Vind schoonmaakbedrijven in Sint-Oedenrode

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Sint-Oedenrode? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Sint-Oedenrode

 • Dirteraser
  Dirteraser
  Beoordeling: 5 van 55558 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sint-Oedenrode

  Dirt Eraser is een professioneel schoonmaakbedrijf werkzaam in het hele provincie Noord-Brabant, wij zijn gespecialiseerd in de grondige reiniging van BBQ’s, fornuizen, ovens en ramen. We gebruiken alleen milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare schoonmaakmaterialen, die speciaal voor het reinigen van BBQ’s, fornuizen, ovens en ramen zijn ontwikkeld. Deze producten zijn 100% veilig en laten geen dampen of geuren achter. Zelfs de oven is na de reiniging direct klaar voor gebruik. We nemen ons werk erg serieus. Daarom gaan we grondig te werk en letten we bij het schoonmaken op de kleinste details. Daarbij vinden we het ook heel normaal dat we oog hebben voor jouw huis. We gaan daar respectvol mee op. We beschermen je vloer en keukenkastjes tegen eventuele vlekken en laten alles keurig schoon en opgeruimd achter. En we zetten graag net die extra stap om te zorgen dat jij écht tevreden bent!

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  perfect
 • Cleaning Specialist Karolina
  Cleaning Specialist Karolina
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sint-Oedenrode

  Schoonmaakspecialist Karolina kan u helpen met uw schoonmaakklus in Best en omstreken. Zij staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden op het gebied van rolluikreiniging, housekeeping, schoonmaak van uw woning of bedrijfspand. Neem direct contact op met een Karolina Reinigingsspecialist om uw klus te bespreken en een offerte aan te vragen. Basisprijs € 27€/h inclusief schoonmaakproducten wonning. Kantoor 32,5€/h .

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Paula is hard working and she is helping me a lot. Thank you ladies.
 • Caatje dienstverlening
  Caatje dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sint-Oedenrode

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Sint-Oedenrode bij Caatje dienstverlening terecht voor echt vakwerk voor bedrijven Heeft u een spoed klus dan kunt u bellen

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Accuraat, ziet werk liggen en het huis ruikt lekker schoon
 • Anir Cleaning Service
  Anir Cleaning Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sint-Oedenrode

  -schoonmaak kantoren -schoonmaak oplevering/nieuwbouw/ renovatie -schoonmaak gebouwen -schoonmaak sanitair -behang verwijderen -nicotine verwijderen van wanden, deuren en kozijnen -laminaat en tapijt weghalen -Schoorsteenvegen

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Excellent work! Precise time of arrival, clear communication and fabulous work! 5star
 • Glazenwasserij D. Notting
  Glazenwasserij D. Notting
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sint-Oedenrode

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Den Bosch, dan kan Glazenwasserij D. Notting je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Helemaal hoed
 • Veiligzicht-Nanocoating
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Schoonmaakbedrijf in Sint-Oedenrode

  Veiligzicht-Nanocoating is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Eindhoven en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Veranda daken, overkappingen, carports, zonnepanelen en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Van der Horst op Hoogte
  Van der Horst op Hoogte
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sint-Oedenrode

  Door jarenlange ervaring in de klimwereld heeft van der Horst op Hoogte het industriële klimmen gecombineerd met boomverzorging en alpinisme. Deze combinatie zorgt ervoor dat het werk snel, efficiënt en dus goedkoop gedaan kan worden. Heeft u dakpannen die gereinigd moeten worden? Geen probleem! Een Boom die aan een snoeibeurt of afbraak nodig is? Regelen wij! Heeft u een onbereikbare klus op hoogte? Bij van der Horst op Hoogte bent u op het juiste adres

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Nice can do attitude with good communication and price.
 • Schoonmaak 040
  Schoonmaak 040
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sint-Oedenrode

  Schoonmaak 040 kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Eindhoven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Schoonmaak 040 om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Was geweldig. De klus was meer dan gedacht maar dat was geen probleem. Huis is weer helemaal schoon.
 • Paula Cleaning Professional
  Paula Cleaning Professional
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sint-Oedenrode

  Dames en heren, wij bieden schoonmaakdiensten aan in Eindhoven en Veldhoven en omstreken. Aangezien mijn motto is en ik ga uitdagingen niet uit de weg en ik elke baan aanneem, kom ik terug op mijn aanbod: ● Kantoor schoonmaken ● Schoonmaken ● Schoonmaken van tuinhuizen ● Huis schoonmaken ● Ramen lappen ● Eenmalige en periodieke reiniging AANTREKKELIJKE PRIJZEN

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Ik ben ontzettend blij met de hulp van Paula! Ik had Paula tijdelijk gevraagd om te helpen, maar uiteindelijk gevraagd om (langer) te blijven. Paula werkt erg netjes, komt afspraken na en is prettig in de communicatie. Een absolute aanrader!
 • NvL Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Sint-Oedenrode

  Even voorstellen, Mijn naam is Niek van Liempt eigenaar van NvL Dienstverlening te Vinkel. Opgericht Januari 2023. Ben actief in het reinigen van zonnepanelen voor particulieren. Reinigen vindt plaats via telescoopsteel met vaste borstel met 100% osmosewater Ook voor bedrijven met grote aantallen is het reinigen van zonnepanelen geen enkel probleem. We reinigen met roterende wasborstel of indien mogelijk met een robot. Ook hier gebruiken we alleen 100% osmosewater. Sinds kort ook begonnen met Softwash reining. Met lage druk het reinigen van: dakpannen, dakkapel , overstek , lichtstraten , markiezen , stenen , terassen, schutting of vlonders ect... Het bladervrij maken van dakgoten/ platte daken of mosverwijderen van daken bestaat ook tot een mogelijkheid Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte stuur me een bericht en ik neem z.s.m contact met u op. M.v.g Niek van Liempt.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Goede ervaring met Niek. Gewoon een nette dienstverlener die mijn hulpvraag goed uitgevoerd heeft. Meteen een voorstel voor de toekomst besproken waarin Niek aangeeft dat hij ieder voor- en najaar een keer komt. 1x voor glasbewassing en 1x voor de dakgoten, dakkapel en glasbewassing. Naast een goede services is de prijs ook goed. Ook is de afgesproken prijs gerekend. Echt een aanrader!

4.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Sint-Oedenrode, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 107 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Sint-Oedenrode

Andere vakmensen in Sint-Oedenrode

Vind vakmensen bij jou in de buurt