Vind glaszetters in Schijndel

Op zoek naar glaszetters in Schijndel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Schijndel

 • J.B. Bouw
  J.B. Bouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Schijndel

  Hallo ik ben Jeroen, ben 10 jaar als zzper werkzaam in de bouw neem allerlei timmerwerken aan. Ik sta u graag zo spoedig mogelijk te woord. *nieuwbouw *renovatie *verbouw *afbouw

 • Bart van de Ven Allround Timmerwerken en montage
  Bart van de Ven Allround Timmerwerken en montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Glaszetter in Schijndel

  Bart van de Ven Allround timmerwerken en montage is een jong bedrijf welke zich richt op werkzaamheden aan houten kozijnen, ramen en deuren. Dit kan onderhoud aan bestaande kozijnen evenals complete levering van nieuwe kozijnen en glas. Ook leveren en monteren van insectenwering (horren) is een specialiteit van het bedrijf. Het leveren en monteren van dakramen bestaat ook tot de mogelijkheden. Naast bovenstaande kan u mij ook benaderen voor andere timmerwerken. Neem contact op om te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Top ervaring! We zijn heel blij met onze nieuwe ramen. Bart is helpvol en vertrouwbaar. Hij houdt zich aan afspraken en denkt graag mee. Prijs vonden we ook hartstikke eerlijk en de kwaliteit van de geleverde werk (ook van zijn collega’s) heel netjes. Bedankt alweer Bart en tot de volgende keer voor meer klussen! :)
 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews
  Glaszetter in Schijndel

  Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren. Onze monteurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd en geven u alle advies over glas wat precies bij u woning of winkel zal passen. Hr+++ Hr++ Hr+ Hr Enkelglas Triple glas Veiligheidsglas Vacuümglas Enzovoort ….. Het opmeten is vrijblijvend gratis samen met de offerte. de prijs geven wij direct bij het opmeten door. Heeft u een +/- maat dan kunnen wij de prijs ook telefonisch doorgeven. Heeft u vragen kunt u ons gerust een bericht sturen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer tevreden over de vakkundige en nette werkzaamheden. Voor de afspraak was er duidelijke communicatie en er werd op een fijne manier meegedacht over onze specifieke situatie. Na de werkzaamheden werd er schoongemaakt waar nodig en is alles netjes afgewerkt. Erg blij met de keuze voor dit bedrijf en ik zal ze zeker opnieuw inschakelen wanneer nodig! Nogmaals bedankt.
 • K van den Broek Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Schijndel
 • van den Dungen Schilderwerken
  van den Dungen Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Glaszetter in Schijndel

  vandenDungenSchilderwerken is al gedurende 10 jaar actief in binnen en buitenschilderwerken. Zelf ben ik inmiddels 18 jaar actief in het schildersvak. Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden om uw woning volledig naar uw wens te schilderen. Goede kwaliteit qua materiaal en een mooi eindresultaat staat voor vandenDungen Schilderwerken voorop! Graag kom ik vooraf bij u langs om alles te bekijken en te bespreken en maak ik een passende offerte op.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Super tevreden. Net werk en goed contact.
 • Van Tartwijk Schildersbedrijf
  Van Tartwijk Schildersbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Schijndel

  Welkom op het profiel van Van Tartwijk Schildersbedrijf!

 • stukadoorsbedrijf rombout
  stukadoorsbedrijf rombout
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Glaszetter in Schijndel

  Stukadoorsbedrijf Rombout is een bedrijf actief in de regio Noord-Brabant. Gespecialiseerd in Stukadoorswerzaamheden binnen/buiten & beton ciré stukadoorsbedrijfrombout . NL

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  goede ervaring met deze stukadoor. Levert kwalitatief erg mooi stukwerk af!
 • Donkers Timmerwerken
  Donkers Timmerwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.352 reviews
  Glaszetter in Schijndel

  Donkers timmerwerken is opgericht in 2007. Wij leveren altijd kwaliteit en vakwerk, mede door de beste materialen te gebruiken. We geven advies en voeren de werkzaamheden zelf uit. Voor ieder onderdeel van de bouw hebben wij onze eigen mensen, Zoals loodgieter, elektricien, stukadoor. enz U kunt altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend offerte.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Wij zijn bijzonder blij met de uitgevoerde werkzaamheden. Prachtig resultaat en goed meegedacht naar oplossingen tijdens de realisatie. Communicatie was top (snel reactie en altijd een antwoord waar we mee verder konden).
 • Luif Interieur & Timmerwerken
  Luif Interieur & Timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Glaszetter in Schijndel

  Luif Interieur en Timmerwerken heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het afhangen van deuren en het compleet aftimmeren van woningen. Van plinten, deuren en een verlaagd plafond tot en met complete zolderverbouwingen, wij kunnen het. Samen met deskundige collega's brengen wij iedere klus tot een goed einde. Het overige timmerwerk dat wij uitvoeren zijn: - Verbouwingen - Renovatie - Nieuwbouw - Terrasoverkappingen - Interieurwerk. - Dakkapellen en dakramen. Met moderne gereedschappen mallen en materialen werken wij zeer nauwkeurig tot op de mm. Hierin wordt ook regelmatig geïnvesteerd om up-to-date te blijven in de huidige technieken.

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Fantastisch werk geleverd, geheel conform afspraak. Snel en degelijk werk geleverd. Goede service, ben helemaal tevreden.
 • Gevers Schilderwerken
  Gevers Schilderwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Glaszetter in Schijndel

  Hallo, Ik ben Mark Gevers en ik ben 26 jaar. Ik woon in Veghel. Ik ben inmiddels 9 jaar gediplomeerd schilder. Waardoor ik de keus heb gemaakt om als zelfstandige ondernemer verder te gaan. Zoekt u een vakkundige schilder die ook kan behangen, stucadoren en texen neemt u dan contact met mij op. Waar u ook woonachtig bent ik kom uw kant op.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Nette jongens die duidelijke afspraken en deze ook nakomen. Werken netjes en zorgvuldig, wat extra werk gedaan zonder meerprijs te berekenen

4.7

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Schijndel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 81 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Schijndel

Andere vakmensen in Schijndel

Vind vakmensen bij jou in de buurt