Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Heeswijk-Dinther

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55597 reviews
  Dakdekker in Heeswijk-Dinther

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Fijne communicatie en snel te plekke. Werk is goed uitgevoerd en er wordt goed meegedacht met de klant/situatie. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85330 reviews
  Dakdekker in Heeswijk-Dinther

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Top gedaan en serius bedrijf ik ben echt blj me. Dank u well Carlo
 • DAKE totaal montage
  DAKE totaal montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Dakdekker in Heeswijk-Dinther

  Beste, Mijn naam is Ron, mijn werkgebied varieert van Limburg tot aan Noord Holland, Flevoland en Gelderland. Ik zelf zit gevestigd in `s-Hertogenbosch Noord Brabant. Ik heb al meer als 10 jaar werkervaring als: timmerman, elektricien, stratenmaker en gespecialiseerd in dakwerken. In de afgelopen 18 jaar als vakman heb ik vele projecten mogen realiseren, onder andere van complete dakrenovaties, zolderverbouwingen tot het plaatsen van complete veranda`s, carport`s, serre`s, aanbouwen en complete opleveringen. Kijkt u daarom ook eens naar de foto`s die hier op mijn portfolio staan. Op diverse projecten kan ik ook een waardige garantie bieden van 2 tm 5 jaar. Daarom ook mijn kreet: "DAKE denkt en werkt met u mee" Ik biedt u ervaring en perfectie tot in de kleine details en kom mijn afspraken na. Heeft u vragen en of opmerkingen hoor ik dat altijd graag. Hopend u als klant te mogen aanspreken. Met vriendelijke groet, DAKE totaal montage

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Vandaag in de regen is mijn dakgoot gemaakt. Heel goed werk afgeleverd en het lekt het niet meer. Gevraagd om extra werkzaamheden uit te voeren en dat was geen probleem. Goede uitleg gehad wat hij heeft uitgevoerd en een foto ontvangen. Ik raad hem bij eenieder aan. Eduard
 • Bos Dakonderhoud
  Bos Dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Dakdekker in Heeswijk-Dinther

  Bos Dakonderhoud kan je helpen met je Dakdekker klus in Heesch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bos Dakonderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vakman. Komt afspraken netjes na.
 • Van Stiphout onderhoud
  Van Stiphout onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Dakdekker in Heeswijk-Dinther

  Van Stiphout onderhoud kan je helpen met je Dakspecialist klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Schoorsteenvegen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Stiphout onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snel, meedenkend en voor zover we tot nu toe kunnen beoordelen, goed gedaan. De tijd moet natuurlijk leren of het langdurig goed blijft.
 • Dakservice Totaal 17181959
  Dakservice Totaal 17181959
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Dakdekker in Heeswijk-Dinther

  Ben je op naar een ervaren dakdekker en schoorsteenveger. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor een kleine of grote klus mag u altijd contact met ons opnemen . Ons bedrijf bestaat al 20 jaar . Tevens geven wij altijd minimaal 5 jaar garantie . Ons werk bestaat uit alle soorten klussen op het dak . Van een pannendak vervangen , schoorsteen voegen , lood schoorsteen en lood van dakkapel vervangen . Nokvorsten vervangen en reparatie, schoorsteen vegen , dakgoot reiningen , bitumen daken vervangen . Kortom wij zien van alle markten thuis.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Dakservice Totaal blinkt uit in snelle service, duidelijke communicatie en deskundigheid. Na de opname kreeg ik een helder oplossingsvoorstel met een scherpe prijsopgave. Bij akkoord meteen een dag geselecteerd en waren mooi op tijd om de werkzaamheden te verrichten. De mannen van Dakservice Totaal zijn erg vriendelijk en denken met je mee.
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5563 reviews
  Dakdekker in Heeswijk-Dinther

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Klus is netjes uitgevoerd het enigste minpunt was dat er afval achter bleef weet niet of dat dit de bedoeling was.
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7563 reviews
  Dakdekker in Heeswijk-Dinther

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snel en adequaat geholpen afgelopen middag. Onze schoorsteen is voorzien van coating. Nu mag het weer gaan plenzen. Snelle service!
 • dakreparatie en vastgoedonderhoud JG
  dakreparatie en vastgoedonderhoud JG
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Dakdekker in Heeswijk-Dinther

  Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Communicatie en klantvriendelijkheid met de klant staat hoog in het vaandel. Wij denken met u mee, hebben een snelle service en geven garantie op de gedane werkzaamheden en werken met de beste materialen. wij zijn gespecialiseerd in dak werkzaamheden, van woningen en hebben ruime werkervaring met de benodigde papieren in huis.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Viel iets duurder uit dan vooraf afgesproken, omdat mijn situatie wat complexer bleek dan ik dacht. Echter zijn er wel extra werkzaamheden gedaan en is er de zogezegde "kers op de taart" geleverd. Initiele probleem opgelost, goed advies gekregen en uiteindelijk een bevredigende prijs overeengekomen. Puik werk, spontane kerel ook. Staat bovenaan mijn lijstje voor vervolgwerkzaamheden!
 • DakGarant Holland
  DakGarant Holland
  Beoordeling: 4.4 van 54.4526 reviews
  Dakdekker in Heeswijk-Dinther

  Dak Service In Geheel Nederland, Dak Garant Holland staat altijd voor u klaar voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. Ook kijken wij altijd zo goed mogelijk met de klanten om het zo goed en zorgvuldig naar wens te maken.

  Laatste review:
  Dakconstructie plaatsen of vervangen-
  In Jan dit jaar Dakgarant een klein afdakje boven de voordeur laten herbedekken ivm lekkage. Het contact in de aanloop naar de overeenkomst / offerte verliep via Gino vlot op zeer korte termijn kon het herstel worden ingepland. Dit is echter het enige positieve wat er te vermelden is. De mannen van Dakgarant, waren 2 uur later dan gepland op locatie, zijn een hele middag aan het werk geweest, het contact gedurende de klus was prima, echter de afwerking van de dakdekking en afwerklijsten is ondermaats. Betaling heeft plaats gevonden echter de toegezegde bon via e-mail t.b.v. garantie heb ik nooit mogen ontvangen. De lekkage bleek na eerstvolgende regenbui niet verholpen en zelfs erger dan daarvoor Contact over herstel onder garantie is ronduit slecht, contact niet meer mogelijk via telefoon/ whatsapp, op SMS wordt nauwelijks gereageerd. Op de, na 4 maanden insisteren, eindelijk overeengekomen datum voor herstel is niemand komen opdagen. Daarna, ondanks aandringen radiostilte!

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Heeswijk-Dinther, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1496 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Heeswijk-Dinther

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heeswijk-Dinther

Vind vakmensen bij jou in de buurt