Vind verhuisbedrijven in Rosmalen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Rosmalen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Rosmalen

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95221 reviews
  Verhuisbedrijf in Rosmalen

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Top verhuizers, vriendelijk en snel!
 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Verhuisbedrijf in Rosmalen

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Applaus !! Wat een geweldig team, ik ben zo verbaasd over de snelheid, accuratesse, secuur omgaan met onze spullen. de hele huisraad van mijn dochter verhuisd van Waalwijk naar Rotterdam. Communicatief correct. Ik wil ze eigenlijk een 10+ geven en raadt ze iedereen aan. Mijn zoon gaat in september verhuizen en dan ga ik dit team weer bellen. Accuraat, snel en niet duur.
 • RVB Afbouw
  RVB Afbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Verhuisbedrijf in Rosmalen

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Raymond van Berkel en ik ben 47 jaar. Ik ben de eigenaar van RVB Afbouw. Ik heb ruim 28 jaar ervaring met complete badkamers, waaronder kitten, stucen en tegelzetten. Ook voer ik kleinere werkzaamheden graag voor u uit, mits deze in de buurt zijn. Nul zes vijf een twee zes een een acht vier Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en kom ik langs voor een vrijblijvende offerte. Met vriendelijke groet, Raymond van Berkel RVB Afbouw

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Netjes werk geleverd en super flexibel.
 • Pappinstallatie

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Rosmalen

  Hoi ik ben Karcsi, elektro/installatie monteur. Meterkast vervangen, nieuwe kabels aanleggen voor airco/kookplat, etc.

 • SommersService.nl

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Rosmalen

  SommersService.nl kan je helpen met je Schilder, Elektricien, Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Rosmalen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Sloten plaatsen of repareren, Fiets reparatie of onderhoud, Metaalbewerking, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met SommersService.nl om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • JLHeijmans Afbouw
  JLHeijmans Afbouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Rosmalen

  Wij zijn JLHeijmans Afbouw! Wij zijn al meer dan 15+ jaar actief in de afbouw. Wij werken al jaren met dezelfde goede opdrachtgevers maar willen ons nu ook meer richten op de particuliere markt. Wij kunnen stukadoren, spachtelen (gipsplaten afwerken) van klasse D naar klasse A, spackspuiten en texen. Op dit moment zijn we een website aan het bouwen zodat we ons mooie werk kunnen delen met u, maar deze is dus nog in constructie. Hierop zullen binnenkort hele mooie werken van ons te bewonderen zijn. Zoals bijvoorbeeld: de Noorderkerk te Apeldoorn, te zien in een filmpje, ontzettend mooie en strakke afwerking met ronde hoeken en veel schuine kappen. We hebben wel een aantal projecten toegevoegd in ons portfolio zoals Wolwevershaven te Dordrecht. Kantoorpand te Oud-Beijerland.

 • Jeffrey Pennings
  Jeffrey Pennings
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Verhuisbedrijf in Rosmalen

  Jeffrey Pennings kleine grondwerken Striensestraat 29 5241 AW Rosmalen Ik ben u graag van dienst bij al uw tuinrenovaties, grond- en sloopwerken etc. Ik hen zowel kleine, vlotte machines, die wendbaar en compact zijn alsook groter materieel ter beschikking. Hierdoor kan het werk ook op moeilijk bereikbare plaatsen verricht worden. Waarmee kan ik u van dienst zijn? • Tuinaanleg en straat of sierwerk • Rooien en afvoeren bomen en struiken • Uitgraven van funderingen en overschot zand of puin afvoeren • Uitgraven t.b.v. een vijver /trampoline/zwembad/jacuzzi etc. • Uitgegraven grond wegrijden en afvoeren • Zand, grind en grond leveren en inrijden • Verwijderen van oud straatwerk en afvoeren • Maken van straatbaan • Bijrijden van stenen/tegels t.b.v. nieuw of oud straatwerk • Omspitten van uw tuin t.b.v. tuinrenovatie • Rooien van planten / struiken en bomen en afvoeren • Verwijderen van graszoden en afvoeren • Egaliseren van terrein • Kleine en grote sloopwerken • Sloopmaterialen uitrijden en afvoeren • Verplaatsen van grote hoeveelheden grond of afvoeren • Container transport en verhuur • Rijplaten kunststof verhuur Graag tot ziens!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  werk naar behoren uitgevoerd, was op tijd, en snel met werken. goede vakmannen.
 • Re-Creative Solutions

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Rosmalen

  Re-Creative Solutions is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Keukenmonteur, Elektricien, Klusbedrijf, Badkamer specialist, Witgoed monteur, Voertuig monteur nodig hebt in Rosmalen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in diensten die wij als Installatiebedrijf, Domotica specialist, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Verhuisbedrijf, Badkamer specialist, Witgoed monteur, Voertuig monteur voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Découvrir capitale B.V.
  Découvrir capitale B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Rosmalen

  Ik heb inmiddels al zoveel gedaan voor zoveel mensen, dat iedereen tegen mij zei, GA HIER MEER MEE DOEN! Inderdaad, je moet doen wat je leuk vindt, dan geniet je iedere dag.. Zover mijn geschiedenis... Heeft u geen tijd en/of heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Ik ben er voor al uw kleinere klusjes. Van badkamerkraan vervangen, lampen ophangen, muren of deurposten schilderen (eerdere carrière), timmerwerk tot douche vervangen, en meer. Na dat ik klaar ben, laat ik alles netjes achter en zorg dat mijn klanten altijd tevreden voor dat ik de deur uitloop. U kunt rekenen op vakmanschap en professionaliteit! Ik reken een vast laag tarief van €25,- inclusief BTW per uur wat begint als ik vertrek vanaf een adres. Ik zal dit altijd vooraf aan u doorgeven en voor elke klus vooraf een schatting maken. Heeft u een grotere klus, dan betaalt u 25% kosten vooraf en krijgt u van mij een schatting van het aantal te verwachten uren! Als de klus meer dan 15 uur omvat, betaalt u tussentijds alvast 50% aan voor de tot dan toe gemaakte uren. Aan het einde rekenen we alles meteen af. Materialen kan ik voor u kopen en dienen door u betaald te worden Parkeerkosten, kosten voor Werkspot etc worden aan u doorberekend. Alleen regio: 's-Hertogenbosch ~ Oss ~ Uden ~ St Oederode ~ Boxtel ~ Helvoirt ~ Vught ~ Drunen LET OP Tarief is inclusief BTW, maar exclusief wervingskosten Werkspot (ter voorbeeld schilderwerk is altijd €34,- ex Btw opslag). Deze wervingskosten van Werkspot worden altijd als opslag in rekening gebracht op het totaal, houd hier rekening mee!

 • Klussenbedrijf Chambon
  Klussenbedrijf Chambon
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Verhuisbedrijf in Rosmalen

  Wij verzorgen vrijwel alle klussen in en rondom het huis, waarbij de wensen van onze klanten altijd centraal staan. Wij doen daarbij wat we beloven, afspraak is afspraak. Dankzij ons vakmanschap en direct contact van onze klanten met degene die het werk uitvoert, is het resultaat van elke klus gegarandeerd volledig naar wens. Wij denken graag met onze klanten mee en adviseren deze zowel in aanloop naar als gedurende de klus. Daarbij vertalen wij alle wensen naar technische haalbare oplossingen. Dit alles tegen scherpe prijzen.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Prima afspraken nagekomen en prima vakwerk afgeleverd. Bedankt Joey

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Rosmalen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 86 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Rosmalen

Andere vakmensen in Rosmalen

Vind vakmensen bij jou in de buurt