Vind glaszetters in Sint-Oedenrode

Op zoek naar glaszetters in Sint-Oedenrode? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Sint-Oedenrode

 • Bob Vogels Freelance
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Glaszetter in Sint-Oedenrode

  Hallo allen, Ik ben bob, mijn achtergrond komt vanuit engineering, heb relatief brede ervaring in de bouw op verschillende gebieden, van timmerman tot glaszetter tot betonboorder. Heb een aantal huizen van boven tot beneden mee verbouwd binnnen mijn kennissen groep en samen met vrienden een huis gebouwd van een van ons. Ik werk netjes en precies en denk vaak verder dan wat voorhanden is. Denken in mogelijkheden is een van mijn sterke eigenschappen. Ik hou van duidelijke communicatie met klanten en sta open om hun ideeën aan te horen en zal zeker ook zelf met ideeën komen die dat aanvullen of compleet anders zijn. Uiteraard gaat alles in overleg met de klant

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Bob kwam een kattenluik (Sure Flap Microchip) in onze deur plaatsen en heeft dit heel vakkundig en professioneel gedaan. Daarnaast heeft hij zelfs nog even naar de deur gekeken die klemde. We zijn zeer tevreden!
 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Glaszetter in Sint-Oedenrode

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • Iso Glas Brabant
  Iso Glas Brabant
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Glaszetter in Sint-Oedenrode

  Mijn naam is Tino Beukering en ik ben werkzaam als zelfstandige glaszetter. Ik sta graag voor u klaar als het gaat om de volgende werkzaamheden: - renoveren, van enkel naar dubbelglas (HR++) - gehard en gelaagd veiligheidsglas - herstellen van glasschades U kunt contact met mij opnemen voor aanvragen binnen een straal van (circa) 40 kilometer rondom Nuenen. Neem gerust contact met mij op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, Tino Beukering

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Klus goed en snel uitgevoerd. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Ook alles schoon achtergelaten.
 • De Reus Bouw en Advies

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sint-Oedenrode

  De Reus Bouw en Advies is je ideale partner als je een Stukadoor, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf nodig hebt in Sint-Oedenrode en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnendeur plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Stukadoor, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Thomassen Timmerprojecten

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sint-Oedenrode

  Ben werkzaam in regio sint-oedenrode en omstreken Ben meedenkend in het oog van de klant Werkzaamheden zijn: Maken van inbouw kasten en aftimmerwerkzaamheden Overkappingen en dergelijke Zie mijn instagram voor meer foto's Thomassen timmerprojecten

 • Heijco Timmerwerken
  Heijco Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews
  Glaszetter in Sint-Oedenrode

  Hout is mij leven Timmeren is mijn vak Met meer dan 30 jaar ervaring ben ik een echte vakman op het gebied van allerlei soorten timmerwerk, zoals bijvoorbeeld reparties kozijnen, trappen en realisatie uitbouw. Mijn oplossingsgerichte werkwijze en persoonlijk contact zorgen er voor dat uw persoonlijke wensen professioneel worden ingevuld. Heijco Timmerwerken staat voor: • Meer dan 30 jaar ervaring. • Maatwerk is mijn standaard. • Passie en liefde voor het vak. • Persoonlijk contact. Selectie van de werkzaamheden: Reparaties en aanpassen van: - Kozijnen en houtrot. - Glaswerk en deuren. - Trappen. Op maat leveren en plaatsen: - Kozijnen, ramen en deuren. - Hang en sluitwerk. - Trappen. - Allerlei soorten beglazingen. - Uitbouw zoals bijvoorbeeld, dakkapellen, serres en veranda’s. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte voor één van bovenstaande werkzaamheden. Ook als u een afwijkende klus en maatwerk heeft help ik u graag persoonlijk verder. Will van der Heijden | Heijco Timmerwerken

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Will is een vakman, top werk geleverd, kort om aanrader!
 • Valize Bouwservice

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sint-Oedenrode

  Valize Bouwservice kan u helpen met het realiseren van uw klus in de regio Sint-Oedenrode. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het plaatsen en vervangen van kozijnen, het plaatsen van overkappingen en schuttingen, het hangen van binnendeuren, het vervangen van boei delen en voor de meeste andere timmerwerken. U kunt contact met ons opnemen om uw klus te bespreken, en een vrijblijvende prijsopgave te krijgen

 • D. Hulsen Timmerwerken
  D. Hulsen Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sint-Oedenrode

  D. Hulsen Timmerwerken kan je helpen met je Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman klus in Sint-Oedenrode en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met D. Hulsen Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bart van de Ven Allround Timmerwerken en montage
  Bart van de Ven Allround Timmerwerken en montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Glaszetter in Sint-Oedenrode

  Bart van de Ven Allround timmerwerken en montage is een jong bedrijf welke zich richt op werkzaamheden aan houten kozijnen, ramen en deuren. Dit kan onderhoud aan bestaande kozijnen evenals complete levering van nieuwe kozijnen en glas. Ook leveren en monteren van insectenwering (horren) is een specialiteit van het bedrijf. Het leveren en monteren van dakramen bestaat ook tot de mogelijkheden. Naast bovenstaande kan u mij ook benaderen voor andere timmerwerken. Neem contact op om te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Top ervaring! We zijn heel blij met onze nieuwe ramen. Bart is helpvol en vertrouwbaar. Hij houdt zich aan afspraken en denkt graag mee. Prijs vonden we ook hartstikke eerlijk en de kwaliteit van de geleverde werk (ook van zijn collega’s) heel netjes. Bedankt alweer Bart en tot de volgende keer voor meer klussen! :)
 • BenB Services
  BenB Services

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sint-Oedenrode

  Wij streven naar kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Wij doen alles aan huis, van renovatie tot aan nieuwbouw. Wij werken samen met experts die beschikken over jaren ervaring en benodigde opleidingen en certificaten Wij geven altijd garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden.

4.6

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Sint-Oedenrode, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 57 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Sint-Oedenrode

Andere vakmensen in Sint-Oedenrode

Vind vakmensen bij jou in de buurt