Vind dakdekkers in Schijndel

Op zoek naar dakdekkers in Schijndel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Schijndel

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85245 reviews
  Dakdekker in Schijndel

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo, is een hele goede en dakspecialist. Hij heeft mijn daklekkage snel en zeer vakkundig gerepareerd en het probleem verlopen. Hartelijk dank Carlo.
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews
  Dakdekker in Schijndel

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie, komt afspraken na, vriendelijke jongens, netjes gewerkt tegen een eerlijke prijs.
 • Firma Gerritsen
  Firma Gerritsen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Dakdekker in Schijndel

  Ik ben werkzaam op alle aspecten van een dak. Van het oplossen van een acute lekkage tot het verzorgen van grotere klussen. Na veel ervaring te hebben opgedaan ben ik in 2023 mijn eigen bedrijf begonnen. Ik geef op mijn werkzaamheden 5 jaar garantie.

  Laatste review:
  Snel en vakkundig!
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5561 reviews
  Dakdekker in Schijndel

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak en voeg werkzaamheden !

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Na 5 andere dakdekkers kwamen zij met een nette en realistische offerte. Contact tussen akkoord offerte en de uitvoering was goed. De uitvoering verliep soepel. Aardige en kundige gasten. Twee daken van totaal 18m2 zien er weer goed uit en kunnen de komende jaren er weer tegen aan. Dank heren!
 • Dakspecialist Aktas
  Dakspecialist Aktas
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Dakdekker in Schijndel

  Dakspecialist Aktas is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie, goede communicatie en klus kon snel gedaan worden
 • Peeters Dak Totaal
  Peeters Dak Totaal
  Beoordeling: 4.8 van 54.8577 reviews
  Dakdekker in Schijndel

  Goedendag ,ik ben jan peeters van peetersdaktotaal,wij zijn gespecialiseerd in o.a :dakwerken,lood en zinkwerken,voegwerk,bitumendaken,schoorsteenrenovaties,graag gaan wij met u in zee om een dergelijke reparatie of offerte te maken ,mvg jan peeters peetersdaktotaal.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Na een stormschade aan het dak, heeft het bedrijf prima advies gegeven en de schade op vakkundige wijze voor een goede prijs snel gerepareerd. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en beleefd.
 • Dak en klusbedrijf de lelie
  Dak en klusbedrijf de lelie
  Beoordeling: 4.2 van 54.25203 reviews
  Dakdekker in Schijndel

  Welkom op ons profiel de lelie is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rondom het dak. Dit doen we door middel van een uitgebreid team dat bestaat uit ervaren vakmensen die alleen voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid gaan. We bieden geheel gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan.  10 Jaar Garantie!  Betrouwbaar & Goed Advies  Scherpste Prijzen  Snelle Service  Rapport voor Verzekering  Gespecialiseerde Vakmannen

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Very good professionals and job went very smooth without any disturbance.
 • Vos Dakwerken
  Vos Dakwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.2540 reviews
  Dakdekker in Schijndel

  Wij zijn een familie bedrijf en bieden u graag onze service aan tegen een betaalbare prijs en staan garant voor een professionele en betrouwbare samenwerking. Voor de onderstaande kunt u bij ons terecht voor : Aanschaf / installatie houtkachels; Aanschaf / aanleggen van een rookkanaal in een bestaande of nieuwe situatie; Schoorsteenrenovatie, uitslijpen, voegen en impregneren; Nokvorst reparatie; Schoorsteenvegen, eenmalig of periodiek; Plaatsen schoorsteenkappen; Lood vervangen schoorsteen/gevel; Reparatie en Reiniging dakgoten; Reparatie en renovatie platte daken; Bij iedere opdracht vragen wij u de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk te omschrijven eventueel met foto's te verduidelijken. Wij komen na een voorlopige prijsopgave graag de situatie bekijken en uw wensen samen bespreken. Na een definitieve offerte kunnen wij de werkzaamheden op korte termijn voor u uitvoeren.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel geholpen, geen bijzonderheden.
 • Dak en Woningonderhoud NLD
  Dak en Woningonderhoud NLD
  Beoordeling: 4.8 van 54.85161 reviews
  Dakdekker in Schijndel

  Regelmatig onderhoud aan uw woning is erg belangrijk. Dat weten we bij Dak en woning onderhoud NLD als geen ander. Daarom kunt u ons inschakelen voor al het onderhoud aan uw woning in heel Nederland en omstreken. Zowel voor kleinere als grotere onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres en wij nemen elke klus met evenveel deskundigheid en enthousiasme aan. Wat valt onder woningonderhoud? Bij Dak en Woningonderhoud NLD schalen we een hoop werkzaamheden onder woningonderhoud. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote onderhoudswerkzaamheden , zoals het vervangen van een dakgoot, het herstel van een lekkage of het vervangen van beschadigde of kapotte dakpannen. Onder groot onderhoud verstaan wij bijvoorbeeld het repareren van uw daken, het plaatsen van dakramen en grote dakrenovatieklussen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden; neem contact op om alle mogelijkheden met ons door te nemen. Indien nodig maken wij gebruik van ons brede netwerk om de klus sneller uit te kunnen voeren. Onze werkwijze Wanneer u ons wilt inschakelen voor onderhoud aan uw woning, spreken wij eerst met u door wat er allemaal moet gebeuren. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op. We geven u de tijd om hiermee akkoord te gaan maar zodra u dat doet, gaan we direct voor u aan de slag. Tijdens het onderhoudsproces houden we u exact op de hoogte van de vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de klus nauwkeurig wordt afgewerkt en dat u met een tevreden gevoel achterblijft.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Zeer goede service en kwaliteit geleverd.
 • D.A.M. Dakwerken
  D.A.M. Dakwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews
  Dakdekker in Schijndel

  D.A.M. Dakwerken is een vakkundig familiebedrijf gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van uw schoorsteen, het plaatsen van dakisolatie, het leggen van uw pannendak of het opsporen van een langdurige lekkage. Door onze jarenlange ervaring en het werken met een vertrouwd team komen we altijd samen met de klant tot een duurzame oplossing. D.A.M. Dakwerken is werkzaam door bijna heel Nederland en altijd bereikbaar voor spoedgevallen zoals stormschade of lekkage.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Op zich is de klus net uitgevoerd, maar ik vond het wel veel geld voor twee uurtjes werk (900 euro voor 6m vogelprofielen aanbrengen en stormranden bijkitten).

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Schijndel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 767 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Schijndel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Schijndel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt