Vind verhuisbedrijven in Heeswijk-Dinther

Op zoek naar verhuisbedrijven in Heeswijk-Dinther? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Heeswijk-Dinther

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Verhuisbedrijf in Heeswijk-Dinther

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Snelle reactie, nette prijs en het nakomen van afspraken heeft geleid tot een fijne samenwerking. Binnenkort schakelen we dit bedrijf weer in!
 • Lagom Bouw en Energy

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Heeswijk-Dinther

  Hallo, Een allround klussenbedrijf, werkzaam in het gebied tussen 's-Hertogenbisch, Nijmegen en Eindhoven. Voor met name de kleine klussen. Zoals wat klein tegelwerk, bijvoorbeeld achterwand keuken, wc. Schilderwerk binnen en buiten. Sloten vervangen. Klemmende deuren opnieuw inhangen. Laminaat leggen. Schilderij ophangen. Gebroken ruit vervangen. etc. En zo'n kleine klus moet zo zijn dat u tevreden bent. Uiteraard heb ik een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. En ben VCA gecertificeerd, wat voor veilig werken staat.

 • BoxX5
  BoxX5

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Heeswijk-Dinther

  Boxx5 voor bijna elke klus. 25 jaar ervaring in keuken en interieur.

 • Klusbedrijf Frank Mohr
  Klusbedrijf Frank Mohr
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Verhuisbedrijf in Heeswijk-Dinther

  Klusbedrijf Frank Mohr, is gespecialiseerd in elektra, loodgieterswerk, timmerwerken, interieurbouw, verbouwingen en afwerking. Ik werk secuur en precies. Motto als het voor jezelf niet goed is dan is het zeker niet goed voor een ander. Of te wel mijn werk moet minimaal aan mijn eigen maatstaven voldoen wil ik te vrede zijn en de klus opleveren.

  Laatste review:
  Kitten-
  prima
 • Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Verhuisbedrijf in Heeswijk-Dinther

  Stukadoor,Schilder,Meubel,Behang,sanitaire,elektra,laminaat,timmerwerk etc Nog niet tegels

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Vriendelijk, gaan direct aan het werk. Netjes uitgevoerd.
 • Snoeijs Klusbedrijf
  Snoeijs Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Heeswijk-Dinther

  Hoi mijn naam is Davey snoeijs, Snoeijs Klusbedrijf. Met 6 jaar ervaring die ik meeneem uit de bouw ben ik sinds kort mijn eigen klusbedrijf gestart. Ik vind het mooi om klussen te maken in huis waarbij ik de klanten blij maak en iets moois achterlaat. Waardering voor je werk. Dat motiveert mij.

 • Martijn van den Braak timmer-en interieurprojecten

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Heeswijk-Dinther

  Wij zijn een jong gemotiveerd timmer bedrijf dat zich al 12 jaar bezig houd met verbouw, renovatie, nieuwbouw en interieurbouw. Tegenwoordig houden wij ons ook bezig met het vervangen van houten gevel kozijnen. door dat wij een goede relatie hebben met Hermes machinale houtbewerking in Nistelrode zijn wij in staat om snel komo gecertificeerde kozijnen incl. glas te leveren. wij kunnen evt de kozijnen mits dit mogelijk is in een gewenste voor gelakte standaard ral kleur plaatsen. door dat wij zelf glas zetters in dienst hebben zijn wij instaat om snel in eigen beheer glas te leveren en ook te plaatsen. met vriendelijke groet, Martijn van den braak.

 • K van den Broek Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Heeswijk-Dinther
 • Gevel- en Glasreiniging (G.S.O.B.)
  Gevel- en Glasreiniging (G.S.O.B.)
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Heeswijk-Dinther

  Als je op zoek bent naar een Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf in Schijndel, dan kan GSOB je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnendeur plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Zeer blij met de mannen! Vakkundig werk geleverd en alles netjes opgeruimd
 • OBI
  OBI

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Heeswijk-Dinther

  Ben je op zoek naar een klusbedrijf van kwaliteit met brede ervaring? Dan kun je in bij OBI terecht voor echt vakwerk. Wij ontzorgen u volledig. We bieden service en kwaliteitswerk bij afbouw projecten en verbouwingen in en om het huis. o.a. maatwerk interieurs, overkappingen, badkamer- en keukenrenovaties. Ontwerp, bouw en afbouw, elektra, loodgieterswerk, tegelwerk etc. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen, dan bent u verzekerd van een mooi resultaat.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Heeswijk-Dinther, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 53 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Heeswijk-Dinther

Andere vakmensen in Heeswijk-Dinther

Vind vakmensen bij jou in de buurt