Vind stukadoors in Sint-Oedenrode

Op zoek naar stukadoors in Sint-Oedenrode? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Sint-Oedenrode

 • Timor stukadoorsbedrijf
  Timor stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Stukadoor in Sint-Oedenrode

  Ik ben Timor.Ik ben stukadoor, Ik werk graag netjes en gestructureerd, zodat het werk goed gedaan wordt ,snel, gedetailleerd en let er altijd op dat de plek netjes en strak wordt opgeleverd. Instagram: @Timor stukadoorsbedrijf

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Timor did stucco for our living room and kitchen. It was nice work and very good communication. He is very dedicated and on time. Highly recommended!!
 • Peter van Diessen
  Peter van Diessen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Stukadoor in Sint-Oedenrode

  voor al u stukwerk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goede, snelle afhandeling. Muur super strak gestuct. Zeer tevreden.
 • H.C. van de Ven Stucwerken
  H.C. van de Ven Stucwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Stukadoor in Sint-Oedenrode

  Werkgebied beek en donk + 50 km

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Super aardige en nette kerel. Alles afgedekt, netjes aan de afspraken gehouden en keurige prijs. Kon snel plaats maken tussen door. Hebben 2 slaapkamers laten stucen; steeds wanneer hij naar beneden liep schone schoenen aan waardoor geen stuc door hele huis lag. Bij afronden werkzaamheden heeft hij alles bijeengeveegd en opgeruimd. Super goede ervaring en zeer zeker een aanrader. Je zou zeggen dat ik hem ken en daarom zo’n goede review schrijf maar ik kende hem helemaal niet. Top.
 • Sham Vlechter
  Sham Vlechter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8582 reviews
  Stukadoor in Sint-Oedenrode

  aftimmeren

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Netjes gewerkt, alles schoongemaakt. Resultaat top en conform wens.
 • Stukadoorsbedrijf Baats
  Stukadoorsbedrijf Baats
  Beoordeling: 4.6 van 54.65211 reviews
  Stukadoor in Sint-Oedenrode

  Stucadoorsbedrijf Baats staat voor vakmanschap, gedrevenheid en betrokkenheid. U wilt als opdrachtgever natuurlijk het beste voor uw woning of project, bij stucadoorsbedrijf Baats bent u daar ten alle tijden van verzekerd. Bij ons kunt u o.a. terecht voor; - Sier & Pleiserwerk - Ornementen & Sierlijsten - Spuitwerk - Spachtelputz - Schuurwerk - Muren en Plafonds - Granol - Texwerkzaamheden Waarom kiezen voor het stucwerk van Stucadoorsbedrijf Baats? * Strakke afwerking * Nette werkwijze * Ervaring en vakwerk * Scherpe tarieven * Totaal oplossing voor perfecte afwerking

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Robert heeft een oog voor detail en wil er echt iets moois van maken. Planning is flexibel en uiteindelijk is de klus een stuk eerder afgerond dan gepland/gehoopt. Het resultaat is geweldig, het zijn echte vakmensen en geen beginners.
 • Den Ouden Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Stukadoor in Sint-Oedenrode

  40 jaar ervaring voor allevoorkomenden stukadoors werkzaamheden

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super mooi werk geleverd en snel gewerkt!! Alles netjes achtergelaten en er is niet snel iets te veel. Makkelijke comunnicatie! Echt super blij met het reslutaat. Heel erg bedankt voor de service en ik bel je snel weer voor de volgende klus. Vriendelijke groet Bas de Haardt
 • Wand en plafond Expert
  Wand en plafond Expert
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Stukadoor in Sint-Oedenrode

  Welkom bij De wand en plafond expert Wij zijn een innoverend klusbedrijf, gespecialiseerd in wanden en plafonds. Wij rijden met al onze werkbussen door heel het land om voorzetwanden te plaatsen, plafonds te plaatsen, cinewalls te bouwen, tussenwanden met deuren te plaatsen en nog veel meer. Wij hebben een ruime werkervaring van 25 jaar en beschikken over de meest recente werkmaterialen, certificeringen en gereedschappen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een garantie aanbieden van maar liefst 2 jaar lang. Heeft u momenteel een idee om een wand of plafond te renoveren? Of wilt u simpelweg uw wand en/of plafond laten vernieuwen omdat deze zijn beste tijd heeft gehad? Dan kunt u geheel vrijblijvend een gratis offerte ontvangen van De wand en plafond expert.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Hele grote klus… 500M2 dak en binnenmuur isolatie. Naar alle tevredenheid is de klus in delen opgeleverd. Communicatie verloopt soepel met Maikel en hij doet wat hij beloofd. Communicatie tussen de mannen en de andere werklui op de locatie kan beter maar het resultaat is goed :)
 • JH Stukadoorswerk
  JH Stukadoorswerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Sint-Oedenrode

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Klusbedrijf nodig in Schijndel of omgeving? JH Stukadoorswerk kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Stucwerk buiten, Lijsten en ornamenten, Stucwerk repareren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Jeffrey heeft een spoedklus uitgevoerd voor ons met mooi resultaat. Had al snel tijd voor ons, communicatie vooraf en op de dag verliep goed, en goed stucwerk afgeleverd.
 • Aannemersbedrijf De Dintel
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Sint-Oedenrode

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist in Veghel, dan kan Aannemersbedrijf De Dintel je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Stukadoorsbedrijf van Asselt
  Stukadoorsbedrijf van Asselt
  Beoordeling: 4.9 van 54.9552 reviews
  Stukadoor in Sint-Oedenrode

  Sins 1998 werkzaam als stukadoor in zowel binnen als buitenwerk, hoofdzakelijk in de particuliere sector. Ik werk uitsluitend met bekende en goede materialen en laat het schoon achter..

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goede vakman, staat open voor je vragen en kan dan goed meedenken. Werkt netjes en snel! Ik ben super blij met het prachtig plafond.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Sint-Oedenrode, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 265 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Sint-Oedenrode

Andere vakmensen in Sint-Oedenrode

Vind vakmensen bij jou in de buurt