael en hij is heel erg behulpzaam en geduldig geweest in het traject met de gemeente. Denkt in oplossingen en is erg betrokken! Uiteindelijk hebben wij twee binnenmuren geplaatst en dit ziet er heel strak uit. Wij raden hem zeker aan :)
 • Gevel Techniek

  Metselaar in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar iemand die gespecialiseerd is in gevelonderhoud? Dan staan wij voor u klaar, heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Man van zijn woord. netjes op tijd en goed werk geleverd.
 • Facility Groep B.V.

  Metselaar in Amsterdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews

  Ik ben Leon Husmann, en heb in de ruim 18 jaar die ik werk, eerstens in de bouw gezeten en ben allround metselaar, in de ruimste zin van het woord, binnen mijn bedrijf wat ik nu ruim 4 jaar heb, heb ik ook inmiddels 2 allround schilders en een Handy man, wij willen uitsluitend mooi werk maken, en houden van het uitvoeren met goede en gedegen materialen, uiteindelijk kan er alleen maar kwaliteit geleverd worden met een juiste samen stelling een goede inzet, het juiste materiaal en de juiste producten, dat is de reden ook van ons succes. Vanaf nu leveren en plaatsen wij ook Kunststof gevel panelen van een top kwaliteit, Mede door de goede kwaliteit kunnen wij dit onder 10 jaar garantie leveren. Samen met de fabriek, daarnaast kan je ook subsidie aanvragen, welke een aanzienlijk voordeel opleverd.

  Laatste review:

  Binnenmuur metselen -

  Goed werk geleverd en kon op korte termijn, erg tevreden
 • A. van Niel Metselwerken

  Metselaar in Amsterdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5575 reviews

  Metsel, reparatie en voegwerkzaamheden van o.a.: Aanbouw, tuinmuur, garage, binnen/buitenmuren, gevelreparatie, voegwerk, balkonrenovatie. Heb ruime ervaring en ben sinds 01-01-2000 als ZZP-er aan de slag. Sta bekend als een harde, betrouwbare werker. Werk ook voor aannemers/onderaannemers. Voor een passende offerte kom ik graag bij u langs.

  Laatste review:

  Buitenmuur plaatsen -

  Prima vakman, wel goed uitleggen wat je wil, maar ook goed luisteren of wat jij wil uitvoerbaar is, dan komt het goed. Verder prettige man om mee samen te werken. Doet niet moeilijk.
 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud

  Metselaar in Amsterdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5575 reviews

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Vegen en reinigen van rook- en ventilatiekanalen ∎ Dak- en dakgootreiniging ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Top vent. Snel en secuur.
 • SP test Werkspot

  Metselaar in Amsterdam

  Nog geen reviews

  Test werkspot

 • Van Amstel Onderhoudsbedrijf

  Metselaar in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kundig bedrijf voor het stucen van uw wanden en plafonds, of het compleet renoveren van uw badkamer? Van Amstel onderhoudsbedrijf heeft ruime ervaring in verschillende sectoren van de bouw. Als specialist met de in 1986 afgeronde opleidingen voor tegelzetter, stucadoor en stucadoor gezel voeren wij werkzaamheden uit in onderandere nieuwbouw, verbouw, onderhoud, en renovatiewerk. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd en met liefde voor het vak creëren wij een optimaal strak eindresultaat. Wij zijn actief in een ruim gebied rond Amsterdam voor zowel particulieren als bedrijven. Mocht u verder vragen hebben of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via Werkspot.

  Laatste review:

  Van Amstel heeft onze badkamer op uiterst vakkundige wijze volledig vernieuwd. Hierbij is zeer creatief te werk gegaan opdat ook de ongebruikelijke obstakels die tijdens de verbouwing naar voren kwamen op een prachtige manier zijn opgelost. Daarnaast liep de communicatie heel soepel en was hij altijd bereid uitleg te geven over welke keuzes wij konden maken om de indeling volledig naar wens te kunnen maken. Tot slot is het tegel- en stucwerk buitengewoon strak, hetgeen je meteen terugziet in onze nieuwe droombadkamer. Van Amstel is een uitstekend vakman en dat toont zich in alles. Ik zou hem aan eenieder aanraden!
 • Vakman Tim

  Metselaar in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 55533 reviews

  Mijn naam is Tim Hofstee (35) en heb een passie voor het het uitvoeren van creatieve klussen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in keuken betegeling. Wat info over wie ik ben en hoe ik werk: - Na mijn afgeronde HBO studie Small Business & Retail Management, heb ik een tijdje een eigen bedrijf gehad met circa 20 man personeel. Na 5 jaar heb ik de zaak verkocht en ben ik gaan doen wat ik echt leuk vind: klussen. - Ik werk alleen in Amsterdam (ik doe vrijwel alles op de fiets…) - Ieder project behandel ik alsof ik zelf iedere dag naar het resultaat zou moeten kijken. - Ik neem graag de tijd om een klus goed en secuur uit te voeren. Geen half werk en ik laat alles netjes achter. - Ik geef graag advies m.b.t. keuze en/of aanschaf van materialen. - Ik hou van heldere afspraken, goede communicatie en ik vertrek pas als jij tevreden bent. Waar kan je me voor inschakelen? - Kleinschalige, creatieve tegelprojecten: Een keukenwand voorzien van Portugese keramische tegels... Of tegelrenovatie werkzaamheden in bijvoorbeeld de gang, op het toilet of in de badkamer. - Installeren (akoestische) wandpanelen (zie portfolio) - Vloer renovaties: Een woon- of slaapkamer opknappen door een mooie laminaatvloer met plinten te leggen... - Kleine installatie klussen (wandrekken, afzuigkap, planken, etc) Ik haal er voldoening uit om iedere klus perfect uit te voeren. Van begin tot eind. Algemene klus werkzaamheden: - Tegelwerk (keuken, badkamer, toilet) en tegel renovaties - Vloeren leggen (laminaat) en renovaties - Kleine timmerwerkzaamheden - Repareren en/of verplaatsten stopcontacten - Sloopwerkzaamheden Aannemer nodig? Heb je een grootschalige renovatie voor de boeg en besteed je deze graag uit? Ik ben ook in te huren als projectleider. Ik heb veel ervaring in het aansturen van verschillende teams. In het geval van een grootschalige renovatie voer ik de meeste werkzaamheden niet zelf uit maar zoek ik de juiste vakmannen bij elkaar om de klus te klaren. Voorbeelden werkzaamheden projectleider: - Opstellen begroting - Budget- & agendabeheer - Advies omtrent verbouwplannen, materialen en leveranciers - Samenstellen / uitwerken moodboards - Aanvragen en vergelijken offertes - Bestellen van materialen - Aansturen vakmannen Stuur me gerust een bericht voor meer info. Liever eerst persoonlijk contact? Ik kom graag geheel vrijblijvend bij je langs om kennis te maken.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Tim is vriendelijk en goed in wat hij doet. Hij kwam bij mij de keuken tegelen, maar zag ook nog een probleem bij de voegen van mijn badkamer, die stonden open, dat heeft hij ook even snel verholpen. Bij een volgende klus weet ik wie ik moet hebben, aanrader!
 • Schuit geveltechniek

  Metselaar in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Evaring in metselwerkzaamheden, Aanbouw/verbouw/ nieuwbouw maar ook herstel en reparatie werkzaamheden.

  Laatste review:

  Buitenmuur plaatsen -

  Goed contact gehad met Schuit geveltechniek. Van te voren goede tips gehad betreft het demonteren van de kozijnen en waar op te letten. Stenen in verband eruit laten halen en alles is strak doorgemetseld zodat er nauwelijks iets te zien is van de oude situatie. Geen lelijke vakken op de grote muur. Prima oplossingen en afspraken zijn duidelijk nagekomen. Zou dit bedrijf weer inhuren als ik een klus heb.

Populaire lokale metselaars in Amsterdam

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur